Nu sunt un om violent in viata de zi cu zi,dar parca singura solutie pentru Becali este glontul,frate.
Este un om paranoic si sclerozat si a inceput incet si sigur distrugerea Stelei de la plecarea lui MM. Din cate inteleg din declaratiile lui a facut "indirecte" cu adversarele contracandidatelor ca sa ajungem pe 2,lucru ilegal si imoral,a dat declaratii tampite inainte de meciuri ca transfera de la echipele pe care urma sa le intalnim,s-a umilit la dinamovisti si ne-a distrus psihic 2 jucatori importanti pe care din cate am inteles i-am pierdut. Si asta doar in ultima luna,dezastrul va continua incet si sigur,cu un antrenor marioneta si cu jucatori romani adusi care n-au prins 5 meciuri cu adevarat tari in viata lor vor fi adusi sa joace in CL.
N-au facut fata in CL cei ce jucasera inainte 2 sezoane f bune in UEFA si o sa faca fata alde Gurita de la Farul,szekely sau vatca. Neaga e un transfer bun dar dupa ce a jucat in modestul campionat coorean nu stiu daca va fi in forma pentru CL. Plus ca exista sansa f reala ca in sistemul de joc spectaculos al lui Oli sa se piarda si el,ca multi alti jucatori de-ai nostri care fac sarcini care n-au nici o legatura cu postul lor(Croitoru,mijlocas de creatie face mai mult faza defensiva ca sa-l dubleze pe Banel care e tinut acolo pentru ca Oli a primit ordin d la Becali sa nu-l mai bage pe Saban-ce mai lantul slabiciunilor).
Poate ca post-ul meu pare apocaliptic dar asta ne asteapta in continuare. Cu un patron schizofrenic,xenofob,rasist care se pisa pe toti angajatii lui si pe suporteri,cu un antrenor care se vede clar ca e carpa de sters pe jos si cu mentalitatea ciobaneasca care vad ca i-a atins pe destui jucatori de la noi nu numai ca nu o sa facem performanta,ci o sa mergem in jos de tot.
RESPECT PE VIATA pentru Thereau SI Elton!!! Mai stelisti decat multi mercenari care au ramas pentru branza lui Becali si care nu l-ar critica in viata lor pe Becali nici daca i-ar scuipa in fata.
Acesti 2 jucatori straini au venit in familia noastra,pe pamant strain si au jucat cu sufletul si au facut-o foarte bine. Lui Elton nu i s-au dat sanse desi a demonstrat ca ofensiv e un jucator f bun,dar nu-i asa Oli,asta nu face faza defensiva,chiar in meciuri cu Pandurii,Ceahlaul si Jiul fiind jucat maxim jumatate de ora.
Thereau si-a dovedit caracterul si valoarea,un jucator cu f mult bun simt,doar Ogararu avea acest bun-simt innascut din echipa Stelei.
S-a uitat atat de repede ca el a facut faza prin care Badea a dat gol madridului,ca a dat vreo 10 goluri in scurta perioada in care a stat aici si daca nu se accidenta dadea si mai mult. S-a uitat golul dat rapidului sau faptul ca francezul fuge f mult in fiecare meci,se zbate pentru a crea spatii,fiind uneori prea altruist,lucru care demonstreaza ca juca pentru echipa.
Si inca o chestie care poate parea micuta,dar e f importanta pentru mine: Thereau a pupat stema de pe piept de f multe ori din respect pentru echipa unde joaca si pentru suporterii acesteia iar apoi a venit si a salutat galeria cand altii mergeau la cabine sa ia prima lui Jiji.
Si el si Elton mi s-au parut profesionisti desavarsiti care ar fi putut face meciuri f bune la Steaua in continuare si care ar fi adus un plus de valoare,dar n-a fost sa fie pentru ca unui anume oier i s-au soptit numai vorbe de bine despre ei.
Cu un minim de sustinere,acesti jucatori ar fi putut ramane,dar probabil au fost amenintati de cioban ca nu vor juca,iar jucatorii gandindu-se la viitorul lor si-au schimbat declaratiile si au plecat de la echipa.
Scuzati-mi limbajul,dar nu mai pot sa ma abtin: ciobane sper sa ajungi cersetor dupa ce iesi din inchisoarea in care o sa intri si sa te vad pe langa stadion cersind maruntis,nu voturi.
Sperand la o Stea mai curata si fara branza pe langa ea spun atat:
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.