FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

National - Steaua 0 - 3 (0 - 1)

«1234»
Danutss113.05.2007 10:50

Ce gaozar mai e Becali asta! :D

Dj13.05.2007 13:04

Hahalera! :D

Irinna13.05.2007 13:07

Toate ca toate dar eu sper din tot sufletul ca diseara suporterii vor incuraja echipa cu toata inima lor asa cum se intampla pe marile stadioane ale lumii. Si mai sper ca nu vor mai exista acele tentative de suporteri, acei agitatori care ingura si fac circ. In loc sa se bucure de reusitele echipei ei arunca cu noroi in toti si nu reusesc decat sa enerveze si sa streseze pe ceilalti suporteri, pe oamenii care sustin financiar Steaua dar mai ales pe baieti - ei merita sa fie apreciati, iubiti si incurajati asa cum sunt cei de la Liverpool.

Fotbalul inseamna sport si pasiune... nu injuraturi, circ si bataie....

bodanelu13.05.2007 13:10

Irinna tot respectul pentru jucatori, ei joaca, isi rup picioarele etc...

Dar... pe oamenii care sustin financiar Steaua (adica unul singur Becali) nu putem sa-l sustinem.

Cristiano_1713.05.2007 16:57

Sa speram intr-un joc frumos al echipei noastre... ca de victorie nu se mai pune problema!

FORZA Steaua! steagcruce2

c.ronaldo1713.05.2007 17:10

Batem cu 3-0, baga vreo 2 Badea.

Ma ce dor imi era sa dau pronosticuri... :roll:

Steaua va începe partida cu FC National în urmatoarea alcatuire: Cernea- Nicolita, Goian, Baciu, P. Marin- Croitoru, Paraschiv, Lovin, Cristocea- Iacob, Badea. Rezerve: Lungu, Ov. Petre, Dica, Saban, Elton, Coman, Ochirosii.

cornisa5813.05.2007 17:40

A început meciul - min. 1, prima ocazie . :smile:

HAI Steaua

spre cl
dax4713.05.2007 18:54
Batem cu 3-0, baga vreo 2 Badea.

Ma ce dor imi era sa dau pronosticuri... :roll:

Ai fost pe-aproape :P

Astazi ar fi trebuit sa castigam la 5-6 goluri diferentza. Dar prea sunt individualisti ai nostri. Nu paseaza pentru goluri sigure. Multam Cristocea - frumos gol !

Oierule - lasa-ne ! N-avem nevoie de tine ! S-o gasi cineva potent financiar si educat ca sa preia echipa. Nu te vom vota si iubi vreodata. Din partea noastra vei avea numai dispretz ! Manca-te-ar pamanturile furate de la stat.

gabrieluno13.05.2007 19:48
Un 3-0 e suficient!

Ha ha ha am avut dreptate:)

steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsahmic

razvan_radoi_613.05.2007 19:57
Ha ha ha am avut dreptate:)

steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsahmic

....Frumos meci....o singura intrebare am....cum poate fi tinut Elton rezerva ca eu nu prea inteleg....Forza Oli!

stelist_4_ever9013.05.2007 20:04

Elton inca nu are un loc in echipa si probabil d'aia nu-l baga inca si nici nu mai este timp sa-i gaseasca un loc in echipa... mai ales acum. Probabil de la vara va fi titular.

predatorpulse713.05.2007 20:07

Off-topic: Tocmai ce am vazut la TVR de ce a ramas Argaseala la Steaua. Mama ce lingau. Gradinescu i-a pus niste intrebari de bun simt, foarte logice in legatura cu Becali si scandalul cu galeria, iar Argaseala a sarit ca ars. Il apara pe Jiji la fiecare pas, a vrut binele echipei etc.

A sugerat faptul ca atunci cand galeria sustinea echipa si apoi il injura pe Jiji arata inconsecventa, iar Gradinescu i-a zis-o, spunand ca tocmai asa suporterii stelisti sunt consecventi in conflictul lor cu conducerea. Argaseala a pus semnul egal intre echipa si Becali. Daca injuram pe Becali, injuram echipa, tocmai asta a zis, chiar daca indirect. Si a sarit imediat militica, ca daca Becali baga bani in echipa, atunci Becali=Steaua.

Incredibil, ce sclavi!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Bogdan4Steaua13.05.2007 20:15
....Frumos meci....o singura intrebare am....cum poate fi tinut Elton rezerva ca eu nu prea inteleg....Forza Oli!

Intreaba-l pe Olaroiu. Doar el face echipa... :roll:

MARILYN_MANSON13.05.2007 20:16

Azi a mai primit o palma incultul!! Asa merita loaza!

bodanelu13.05.2007 20:32

Nu pot sa zic decat atat: Oli suna-l pe Gigi, Oliii suna-l pe Gigi...

Si Oli... esti sclavul lu` Gigi!

Za Best13.05.2007 20:34

Remarc faptul ca dupa intrarea lui Elton, Steaua a jucat spectaculos! De mult n-am mai vazut un asemenea jucator in campionatul Romaniei, e un jucator exceptional, dar ZEROli e penibil ca nu-l baga in teren, executand astfel cu sfintenie comanda ciobanului! Lovin a jucat iar foarte bine, Iacob si-a revenit(executia de la al doilea gol a fost extraordinara)! Sa nu-l uitam pe Cernea... dar sa nu uitam ca LOCUL 2 NU E PENTRU NOI! ;) :grin:

RedStar13.05.2007 20:46

Spune-mi si cate goluri a inscris Steaua cand a fost Elton pe teren.

predatorpulse713.05.2007 20:50

Redstar, e greu sa dai gol sau pase de gol cand joci 15 min pe meci. Elton nu trebuie facut superstar, dar dupa Dica si Thereau e jucatorul cel mai cu clasa de la noi. A zis bine MM, la ce tehnica are, daca mai avea 20 cm era la Barca sau Real.

I.N.Money13.05.2007 21:03

Am jucat bine in seara asta desi am vazut cateva gafe in apararea noastra ce ar trebui sa traga un semnal de alarma. Trebuie sa salutam revenirea in forta a lui Janker al nostru care incepe sa ne aminteasca de Victoras cel de anul trecut. Mai avem de luat 6 puncte si apoi sper sa ne luam la revedere de la Mister "Locul 3-4" care se pricepe sa ne scoata din sarite meci de meci.

Cat despre reactiile de la final ale lui Becali si din cate am inteles si ale lui Argaseala nu fac decat sa inflameze si mai rau spiritele.

Lavrente_sb13.05.2007 22:16

Eu nu am avut cu vedea meciul, nu imi permit un reciever DAR, urmaresc constant meciurile pe net, macar mai vad fazele importante.

Despre Elton nu stiu ce sa zic... l-am vazut jucand doar la meciul cu Dinamo si mi-a placut, despre Croitoru la fel (Oli a gresit ca nu l-a bagat in echipa pana acum din cate imi pot da seama). Revin la Elton, nu stiu ce a facut in ultimele doua meciuri, la fel pot spune si de Dica, dar cred ca ar fi pacat totusi sa nu joace micutul mai des.

Dica va reveni cu siguranta in prima echipa, Elton nu stiu, si sincer nu stiu cum ar fi mai bine. Cred totusi ca prin faptul ca Elton nu prea face faza defensiva(si sa vrea nu prea are cum) ar putea fi putin riscant. El ar putea fi Asul din maneca perfect in meciuri importante. Imi vine in minte exemplul Mehmet Scholl(Bayern): jucator incantator care aducea stralucire in joc, si totusi era tinut pe banca chiar si in CL, fiind introdus in general in a doua repriza sau in momente cand se forta o revenire. La fel ar putea fi folosit si Elton. Totodata, cred ca in eventualitatea unei participari in grupele CL, va fi nevoie de jucatori de creatie atat in campionat cat si in CL, deci brazilianul va fi folosit, pentru ca imi vine greu a crede ca dupa experienta neplacuta de anul asta un antrenor cu catusi de putina gandire va mai folosi la 3 zile inainte de un meci de CL echipa ce urmeaza sa inceapa si in respectivul meci, si mai ales oamenii de creatie.

Ma bucur in acelasi timp foarte mult pentru revenirea lui Iacob, Lovin si Cernea. Lovin juca in opinia mea la fel de bine ca Paraschiv in vremea lui Protasov si se pare ca a revenit la nivelul ala. Cred ca are nevoie de cateva meciuri si putina motivatie pentru a juca excelent. Ar merita pastrat la echipa cred eu. Dupa mine are mult mai mult potential ca Ovidu Petre.

Dica cred ca e mai motivat ca niciodata si de aceea joaca asa. El probabil ca ar fi parasit Steaua in vara daca nu se accidenta si cred ca acum va trage pentru a ajunge din nou acolo sus cat mai repede.

Iacob si-a revenit in sfarsit. Omul care marca meci de meci in UEFA si in campinat, ala pe care multi s-au grabit sa il critice ca nu mai e ce a fost, a revenit si a marcat meci de meci. Ar fi pacat sa fie lasat sa plece la vara, va fi mare nevoie de el daca vrem o campanie reusita atata in Europa cat si in campionat. Atacantii nu pot da randament maxim daca joaca la 3 zile si cred ca vom avea neovoie de cel putin 6 avand in vedere ca accidentarile apar ca ciupercile dupa ploaie la Steaua. Conducerea, SE AUDE???

Ma bucur pentru faptul ca a renascut echipa-spectacol si a disparut jocul ala infect marca Poli.

Totusi ar trebui observat ca echipa merge bine de cand s-a revenit la sistemul 4-4-2, pe care jucatorii il practicau de mult timp. In opinia mea Steaua e echipa care intelege cel mai bine acest sistem de joc din tara, si care are cea mai buna exprimare asa.

Oli a crezut ca poate prosti fotbalul, el neavand o idee despre atac s-a gandit ca cu 3 atacanti joaca mai ofensiv automat. Parerea mea e ca ar trebui sa se ramana la vechiul sistem(orium cel mai popular la majoritatea echipelor mari din europa si cel mai potrivit si cunosut la Steaua).

Ma intreb totusi cum au jucat Croitoru si Nicolita. Cred ca acolo pe partea drepata am putea avea parte de o surpriza frumoasa in ceva timp daca cei doi sunt titularizati constant si ajung sa se inteleaga in joc. Totusi, Nicolita fiind jucatorul mai rapid, cred ca nu ar fi trebuit trecut drept fundas. Inca o chestie, PE BENZI FUNDASUL SI MIJLOCASUL (deasemenea si inchizatorul de pe partea aia ) TREBUIE SA SE INTELEAGA FOARTE FOARTE BINE DECI AU NEVOIE DE JOCURI! Inca regret plecarea lui Ogararu (desi merita aceasta sansa) - facea un cuplu foarte bun cu Banel.

La uram uremi BRAVO baietii! Echipa joaca din nou ceea ce trebuie.

Mandru ca sunt stelist!

Bogdan4Steaua13.05.2007 22:17
Spune-mi si cate goluri a inscris Steaua cand a fost Elton pe teren.

Doua cu FC Arges, doua cu Rapid, doua cu Dinamo. In total 6 goluri. Este cazul sa comparam Dinamo cu FC National sau Rapid cu Ceahlaul(asta pentru cei care incearca sa demonstreze ca Steaua e mai eficienta fara Elton)?

Dica va reveni cu siguranta in prima echipa, Elton nu stiu, si sincer nu stiu cum ar fi mai bine. Cred totusi ca prin faptul ca Elton nu prea face faza defensiva(si sa vrea nu prea are cum) ar putea fi putin riscant.

Asemeni lui Oli, unii sunt obsedati de faza defensiva. Azi National si-a creat o multitudine de ocazii chiar daca am avut in teren doi inchizatori(Lovin si Para). A intrat si Ovidiu Petre si am ajuns la trei inchizatori. Elton nu este un jucator defensiv, dar asta nu inseamna ca nu poate juca titular. Suntem printre putinele echipe care mai joaca la mijloc cu doi inchizatori, neapeland la un jucator de creatie. Acest aspect a pus umarul la diferenta de puncte dintre noi si Dinamo. Majoritatea golurilor noastre vin din faze fixe si acest lucru ar trebui sa ne ingrijoreze.

Daca fundasii centrali sunt in forma(Ghionea si Goian), iar in fata lor avem un inchizator care joaca la potential maxim(Radoi sau Para), nu mai avem nevoie de un al doilea.

Lavrente_sb13.05.2007 22:33

Pagina PROSPORT! Articolul se numeste 7 Minute De Acasa. Ce mizierie, dupa un meci in care baietii au obtinut clar victoria si portarul a aparat excelent uite ce scriu jegurile astea. Umflate sunt conturile lu' mata-mare domnule Geanta, ca doar scandaluile si acuzatiile de blat vand ziare.

"JENIBIL" e singurul cuvant potrivit ziarelor sportive din Romania.

Exista topic dedicat acestui aspect. Se numeste Galetusa Cronicarului Sportiv(sectiunea Discutii ros-albastre). Moderatorii

Lavrente_sb13.05.2007 22:37
Asemeni lui Oli, unii sunt obsedati de faza defensiva. Azi National si-a creat o multitudine de ocazii chiar daca am avut in teren doi inchizatori(Lovin si Para). A intrat si Ovidiu Petre si am ajuns la trei inchizatori. Elton nu este un jucator defensiv, dar asta nu inseamna ca nu poate juca titular. Suntem printre putinele echipe care mai joaca la mijloc cu doi inchizatori, neapeland la un jucator de creatie. Acest aspect a pus umarul la diferenta de puncte dintre noi si Dinamo. Majoritatea golurilor noastre vin din faze fixe si acest lucru ar trebui sa ne ingrijoreze.

Daca fundasii centrali sunt in forma(Ghionea si Goian), iar in fata lor avem un inchizator care joaca la potential maxim(Radoi sau Para), nu mai avem nevoie de un al doilea.

E si asta adevarat. Ai dreptate. Si nu, nu sunt obsedat de faza defensiva si nici nu gasesc vreo logica in gandirea de antrenor a lui Oli(sau a oricui e ala care face echipa!!!). E cert, Elton e valoros si ar trebui folosit. Vom vedea...

Evita postarile consecutive. Moderatorii

SSK14.05.2007 03:52

Sa zic si eu cateva vorbe despre (ce am vazut din) meci.

Per total un joc bun al Stelei, mai slab in prima repriza, dar compensat de spectacolul din repriza a doua. Sincer, repriza a doua a fost una realmente buna, toate ne-au iesit.

Trebuie sa-i remarc pe:

Cernea - pentru interventiile din prima repriza.

Lovin - intr-o crestere evidenta de forma si reusind una din cele mai frumoase faze ale meciului (actiunea de la golul 3).

Iacob - nu atat pentru joc, cat pentru golul splendid.

Si sa mai zic INCA o data ca sa-i vad pe Dica si Elton in teren imi provoaca o bucurie de copil care descopera ce frumos e fotbalul.

c.ronaldo1714.05.2007 05:06

Cei care i-am remarcat aseara:

Cernea - Cred ca nu mai trebuie sa ne facem griji la postul de portar. Cernea se va descurca si in UEFA Champions League.

Lovin - In crestere de forma evidenta, merita postul de titular.

Iacob - Cred ca e altul decat cel din meciurile cu Gloria sau Unirea.

Elton - Cum de piticu' asta nu e titular?!

Dica - Mai are de muncit pana sa devina titularizat.

Banel - Usor, usor isi revine baiatu'. Pacat ca o face acuma la final cand degeaba se mai chinuie.

Cei care mi s-au parut "raciti":

Badea - Nu a mai dat gol de doua etape. Cam mult pentru el.

Croitoru - Nu a mai avut acelasi joc entuziasmant.

Goian - Greseste din nou, si cred ca va trebui sa cautam un fundas central. Prea mult greseste Goian.

«1234»