Folositi cuvantul "Steaua" fara sa stiti ce inseamna si cu ce responsabilitatate vine calitatea de stelist. Va bucurati cu Real, cu Lyon, dar va doare in sa puneti umarul cand conteaza, cand echipa are nevoie, intrati in greva, sau va maimutariti in fata presei impotriva lui Becali.
Rusine, ca platiti biletul si abonamentul sa va refulati frustrarile, la adapostul multimii, ignoran legea penala romana. Rusine golanilor care se cred ULTRAS de canal.
Becali este de 10 ori mai stelist decat majoritatea celor care se sparg in smecherii pe acest site. Omul mai greseste, voi insa sunteti rautaciosi si orbi la adevar, sunteti indoctrinati si nedemni de acest nume sacru, pentru orice fan adevarat, Steaua.
Ultima data cand am scris aici va vaietati ca Steaua are lot slab, ca nu poate sa intre in Liga, urlati la Oli si la jucatorii fara valoare. Na ca am mers si in Liga si am luat si locul 3, cu echipa a doua. Si nu datorita voua, care nu faceti decat sa puneti obstacole in fata echipei, ci lui Gigi "Ciobanul", lui MM "Huliganul" si lui "ZerOli" si bravilor jucatori.
Asa ca ... doamne fereste, ca cativa cei care scriu articole pe aici sa aiba mai mute de influentat.
Becali a gresit ca si-a pus fularul mizeriei la gat, dar mii de fani stelisti isi pun la gat un fular care nu stiu ce reprezinta, pe care nu-l merita si de care nu sunt demni. Asa ca la acestia le zic eu "Marsh in Groapa!". Nu avem nevoie de fani multi, avem nevoie de fani valorosi si adevarati! Nu avem nevoie de frustrare impotriva lui Dinamo sau sa aratam presei ca si noi putem sa-i uram in public, pentru nu avem de ce sa fim, fanii adevarti sunt si raman campioni, citesc GSP si prosport pe WC, si sunt intodeauna cu Steaua.
Salut!