bine ai revenit reddogy :o
bine ai revenit reddogy :o
Bine te-am regasit Dracula... Desi m-ai cam atacat in lipsa mea, nu e chiar fair play. :lol:
:roll:
asta e ...dar acu ne-am reintalnit ...nu
Din prisma mea e taman invers, cand bate Dinamo pe Steaua (nota bene: eu am scris cu majuscula Steaua, va respect cat de cat).
tu faci oricum chestii pe care eu nu le-as putea face. de exemplu nu as putea intra pe site-ul lui Dinamo, daca are asa ceva. apoi, nu pot, pur si simplu, sa scriu Dinamo cu majuscule.
in schimb, daca ma crezi, de cate ori joaca in cupele europene, chiar vreau ca Dinamo sa castige. dar vreau degeaba! pentru ca aproape de fiecare data va bateti singuri.
de ce sa nu poti intra pe site la Dinamo...eu am intrat ...dar pe urma amvarsat de ....
Prezic.Optimile se vor transforma în sferturi si vor servi drept hrana spirituala,binecredinciosilor suporteri stelisti.
Amin.
si eu prezic pe Radoi si pe echipa cu Cupa UEFA in mana... :o
de ce sa nu poti intra pe site la Dinamo...eu am intrat ...dar pe urma amvarsat de ....
acum vreo treizeci de ani m-a dus frati-miu la primul meci din viata mea. pe Dinamo :-(
jucau atunci Lucescu si dudu georgescu, dar tot mi-am dat seama ca nu e nimic de capul lor. chiar daca aveam atunci doar vreo 7-8 ani...
asa ca nu pot sa intru pe site la Dinamo.
am fost si la meci in giulesti, cand jucau super-derbiuri in b cu petrolul... atata prostie cat in tribunele din giulesti, nu cred ca mai putem gasi nicaieri!
asa ca de-aia nu pot intra pe site-urile lor!
eu unu nu am fost pe stefa cel mare in vizta mea...
Mai voi chiar credeti in vise? Ce cupa? Poate cea a Romaniei, asta daca ne rugati frumos sa v-o mai lasam si voua. Sau poate ca nu va vor lasa cei de la Cluj.. :wink:
vezi eu nu m-am luat de tine dar tu ma faci...
adevarul e ca tre sa recunoasteti ca va octifati de mor si puricii intepeniti pana in carnea din voi ...nu ?
Nu mai zice de Cluj ca v`a dat CFR 4-2 .
Ce ai patit, Dracula, nu mai stii sa reactionezi normal? vezi ca eu nu te-am luat cu pungi... ![]()
Nu mai zice de Cluj ca v`a dat CFR 4-2 .
Intr-adevar, ne-a dat 4-2 si ne-a dat-o pe bune, mie nu imi e greu sa recunosc. Dar CFR e divizionara A. Si sa nu ma iei acum cu FC Bihor ca ala a fost amical... ![]()
nu te i-au cu Bihor (oricum rusinica) , dar sa stii ca U Cluj e peste jumate din echipele din A.
Aici nu te contrazic, desi clasamentul ar face-o... :roll:
asa e , dar sa vedem cand o sa intre U in A.(ce aiurea sena U in A) ![]()
Aici vroiam si eu sa ajung, deci v-au batut, cine? O echipa cu slabe sanse de promovare, desi toata stima pentru ea!
tu ai intrat dur reddogy nu eu !
Parerea ta. Unde am intrat dur? Hai sa nu ne abatem de tot de la topic, bine?
topicul este despre optimi si noi am ajuns de la Villarreal si Steaua la U Cluj.Ca sa revenim putin sansele nu sunt 50 50 , noi avem prima sansa pentru. ca ei nu au asa suporteri !
Asa vorbesti de parca voi ati intra pe teren nu jucatorii. Chiar crezi ca aveti asa un mare aport?
atunci de ce au zis jucatorii ca fara noi nu ar face nimik ?..nu cred ca doar la imagine ca la altii
Ba eu exact asta cred. Nu spun ca nu conteaza si publicul cu atmosfera pe care o creeaza, dar asta nu e totul. Daca echipa adversa e mai buna, atunci tot degeaba. La Dinamo-Manchester nu a fost atmosfera? Si de aia tot am pierdut...