FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali nu poate fi schimbat!

«1234»
zipper10.05.2007 19:41

Eu va intreb ceva pe cei care protestati vehement impotriva lui Gigi: daca maine apare unul cu un banner pro Becali, il veti lua la omor? Eu sunt convins ca oricine nu va impartaseste ideile va avea de suferit pe stadion! Si mai avem pretentii de la un fost oier...

steagsimplu

korynna10.05.2007 19:44

stai linistit ca nu o sa apara nimeni.incearca tu sa vezi ce o sa se intample.s-ar putea sa fii surprins.si daca ii reciti si Crezul lui Becali s-ar putea sa fii rasplatit cu niste $$$ si un fular spurcat

Wally10.05.2007 19:49
Si mai avem pretentii de la un fost oier...

"Fost"?...eu as zice actual, viitor...

w3bmaster10.05.2007 20:14

Din pacate nu poate fi schimbat ar trebui ca cineva Sa vrea sa cumpere Steaua si ar trebui sa aiba multi multi bani

Steauaforever3310.05.2007 20:21
Din pacate nu poate fi schimbat ar trebui ca cineva Sa vrea sa cumpere Steaua si ar trebui sa aiba multi multi bani

Probabil, ca o sa vina cineva atunci cand Steaua nu se va mai califica in nici o cupa europeana, si astfel tranzactia va avea o valoare mai mica SAU o va vinde atunci cand Steaua este pe val, de pilda in toamna..... cine stie.....

zipper10.05.2007 21:23

Nu-mi trebuie mie fular spurcat ca atrecut iarna si oricum n-am soba. Eu spuneam ca se intampla si multe lucruri care pateaza emblema Stelei si care n-au treaba cu Becali. Se pare ca asa suntem noi ca popor: intotdeauna vedem si ne revolta tot ce face altul rau, in loc sa vedem ce facem noi rau!!! Atata vreme cat noi nu suntem in stare sa ne gonim parazitii, huliganii(in adevaratul sens al cuvantului), si restul de indivizi care fac rau Stelei chiar din mijlocul nostru, cum putem noi sa-i spunem oierului sa plece? CUM???

p.s. JOS PALARIA in fata lui Dorin. Eu pe el l-as pune oricand lider!

steagcruce2 fularsteaua2

fedora10.05.2007 21:24

De ce nu e el lider?

steaua_nbc11.05.2007 00:17

Rusine celor care se impersoneaza in fani stelisti. Rusine celor care impusionati de mass-media incearca sa distruga Steaua. Rusine celor care intra in greva impotriva echipei. Rusine celor care nu sustin echipa la nevoie. Rusine celor care fac pe plac dusmanilor. Rusine acestui site si acestui articol si celui care l-a redactat.

Rusine si lui Becali pentru injosirea sa din groapa de gunoi a fotbalului romanesc.

Sa va fie Rusine cica "suporteri" si voi intrati in greva. Lasati-ne, nu avem nevoie de 60% din fani, majoritatea pe langa fenomen si bun-simt. "Mars in Groapa!", ca acolo gasiti frustrati la fel ca voi.

SSK11.05.2007 00:23

...tu cu cine te certi?

Care greva?

steaua_nbc11.05.2007 00:46

Folositi cuvantul "Steaua" fara sa stiti ce inseamna si cu ce responsabilitatate vine calitatea de stelist. Va bucurati cu Real, cu Lyon, dar va doare in sa puneti umarul cand conteaza, cand echipa are nevoie, intrati in greva, sau va maimutariti in fata presei impotriva lui Becali.

Rusine, ca platiti biletul si abonamentul sa va refulati frustrarile, la adapostul multimii, ignoran legea penala romana. Rusine golanilor care se cred ULTRAS de canal.

Becali este de 10 ori mai stelist decat majoritatea celor care se sparg in smecherii pe acest site. Omul mai greseste, voi insa sunteti rautaciosi si orbi la adevar, sunteti indoctrinati si nedemni de acest nume sacru, pentru orice fan adevarat, Steaua.

Ultima data cand am scris aici va vaietati ca Steaua are lot slab, ca nu poate sa intre in Liga, urlati la Oli si la jucatorii fara valoare. Na ca am mers si in Liga si am luat si locul 3, cu echipa a doua. Si nu datorita voua, care nu faceti decat sa puneti obstacole in fata echipei, ci lui Gigi "Ciobanul", lui MM "Huliganul" si lui "ZerOli" si bravilor jucatori.

Asa ca ... doamne fereste, ca cativa cei care scriu articole pe aici sa aiba mai mute de influentat.

Becali a gresit ca si-a pus fularul mizeriei la gat, dar mii de fani stelisti isi pun la gat un fular care nu stiu ce reprezinta, pe care nu-l merita si de care nu sunt demni. Asa ca la acestia le zic eu "Marsh in Groapa!". Nu avem nevoie de fani multi, avem nevoie de fani valorosi si adevarati! Nu avem nevoie de frustrare impotriva lui Dinamo sau sa aratam presei ca si noi putem sa-i uram in public, pentru nu avem de ce sa fim, fanii adevarti sunt si raman campioni, citesc GSP si prosport pe WC, si sunt intodeauna cu Steaua.

Salut!

SSK11.05.2007 01:09

Hai ca ma distrezi. Tu esti exemplul tipic al celui care stie sa foloseasca cuvintele, da' nu stie ce sa spuna cu ele. Postul tau, in afara de faptul ca e lung si scris corect, n-aduce nimic nou. Exprimi niste pareri fara sa aduci niste argumente, iar putinele argumente pe care le aduci in sprijinul lui Becali sunt cat se poate de schioape. Probabil de-aia avem toti asa mare boala pe el, ca are "avocati" ca tine ;)

Salut!

andr3y11.05.2007 01:19

steaua_nbc esti penibil omule! tu chiar crezi ca stai de vorba cu jegosi veniti de la cacareaza oii sa ne duci de nas cu posturile tale propagandistice! vrajeli de astea merg la razboinicul luminii cand vrei sa-l scuturi de ceva parale, nu la noi! :)

proasta afacere a facut Jiji cand te-a angajat!

te-am salutat!

forever_STEAUA11.05.2007 07:37
Nu-mi trebuie mie fular spurcat ca atrecut iarna si oricum n-am soba. Eu spuneam ca se intampla si multe lucruri care pateaza emblema Stelei si care n-au treaba cu Becali. Se pare ca asa suntem noi ca popor: intotdeauna vedem si ne revolta tot ce face altul rau, in loc sa vedem ce facem noi rau!!! Atata vreme cat noi nu suntem in stare sa ne gonim parazitii, huliganii(in adevaratul sens al cuvantului), si restul de indivizi care fac rau Stelei chiar din mijlocul nostru, cum putem noi sa-i spunem oierului sa plece? CUM???

p.s. JOS PALARIA in fata lui Dorin. Eu pe el l-as pune oricand lider!

steagcruce2 fularsteaua2

Stii ce am remarcat la postul tau? Ai scris de doua ori "Stelei" in loc de Stelei, dar numele ciobanului nu l-ai pocit nici din greseala... Ce sa cred din asta?

pitzi200511.05.2007 19:32

[...]

Editat: Jigniri aduse Stelistilor. Moderatorii

bodanelu11.05.2007 19:38

@pitzi2005 care bani?

la bine si la greu? pai miercuri seara, cand acei derbedei il injurau pe preamaritul jijel ciobanel echipa era la bine sau la greu?

«1234»