FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Miere si venin

«1234»
fcsteaua.ro16.05.2007 13:25

Este o greseala sa afirmi ca Elton este facut doar pentru spectacol negandu-i calitatile de fotbalist si transferandu-l in lumea circului. George Becali, printr-o demonstratie pura de diletantism, a afirmat intr-o emisiune la postul de televiziune (?) OTV ca Elton pierde un timp pretios prin acele fente pe care le face prilejuind adversarului sa se replieze. Ar trebui sa-i reamintim distinsului domn finantator faptul ca, pana la venirea brazilianului, in echipa Steaua Bucuresti doar Thereau si Badea atacau poarta, in timp ce alde Coman, Lovin, Nicolita, Bostina, Stancu si chiar Cristocea atacau liniile de tusa, exasperand suporterii stelisti cu pase laterale si in spate si lasand nealterata iarba din fata careului de 16 metri advers. Fazele clare la poarta adversarilor erau mai putine decat stalpii de la nocturna, iar golurile reprezentau reproduceri contemporane ale uciderii balaurului de catre Sf Gheorghe. In ceea ce priveste executiile tehnice de scoatere a adversarilor directi din joc prin driblig, ei bine acestea reprezentau o mare necunoscuta.

D-l Becali uita ca brazilianul a debutat cu gol impotriva Argesului si de faptul ca aceasta mica zvarluga a facut un meci foarte bun impotriva Rapidului in conditiile in care avea in permanenta doi trei adversari in carca, el jucand doar cu atingeri din prima a balonului, cu devieri si conditionand superioritate numerica in multe situatii datorita deselor schimbari de directie si a vitezei de deplasare. Chiar si impotriva lui Dinamo, Elton a jucat fantastic, scotand in repetate randuri adversarii din joc, iar faza golului doi marcat in final de meci plecand tot de la o actiune individuala fabuloasa a aceluiasi jucator.

De ani buni stelistii sunt bombardati cu miere si viziuni marete asupra unor triumfuri epopeice. Diavolii Real Madrid, Milan cad mereu victime in imaginatie, dar ne sunt calai pe teren. Daca ajungem sa-i intalnim. Vesnica constructie a unei echipe de vis a fost lasata de Dumnezeu pe mana mesterului Manole al fotbalului romanesc. Sunt adusi jucatori mereu dar cad presedinti, se aduc portari capabili sa se autoccidenteze de la prima atingere a taramului romanesc dar sunt lasati sa plece tehnicieni cu personalitate sau fotbalisti care nu cunosc numele TEMPORIZARE.

Exista in clipa de fata cativa fotbalisti ai Stelei care pot pleca oricand de la echipa la fel cum sunt cativa care trebuie tinuti in ciuda sacrificiilor. Din cea de-a doua categorie face parte si brazilianul nostru sau Thereau. Din pacate si Ogararu facea....

fedora16.05.2007 13:29

Numai degradatul de antrenor l-a facut pe oier sa creada ca Elton e doar caternica.

Elton si Dica sunt reprezentantii fotbalului la Steaua.

Daca ar pleca ei, clubul ar trebui sa se numeasca "Sportul-ala-in-care-se-paseaza-in-lateral-pana-intra-in-vreo-poarta Club Steaua".

Bundy16.05.2007 13:37

Simt ca iau foc!!! Acum am citit ca vrea sa-l vanda pe Elton si nu oriunde ci la javre! Si mai vrea sa scape si de Thereau...asta e cea mai scurta cale spre dipretul total din partea noastra. CIOBANE NU MAI AI ZILE MULTE IN Ghencea....

Il Soldatino16.05.2007 13:42
Simt ca iau foc!!! Acum am citit ca vrea sa-l vanda pe Elton si nu oriunde ci la javre! Si mai vrea sa scape si de Thereau...asta e cea mai scurta cale spre dipretul total din partea noastra. CIOBANE NU MAI AI ZILE MULTE IN Ghencea....

unde ai citit aceste stiri?

fedora16.05.2007 13:44

In toata media de sport...

E cea mai noua declaratie a oierului.

mache16.05.2007 13:52

si GSP si OLS au scris despre asta...

PS: daca-i da afara pe astia doi inseamna ca nu mai exista nici o sansa de impacare cu Becacali

nemilosul16.05.2007 13:58

stiu ca o sa fiu injurat dar nu stiu de ce cred ca Radoi e in spatele la tot ce se intampla cu Elton,Thereau

mi se pare putin ciudat ca toti jucatorii pe care publicul ii iubeste(Ogararu,Neaga) sa plece

nu degeaba a spus MM ca Radoi conduce Steaua...probabil cei 2 nefiind obisnuiti ca la un club sa conduca un jucator numai pentru ca e ruda cu patronul nu au ascultat ordinele+invidia ca sunt iubiti de public

Cazorla16.05.2007 14:00

Thereau de vanzare , Elton de vanzare pana unde duce cretinismul ciobanului ??

nu-l mai suport fratilor , pe zi ce trece ura mea fata de el creste

Marsh la dinam0 !!

danielcristian16.05.2007 14:08

Jiji intrece orice masura.Nu mai stie ce sa faca sa scape de revolta suporterilor,si incepe sa ne loveasca unde ne doare mai tare:il da pe Thereau,il da pe Elton,il tine pe papagalul de Oli,care sta in fata lui capra,doar ca sa nu-si piarda postul,samd.E revoltator cat de josnic poate sa fie acest individ.Acum vrea sa induca lumea in eroare pe la posturile TV, cum ca cei ce-l huiduiesc sunt de fapt cativa vagabonzi ,ca el va elimina violenta de pe stadioane,sperand ca va cadea in picioare si de data asta.L-am vazut ieri la otv,omul asta minte cu o nerusinare dezarmanta!E un dictator in toata puterea cuvantului.Am citit acum ca a incercat sa mituiasca un lider de galerie (pe nume Voina Daniel,poreclit Bady)inaintea meciului cu FC National,pentru a potoli injuraturile fanilor,dar a fost refuzat.Felicitari acelui lider care a demonstrat ca onoarea si dragostea pentru echipa Steaua sunt mai importante decat banii negrii ai ciobanului.

mache16.05.2007 14:09

stai calm ca nu te injura nimeni insa problema nu este la Radoi ci la oier care nu are nici un pic de respect pentru munca altora... pseudo-nationalismul de mascarada o sa-i stea la un moment in gat...

nicolaef16.05.2007 14:10

Am fost si eu prezent la meciul National - Steaua. Desi a intrat in ultimul sfert de ora, Elton a facut inca o data demonstratie de valoare, joc in regim de viteza, pase ideale pentru coechipieri. Intr-o singura expresie, totul minunat. Domnul finantator a urmat cursurile scolii de falsificatori ai adevarului. Astept cu nerebdare ziua in care, prin perlele debitate, nu mai aduce prejudicii Stelei. Cu el, noi suporterii suntem martorii celei mai ridicole perioade din istoria echipei noastre iubite. Mandru ca sunt stelist.

forever_STEAUA16.05.2007 14:18
stiu ca o sa fiu injurat dar nu stiu de ce cred ca Radoi e in spatele la tot ce se intampla cu Elton,Thereau

Cred ca exagerezi...

mi se pare putin ciudat ca toti jucatorii pe care publicul ii iubeste(Ogararu,Neaga) sa plece

Daca tu consideri ca Mirel e capul tuturor rautatilor de la Steaua e dreptul tau, dar:

Neaga a plecat pentru ca Jiji a vrut sa ii faca loc jucatorului de 20 de mil. dolari (sau euro?!)...

Ogararu a plecat pentru ca a avut o oferta foarte buna. Nu cred ca a vrut sa scape Radoi de el.

nu degeaba a spus MM ca Radoi conduce Steaua...

MM a spus ca Mirel e liderul din vestiar, nu a afirmat ca acesta ar conduce Steaua...

probabil cei 2 nefiind obisnuiti ca la un club sa conduca un jucator numai pentru ca e ruda cu patronul nu au ascultat ordinele+invidia ca sunt iubiti de public

Ce ordine nu au ascultat?

EternalK16.05.2007 14:26

simt ca`mi plezneste vena! nu se poate cum sa ii dea pe Elton si Thereau, printre singurii jucatori de la Steaua care pot schimba soarta unui meci. m***ii m**ii Becali de nationalist infect

JohnnyG16.05.2007 14:33

STIU CUM SA SCAPAM DE Becali.

1. Este cel mai imoral lucru pe care putem sa-l facem dar garantez ca o sa plece din Ghence.

2.Trebuie sa fim uniti si sa nu ne lasam pana nu reusim, oricat ar dura.

Ce trebuie sa face :

Ati observat ce-l supara cel mai tare pe oier, sa-l injuram...dar nu oricum. Propun ca la toate meciurile sa fie injurat de mama, familie, morti etc, lucrurile la care tine cel mai mult si sunt 100% sigur ca dupa 3-4 meciuri larand o sa sature si o sa plece. Pacat ca se termina campionatul si ca multi o sa uite...

choli16.05.2007 14:46
STIU CUM SA SCAPAM DE Becali.

1. Este cel mai imoral lucru pe care putem sa-l facem dar garantez ca o sa plece din Ghence.

2.Trebuie sa fim uniti si sa nu ne lasam pana nu reusim, oricat ar dura.

Ce trebuie sa face :

Ati observat ce-l supara cel mai tare pe oier, sa-l injuram...dar nu oricum. Propun ca la toate meciurile sa fie injurat de mama, familie, morti etc, lucrurile la care tine cel mai mult si sunt 100% sigur ca dupa 3-4 meciuri larand o sa sature si o sa plece. Pacat ca se termina campionatul si ca multi o sa uite...

ai baut puterea ursului?

Grecu2016.05.2007 14:49

Sa-mi bag picioarele ,daca pleaca Elton sau Thereau eu nu ma mai uit la meciurile Stelei

ca n-as suporta sa vad cum ciobanul isi bate joc de echipa asta,sunt atatia prosti care

n-au treaba cu Steaua si vrea sa-i vanda pe cei mai buni,si pentru niste sume de rahat,cik

dictatorul vrea sa faca echipa de romani ca sa se bata cu Chelsea (sa stearga cu noi pe jos)

.Cum sa-l oprim pe prostu asta?

Matteo16.05.2007 14:54

imediat ce-a plecat MM parca a inebunit , din gafe in gafe o tine, numai declaratii de om labil psihic si de retardat mintal face!

Za Best16.05.2007 14:56

Daca pleaca Elton si Thereau ne ducem pe apa Sambetii...handicapatul de oier viseaza o echipa numai din romani care sa bata pe Chelsky si Barca...e dobitoc,cretin si paranoic!Sa scapam odata de asta,altfel ne ducem de rapa!

Flo'o16.05.2007 14:56

cum frateeeee sa il lasi p Thereau sa plece ...el fiind d departe cel mai complet aatacant al nostru avand simtu portii si un dribling f bun .....el cu Dica rup tot in fata portii....alta chestie cum sa lasi un Elton extraordinar sa plece doar pentru fapt ca nu face faza defensiva.....pai atunci haideti sa ne aparam cu toti 10 juc d camp si mai da Cernea gol....asta cred ca ne face in oftica....lasa sa plece ci mai iubiti jucatori ai nostri ...si poate cei mai buni alaturi de Dica si Radoi.....eu unu daka pleaca Elton sau Thereau numai calc p Ghencea pana nu pleaca Jiji....e bataie d joc....

AmuntBoy16.05.2007 15:03

Mare idiot mai este oierul agramat

Vad acum ca MM avea si acest rol, sa iasa in evidenta si sa nu-l lase pe oier sa vorbeasca

dr.adrian916.05.2007 15:07

dragi stelisti

eu nu il mai suport pe Becali. cine se uita la stiri sau citeste ziarele observa ca juma sunt numai despre cel mai prost si inganfat om ever ---il intrece chiar pe varu-sau si pe Borcea----

voi toti care sunteti in Bucuresti si sunteti aproape de el si de echipa nu aveti voie sa ii permiteti sa il vanda pe Thereau si pe Elton. dupa parerea mea oricum nu cred ca are trebui sa plece numai Gigel Coman si Saban. in rest sunt destui de buni

dar totusi ma intreb de VATCA ,cica vrea sa l aduca , dar ati vazut cate greseli a facut in ultimele meciuri . nu ar fi mai bun un HAISAN sau BOrnescu care sunt de perspectiva .

in plus l-au pierdut pe Prepelita un jucator excelent.

sa il aduca pe B Stancu , si jucatori tineri atat din tara cat si din strainatate , ati vazut ca Rednic merge la CE de juniori

juniori sunt baza acuma

PS nare rost sa scriem aici ca fraieru nu aude ..... atunci spuneti ce aveti de gand

The Flyer16.05.2007 15:08

ba,e adevarat!infectul cioban,in paranoia lui,vrea sa faca o echipa 100% romaneasca si sa se razboiasca cu cei puternici din CHL!ciobane,esti nebun de legat,vrei sa-i vinzi pe unii dintre cei mai buni jucatori ai echipei,dupa Dica!du-te-n ma-ta si mori,jegosul dracu'!

te-ai luat de suporteri,milogule,atunci cind au venit la meciurile din UEFA si CHL erau cei mai buni,ca au dat bani pe bilete,care bilete erau la fel de scumpe ca in Spania si Italia,ca exemple!atunci cind te-au injurat,au devenit niste bagabonti si saraci!doamne,ca asta a luat-o razna rau de tot!nu tre' sa-l lasam sa faca netrebniciile astea la echipa!!!!!!

@nemilosule

tati,nu esti departe de adevar la faza cu Mirel!numai cind ma gindesc ca-i trece pe carnetel pe cei care uita sa-si plateasca amenzile de 10E si ma duce cu gindul la un batrin idiot din anii '80,care raporta orice vecin care venea cu o sacosica mai burdusita acasa!

der arzt16.05.2007 15:16

cred ca se anunta vremuri grele si triste la Steaua. Acum ca MM nu mai e se pare ca principele prostiei a-nceput sa-si faca de cap...si din pacate cu rezultate proaste pentru Steaua. Ma rog rezultate proaste din punct de vedere al imaginii pentru ca rezultate au fost. Sincer sunt scarbit de tot ce se petrece acum la Steaua. Daca-l da pe Elton la Dinamo tare mi-ar placea sa ne bata Elton de unu singur sa-l vad atunci pe DOBITOC ce mai zice. Cred ca din sezonul viitor o sa avem cea mai slaba echipa din istoria de 60 de ani cu siguranta. Mai ramane sa plece Radoi si Dica si sa devina GIIIIIIIIIIIIgel Comaaaaaaaaaaaaan capitan si ar fi tacamul complet.

Steaua noastra se transforma pe zi ce trece tot mai mult intr-o gluma proasta. Pentru Steaua lui Becali exclusiv nu simt decat scarba. Imi e dor de echipa armatei si in curand o sa-mi fie dor si de echipa facuta de MM. Dar echipa care o sa fie facuta de Gigi cred ca o sa fie cea mai slaba ever. As vrea sa ma insel dar slabe sanse....

FORZA Steaua pentru amintirea unor vremuri nu demult apuse

Flo'o16.05.2007 15:21
ba,e adevarat!infectul cioban,in paranoia lui,vrea sa faca o echipa 100% romaneasca si sa se razboiasca cu cei puternici din CHL!ciobane,esti nebun de legat,vrei sa-i vinzi pe unii dintre cei mai buni jucatori ai echipei,dupa Dica!du-te-n ma-ta si mori,jegosul dracu'!

te-ai luat de suporteri,milogule,atunci cind au venit la meciurile din UEFA si CHL erau cei mai buni,ca au dat bani pe bilete,care bilete erau la fel de scumpe ca in Spania si Italia,ca exemple!atunci cind te-au injurat,au devenit niste bagabonti si saraci!doamne,ca asta a luat-o razna rau de tot!nu tre' sa-l lasam sa faca netrebniciile astea la echipa!!!!!!

@nemilosule

tati,nu esti departe de adevar la faza cu Mirel!numai cind ma gindesc ca-i trece pe carnetel pe cei care uita sa-si plateasca amenzile de 10E si ma duce cu gindul la un batrin idiot din anii '80,care raporta orice vecin care venea cu o sacosica mai burdusita acasa!

bine scris frate ....oricum eu am zis ca daka pleaca Elton sau Thereau numai calc p Ghencea chiar daka iubesc aceasta echipa la nebunie si merg meci d meci p stadion si incurajez echipa pana vin acasa cu gatu rupt....insa sper ca si voi ceilalti sa procedati la fel pentru a trage un semnal d alarma....eu unu asa o sa fac ...numai vin p Ghencea pana se intampla ceva cu el daka pleaca acesti 2 fotbalisti fantastici.,...sper si voi sa procedati la fell....chiar daka asta e greu pentru unii :|

dr.adrian916.05.2007 15:22

oamenilor

noi -adica majoritatea- ne dorim sa plece Becali din Ghencea

dar ma intreb cine sa vina

ca daca vine dinamovisti si ne cumpara

belim aia

«1234»