FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Miere si venin

«1234»
tiger2116.05.2007 23:46

Ciobanasul vrea sa ne arate ca Elton,Thereau,Dica etc.sunt proprietatea lui nu a noastra si ca poate face oricand ce vrea el cu ei.Adica Steaua nu este a noastra ci a lui.Un handicapat.El crede ca a cumparat Steaua cu tot cu suporteri,e atat de tampit incat nu realizeaza ca forta echipei sta tocmai in noi.

Kristy_Cj16.05.2007 23:59

In primul rand e un prost ca la dat afara pe MM,cum era el de diliu era mai stelist decat oierul asta dinamovist.Multi au zis ca Oli e cel mai bun si eu am zis ca e un antrenor mediocru,super defensiv care a avut si el in fata finala UEFA si s-a blocat.Oierul asta,zicea ca aduce jucatori baga bani,am urlat aici pentru Neaga si acuma s-a trezit si el...ciobanu asta e un bou si a intrecut orice limita

DonAndres17.05.2007 07:09

Nesanatosul asta de Gigi vrea sa vanda cei mai buni jucatori pe care ii avem in lot...dc pe Thereau il da pentru bani,pe Elton vrea sa-l indeparteze ca sa scape de presiunea tribunei si astfel sa-i ofere posibilitatea marelui tactician Oli sa-si alcatuiasca linia de mijloc numai din expirati!!!!!!!!!!

Trebuie sa protestam cumva,dar cum?Sunt sigur ca din toata tara se vor strange zeci de mii de mesaje impotriva dictaturii pe care ciobanul vrea sa o instaureze la Steaua!

DonAndres17.05.2007 07:12
Sa-i dam o lectie dobitocului ar trebui sa nu mai mergem la nici un meci pana nu isi baga mintile in cap daca il are.Sau pana se cara dracului de la Steaua ca nu stiu cine o sa il mai suporte.Ma refer la oier care oricat de multi bani o avea tot cioban va ramane toata viata lui.

Pai daca nu mai merge lumea pe stadion,ciobanul s-ar bucura la culme si ar striga pe la toate televiziunile ca a invins "bagabontii si hooliganii"

makaan17.05.2007 08:04

Dumnezeule mare! Traim intr-un cosmar care nu se mai termina...Asta cred,ca e posedat de diavol,dupa cum afirma el despre vadim! Deci...aghiazma mica,aghiazma mare...aghiazma mica, aghiazma mare!

Taker17.05.2007 12:32
Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nu-l mai suport pe ciobanul asta..... Elton si Thereau sunt disponibili pentru un transfer. Elton poate pleca la din-AMO......inebunesc de furie.Nu se joaca cu suporterii pe stadion, da' noi putem merge acolo la portile lui sa strigam, protestam.Nu se mai poate asa, trebuie sa facem ceva ....cati nervi pot sa am......................

Ciobane, daca pleaca Elton si Thereau, ai pus-o cu NOI!!!

Unde-s cei care se luau de atitudinea noastra fata de cioban? ati disparut? SCLAVILOR!!!!!!!!

Sa zicem ca de Elton i-a zis Piturca ca jucatori tre sa aibe viteza si forta da de Cyril cine i-a mai zis ceva?Chiar nu inteleg parca cu cat suporteri il cer mai mult pe Elton .....el tot in contra lor vrea sa faca si ca sa scape de ei( de suporteri) acum il vinde si nu oriunde ci si specifica ca el vrea la catei sa-l deie.

porcka17.05.2007 20:52

sa mor eu daca asta nui nebun cum dracu sa,i dea pe cei mai buni de la Steaua ar trebui impuscat ca ceausecu uuuuuuuuuuu dictatorule jos de la Steaua ciobane

porcka17.05.2007 21:15

OFF TOPIC.

Editat de Moderatori

Wigh18.05.2007 07:17

INtelegeti odata ca el baga banii in Steaua si nu ii pasa de acest club si de noi, suporterii. e in stare sa construiasca p baza sportvia acolo unde are el teren pe care sa joace Steaua. si dupa meciuri sa bage oiile. Steaua ESTE A LUI.

«1234»