FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

optimile

«1234»
gianini25.02.2005 22:46

dupa cum stim in optimi vom o sa jucam cu villareal.

avand in vedere ca au batut pe Barcelona, valencia si atletico madrid se poate spune ca e o echipa foarte buna.

fara riquelme si forlan, 2 piese de baza, sansele noastre cresc, mai ales ca in Ghencea nu prea poate sa ne bata cam nimeni.

cu un 2-0 in templu si cu 6-7000 de romani la villareal acasa nu prea vada cum nu ne-am califica.

dbd26.02.2005 12:35

Din cate stiu eu sunt 60.000-70.000 de romani in orasul Villareal. Oricum o sa castigam meciul !

reddog26.02.2005 13:05

Din moment ce i-ati spulberat pe valencia, desi Villareal sunt mai buni momentan in campionat, cred ca daca jucati ca si cu "liliecii" veti putea invinge din nou. Si ma voi imbata din nou. :(

dbd26.02.2005 18:06

Multumesc pentru ca ( ,) crezi ca o sa-i batem si pe cei de la Villareal , dar as vrea sa te intreb de ce ai scris ca esti stelist pana la moarte,iti bati joc de noi sau chiar esti stelist ?

alexblana200326.02.2005 20:35
Din moment ce i-ati spulberat pe valencia, desi Villareal sunt mai buni momentan in campionat, cred ca daca jucati ca si cu "liliecii" veti putea invinge din nou. Si ma voi imbata din nou. :(
...bah tu pe cine vrei sa fraieresti? macar recunoaste ca nu esti caine, inainte zici ca nu tzii cu Steaua acum ca te-ai imbatat cand a castigat Steaua, orice respect ar fi pentru Steaua tu nu esti un adevarat suporter al echipei pe care incerci sa o reprezinti, deci mai lasa-ne cu afirmatiile tale de dinamovist si recunoaste in fatza tuturor ca tu de fapt tii cu Steaua, asa cum ar trebui sa o faca toti care intra pe acest forum, pentru ca eu NICIODATA nu voi intra pe forumul lui Dinamo sa-i felicit, oricum ei nu ajung la prestatia echipei noastre...deci reddog fa-te tu de al nostru si lasa vrajeala cu Dinamo :D. :twisted: :twisted: :twisted:
Xander26.02.2005 21:09

1. Chiar daca am vrea.., nu o sa avem niciodata ocazia sa ii felicitam pe caini, ..decat poate ironic dupa ce vor pierde cu Timisoara..cu Steaua.. cu iasu :twisted:

2. Nu cred ca e bine tratam asa meciul cu Villarreal.. ar trebui tratat lafel ca cel cu Valencia.. pt ca daca gandim ca deacuma daca am batut pe Valencia, suntem in finala.. s-ar putea sa avem surprize.. Eu unu, sunt convins ca castigam UEFA, dar sa ajungem pana in finala pas cu pas...

dbd27.02.2005 05:20

Ai dreptate Xander pas cu pas,numai ca noi acuma ne spunem parerile.Si intr-un fel sau altul ne si incurajam,stii daca gandesti pozitiv o sa obtii chestii pozitive,daca gandesti negativ si nu ai incredere ....negativul te mananca !

Xander27.02.2005 10:08

ai dreptate si tu.. numai ca sa ne credem de pe acu calificati e o mare greseala, la asta ma refeream eu!! Am vazut ca si jucatorii au putin mentaliatea asta, si asta nu e bine...

Da_rude27.02.2005 10:32

eu sunt de parere ca daca vom juca exact cum am jucat cu Valencia vom trece fara probleme de Villareal..o echipa care nu se poate baza pe vedetele ei Forlan si Riquelme...bine ca mai au jucatori ca Roger sau Guayre dar sper sa ne descuram cu brio!!!FORZA Steaua!SUNTEM MANDRII DE VOI!

Xander27.02.2005 10:42
Cernat: "Steaua are șanse!"

Florin Cernat a jucat cu Dinamo Kiev împotriva lui Villarreal și o considerã pe viitoarea adversarã a Stelei una dintre cele mai bune formații din Europa la ora actualã: "Evolueazã foarte grupat și nu lasã spații mari între compartimente. Riquelme le face tot jocul și cred cã va fi suspendat doar o etapã, fiindcã a fost eliminat dupã douã galbene". Românul n-a fost însã foarte încîntat de evoluția spaniolilor în retur: "Villarreal n-a jucat foarte bine contra noastrã. Noi am fost cei care am evoluat foarte prost! În tur, am avut ocazii, dar n-am reușit sã înscriem. Steaua are șanse dacã repetã evoluția din returul cu Valencia. L-am sunat deja pe Mihai Stoica și i-am spus tot ce am remarcat în jocul spaniolilor". / Viorel Tudorache

dbd27.02.2005 10:44

Oricum am gandi noi nu prea e important...pentru noi important e sa castigam...important e cum vor gandi jucatorii...ca ei sunt cei care joaca ...dar noi nu tre sa le dam o gandire proasta...

slim27.02.2005 13:30

Eu sunt de parere ca Zenga e cel care va face diferenta iar daca stie cum sa ii mobilizeze pe baieti iar ei sa nu le intre fumurile in cap pana atunci si sa joace macar pe jumate cum au jucat cu valencia daca nu chiar la fel caci altfel nu prea avem sanse FORZA Steaua :D

dbd27.02.2005 13:32

Tre sa gandim pozitiv...oricum vor juca baietii vor castiga :!:

reddog27.02.2005 13:35
...bah tu pe cine vrei sa fraieresti? macar recunoaste ca nu esti caine, inainte zici ca nu tzii cu Steaua acum ca te-ai imbatat cand a castigat Steaua, orice respect ar fi pentru Steaua tu nu esti un adevarat suporter al echipei pe care incerci sa o reprezinti, deci mai lasa-ne cu afirmatiile tale de dinamovist si recunoaste in fatza tuturor ca tu de fapt tii cu Steaua, asa cum ar trebui sa o faca toti care intra pe acest forum, pentru ca eu NICIODATA nu voi intra pe forumul lui Dinamo sa-i felicit, oricum ei nu ajung la prestatia echipei noastre...deci reddog fa-te tu de al nostru si lasa vrajeala cu Dinamo :D. :twisted: :twisted: :twisted:

Cu Steaua nu am tinut niciodata nici nu voi tine. Dar daca sunt CAINE nu inseamna ca trebuie sa fiu lipsit de fair play si sa nu va felicit cand meritati. Daca e ceva gresit in gandirea mea, scuza-ma... Si, da, m-am imbatat, dar nu am spus daca de bucurie sau ciuda. Asta las la latitudinea ta sa ghicesti.

Hai noroc.

reddog27.02.2005 13:37

:?:

reddog27.02.2005 13:37
Multumesc pentru ca ( ,) crezi ca o sa-i batem si pe cei de la Villareal , dar as vrea sa te intreb de ce ai scris ca esti stelist pana la moarte,iti bati joc de noi sau chiar esti stelist ?

referitor la rank, cu toate rugamintile mele, nu am putut sa evit acordarea lui. Acest rank nu are nici cea mai mica legatura cu ce echipa tii, e dat dupa numarul de postari pe care le ai pe forum... Din nefericire am ocupat un loc care mi-a dat oportunitatea unica de a fi primul ciudat "reddog stelist pana la moarte" :roll:

dbd27.02.2005 13:39

Nu este nici o gandire gresita reddog,si v-as felicita daca ati castiga impotriva oricarei echipe in afara de Steaua. :wink: :D

reddog27.02.2005 13:43
Nu este nici o gandire gresita reddog,si v-as felicita daca ati castiga impotriva oricarei echipe in afara de Steaua. :wink:  :D

De ce nu ne-ai felicita daca am castiga si cu voi? Eu v-as felicita chit ca mi-as roade unghiile de nervi (poate si cele de la picioare), dar as face-o daca ati merita. :twisted:

dbd27.02.2005 13:45

Eu nu as putea felicita nici macar in scris daca ne invigeti,imi pare rau.Dar nu vreau sa ne suparam !

reddog27.02.2005 13:49

Asa am fost si eu. Dar am inceput sa gandesc altcumva. Ia-o ca pe o forma de respect la adresa adversarului. Te inteleg perfect si pe tine,stai linistit.

dbd27.02.2005 13:52

Dar de ce tre sa respect adversarul . Nu vezi cum suna " adversar" .

reddog27.02.2005 14:04

Bine, atunci, dusman! :P Acum e mai bine? Nu trebuie dar asa e indicat (daca vrei la randul tau respect). Am impresia ca tu te cam autoproclami "ultras". E bine si asa...

dbd27.02.2005 14:06

Da dar eu nu am nevoie de respect din partea "dusmanului" sau "adversarului" care dupa cum am spus l-as felicita cand invinge alta echipa,dar nu cand ne invinge pe noi.

reddog27.02.2005 14:08

Hai ca te-am inteles, esti mult prea incoruptibil. :P Atunci nu te voi felicita in cazul unei victorii in Ghencea cu noi...

dbd27.02.2005 14:09

Eshti cumva papagal...parca asa spuneam ca voi vace eu :lol: .

«1234»