steagcruce2 Daca Olaroiu ii baga pe Elton si Dica de la inceputul meciului vor castiga meciu usor.
Daca tu ai fi antrenorul Stelei, atunci Dica ar mai sta o perioada buna la Bologna.
steagcruce2 Daca Olaroiu ii baga pe Elton si Dica de la inceputul meciului vor castiga meciu usor.
Daca tu ai fi antrenorul Stelei, atunci Dica ar mai sta o perioada buna la Bologna.
S-au stabilit arbitri pentru meciul cu Pandurii:
A: CRACIUNESCU TEODOR (Rm.Valcea) A1: Dumitrescu EDUARD (Pitesti) A2: MIDISAN Adrian (Constanta) OBS: PASCU ROMEO (Brasov) IONITA Valeriu (Bucuresti)
Sursa: Gsp
Meciul e pe Kanal D?
@steaua_campioana
Esti chior?
Ce noroc are Steaua!!! De cand e pe locul doi isi face puncte in continuu... Pandurii e a treia echipa proasta cu care joaca si nu cred ca o sa o mai prinda CFR Cluj. steagcruce2 steagsimplu
Extras din REGULAMENT
1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc. Moderatorii
Ce l-au injurat suporterii pe Becali pentru ca si-a pus fularul cainilor la gat... dar ce o sa-l injure daca il da pe Elton...
FORZA Steaua!
Steaua - Pandurii Tg.Jiu - cred ca se va incheia 3-0 pentru Steaua!
Steaua are 6 victorii consecutive si nu cred ca o s-o opreasca Pandurii din acest sir surprinzator de victorii!
Cu Steaua pana la capat!
Romania, Steaua!
Europa, Steaua!
Oriunde, Steaua!
Campionii din Ghencea!!! steagcruce2
Steaua - Pandurii Tg.Jiu este un meci decisiv!
In cazul in care CFR se incurca si Steaua castiga, atunci suntem in Champions League!!!!!
In sfarsit, a venit odata titlul la Dinamo dar sunt sigur ca Nea' Gigi va face transferuri valoroase care o vor ajuta pe Steaua sa castige campionatul si sa intre fara probleme in grupe!!!
Forza Steaua!
![]()
Daca Steaua bate pe Pandurii atunci ne-am asigurat deja drumul in Champions League! Forza Steaua!!
Stelist pana la moarte si dincolo de ea!
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii
@c.ronaldo17
Esti chior?
Fiti Suporteri Adevarati, nu doar la gol sa aplaudati!
Pai nu aparuse mai pe ce canal este meciul ieri!
Mai usor cu emoticons-urile. Moderatorii
Tu zici daca il baga, dar am auzit la stiri ca Becali zicea ca il vinde pe Elton la catei pe numai 700.000 :twisted:
Cum sa-l vanda pe Elton la javre? Sper sa fie doar un zvon asta... si eu cred ca nu ar trebui sa va comportati asa cu Becali deoarece daca se ambitioneaza vinde toti jucatorii buni... Oricum, in meciul de sambata victoria este clara!
FORZA Steaua! Pana la moarte si dincolo de ea!
steagcruce2 steagsimplu ![]()
@mafy_4ev3r
N-are cum sa il vanda pe Elton la javre... Numai daca Becali e chiar dinamovist.
Tu zici daca iar baga da am auzit la stiri cand Becali zicea ca il vinde pe Elton la catei pe numai 700.000 :twisted:
Becali vrea sa vanda si pe Thereau dupa ultimile stiri, nu mai ramane nimeni la Steaua poate nu îl aduce nici pe Neaga, si vedem cine mai joaca! fularsteau2
Poate intra pe teren nea' Gigi! :smile:
Pronostic: victorie!
Un meci pe care-l vedem la TV, din pacate!
Da, ai dreptate, era mai bine daca-l dadeau la radio... :lol:
Acum serios, Jiji e cel mai bucuros de treaba asta...
A si recunoscut dupa meciul cu Nationalul ca ii pare bine ca se joaca fara spectatori ca nu are cine sa-l mai injure... la interviul de la Kanal D parca a zis... nu mai stiu exact la ce post...
Baieti, e clar victorie. Pandurii e o echipa usoara. Pana si Carlos dribleaza tot terenul. Dar daca il baga pe Elton titular va fi un meci de povestit. Oricum, "zgarie-branza" de Gigi vrea sa il vanda pe Elton chiar daca face cat toata echipa la un loc.
Thereau e un jucator mare. Daca face echipa din romani nici chiar Chivu si Mutu nu pot sa o faca pe Steaua sa bata Chelsea sau Real Madrid... sa fim seriosi! steagcruce2
Acum serios, Jiji e cel mai bucuros de treaba asta...
A
i auzit tu, cumva, ca Steaua ar fi facut recurs la decizia comisiei?
Gata! Acum m-am comvins! Berbecali e...
Ii da pe Thereau, Elton, Saban si Andrey...
@steaua_campioana:
Saban nici nu a fost lasat sa joace... ce sa confirme baiatul ala daca la o prima pasa gresita e huiduit ca-n codru?![]()
Mie imi pare rau de el... poate si Andrey ar mai fi trebuit bagat cateva meciuri... oricum, daca ciobanul se hotaraste sa-i dea pe Elton si Thereau prevad perioade sinistre la Steaua... va dati seama... o echipa asa cum le place lui Becali+Oli... cu alde Ovidiu Petre, Gigel Coman titulari :roll:
Ontopic: meci ce trebuie tratat cu seriozitate, nu as vrea sa mai pierdem niciunul din cele 2 ramase... pacat ca nu suntem lasati sa ne vedem favoritii la ultimul meci acasa din aceasta editie... :sad:
Veniti fratilor la miting sambata inaintea meciului... la stadion... dar nici nu stiu cum dracu ar trebui sa procedam cu berbecali asta... haideti sa nu il mai injuram totusi, poate o lasa si el mai moale... ca daca iar il injuram si vede ca ne-am adunat pot Elton numai de-al dracului o sa faca si il vinde pe piticu' nostru ca sa ne faca in ciuda si sa ne arate el cine e seful.... asa ca sunt de parere ca nu ar trebui sa il injuram ca o sa avem de pierdut... acu' nu stiu ce sa zic... dati-va si voi cu parerea...
Veniti la miting!
Cel mai bine este de facut un grup de dialog (cu baieti din galerii) si vorbit cu Becali direct. Numai asa se poate face ceva, altfel tot cu manifestari in fata stadionului il fac mai rau pe oier si apoi vinde ce este mai bun si ramanem sa ne uitam la Coman si O.Petre!
Meciul este un antrenament cu portile inchise! Cu Jiji FERNANDEL ar trebui discutat, daca nu intelege sau se face ca nu intelege, atunci ar trebui aruncat cu oua in el! Sau mai bine cu branza!
Forza Steaua! HAI BAIETI! Vrem multe goluri! :-) ![]()
SUNTEM ALATURI DE VOI... PANA LA CAPAT! Nu ne dezamagiti!
@tweetymaniak: de ce ai nick-ul asta? Il cunosti, sau stii tu macar daca l-a lovit? Erai acolo?
Ontopic: BA, dar nici in ultimul meci de acasa din acest campionat nu ne lasa sa venim?
Sa bata Steaua cu 6-0.
1-0 la pauza cu gol din penalty... las-o in mama ei de treaba... Mi-au placut comentarile lui Stoichita, care a observat bine in cateva momente:
- "e un singur jucator al gorjenilor in fata, marcat de 4 aparatori stelisti"
- "e nevoie sa si risti un pic in astfel de meciuri"
Boularoiu de ce nu vede?