FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

National - Steaua 0 - 3 (0 - 1)

«1234»
amelia14.05.2007 07:30

Buna tuturor!

Am fost aseara la meciul Stelei cu National si am fost tare dezamagita de voi baieti. Ma refer la cei care chiar si la 3 - 0 ii mai dadeau "sfaturi" lui Olaroiu, intr-un limbaj foarte colorat. :oops:

Chiar credeti ca omul ala munceste toata saptamana si isi face tot felul de scheme ca sa vina week-endul si sa incepeti voi, cu "laudele"? Eu stiu ca suntem toti experti la fotbal si politica in tara asta si imi dau seama ca ati acumulat si voi dupa o saptamana de lucru suficiente frustrari (jigniri de la sefi si altele), dar lasati-l pe omul ala sa isi faca treaba. Stie ce face.

Mergeti la psiholog si descarcati-va oameni buni, nu ii mai chinuiti pe bietii jucatori si antrenori in fiecare week - end.

Daca as fi in locul lor m-as bucura ca am terenul suspendat doua etape.

Mai scapa de voi o perioada.

Este asa de greu sa ne comportam civilizat? :cry:

Acum ca sa spun si eu ceva despre meci.

Intr-adevar este buna combinatia Dica/Elton dar de la un scor de 3 -0 in sus. Elton dribleaza bine dar cum ramane cu ceea ce ne intereseaza de fapt" GOLUL? Tipul asta nu are cum sa dea gol decat din intamplare printre picioarele celorlalti jucatori.

Sa fim seriosi, i-ati vazut si voi pe jucatorii din Europa cum arata, chiar credeti ca poate Elton sa ii dribleze pe indivizi si sa mai creeze o asemenea faza incat sa inscriem?

Nu stiu de ce faceti atata caz de jocul defensiv al echipei. Daca ati fi, in momentul asta extrem de sensibil pentru Steaua, in functia de antrenor, cand Clujul ii sufla in spate, voi ati indrazni sa jucati OFENSIV? :roll:

Ma indoiesc....

Mie mi-au placut baietii si le tin pumnii in continuare, urandu-le totodata nervi de otel si sa nu cedeze la atataea injuraturi cate indura.

forzateaua

bodanelu14.05.2007 08:06

@amelia, acele "laude" erau pentru ca Oli e sclavul lu` Becali...

Za Best14.05.2007 08:43

Eu nu spun decat atat: viteza si tehnica lui Elton combinata cu luciditatea si inteligenta lui Dica au schimbat total jocul nostru! Iar Elton este un magician...

Wally14.05.2007 10:57

Meci frumos, totusi se insista cu unii jucatori care nu au ce cauta in primul 11: Banel, Baciu(aici nici nu avem alta alternativa)... avem un sistem de joc deficitar... cu toate ca avem 7 jucatori defensivi in teren tot primim goluri sau la poarta noastra sunt multe ocazii... imi mentin parerea ca Oli ar cam trebui sa ne lase...

dbd14.05.2007 11:07

Frumos meciul... felicitari echipei...

Bafta in continuare... se pare ca Oli inca nu are incredere in Elton... il baga cand e sigur pe scor... si mai ales nu mai mult de 20-25 de minute...

sorin_77714.05.2007 12:08

Meciul de aseara ne-a atras atentia asupra aceluiasi aspect: de ce nu joaca Elton titular?

Pana astazi eram foarte revoltat pe Olaroiu. Sunt si acum... Dar privind mai bine lucrurile am pus in balanta:

Plusuri la Elton:

1. Cel mai tehnic jucator din Liga 1. (INCONTESTABIL, rautaciosii sa priveasca mai atent)

2. Probabil si cel mai rapid.

3. Vede bine jocul si gandeste foarte repede faza urmatoare.

Minusuri la micutul brazilian:

1. NU FACE FAZA DEFENSIVA (in ultimele meciuri probabil nu era nevoie)

2. Deficienta de inaltime inca se vede, chiar daca tehnica si viteza suplinesc din belsug.

3. Nu a reusit totusi nici o pasa decisiva in ultimele 2 partide chiar daca a jucat mai putin de 60 minute.

4. Se adapteaza mai greu la campionatul nostru. Adica e ca si cum trebuie sa coboare 2-3 trepte din nivel si sa le urce din nou in felul cerut de jocul Stelei. Nu poti sa modelezi o intreaga echipa dupa jocul lui. E mult pre dificil.

Wally14.05.2007 12:18

Cu toate minusurile sale cred totusi ca e mai eficient decat Lovin sau Paraschiv si unul dintre cei 2 ar trebui "sacrificat"... oricum luam goluri si cu 2 mijlocasi defensivi, asa ca de ce nu am juca cu Elton care poate ajuta mult mai mult atacul decat cei 2 la un loc?

Dragoshel14.05.2007 12:50

Nu prea merge "sacrificat" Paraschiv, pentru ca la mijloc iti trebuiesc oameni "tari" care sa intre decisiv la monge, iar Elton este "daramat" foarte usor de orice jucator..

stebuc14.05.2007 13:37

@amelia: cred ca esti omul lui Gigi si al lui Oli... fara gluma... ai aceleasi replici ca si ei. Auzi cica "Tipul asta nu are cum sa dea gol decat din intamplare printre picioarele celorlalti jucatori" sau "chiar credeti ca poate Elton sa ii dribleze pe indivizi si sa mai creeze o asemenea faza incat sa inscriem?"... da bai, cred ca poate si cred ca oricine stie putin fotbal isi da seama de asta. Ma... ceva pe schemele lui de loser! Si cica "dribleaza bine"... nu dribleaza bine, ci foarte bine!

Harald14.05.2007 14:37

Nu stiu de ce nu relateaza nimeni despre ceea ce s-a intamplat la pauza:

Deranjat de scandarile fanilor impotriva sa, a venit Gigi la tribuna a 2-a din loja sa se arate la fata. Si.... ce sa vezi, protestele au continuat. Gigi se uita si zambea ca un...

DEGEABA NE FLUTURI ACUM FULARUL ROS-ALBASTRU PRIN FATA! Incredibil cum acest om incearca sa ne prosteasca, nu isi da seama ca ar trebui sa isi ceara scuze, ba din contra, persista in greseala.

Pur si simplu statea si se uita la cine il huiduie si zambea...

Si... partea trista este, ca exista suporteri care s-au dus sa ii ceara autograf!

La un moment dat un bunic de langa mine, care era cu nepotelul la meci spune:

Ma duc sa iau un autograf de la mizerie! INCREDIBIL !!

In rest va las pe voi sa trageti concluzii...

P.S.: daca trebuia postat la alt topic, imi cer scuze!

strezahuzum14.05.2007 16:18
Meciul de aseara ne-a atras atentia asupra aceluiasi aspect: de ce nu joaca Elton titular?

Pana astazi eram foarte revoltat pe Olaroiu. Sunt si acum... Dar privind mai bine lucrurile am pus in balanta:

Plusuri la Elton:

1. Cel mai tehnic jucator din Liga 1. (INCONTESTABIL, rautaciosii sa priveasca mai atent)

2. Probabil si cel mai rapid.

3. Vede bine jocul si gandeste foarte repede faza urmatoare.

Minusuri la micutul brazilian:

1. NU FACE FAZA DEFENSIVA (in ultimele meciuri probabil nu era nevoie)

2. Deficienta de inaltime inca se vede, chiar daca tehnica si viteza suplinesc din belsug.

3. Nu a reusit totusi nici o pasa decisiva in ultimele 2 partide chiar daca a jucat mai putin de 60 minute.

4. Se adapteaza mai greu la campionatul nostru. Adica e ca si cum trebuie sa coboare 2-3 trepte din nivel si sa le urce din nou in felul cerut de jocul Stelei. Nu poti sa modelezi o intreaga echipa dupa jocul lui. E mult pre dificil.

In primul rand, Sorine, nu sunt de acord cu punctul 3. Doar in meciul cu Ceahlaul, Elton i-a dat o centrare drept pe frunte lui Nicolita, la 6-7 metri de poarta. Doar fiindca "Banelinho" n-a fost in stare sa o bage in poarta de acolo nu inseamna ca pasa nu a fost decisiva. Si apoi, hai sa nu cerem chiar minuni de la Elton in fiecare meci, cand am fost infinit mai toleranti cu altii. Tot sezonul.

Apoi, orice jucator are plusuri si minusuri.

1. Adevarat, Elton participa destul de putin ( nu chiar deloc ) la faza defensiva. Dar ce, Dica se omoara cu defensiva ? Sau sa privim reversul medaliei. Lovin sau Paraschiv se ocupa aproape exclusiv cu defensiva. Am avut pe teren de multe ori o echipa de "truditori", asa cum ii place probabil lui Olaroiu. Si ce-am realizat ? Goluri tot am luat, iar de dat am dat cam putine. Personal, prefer un "creier" care sa munceasca mai putin, decat un "muncitor" care sa alerge mai mult dar cand castiga balonul sa fie pus in situatia de a nu sti ce sa faca. Nu de alta, dar a doua varianta am vazut-o tot sezonul asta, si indraznesc sa spun ca nu prea ne-a folosit.

2. Obsesia asta cu inaltimea devine nesanatoasa. Hai sa aducem doar jucatori de 2 metri, daca a ajuns statura atat de importanta. Intre un "pitic" care ia mingea la picior si joaca pe jos si un urias cu unicul talent de a se bate cu fundasii adversi pentru mingi bubuite in fata, ce ti se pare mai util ?

4. Sorin, de cat e Elton la Steaua ? Nu cred ca are mai mult de 3 luni. Andrei Vochin vorbea despre problema asta - nu ne dam seama despre ce inseamna adaptarea unui jucator intr-un campionat strain. Nu avem rabdare cu multi dintre jucatorii straini, ne asteptam la minuni de la ei in primul meci. Parerea mea e ca Elton mai are nevoie de ceva timp sa intre in ritmul echipei. Dupa cum zicea si Stoica, de-abia de la anul vom vedea cu adevarat ce poate piticul.

Sa ne aducem aminte de Neaga, care a avut 2 sezoane slabe de-a binelea la Steaua, si apoi si-a dat drumul, de plangem si azi dupa el. Iar Neaga era roman get-beget, venit de la Pitesti , nu de peste ocean.

weeezer15.05.2007 09:27

Treaba cu faza defensiva mi se pare apa de ploaie. Cristocea de exemplu ce faza defensiva face? Si in plus, chiar si pe atacul adversarelor, si chiar si la cornere, cel putin un jucator trebuie lasat in fata, nu? Pentru contraatac. Mai ziceti-mi un jucator de contraatac la Steaua. Cred ca Ochirosii. Dar pana sa il vedem titular meci de meci, mai avem de imbatranit. Elton e EXACT ce ii trebuie Stelei in momentul asta, iar Steaua n-are nevoie de 11 jucatori care sa fie in stare sa faca faza de aparare.

dax4716.05.2007 15:38

Fara Elton, Steaua este o echipa fada. La fel ca restul echipelor din acest campionat. Piticul asta te face sa crezi ca te uiti la un meci din campionatul Spaniei. Spunea cineva ca n-a dat pase decisive - tu la ce meciuri te-ai uitat ? Ce vina are Elton ca are coechipieri ratangii ? Ai vazut ce combinatii frumoase face Elton ? E prea deshtept pentru adversari, dar si pentru proprii colegi, care sunt obisnuiti cu pase telefonate, si mai ales gresite. In afara de Dica, Bostina si mai ales Elton, restul habar nu au sa faca un dribling. Noi abia ne putem impune in campionatul asta, ce pretentii sa mai avem de meciuri europene ? Eu m-am saturat de stilul asta defensiv. Il vreau pe ala ofensiv, gen Protasov. Vreau sa vad goluri, vreau sa vad spectacol, nu doar victorii cu 1-0, egaluri si infrangeri.

Eu personal l-as tine pe Elton la echipa. Macar pana in iarna. Cand joci doar 10-15 minute la sfarsitul meciului nu poti demonstra multe. Trebuie macar o repriza, sa vedem cum decurge treaba. Mi-a placut f mult cum se intelege cu Dica. Cred ca ar da randament mult mai mare in faza ofensiva fatza de Banel.

«1234»