Buna tuturor!
Am fost aseara la meciul Stelei cu National si am fost tare dezamagita de voi baieti. Ma refer la cei care chiar si la 3 - 0 ii mai dadeau "sfaturi" lui Olaroiu, intr-un limbaj foarte colorat. ![]()
Chiar credeti ca omul ala munceste toata saptamana si isi face tot felul de scheme ca sa vina week-endul si sa incepeti voi, cu "laudele"? Eu stiu ca suntem toti experti la fotbal si politica in tara asta si imi dau seama ca ati acumulat si voi dupa o saptamana de lucru suficiente frustrari (jigniri de la sefi si altele), dar lasati-l pe omul ala sa isi faca treaba. Stie ce face.
Mergeti la psiholog si descarcati-va oameni buni, nu ii mai chinuiti pe bietii jucatori si antrenori in fiecare week - end.
Daca as fi in locul lor m-as bucura ca am terenul suspendat doua etape.
Mai scapa de voi o perioada.
Este asa de greu sa ne comportam civilizat? :cry:
Acum ca sa spun si eu ceva despre meci.
Intr-adevar este buna combinatia Dica/Elton dar de la un scor de 3 -0 in sus. Elton dribleaza bine dar cum ramane cu ceea ce ne intereseaza de fapt" GOLUL? Tipul asta nu are cum sa dea gol decat din intamplare printre picioarele celorlalti jucatori.
Sa fim seriosi, i-ati vazut si voi pe jucatorii din Europa cum arata, chiar credeti ca poate Elton sa ii dribleze pe indivizi si sa mai creeze o asemenea faza incat sa inscriem?
Nu stiu de ce faceti atata caz de jocul defensiv al echipei. Daca ati fi, in momentul asta extrem de sensibil pentru Steaua, in functia de antrenor, cand Clujul ii sufla in spate, voi ati indrazni sa jucati OFENSIV? :roll:
Ma indoiesc....
Mie mi-au placut baietii si le tin pumnii in continuare, urandu-le totodata nervi de otel si sa nu cedeze la atataea injuraturi cate indura.
![]()