FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton a plecat cu lacrimi in ochi (Prosport)!

«1234»
frunji24.05.2007 20:24

Elton INTOARCETE TE ROGGGGGGGGGGG!!!! CAND AM AUZIT CA A PLECAT Elton MI-AU DAT LACRIMILE IN OCHI NU POT SA CRED CA ACEST CIOBAN NE DESTRAMA ECHIPA !! ACUM Steaua NU MAI ARE FARMECUL CUM IL AVEAM PE Elton!!!! EU SPER CA EL SE VA GANDI BINE SI VA REVENI !! ACELASI GAND IL AM SI LA Thereau!!! iMI PLACE DE AMBII DAR DE CAND A VENIT Elton A DEVENIT PREFERATUL MEU!! HAIDETI SA FACEM CEVA CA SA NU PLECE!!!! SA-I EXPICAM CIOBANULUI CA Elton ESTE UN JUCATOR CUM NU A MAI AVUT Steaua DE 10 ANI IN COACE!!!!! HAIDETI SA LUPTAM SI SA AVEM SPERANTE IN NOI CA SE VOR INTOARCE AMBI JUCATORI EXTRAORDINARI !! Elton INTOARCETE TE IUBIM steagcruce2

razvan_steaua24.05.2007 20:25
Nici nu mai pot sa vorbesc,am un nod in gat.Sper doar sa fie o cacealma,desi nu cred.

Si eu care visam la un ,,11" in care sa fie Elton,Dica,Thereau si Neaga.

Asta e,nu avem ce face,trebuie sa ne resemnam si sa ne gandim ca vor veni si vremuri mai bune.

Am vazut si eu pe net declaratiile celor doi si chiar sunt stelisti,se vede pe chipul lor.

Si stiti datorita cui iubesc ei Steaua?Nu a lui Oli,nu a ciobanului,nici macar a lui Meme.Ci a suporterilor,deoarece ei i-au facut sa se simta bine,dar ar putea oare sa fie eclipsat finul Radoi de niste straini ,,circari''?

Acum,fie vorba intre noi,cei doi sunt cu cel putin doua clase peste Mirel,iar daca ati observat cu Radoi in teren am ratat tot,iar fara el am reusit sa ne calificam in Liga Campionilor si sa castigam ultimele 7 meciuri.Desi nu stiu daca le-a castigat echipa prin jocul practicat.

Da' hai ca delirez iar,efectiv nu mai suport.

La revedere si cu siguranta vor veni si vremuri mai bune,evident fara cioban!

Daca ne resemnam o sa ajungem mai rau. Stii cum e intotdeauna se poate si mai rau! Nu nu trebuie sa ne resemnam. Trebuie sa protestam cat de violent putem. nu se poate sa ne ignore daca protestul va fi sustinut il va face sa isi puna problema. trebuie ca sefii de galerie sa organizeze protest sau oricine sa organizeze un protest cu multa lume.Este de neconceput!

razvan_steaua24.05.2007 20:29
cand am spus ca trebuie sa continue protestul ati zis ca ciobanul si-a invatat lectia

taranilor cand a fost vorba sa strigati impotiva lui Becali numai **** Dinamo si Elton stiati sa strigati in rest taceati din gura poate va da ciobanul un autograf

eiii bine acum ati ramas cu **** Dinamo de Elton a avut grija ciobanul

pana cand un stadion intreg si nu doar peluzele o sa il injure pe el si pe sluga de la inceput pana la sfarsit nu o sa rezolvam nimic....trebuie sa bagam frica in el(nu pot sa uit ce figura avea la ultimul meci pe Ghencea cu spectatori)

as da orice sa ii vad fata aia de oaie speriata ca va fi linsata la fiecare meci al Stelei

Oricat de dur si poate ne potrivit pentru oameni cu pretentii, probabil ca este singurul limbaj la care raeaactioneaza, asa ca trebuie folosit cat se poate de mult!

Jony_stelist24.05.2007 20:32

VAi dar cum plm sa fie Steaua o echipa frumoasa,sa iti placa sa o privesti,nu domne, a venit coibenul masii de comunist din .....lui masa de la stana si gata .

Oare echipa aia din 86 semana cu Chelsea???????NU PREA CRED!!!!!!!!!!! :neutral:

Auzi la eu o echipa de razboinici,pai unde plm se crede el????la K1 cu toate sl_ugile lui alea care il iubesc doar pentru bani,care s-ar vinde pentru o punga de galbeni??????

Ce plm crede ca noi suntem un Kg de branza,adica sa ma exprim pe intelesul lui noi nu dam branza franceza pentru branza masii expirata ,noi nu dam Steaua pentru banii lui murdari

Hai ca bat destul campii ,e tarziu alea alea ,dar ce frumos era un duet Dica -Elton.

Jiji marSSSSSSSS la dinamu!!!!!!!!!!!!!!!!!

cristian01424.05.2007 20:43
Ce pot face suporterii ? Oricat de urat ar suna, sa nu mai vina la stadion, sa nu mai incurajeze echipa inclusiv daca ne calificam in CL si ajungem in finala !! Orice rezultate ar fi, pentru mine ele put de-acum a mitocanie ! Doar cand ciuma asta de oier va vedea ca nu-l mai baga absolut nimeni in seama fiindca e patron la Steaua si ca-l urasc profund toti stelistii exista o sansa sa plece !!

Tampitul asta ar fi in stare sa plateasca 30 000 de oameni sa vina la meci cu stegulete cu PNG, sa ii strige numele si sa fredoneze "Crezul".

predatorpulse724.05.2007 21:15

Asa ceva nu se poate,trebuie sa se initieze o forma de protest la palatul ciobanului sa vada cati "derbedei" suntem. Elton si Thereau sunt plecati dar nu avem ce sa facem acum insa si noi suntem vinovati de aceasta nenorocire care s-a abatut asupra echipe.

Trebuia reactionat mai puternic,prin protest mai ales la plecarea lui Neaga. Au fost atunci cateva voci dar nu multe si ciobanul si-a dat seama ca poate sa dea afara pe cine vrea fara prea multa opozitie din partea suporterilor.

Daca un jucator are prea multa personalitate in afara terenului,daca nu-l asculta pe Radoi,daca nu-l linge pe Jiji in fund,sau daca nu joaca unde-l baga Oli acel jucator este out de la echipa.

Cazul Neaga a fost chiar asa,a fost acea perdea de fum cum ca a vrut acel transfer,de fapt acel transfer s-a facut pentru ca ciuobanul l-a anuntat ca nu mai avea loc la echipa iar rica fiind ramas fara echipa a mers pe acea oferta banoasa.

Se pare ca motivul pentru care Neaga a fost exclus din echipa a fost un conflict cu Radoi,finul care incepea sa fie pe locul 2 in preferintele suporterilor dupa Neaga. Transferul lui in acea perioada a fost f ciudat,starul echipei a fost dat pe un pret destul de mic la o echipa obscura din Asia,dupa ce jucase foarte bine si in UEFA. Atunci n-am protestat destul si s-a creat precedentul periculos Neaga,in care ciobanul si-a dat seama ca poate trata jucatorii si suporterii cum vrea el.

Au fost jucatori care atunci cand au plecat au fost tratati rusinos:

-rachita care a fost dat afara pe loc cand a gresit intr-un singur meci cu zeleznik. Nu era rachita o super-valoare dar asa ceva nu se face,sa dai un jucator afara care a jucat atatia ani la Steaua doar pentru ca gresise o data

-Hamutovski-cand a plecat a vrut sa dea mana cu Jiji si ciobanul l-a ignorat

-Neaga-dat la coreeni inexplicabil

-Cristea-omul care a eliminat valencia si care a marcat golul egalizator in meciul pentru titlu cu Poli.

Evaluat de Jiji la 20 milioane,dupa cateva luni mai tarziu Jiji declara "ca nu e asa de bun",si e aruncat ca o masea stricata

-Elton si Thereau-jigniti amandoi,li s-a spus in fata ca sunt pe lista de transferuri doar pentru ca sunt

straini,unul dintre ei fiind facut si circar.

-in final,si poate cei mai importanti,suporterii Stelei. Ei au fost jigniti de atatea ori de Becali,fie direct fie indirect,s-au trimis gorilele in peluze sa ii bata pe cei ce nu sunt cu voievodul,iar pe aia care au ramas nebatuti i-a cumparat.

Asocierea lui cu Steaua a atras un public din ce in ce mai josnic la meciurile Stelei,se dau stelisti toti sclavii care vor banii lui Becali,iar fanii adevarati au fost indepartati pentru ca nu-i asa sunt "derbedei".

Miscarea stelista adevarata trebuie sa se ridice impotriva ciobanului,macar ca atitudine daca nu ca fapte pentru ca nu putem noi sa-l dam jos,poate doar daca-l omoram.

Sunt stelist de 12 ani dar n-am trait asemenea umilinte ca in acest sezon:

-infrangere cu Dinamo in Ghencea dupa 18 ani

-infrangere in ambele meciuri cu dinamu,lucru care nu s-a mai intamplat din 75'

-jocuri penibile in campionat,joc f slab in campionat si cateva luni fara victorie in deplasare

-carpa noastra de antrenor,l-am vazut la fanatik nu stie sa lege 2 vorbe,cat despre tactica lui cred ca se vede in jocul Stelei,fricos si neinspirat

-patronul nostru,care musteste de incultura si umileste suflarea stelista prin orice vorba scoasa pe gura,il doare in cot de suporteri si vrea numai sclavi in jurul lui,atentie nu subalterni,ci sclavi

-multi dintre jucatori care sunt submediocri si odata cu venirea la Steaua s-a vazut caracterul lor de mercenari si lipsa lor de mandrie si onoare,multi nesufland in fata lui Becali,nici macar nu au opinii proprii,cum zice patronul e bine.

-unii "suporteri" care au facut numai tampenii si nu au lasat adevaratii suporteri sa-si vada echipa in templu,suspendandu-ne terenul nu stiu cate etape.

Daca cu unii jucatori si suporteri se rezolva problema eu nu stiu cum o sa scapam de Jiji si de Oli. Trebuie sa mentinem stelismul in viata,asta a pericolul adevarat,nu ca pierdem titluri si cupe ci ca ne pierdem identitatea,ne pierdem onoarea sub acest cioban care crede ca poate redefini stelismul dupa chipul lui murdat si ipocrit.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

w3bmaster24.05.2007 21:30

O sa mai vina jucatori straini la noi din parti mdea :(

vyaly24.05.2007 21:32
Oierul o sa ajunga sa ne alunge si pe noi din stadion cu gorilele lui incetul cu incetul daca nu facem nimic. Acum e momentul sa facem ceva,orice,daca e cazul sa mergem chiar si la bordeiul lui cel mare (palatul cel megaloman) si sa incercam sa salvam ceva.Sa mergem cu icoane-n mana ca poate sta de vb si cu noi.Era chiar asa de mult pentru el sa-i tina pe cei doi la Steaua? Daca-i pasa de noi ii tinea macar de dragul nostru,a celor care ne rupem picoarele mergand prin toata tara dupa echipa! imi este sila de el !!!........Jiji !!! NOI CAT VALORAM ???
vyaly24.05.2007 21:34
Oierul o sa ajunga sa ne alunge si pe noi din stadion cu gorilele lui incetul cu incetul daca nu facem nimic. Acum e momentul sa facem ceva,orice,daca e cazul sa mergem chiar si la bordeiul lui cel mare (palatul cel megaloman) si sa incercam sa salvam ceva.Sa mergem cu icoane-n mana ca poate sta de vb si cu noi.Era chiar asa de mult pentru el sa-i tina pe cei doi la Steaua? Daca-i pasa de noi ii tinea macar de dragul nostru,a celor care ne rupem picoarele mergand prin toata tara dupa echipa! imi este sila de el !!!........Jiji !!! NOI CAT VALORAM ???
katabossx24.05.2007 22:13

il omor pe ciobanul asta, bagami-as **** in masa!!!!

mikutu25.05.2007 04:38

Elton circar?! singurul circar de la Steaua e Becali. piei vis urat!!!!!

FortuneTeller25.05.2007 04:44

Trist!! N-am crezut ca voi ajunge sa regret un jucator care inca nu a dovedit nimic la Steaua, dar la ce ii este dat sa indure Elton mi-a castigat inima. Nu cred ca Becali va lua 1% la alegeri, asta va fi razbunarea noastra. Oare exista posibiliatatea ca Armata sa infiinteze o echipa (CCA?) la nivelul cel mai de jos si sa-si asume palmaresul? Cred ca Steaua Crestina a lui Becali n-ar strange mai mult de 15-20 de veri si gorile la meciuri... SOS!!!

Bodanel25.05.2007 05:49

Eu inca mai sper ca cei 2 sa ramana. Nu ma intereseaza modul ci doar sa ramana. De cand a plecat MM nu ma mai uit la stirile din sport seara pentru ca il vad pe oier si am un gol in suflet, ca dupa Boro(cum a mai spus cineva).In rest HUO CIOBANE si sper ca cei care nu l-ati huiduit, injurat, contestat pana acum sa realizati ce greseala ati facut.

potra25.05.2007 06:44

nu este singurul care are lacrimi in ochi...

Wigh25.05.2007 06:46
oierule....PLEACA TU!!....cum ai putut sa'i lasi pe cei mai buni?? esti CEL MAI PROST cioban! NU TE MAI SUPORT!! ...mai bine plecai tu de 1000 d ori, decat sa'i lasi p Elton si Thereau...!!..as vrea sa ai parte numai de cosmaruri toata viata ta!! si sa'ti Para rau intotdeauna pentru ca tu ai fost cel care a stricat Steaua...PLEACA, ciobane!! NIMENI NU TE VREA!!

Pai normal frate. Exista un jucator in vestiar cu capul pe umeri inafara de Dica. Elton le lua locul pentru c este un jucator tehnic, de creatie si inteligent. Restu jucatorilor dak au liceul facut e bine...

n_am_kef25.05.2007 07:17

FMM fecali! Vedea-te-as in Ghencea si la anul, dar nu la stadion, la CIMITIR!

Danny25.05.2007 07:29

Ba nu se poate asa ceva :((( si Elton si Thereau de o data :|

asta e numai vina lu Becali :x

trebe sa facem o campanie adevarata anti ciobanie

E NUMAI VINA LU Becali

ca de cand a plecat MM a inceput sa zica numai tampeni de Thereau si Elton

ANTI Gigi

razvan_steaua25.05.2007 08:08

Scrisoare pentru Thereau

Je ne te connu pas, mais toujours je te connu très bien. Tu a venu ici, en Roumaine parce que ton désire été de joue football et de avance avec ton carrière.

Mais, quelque chose très important se passe. Tu arrive a un club qui et considère en notre pays un symbole. Et cette équipe est Steaua București. Je ne veux pas discuter tes caractéristiques comme footballeur, parce que je crois cu'il sont évidente. Je veux discuter de c'est-ce que ton partir signifier pour les supporters et pour cette équipe.

En 1986 une grande équipe réalise une grande performance pour notre football, pour notre sport mais en suite, pour notre identité nationale. On a passe de Barcelone dans le finale. Et ça, pour nous, les roumaines, signifie beaucoup. Très beaucoup. On a été un régime communiste, mais en tout cas, le peuple sorti dans la rue pour célèbre cette victoire.

L'année passe on revenir dans les Champions League. Et Steaua été cette équipe encore une fois. Meme a annonce un transfert es nous somme circumspectif ; Thereau de Charleroi. En tous cas, Thereau est un footballeur français, et ça peut-être signifier une grande opportunité pour notre équipe. Les français avaient un autre type de mentalité.

Et ça à devenir vrais. Il a une grande personnalité, il travaille énorme, il e modeste et ça c'est comme on dit : mentalité. Apres un match qui on a perdu, je rappelle que tu a dis : c'est pas bien parce que on a perdu points pour le championne mais on doit récupère pour les supporters.

Oui, je sais que ça ce pas une chose extraordinaire, mais pour nous, les supporters, cette geste signifie très beaucoup.

Je connu cu'est-ce que tu a déclare et en suite je sais que ton geste de partir est irrévocable. Mais je veux explique cu'est ce qu'il signifie pour nous : l'incapacité d'avoir performance sportif mais en suite humaine. On ne peut pas accepter que nous somme incapable d'offre les meilleure condition pour un footballeur comme toi. On avais un boss qui e xénophobe qui est inculte et qui e incapable de respecte des valeurs.

Cette déclaration «Thereau, toujours dans notre coure » signifie ça. On peu admire toi, mais on peut pas fait quelque chose avec Becali, on peut pas dicte moralité, respect pour le spirite sportif et ambition de garde cette valeurs.

Cette lettre et un résultat de plusieurs message qui j'ai lu et écouter. Il y a été des supporters qui a pleure quand écouter ton déclaration dans l'aéroport. Mois aussi, je pleure dans ma coure. C'est comme nous somme réveillé après un très bon rêve. Le rêve dit que on avait une grande équipe encore une fois, que Thereau et Elton et Dica joue en Champions League.

La réalité cet différent : on n'est pas capable de faire une grande équipe encore une fois.

Avec un grand respect pour un grand spirite que tu es, bon chance dans ton activité,

Un supporter de Steaua Bucuresti.

officina9925.05.2007 08:20

Unde e Steluta noastra ? :(

GG- DU-TE-N .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makaan25.05.2007 08:20

Gigi,ti-ai dat foc la valiza!...Eu zic sa facem cheta si sa angajam un asasin sa-l rezolve pe cioban...

Bisquit25.05.2007 09:13

Gigi .... omul bun..cu suflet mare... Omenie si bun simt...ZERO!!! Razbunarea pe MM a cazut pe saracul baiat..Elton. Pacat!!! Si mai mare pacat e ca nimeni nu tine cu el...

Jucatorii buni la Steaua sunt: Gigel Coman, Saban, Ovidiu Petre, Bostina....si altii...

Vor mai venii expirati ca Gurita, Contra, Vatca.....

ASTA E ACHIPA NOASTRA DE CUPA CAMPIONILOR!!!!!

Glumesc...

cris25.05.2007 09:23

Nu am crezut vreodata ca o sa vad un antrenor sau un conducator de club care se bat zilnic cu pumnul in piept ca ei vor performanta si ei ce fac ?Vand tot , tot ce este de calitate normal .

Mai are tupeul sa se numeasca sef? Iar Olaroiu antrenor , munca ce o face el la Steaua o poate face si maimuta lui Tarzan , Oli esti un 0 , esti un nimeni in fotbalul romanesc si esti impreuna cu seful tau o pata pe stema clubului , o rusine.

Ar face bine Becali sa nu ii lase pe ce cei doi sa plece . Sunt multe nume in echipa ce nici nu au ce cauta acolo asa ca are pe cine concedia.

Ma repet pentru a nu stiu cata oara , chiar nu este nimeni pe acolo prin Bucuresti ( sunt din Cluj ) sa faca ceva sa vorbeasca cineva cu el sa ii arate atatea mesaje care sunt impotriva deciziilor luate de el?

vasilestelistul25.05.2007 10:09

sunt foarte suparat pe Becali pentru ca toate se intampla din cauza acestiu cioban nesimtit

SPER ca VOR RAMANE LA Steaua SI Elton SI Thereau

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!

ANTI-bbeeeeeeeeecali

jarhead25.05.2007 10:38

Indepartandu-i pe Thereau si Elton se dovedeshte o data in plus un lucru esentzial pentru a pricepe de ce face "ciobanu imburghezit" idiotzeniile astea: ipochimenu asta nu iubeshte fotbalul, nu are habar de istoria sportului asta, nu a mangaiat cu piciorul o minge in viatza lui, nu a avut idoli din gazon, nu a admirat artishtii fotbalului ... la el nu conteaza ce fel de sport se joaca acolo, putea sa fie echipa de jupuit miei ca pentru el tot aia era ...

Face ce face orice mitocan crescut "la oi": crede ca te jigneshte doar daca-tzi da o bata-n cap, vede Forza doar in ceafa groasa a lui Smarandescu ... nu are spirit, nu are bun simtz, nu are respect pentru nimic, nu are profunzime, nu are educatzie, nu are bun gust, nu are nobletze, nu are anvergura ... nu apartzine secolului ci cavernelor.

In sfarshit, parerea mea de rau cea mai mare in cazul acestor doi baietzi ce pleaca de la Steaua este ca nu meritau ca oameni ceea ce le face nesimtzitul asta.

Multzumesc Thereau!

Multzumesc Elton!

Hai Steaua!

stebuc25.05.2007 10:47
Bai fratilor...citesc pe situl prosport si imi vine sa urlu..frate imi plesnesc creierii cae-si poate bate joc nenorocitu asta de Elton si Thereau...s-a pus presiune pe ei prin declaratii si mizerie(100% si din partea coechipierilor) sa plece singuri....bai unde-i Steluta noastra?????

Mor frate, nu mai pot atata mizerie..arzate-ar focu oier blestemat si spurcat si tu si sluga jegoasa zerolaroiusi toti atarnatorii d-acolo spurcatii drk....

P.S.rog moderatorii sa-mi scuze limbajul dar mi-au dat lacrimile cand am citit de baietasul asta ca a plecat umilit.La meciul cu Jiu a sarutat stema Stelei si a aruncat tricoul in tribuna!!!

Mori [..............]..machidon [..............]!!!!!!!!!!

il urasc pe acest oier imputit si idiot care isi bate joc de toata lumea dar nu cred ca e cazul sa aducem in discutie machidonii. pentru CA IN MOD CERT NU TREBUIE BAGATI TOTI IN ACEEASI OALA.dati dovada de superficialitate si io unu ma simt jignit si in acelasi timp rusinat ca Becali e machidon.

«1234»