FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Miere si venin

«1234»
dr.adrian916.05.2007 15:26

imi vine sal impusc pe Becali

Ovy_16.05.2007 15:28

Chiar s-a tampit ciobanu asta. Se crede omul lui Dumnezeu, dar de fapt e omu diavolului. Face numai lucruri murdare, meciuri aranjate si strica echipa exact cand merge. Vinde printre cei mai buni jucatori ai Stelei, Thereau si Elton. Un om al Dumnezeu n-ar vrea raul echipei si mai ales al suporterilor, adevarati iubitori ai Stelei. Pai dak ii vinde, cred ca nu se ma impaca cu suporterii in veci si mai face si discriminari. El se crede conducator, pai cum frate sa faci echipa numai cu jucatori romani???? Si aduce toate muraturile care le arunca altii.

Dictator si nationalist ce e, Romania n-are jucatori asa de multi jucatori de valoare in fotbalul intern. Echipele mari cum de aduc jucatori straini si joaca? Dak asta va ajunge presedinte, ne mananca cainii. Habar n-are sa conduca. A plecat MM, se alege prafu de Steaua noastra iubita.

Are o gramada de bani, dar nu investeste in echipa, sa o faca puternica, baga 1 mil-2 si cumpara numai ratangii de jucatori (Ov. Petre, Baciu, Lovin, Stancu, mai nou, Gurita, Vatca sau altii jucatori de mana a doua)

El crede ca face performanta cu jucatori romani:)))))) E comic rau. Ce-a facut Steaua in grupe anul trecut? Un kkt. Ne-a umilit toate echipele, in afara de Kiev, care a jucat relaxata si nu ne cunoastea.

Imi pare extrem de rau ca va pleca Elton, n-am mai avut jucator ca asta in ultimii 7 ani si mai rau, cred ca o sa ajunga la javre. Si Thereau la fel, il da afara. Cu ei doi, facem echipa buna. Fara ei, se alege praful.

Nu-l mai suport pe cioban. N-o sa-l votez in veci pe javra asta de om. E o javra de om, plin de interese si prefacut. Oli ala la fel, un kkt de antrenor, pupincurist si plin de interese. Mi-e rusine de donducerea Stelei. Nu ma asteptam. Tre sa facem ceva, dragi suporteri, orice, dar sa facem ceva, ca ciobanu si pupincuristu ala, ne strica echipa, ii da afara pe 2 dintre cei mai buni jucatori.

NU-L VOTATI PE CIOBAN!!!!!! AFARA CU EL pentru TOTDEAUNA, SA PLECE DE LA Steaua!!!N-AVERM NEVOIE DE CIOBANI IN CONDUCERE, CI DE OAMENI INTELIGENTI.

FORZA Steaua!!!

x-man270216.05.2007 15:28

steagcruce2 steagcruce2

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SE POATE ASTA

DACA II DA CIOBANUL PE Thereau SI Elton AR TREBUI SA IESIM IN STRADA TOTI SUPORTERII Stelei SA-I CEREM DEMISIA SA-L OBLIGAM SA-SI DEA DEMISIA BLOCAM STRAZILE O NOUA REVOLUTIE

P.S. EU VIN CU VREO 200 DE OSTASI GATA DE LUPTA, DE PRIN MOLDOVA( VRANCEA / Vaslui)

Nu mai abuza de Caps Lock. Moderatorii

dr.adrian916.05.2007 15:33

dragi tovarasi

sunteti intr-o cusca cu un leu, cu o cobra si cu Jiji. in plus aveti un pistol cu 2 gloante

CE FACETI????

AST RASP

forever_STEAUA16.05.2007 15:33
bine scris frate ....oricum eu am zis ca daka pleaca Elton sau Thereau numai calc p Ghencea chiar daka iubesc aceasta echipa la nebunie si merg meci d meci p stadion si incurajez echipa pana vin acasa cu gatu rupt....insa sper ca si voi ceilalti sa procedati la fel pentru a trage un semnal d alarma....eu unu asa o sa fac ...numai vin p Ghencea pana se intampla ceva cu el daka pleaca acesti 2 fotbalisti fantastici.,...sper si voi sa procedati la fell....chiar daka asta e greu pentru unii :|

Gresit... Exact asta urmareste Jiji. Sa-i indeparteze pe cei care au o parere diferita de a lui...

Flo'o16.05.2007 15:33
steagcruce2 steagcruce2

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SE POATE ASTA

DACA II DA CIOBANUL PE Thereau SI Elton AR TREBUI SA IESIM IN STRADA TOTI SUPORTERII Stelei SA-I CEREM DEMISIA SA-L OBLIGAM SA-SI DEA DEMISIA BLOCAM STRAZILE O NOUA REVOLUTIE

P.S. EU VIN CU VREO 200 DE OSTASI GATA DE LUPTA, DE PRIN MOLDOVA( VRANCEA / Vaslui)

nu e frate ...haideti sa il santajam ....facem un benner la meciu cu Pandurii adika il lasam atarnat p un gard in timpu meciului ca oricum se joaca fara spectatori.....adika il santajam zicandui ca daka ii da p Thereau sau Elton nu o sa mai aive pace cu noi niciodata ....iar daka nu ii da nu il vom mai injura meci d meci ....nush e o varianta...zic si eu:)

The Flyer16.05.2007 15:34

oierul e nebun,isi face ambitiile cu jucatorii adusi de MM!n-am fost fan MM, a facut greseli dar si lucruri bune,da' ceea ce face ciobanul in momentul de fata ma face sa-mi lipseasca MM!l-am injurat,marea majoritate,la meciurile cu Ceahlaul si National,hai sa facem ceva concret pentru a nu-l lasa pe oier sa-si faca mendrele nebune la Steaua!asta chiar se viseaza incarnarea Lui Dumnezeu pe pamint1nu e posibil asa ceva in anul 2007,sa ne lasam calcati in picioare de un om cu doua clase!daca-i demonstram ca ne e frica,asta cistiga!

grizzly16.05.2007 15:42

schizofrenie paranoida ascendenta.

audiopixel16.05.2007 15:44

Subscriu ideilor din articol.E urat ca in fiecare zi sa dezbatem ultimele idei ale razboinicului ce transmite "mesaje de pace si prietenie".Nimic nou sub soare;acelasi impostor cu tendinte xenofobe care ne-a facut sa rosim de rusine isi continua sirul ineptiilor debitate la minut.Singurul meu gand se indreapta acum spre PN si PS.Sper din tot sufletul sa nu cedeze.

The Flyer16.05.2007 15:46
dragi tovarasi

sunteti intr-o cusca cu un leu, cu o cobra si cu Jiji. in plus aveti un pistol cu 2 gloante

CE FACETI????

AST RASP

Jiji musca leul,asta devine nationalist si omora cobra din cauza ca e de alta natie!dupa care eu impusc leul si pe Jiji,cu toate ca as prefera sa bag amindoua gloantele in oier!

dr.adrian916.05.2007 15:52

sa facem REVOLUTIE

revolta impotriva lu Becali

daca el pleaca Steaua va fii ce a fost fara grija

pai punem fiecare dintre noi 1€ pe an si avem un buget de 7 mil. de € pe an

din astia platim manager , jucatori, antrenor etc

doar primu an e mai greu ca daca intram in GRupe si castigam ceva meciuri luam parele pentru Steaua nu pentru unu singur

Danntes16.05.2007 15:54

Inca o zi cu super circ al infectului de cioban...

Buga si Badoi la Steaua...dar aia de la Rapid inclusiv jucatorii nu recunosc si nu doresc sa vina...

Elton luat la pret de oaie de nenorocitu sef...aaa, daca il vor potaile il da ciobanu...

Lui Thereau machedonu ii pregateste bagajele personal...

...si cireasa(?)...in viitoru, se pare apropiat Steaua cu 100% romani se va bate cu Chelsea si Milan...

Inca o zi inca care imi bag p.... in familia ciobanului...

Same shit, different day....

PS: articol f bun, din pacate periodicitatea acestui gen de articol a devenit zilnic datorita rahatului de cioban

byancutza16.05.2007 15:57

Jiji asta vrea sa se joace cu nervii nostri.....crede ca daca il da afara pe Elton si Cyril nu-l mai injuram sau..ce?!pai bai oierule o sa patesti mai rau ca ceausescu comunistule ce esti daca iti mai bati joc de echipa asta pe care noi o iubim din tot sufletul!!! totusi..yo cred ca a zis chestia asta doar ca sa nu il mai injuram si sa "facem banere cu:iarta-ne Jiji"(cum a declarat el la striri)pe dreq...dar daca ii va da afara nu mai exista nicio cale de impacare intre suporteri si cioban....mai bine pleaca la Dinamo sau unde vrei tu si lasa-ne...FORZA Steaua!!!

pda16.05.2007 16:04

La noi se doresc jucatori gen Lovin si Nicolita, astia sunt pe placul lui olitza. Daca pleaca Cyril si Iacob, ramanem in 3 atacanti si cum la noi se accidenteaza jucatorii vreo 3 luni asa, situatia e cam naspa. Nu inteleg de ce nu se aduce o extrema dreapta de valoare, ca jucatori de parte stanga avem sa umplem tot mijlocul. Despre Gigi ce sa mai zici, daca esti prost... esti prost pana la capat. Mare noroc au astia ca se joaca cu portile inchise, mare de tot.

The Flyer16.05.2007 16:06

ciobane,am o idee de afacere,in caz ca ma citeste unul dintre nepotii tai "intelectuali" (adica a absolvit primele doua clase,dupa care a fost trimis la pascut/transhumanta cu oile familiei),mai ales ca tu nu stii sa citesti:vinde-o pe ma-ta,la pachet cu cele doua mironosite ale tale(ca tot sunt oripilate de strigatele noastre cu "ie Becali") si ca bonus ofer-o pe simpatica aia de nevasta-ta!sa mor,spune pretul si fac in asa fel incit sa le iau,iti fac o aroganta!

cu banii obtinuti,iti poti lua 7-15 doze de cocaina pe care le poti priza,faci un soc si scapam de tine!in cazul in care nu-mi permit pretul cerut de augusta-ti oierime,fac o cheta si string banii!numai tu sa fii fericit!

adi_steaua16.05.2007 16:08

L-am vazut si eu aseara putin pe cioban la zero TV. Am fost uimit sa vad pana unde merge prostia...in cazul ciobanului nu are limite.

Astazi declara ca l-ar vinde pe Elton daca ii da cineva macar jumatate din cat a dat pe el...chiar si la Dinamo l-ar da, numai sa scape de el..si ca il da si pe Thereau. Il urasc enorm pe ciobanul asta.

O sa ne lipseasca enorm MM-ul ..va zic eu...

zloty16.05.2007 16:11

e gelos ciobanu ca de la noi Elton primeste numai aprecieri si iubire si el primeste de la noi numai muje

dr.adrian916.05.2007 16:15

sper sa vina Adrian Ilie ca ala e mai linistit si mai inteligent decat Becali-defapt mai prost decat el nu se poate - dar in fine

sper sa faca un pic de ordine

problema e ca nu va veni Adi pentru ca cine draq suporta un asa prost ca Becali

forza Banel

Thu[N]der16.05.2007 16:19

BA POATE IL DAI PE Elton SAU PE CYRYL !!! CA SAMI BAG CA TE RUP !!! ITI DAU FOC LA CASA !

ariell16.05.2007 16:30

Mi-am spus de nu stiu cate ori ca nu mai intru pe site-urile ziarelor de sport avand in vedere modul tendentios cum trateaza diverse subiecte legate de Steaua, dar acum am ajuns la concluzia ca principala lor tinta este personalul asta desprins din schitele lui Caragiale pre numele lui care este de Jiji, iar Steaua este o victima colaterala a grandomaniei dublata de prostia de rigoare a miticului nostru conducator de club.Nu stiu cat de antistelisti or fi diversii jurnalisti de la diverse publicatii dar cred ca acest rautati din presa la adresa noastra nu ar fi fost asa intense daca acest specimen si-ar fi vazut de "oile lui" si ar fi stiut sa isi tina gura.

Steaua a fost si este pentru el rampa care il propulseaza in ochii oamenilor, de foarte putine ori am auzit zicandu-se omul, sau omul politic Gigi Becali, in majoritatea cazurilor sintagma folosita este patronul Stelei Gigi Becali, si indiferent de ceea ce face chiar daca are sau nu legatura cu fotbalul taraste si murdareste numele Stelei doar prin simpla asociere.Platim un pret prea mare noi cei care suntem mai indreptatiti sa spunem ca Steaua este familia noastra in comparatie cu beneficiile care vin din aceasta simbioza monstruoasa Gigi Becali-Steaua, Mass-media l-a umflat in ochii cetatenilor, tot ea o sa il doboare mai ales ca si-a atras un dusman mult mai puternic in persoana noastra a suporterilor, bagabonti si hahalere cum ne numeste principele.

Si chiar daca va tari in noroi dupa el si clubul de fotbal, Steaua se va ridica din nou si va ajunge si mai sus, pe cand razboinicul nu va mai reusi sa iasa niciodata din adancul oprobiului public si al uitarii, pentru ca va exista Steaua si dupa ce nu vom mai fi noi, si dupa ce nu va mai fi Jiji, pentru ca Steaua este in inimile noastre, Becali niciodata.......................

strezahuzum16.05.2007 16:33

Nu-mi vine sa cred ca se ajunge aici. Steaua isi vinde (da Doamne sa nu se intample) cel mai tehnic si mai spectaculos jucator de la ... Hagi ... pentru jumatate din suma initiala.

Si pentru ce ? Pentru ca sa nu-i mai faca nimeni concurenta la "popularitate" scursurii ordinare de Becali. Probabil il deranja ca se scanda numele piticului pe stadion si nu cel al lui boier Cacareaza, cum l-am poreclit unii.

Gigi, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun asta, dar iti doresc din tot sufletul sa fii anchetat de DNA, bagat la inchisoare pentru restul vietii, impreuna cu toata sleahta ta de LINGAI !! Daca nu cumva ne faci o bucurie si te arunci cu Maybachul in Dunare, sa scapam de tine odata, nesimtitule !!

fsoica16.05.2007 16:34

Steaua e in moarte clinica.

Ciobanul a pus capac definitiv cu declaratiile de azi.

sa curga injuraturile !!!

Mi-e scarba de ceea ce a ajuns Steaua !

La revedere, Steaua !

Joint16.05.2007 16:35

Eu stau si ma intreb cu ce am gresit noi de avem parte de mizeria asta de om ?! Cum ***** ma-sii a ajuns spurcaciunea asta sa puna labele pe Steaua ?! Cum poate un analfabet, un agramat si un schizofrenic sa taie si sa spanzure la cel mai puternic club din Romania, in fruntea caruia s-au aflat de-alungul anilor numai oameni unul si unul ? Chiar nu e nimeni capabil in tara asta sa faca ceva util cu eroarea asta genetica ? Sa-l taie, sa-i dea foc, sa-l interneze la un ospiciu...nu stiu, mai sunt solutii. Sa o vanda pe nevasta-sa si pe odraslele lui si sa lase pe altii sa ia decizii la Steaua, oricum nu e echipa lui favorita. Am senzatia ca pe zi ce trece, Steaua lui fecali nu mai este Steaua cu care tin eu de 22 de ani, simt ca o instraineaza de suporterii si istoria ei cu fiecare onomatopee pe care o racneste. Doamneeeeee, parca traiesc un cosmar ce nu se mai termina dracu odata...

ss lucki16.05.2007 16:43

Cand a plecat MM si va scriam ca pleaca si Elton si Thereau, spuneati ca nu-i adevarat ca pe Thereau l-a recomandat Gabi Popescu, nu Meme... pai Gabi Popescu lucreaza acum la Steaua, n-ar fi normal sa-l recomande in continuare, asta daca ar fi facut-o cu adevarat prima data...

iov16.05.2007 16:48

Nu mai am chef sa comentez, echipa este la voia unui bezmetic caruia ii prevad in curand un episod umilitor, un avortat al tranzitiei a pus mana pe un simbol al Romaniei, din punctul meu de vedere cale de impacare cu acest agramat nu mai exista, tinut in frau de Piti si MM ani al rand acest salbatic ne baga incet, incet in Zodia Cancerului.

Pacat ca sunt destul de putini care stiu ce inseamna onoarea de a fi stelist si dragostea fata de acest club, preferand sa accepte manipularea cu promisiuni desarte si intimidarea cu inchiderea peluzelor si prezentarea unor lesinati de foame dar injectati cu hormoni, purtatori vesnici de hemoroizi. Pentru unii este la moda sa tii cu Steaua si sa mergi pe stadion, pentru altii sunt cei 7 ani de acasa...

«1234»