Pai atunci nu o fac nici eu (in cazul tau)... :lol: Oricum nu se oune problema ca te-as felicita...Ghici de ce?
A, si inca ceva, nu sunt papagal ci CAINE!
Pai atunci nu o fac nici eu (in cazul tau)... :lol: Oricum nu se oune problema ca te-as felicita...Ghici de ce?
A, si inca ceva, nu sunt papagal ci CAINE!
auzi dar noi va zicem voua caini...voi ne ziceti noua intr-un fel :?:
De parca nu ai stii cum va spunem... Eu personal nu prea o fac decat atunci cand sunt super nervos...
Incepe cu a, se termina cu c...
Dar de ce ... ca cel putin voi va mandriti ca sunteti caini si sunteti caini ca o aveti pe emblema...dar noi ?
Din cate imi aduc eu aminte, Rapidul a inceput cu apelativul asta. Habar nu am de ce. Cert e ca voi ne-ati facut pe noi "caini" dupa ce v-am batut cu fratii Nunweiller pe teren. De aceea suntem mandri ca ne spuneti asa.
Eu am doi priteni foarte buni care le spun si javre si nu-mi zic nimic...dar nu stiu daca-s sanatosi ?!
Oricum Rapidisti sunt retardati mintal datorita radiatilor din gropa aia de sub podul in care stau.N-are nici o legatura cu ce ne spun ei.Ar trebui sa ne spuna ros-albastri,campioni,stelisti ... ca altceva n-au ce sa ne spuna.
Si eu le spun chiar unor dinamovisti "javrute" dar asa ii dezmierd.
De Rapid nu prea am ce sa spun, eu nici macar nu ii consider rivali. Sunt mult sub...
tu ai intrat vreodata pe siteul de la caini ?
Sunt de mult acolo... Locul trei. ![]()
fara suparare dar tu nu pari un "caine" adevarat.daca tineai cu adevarat cu Dinamo nu cred ca intrai pe un site al Stelei.
da este un dinamovist adevarat numai ca a vazut ca la ei pe site nu e nimic important...si cred ca e pe locul trei cu 2 mesaje :lol: :lol: :lol:
Cam tot atatea postari am si pe site-ul meu.
fara suparare dar tu nu pari un "caine" adevarat.daca tineai cu adevarat cu Dinamo nu cred ca intrai pe un site al Stelei.
Treaba ta ce crezi. Caine sunt si voi fi pana mor. Ca sunt si pe site-ul asta nu inseamna ca am vreo simpatie pentru Steaua, crede-ma. Daca m-ai cunoaste ai crede atunci. Din partea mea ramai cu ideile tale. :wink:
...Eu nu intzeleg ceva, cum pot spune asa ceva rapidisti despre noi, aia care au 3 titluri, si mai auzi la TV ,,Marele Derby dintre Rapid si Steaua..'', pentru mine un meci intre Steaua si Rapid nu e un derby, cu Dinamo da este, luand in considerare ca Dinamo si Steaua sunt sg. echipe din Divizia A care nu au retrogradat niciodata pana akm (adik asa cred eu, e corect :?: )...deci prin urmare rapidul este o echipa de mii de ori mai slaba ca noi si comenteaza la noi tocmai cioriile alea....Steaua are 21 de titluri si 2 stele pe blazon iar CFR spera ca pana in 2080 sa aiba si ei macar o stea micutza argintie.Stim cu toti ce reprezinta suporteri rapidisti, aia se dau drept rapidisti numai sa mearga un meci gratis cu CFR pana la oltenitza si inapoi. Rapid = fara valoare , s-a infiintat acum 82 ani si are 3 titluri, stim ca stateau 1 an in Divizia A si 10 in B, deci pentru ei suntem SFINTZI..Deci daca e vreo cioara pe aici CIOCU' MIC ca va impuscam... :twisted: :twisted: :twisted:Din cate imi aduc eu aminte, Rapidul a inceput cu apelativul asta. Habar nu am de ce. Cert e ca voi ne-ati facut pe noi "caini" dupa ce v-am batut cu fratii Nunweiller pe teren. De aceea suntem mandri ca ne spuneti asa.
Vai, vai cata repulsie pentru Rapid. Din partea mea sa viseze la ce vor. Pentru mine nu sunt rivali, nici nu are rost sa ma stresez cand vine vorba de ei. Sunt si sub Uta la palmares, deci, no comment! :roll:
Tu vezi ce scrie la Locatia mea, adik sa traduc unde stau? si i-a gandeste-te matalutza cu cine are Dinamo 1 meci akm in retur, deci sper cu ardoare sa pierdetzi cele 3 puncte acasa si si cadetzi mai jos in clasament....
Asta a fost tot....
Sfatul meu e sa ramai acasa, sa nu vii pana in Stefan cel Mare, ca nu se mai repeta faza din tur. Sa nu piarda Steaua, ca atunci se imput treburile pentru voi, Alex.
daca vine in Stefan cel Mare va veni cu Armata intreaga in ros-albastru...si fii sigur ca nu se va mai repeta istoria !
E Forza STEAUAAAA, LALALALALLALAAAAAAAA ! E Forza STEAUAAAA ALALALALLALAAAAAAA :twisted: :twisted: :twisted: !!! Deci eu sunt sigur ca vom trece de Villareal ... pentru ca orice ar fi ... nu sunt ei mai buni decat Valencia ... si mai ales ca le lipsesc Riquelme si Forlan ! Deci eu zic ca o sa castigam in Ghencea cu 2-0 si acolo o sa facem egal sau o sa pierdem cu 2-1
:twisted: :twisted: :twisted: !!! Abia astept sa vedem cu cine jucam mai departe ... ce vine dupa optimi ? sferturile parca, nu ?
da sferturile...LLALALLALALALALALALA!
iar eu zic ca in Ghencea 2-0,iar acolo ori un 0-0 ori un 1-1. LALALALALALALALA!
mai vorbim dupa meciuri! s-ar putea sa fie greu in Ghencea, dar eu cred ca dupa amblele meciuri cainii si ciorile isi vor da iar cu caramida in c...e de "bucurie".
despre lectii de eliminare pot vorbi conferentiarii aia de au luat-o si de la 17 nentori, si de la goeteborgul pe care Steaua l-a spulberat, si de la varsovia, si de la ... ma da voi ati cam luat-o de la toti, nu crezi?
Cum spui tu. Polemici cu tine nu imi doresc inca. Cum spuneam, vorbim dupa meci. Daca v-o luati de la noi, inseamna ca v-ati luat-o de la toti daca e sa urmam principiul relativitatii. :roll:
Cum spui tu. Polemici cu tine nu imi doresc inca. Cum spuneam, vorbim dupa meci. Daca v-o luati de la noi, inseamna ca v-ati luat-o de la toti daca e sa urmam principiul relativitatii. :roll:
ai dreptate doar cu vorbitul dupa meci. in rest, e imposibil sa ne intelegem. ce-ar fi lumina fara intuneric? nu pretind ca eu as fi lumina si tu intunericul, ci doar ca suntem diametral opusi... daca nu exista Dinamo, trebuia inventat, pentru ca nu e bucurie mai mare decat aia cand bate Steaua pe Dinamo!
Din prisma mea e taman invers, cand bate Dinamo pe Steaua (nota bene: eu am scris cu majuscula Steaua, va respect cat de cat).