FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg. Jiu 1 - 0 (1 - 0)

«1234»
SteauaToronto13.05.2007 23:40

Sambata, 19 mai 2007, de la orele 20:30, Steaua va întâlni în Ghencea formatia Pandurii Targu Jiu.

Meciul se va disputa fara spectatori.

O victoria ne-ar asigura in proportie de peste 90 % calificarea in turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Transmis de: Kanal D.

c.ronaldo1714.05.2007 05:07

O noua partida la care sper sa stau linistit inca din minutul 7.

bodanelu14.05.2007 08:00

Pronostic: victorie!

Un meci pe care-l vedem la TV, din pacate! :(

Wally14.05.2007 10:59

Inca un meci usor, cel putin teoretic... cred ca vom invinge lejer... cu 3 sau 4 - 0... importante sunt cele 3 puncte...

frunji14.05.2007 11:18
Sa-l bage de la inceput pe Elton

Am si eu o intrebare: de ce pe site-ul oficial al Stelei nu mai apare de mult magazinul online? Ce, noi suntem mai prejos ca Dinamo? Dinamo are, NOI de ce nu avem? steag1

Ai gresit topic-ul. Moderatorii

AmuntBoy14.05.2007 12:09

Pandurii din cate stiu, au vreo 5-6 suspendati sau accidentati de la meciul cu Vaslui!

Nu cred ca vor iesi din terenul lor! steag3

Victorie usoara ;)

brandutz14.05.2007 12:28
Pandurii din cate stiu, au vreo 5-6 suspendati sau accidentati de la meciul cu Vaslui

Nu cred ca vor iesi din terenul lor steag3

Victorie usoara ;)

Sa speram... oricum va fi un meci usor! fular-campionii

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Moderatorii

sorin_77714.05.2007 13:35

Daca CFR-ul face un pas gresit in seara asta cu Gloria, atunci eu as prefera sa vad la acest meci cu Pandurii urmatoarea asezare:

************Cernea****************

Nicolita***Goian***Baciu***P.Marin

*************Lovin*****************

Croitoru************************Elton

**************Dica*****************

*****Badea************Iacob********

Dar cum meciul e la TV si nu mai suntem acolo sa cerem introducerea lui Elton, aceasta asezare nu va exista nici in minutul '89... :(

Wally14.05.2007 14:01

Daca CFR-ul va face un pas gresit cu Bistrita as vrea sa vad meciul in urmatoarea asezare:

Lungu - Saban, Goian, Baciu, Nesu - Ochirosii, Ov. Petre, Elton - Dica - Badea, Iacob...sa dam sansa sa joace si jucatorilor care au jucat mai putin sau deloc... cu aceasta formula in Ghencea nu cred ca am avea probleme cu Pandurii...

GOD14.05.2007 15:30

Nesu parca e accidendat, in rest si eu as vrea aceeasi formula ca si a ta.

FORZA Steaua, dar Steaua nu joaca din Turul 3?

Sau daca castiga una dintre Chelsea sau Manchester CL, intram in turul 3.

Cum e viata asta Dinamo a luat Campionatu, dar nu joaca in CL, joaca in UEFA, Steaua locul 2 joaca in CL. Si ne plimbam stiti voi cu autocarul decapotabil(asta duce, va las sa ghiciti...).

mircea_zion14.05.2007 16:42

Sincer imi e frica de acest meci mai ales ca in tur au facut 0-0 daca ar face egal cred ca Steaua si CFR(daca ar castiga) ar fi la egalitate de puncte si nu stiu daca Steaua ar ramane tot pe locul doi si apoi cred ca ar fi cam o situatie cam neagra.

ultras4steaua14.05.2007 16:53
Sincer imi e frica de acest meci mai ales ca in tur au facut 0-0 daca ar face egal cred ca Steaua si CFR(daca ar castiga) ar fi la egalitate de puncte si nu stiu daca Steaua ar ramane tot pe locul doi si apoi cred ca ar fi cam o situatie cam neagra.

Nu. Daca Steaua ar face egal si CFR-ul ar bate , Steaua ar ramane tot pe locul 2 deoarece are avantajul meciurilor directe(4-2 tur , 1-2 retur).

puyol14.05.2007 17:19

Nu stiu daca e pe 13 mai... 13 mai a fost ieri :)

bubylycy14.05.2007 18:55

Daca ar juca Elton din primul minut i-ar zapaci pe adversari..:) steagsahmic

Oricine joaca.. castigam! Nu cred ca ar putea sa ne puna probleme Pandurii! steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu

Bodanel15.05.2007 06:13

Sper sa castigam ca sa putem sta linistiti in ultima etapa. De un singur lucru imi este frica: deoarece noi nu vom fi la stadion Oli nu o sa-l bage pe Elton. Totusi sper ca faptul ca nu il baga acum de la inceput sa se datoreze timpului necesar adaptarii lui Elton la Steaua. Daca Oli il da in vara(cred ca tot cu el vom juca si la anul) atunci sa se duca pentru ca putinul respect pe care il mai am pentru el ca ne-a dus in CL si semifinala UEFA il voi arunca la gunoi. Sincer il prefer pe Oli in locul lui Hagi cu toate ca nici Oli nu ma mai impresioneaza(am fost un mare sustinator al sau anul trecut). Poate si faptul ca am avut accidentari peste accidentari l-a dat peste cap si pe el.

Pronostic : 2-0 sau 3-1 cu Elton introdus in minutul 60.

Motanu D15.05.2007 08:07

Meci castigat dinainte de a se juca. Vom lua 3 puncte lejer, jucand la intamplare, lent, cu 2-3 inchizatori... pentru ca ne dorim mai mult victoria decat adversarii...

Pacat.

Din pacate in ultimele etape nimeni nu mai joaca pe bune... Oare nu puteam sa cumparm cativa jucatori decat sa investim in primele adversarilor...

weeezer15.05.2007 09:22

Eu tot mai sper sa trecem pe 1 la goluri marcate :D

Macar acolo. Poate chiar si la golaveraj.

steaua_campioana15.05.2007 14:57

3-0 pentru Steaua cu Pandurii! Elton din primul minut! Si Dica la fel!

Forza Steaua!!!

Stelist pana la moarte si dincolo de ea !!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2007 15:10

Va fi un antrenament cu portile inchise, eu zic ca va fi un 4-0! Si eu ca multi ii vreau pe Elton si Dica inca din primul minut, sunt curios ce vor face in 90 de minute!!

SteauaToronto15.05.2007 23:15

Stie cineva pe ce canal de televiziune este meciul ?

robisteaua15.05.2007 23:46

Pe Kanal D, incepand cu orele 20:30!

deeaisa16.05.2007 05:38
Pe Kanal D, incepand cu orele 20:30!

Sigur e pe kanal D ? steagcruce2

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Moderatorii

forever_STEAUA16.05.2007 07:08

@deeaisa

Evident ca e sigur din moment ce a postat raspunsul... Ai impresia ca toti scriu doar ca sa se afle in treaba?

un suporter16.05.2007 07:57

steagcruce2 Daca Olaroiu ii baga pe Elton si Dica de la inceputul meciului vor castiga meciul usor.

Mai usor cu emoticons-urile. Moderatorii

dbd16.05.2007 10:54

Cred si sper ca va fi usor meciul!

Bafta baietilor!

«1234»