FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali nu poate fi schimbat!

«1234»
horse3710.05.2007 12:09

credea cineva ca boier cacareaza le va da ceva dinamovistilor!? religia lui boier cacareaza-i banu si nu alta.

cum sa scapam de boier cacareaza...cam greu astazi dar foarte usor dupa alegeri cand el marele, neinfricatul, razboinicul luminii isi va vedea procentele. faptul fiind consumat veti vedea cum boier cacareaza vinde tot ca sa-si vada de banii lui. e tot ceea ce iubeste acest individ. or fi multi naivi in tara asta dar nu si intr-un asemenea hal de prosti incat sa-si dea votul unui semidoct. personal, nu cred ca boier cacareaza are sa mai stea mai mult de un si jumatate in Ghencea. oricum a stat destul.

pentru aceea care tot pun motivul banilor in fata. iubiti Steaua pentru ceea ce este ea si ce inseamna ea in sufletele a 5 milioane de romani. si tot pentru cei care cred canumai Becali poate...stati linistiti, Steaua nu va duce nici odata lipsa de investitori!

jarhead10.05.2007 12:24

Stimati administratori,

Ca si carturari ce va aflati va rog frumos sa ticluiti o scrisoare deschisa pe care s-o semnam "care vrem, care putem".

si pe urma o expediati la redactiile ziarelor ... sunt curios cate semnaturi se vor aduna ... eu deja sunt satul sa-l mai injur pe mascariciul luminii si vad ca sunt destui care spumega ... asa nu ajungem nicaieri ... pe aici sunt "derbedei" cu cate trei facultati si taranu trebuie sa-si vada lungul nasului.

Respect.

zipper10.05.2007 12:37

Pe Gigi n-avem cum sa-l dam jos, orice-am face! Daca tinem cu adevarat la aceasta echipa, haideti sa ne vedem noi de drumul nostru, sa-l ignoram pe oier si sa facem o atmosfera cu adevarat frumoasa pe Ghencea.

p.s. unde se gasesc versurile de la noile cantece? e tare noul cantec realizat de ambele peluze (l-am vazut si la greci)!!! steagcruce2

aiurica10.05.2007 12:44
Pe Gigi n-avem cum sa-l dam jos, orice-am face! Daca tinem cu adevarat la aceasta echipa, haideti sa ne vedem noi de drumul nostru, sa-l ignoram pe oier si sa facem o atmosfera cu adevarat frumoasa pe Ghencea.

p.s. unde se gasesc versurile de la noile cantece? e tare noul cantec realizat de ambele peluze (l-am vazut si la greci)!!! steagcruce2

in sfarsit cineva cu o idee buna.

bravo

in italia s-a retrogradat pentru mult mult mai urat fata de ce face Gigi...iar suporterii iubesc clubul....nu-l iubesc prbl pe morati insa nu se striga la meci ....mu....morati...sa nu mai vbsc de alte echipe.....

fedora10.05.2007 12:46

Daca nu-l putem da jos putem macar sa-l facem mielusel.

La meciul cu National trebuie sa fim la fel de vehementi.

Nu poate el sa nu bage abonamente sau sa vanda bilete la suprapret: exista OPC, exista opinia publica si chiar si presa asa pacatoasa cum e.

Ar fi o greseala sa ne oprim acum.

In sfarsit cred ca-l putem domina pe cioban.

audiopixel10.05.2007 12:57
Daca tinem cu adevarat la aceasta echipa, haideti sa ne vedem noi de drumul nostru, sa-l ignoram pe oier si sa facem o atmosfera cu adevarat frumoasa pe Ghencea.

Si care ar fi drumul nostru din moment ce oierul f**e orice idee de Steaua si calca in picioare absolut tot?

Matrixone10.05.2007 12:57

Felicitari suporterilor care, aseara "i-au urat numai de bine" lui IL Ciobandante. L-am vazut la TV, era foarte stupefiat!!!

Nu am vazut conferinta lui de la palat, dar din ce am citit, ciobanului ii este teama de suporteri, iar masurile preconizate de el, sunt de intimidare.

Sper ca aceste manifestari anti-cioban, sa nu inceteze (cu toate ca se termina campionatul) si sa scapam cat mai repede de acest individ.

zloty10.05.2007 12:59

da exact asta e solutia tuturor problemelor ,ignorale ca poate dispar singure ,ce dreaq mai bajeti

SSK10.05.2007 13:00

A mai intrebat cineva despre versurile de la "ce drog ciudat" - cantat intr-adevar foarte bine aseara pe 2 voci, de catre cele doua pleuze. Versurile le gasiti la http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...=296&st=300.

akebono10.05.2007 13:06
A mai intrebat cineva despre versurile de la "ce drog ciudat" - cantat intr-adevar foarte bine aseara pe 2 voci, de catre cele doua pleuze. Versurile le gasiti la http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...=296&st=300.

Sunt de acord cu ce a fost aseara...

Si la national ar trebui sa se intample la fel

Dar daca pleaca Jiji ce se va intampla cu Steaua???(cel putin vreo 2 ani)

SebaSS10.05.2007 13:09

pana una alta, jucam iar doua etape fara spectatori, asta ca sa incepem in forta si la anul

Danntes10.05.2007 13:12
in sfarsit cineva cu o idee buna.

bravo

in italia s-a retrogradat pentru mult mult mai urat fata de ce face Gigi...iar suporterii iubesc clubul....nu-l iubesc prbl pe morati insa nu se striga la meci ....mu....morati...sa nu mai vbsc de alte echipe.....

baiatule imagineaza-ti un conducator al lui Liverpool cu fularul lui Chealsea sau Manchester la gat, facand tiganie in genul ciobanului, plus manariile din campionat si luand suporterii drept sclavi!

Cum ar reactiona suporterii lui Liverpool? Iti spun eu, noi suntem copii mici. Si inca nu am facut mai nimic.

Dar ce vorbesc, acolo e cu totul alt univers, nu s-ar intampla asa ceva intr-un milion de ani!

Te-as fi injurat rau dar esti "sarac" moralmente. Te "mulezi" perfect pe tipul romanului care isi merita soarta.

Ayrton10.05.2007 13:56

o sa continui aici discutia asta

Ayrton, si eu as prefera o solutie de compromis, cu un Becali care sa-si vada de politica lui si noi sa ne vedem de Steaua. Echipa sa fie condusa de profesionisti si cu asta basta.

Insa sunt foarte constient ca asa ceva nu este posibil. Declaratiile de azi mi-o confirma: individul e genul care nu cedeaza cu una cu doua.

Ovidiu, eu nu prefer niciun compromis. Visul meu e altul. Imposibil de realizat in acest moment, insa poate peste 5-6 sau 10 ani lucrurile vor sta altfel. Cred ca datoria noastra in acest moment este sa promovam o cultura stelista.

Trebuie gasita o modalitate de a imbraca autenticul intr-un ambalaj "la moda", de a-l promova. Personalitatea Stelei trebuie sa-i domine personalitatea lui Gigi. Internetul este "media" cea mai la indemana. Imi e greu sa cred ca vom avea "intrare" la vreo televiziune sau vreun ziar, iar fara acestea este foarte greu.

Din pacate nu prea avem multi aliati in treaba asta. Priveste jucatorii, mai toti sunt inoculati cu marea filozofie becaliana. Iar cei care nu sunt asa nu prea au curajul sa spuna ceea ce gandesc. In acest moment nimeni de la club nu mai este un stelist autentic. Toti sunt stelisti becalizati.

Asadar am ramas si fara idoli palpabili. Tot ceea ce ne-a ramas este istoria. Poate de aici ar trebui inceput si de asta imi doresc foarte mult sa-l vad pe Hagi in Ghencea, cu orice risc. Ar resuscita macar partial spiritul stelist. Iar asta e primul pas, de preferat, dintr-o serie lunga de pasi.

SSK10.05.2007 14:05

Gandim identic! ;)

LITISH10.05.2007 14:28

Foarte bun articolul,ai mare dreptate,dar oricum nu ne mai putem lasa umiliti cum am fost pana aseara de cioban,trebuie sa-l lovim unde il doare cum am facut aseara,a-ti vazut cat de afectat era dupa meci exact cum am fost noi dupa toate marlaniile pe care le-a facut el,exact cum am suferit noi cu o seara inainte....a meritat-o din plin! Vad ca acum vrea razboi..eu cred ca putem sa-l invingem,ca putem sa-l facem sa inteleaga ca Steaua SUNTEM NOI! oricum super a iesit aseara "ce drog ciudat" cantat de ambele peluze..pacat de cei de la tribuna a2a care m-au dezamagit. MANDRU CA SUNT STELIST!

Miaus10.05.2007 14:29
o sa continui aici discutia asta

Ovidiu, eu nu prefer niciun compromis. Visul meu e altul. Imposibil de realizat in acest moment, insa poate peste 5-6 sau 10 ani lucrurile vor sta altfel. Cred ca datoria noastra in acest moment este sa promovam o cultura stelista.

Trebuie gasita o modalitate de a imbraca autenticul intr-un ambalaj "la moda", de a-l promova. Personalitatea Stelei trebuie sa-i domine personalitatea lui Gigi. Internetul este "media" cea mai la indemana. Imi e greu sa cred ca vom avea "intrare" la vreo televiziune sau vreun ziar, iar fara acestea este foarte greu.

Din pacate nu prea avem multi aliati in treaba asta. Priveste jucatorii, mai toti sunt inoculati cu marea filozofie becaliana. Iar cei care nu sunt asa nu prea au curajul sa spuna ceea ce gandesc. In acest moment nimeni de la club nu mai este un stelist autentic. Toti sunt stelisti becalizati.

Asadar am ramas si fara idoli palpabili. Tot ceea ce ne-a ramas este istoria. Poate de aici ar trebui inceput si de asta imi doresc foarte mult sa-l vad pe Hagi in Ghencea, cu orice risc. Ar resuscita macar partial spiritul stelist. Iar asta e primul pas, de preferat, dintr-o serie lunga de pasi.

L-ai vazut aseara pe Goian dand declaratii despre ce a facut Jiji?Isi scrasnea dintii si isi musca limba ca sa nu il injure.Si nu cred ca e singurul de la Steaua dintre jucatori care crede ca nea Jiji nu prea e potrivit acolo.Chiar crezi ca pe Paraschiv nu l-a deranjat ce a facut nea Jiji?

Din pacate jucatorii nu prea au multa putere de decizie iar capitanul echipei care trebuia sa fi fost primul care sa iasa in fata si sa condamne gestul lui Jiji este finul lui.

Se tot bate moneda ca e Oli carpa lui Jiji.Poate, nu contest nu am de unde sa stiu, dar in acelasi timp la fel de carpa si de pres este si Radoi.Eu daca eram capitanul Stelei refuzam sa intru la meciul cu Ceahlaul pe teren si ii convingeam si pe colegi sa faca la fel.Ca doar de-aia sunt CAPITANUL ECHIPEI!

Asta trebuia sa faca "il capitano" sa declare ca ei nu au nevoie de nici-un ajutor drept pentru care prefera sa piarda meciul prin neprezentare si sa se decida in celelalte meciuri locul 2.

Ayrton10.05.2007 14:55

@Miaus,

Nu am auzit sau vazut nicio declaratie, dar am citit despre ce a spus Dica.

Nimeni nu le poate cere sa fie fatis contra lui Becali, lucru ce le-ar compromite situatia la echipa. Nu cred ca suntem atat de absurzi!

Dar ar trebui sa se abtina de la comentarii de genul celei date de Dica. Prefer o atitudine neutra de genul "Nu e treaba mea ce face patronul echipei..., eu trebuie sa-mi vad doar de joc...".

In alta ordine de idei, am constientizat si eu, in sfarsit!, de ce becalitropul prefera jucatorii romani. Pai cum ar putea un strain sa dea declaratii de sustinere a lui si, eventual, a partidului?

@SSK,

Ma bucur...

Florinc10010.05.2007 15:05

Urmeaza meciul din COtroceni , un nou prilej de a protesta fata de El Ciobandante. S-a bucurat probabil de suspendarea terenului, dar a omis meciul din etapa viitoare cu FC National.Sa vezi meci...

astru10.05.2007 15:36

Gigi Becali a facut o greseala teribila ma facut sa ma simt umilit,el spune ca s-a umilit pentru Steaua nu este adevarat ne-a umilit pe noi iubitori acestui club (noi cei care nu castigam nimic material de pe urma acestui club)el e cu gandul la campania electorala si la bani din Liga Campionilororice orice va face de acum in colo inafara de castigarea acestei ligi nu ma mai intereseaza, nu merita nici macar sa ma enervez pentru el.Nu stiu cine ar trebui sa vina in locul lui si oricum nu ar ceda el asa usor locul pentru altul. FORtA Steaua !!!

Maniosu_steaua10.05.2007 15:45

Un articol mai mult decat perfect a celor de la AISS la care ma si asteptam sa ia masuri

Vreau doar sa rog adminii acestui minunat site sa faca un vot la care sa se intrebe suflarea Stelista daca este de acord cu cea ce face Becali

Spun si rog acest lucru ca sa vada asa zisul finantator ca nu cativa derbedei ci intreaga suflare Stelista nu este de acord cu mizeria ce face el la acest club

Eu unu sunt mai mult ca sigur ca un stelist la care meci de meci la stadion sau la televizor ori la radio sufera in momentele grele si de tristete si radiaza de bucurie in momente de glorie si de bucurie pentru Steaua acel om nu poate fi nici o data de acord cu cea ce face Becali in momentele astea si nu numai acestui simbol al Tari Steaua Bucuresti.

Trebuie facut ceva (fara violenta ) ca acest bolnav de imagine si de putere (Gigi Becali) sa-si dea seama ca Steaua nu a fost nu este si nu va fi nici o data a lui si nu numai .

Sa inteleaga fara sa fac discriminari ca nu are cum ca un simbol al tari ceva care apartine unei natiuni

sa fie a unei singure famili ori care ar fi acea familie (Becali ,Tiriac ,Nastase etc)

Am ajuns la concluzia ca acest personaj (Becali) nu are nimic in comun cu Steaua :1 NU O IUBESTE. 2 NU I RESPECTA TRADITIA. 3 CALCA ORGOLIU FIECARUI STELIST DIN ACEASTA TARA .4 PATEAZA SUB O FORMA MAI MULT DECAT JOSNICA ACEST SIMBOL.5 JICNESTE NUMELE Steaua PRIN JOCURI DE CULISE SI ALEGAREA CONTRACANDIDATELOR CU BANI PRIN VESTIARE SI BIROURI.6 ETC

Inchei prin a spune ca sper din toata inima ca poate cineva din jurul lui Becali sal faca sa intelega ca greseste flagrant cea cei face Stelei si iubitorilor neconditionat acestei echipe si sa nu se mai foloseasca de imaginea Stelei pentru interesul lui .

Eu am iubit iubesc si voi iubi Steaua ori care ar fi antrenoru jucatoru si finantatoru asta nu intelege domnu Becali steagcruce2

George Stan10.05.2007 16:45
oricine are capul pe umar a vazut ca aseara a fost o mica incercare de lovitura de club...sa o numesc asa....oare ce cauta Jean acolo.....oare daca ...nu cumva sa creeze instabilitate? bineinteles ca o sa sariti sa ma injurati.....va sta in caracter.

ps probabil ca o sa stergeti postul doar ca sa se vada ca sunteti toti un intreg.

Din contra, nu o sa stearga nimeni postul, tocmai ca sa se vada cat de deplasate sunt parerile tale. Nu am sa te acuz ca nu esti Stelist, ca nu esti "adevarat" etc. Asta pentru ca nu sunt ca Gigi (sau ca ceausescu si multi altii ce au sfarsit-o tragic). Dar crede-ma ca as avea destule motive atata timp cat tu iti dai cu "umila" parere nestiind ca Jean Pavel vine aproape meci de meci in Ghencea, chiar la tribuna 1, unde a stat si ieri, bine-mersi, fara sa agite sau sa fie agitat.

Vorbesti ca sa nu taci. Esti chiar aiurica :)

zipper10.05.2007 16:58

Nu am zis ca prin ignoranta se vor rezolva problemele de la sine, dar asa nu rezolvam nimic; mai rau facem... pai ma scuzati ca va spun, dar 75% din stadion se comporta de cele mai multe ori exact precum Becali. Pai daca noi cand injuram, nu suntem ca el? Noi cand aruncam cu torte in teren nu suntem mai rau decat el? Noi cand ne batem intre noi in galerie, nu suntem mai rau decat el? Noi cand ne injuram proprii jucatori atunci cand pierd, nu suntem identici cu el?

Eu va spun atat: DACA VREM CURATENIE SUS, in loja, VA TREBUI SA FACEM CURATENIE SI JOS, in peluze si tribune!!!

Degeaba pleaca Becali, daca la primele esecuri ale echipei se vor arunca scaune, torte, brichete in teren! Cu ce a fost de vina Becali cand ne bateam intre noi la tribuna 1? Cu ce e Becali de vina cand la sud ies mereu batai intre stelisti (culmea)? etc. etc. etc.....

DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA OBIECTIV LA ACESTE INTREBARI eu maine sunt in fata palatului lu Gigi si ii voi canta toata ziua sa plece din Ghencea!!!

steaua_ro

korynna10.05.2007 18:48

s-a mai injurat si pana acum,asa se intampla pe stadion,sunt anumite scandari + cum ar fi sunat :domnule Becali,suporterii stelisti doresc sa parasiti echipa pentru ca ne-ati umilit atat pe noi cat si valorile Stelei?si nu,nu suntem ca el pentru ca am suportat destul,iar el nu ar intelege daca ne-am pisici la el.bataile in galerie,aruncatul cu scaune,torte etc se pot schimba,indiferent de metoda adoptata,insa ciobanul cu mintea bolnava nu + astea se intampla tot din cauza lui,iar cei care o fac nu constientizeaza raul pe care il produc echipei,dar cum am mai spus asta se poate schimba.cei care isi injura proprii jucatori probabil nu sunt stelisti adevarati sau o spun doar la nervi,deci nu este chiar asa grav(majoritatea sunt tarani cei care fac asta)

mai intai trebuie sa se faca curatenie in loja si dupa aceea in peluza,pentru ca in momentul asta de criza nu e vorba despre unii "suporteri" care pun probleme,ci despre un psihopat care ar fi in stare sa lase toti suporterii Stelei pe afara la toate meciurile doar pentru a nu mai fi contestat!

intelege,cu ciobanul nu te intelegi pe cale pasnica si totusi...macar atat putem face ca sa ne mai salvam onoarea,indiferent daca sunt injurii sau nu...se pare ca doar asta il sperie

Steauaforever3310.05.2007 19:13

Nu prea e reprezentativa pentru ce se vrea de la Steaua. Asocierea cu heroina, droguri, etc. nu este compatibila cu ce se vrea de la Steaua. Nu face altceva decat sa arate ca "vagabonzii", "aurolacii", "derbedeii" sunt exact cei din tribuna..... Ceva nu merge..... Nu ma pricep la versuri, dar asta chiar nu merge. Poate altul ar fi mai indicat. Asta asa ca sa fim in ton cu ceea ce vrem in momentele astea, adica sa ne dezicem de comportamentele conducerii. Melodia asta parca e pe placul conducerii..... Sunt convins ca putem avea o adevarata melodie....

Steauaforever3310.05.2007 19:21
Nu am zis ca prin ignoranta se vor rezolva problemele de la sine, dar asa nu rezolvam nimic; mai rau facem... pai ma scuzati ca va spun, dar 75% din stadion se comporta de cele mai multe ori exact precum Becali. Pai daca noi cand injuram, nu suntem ca el? Noi cand aruncam cu torte in teren nu suntem mai rau decat el? Noi cand ne batem intre noi in galerie, nu suntem mai rau decat el? Noi cand ne injuram proprii jucatori atunci cand pierd, nu suntem identici cu el?

Eu va spun atat: DACA VREM CURATENIE SUS, in loja, VA TREBUI SA FACEM CURATENIE SI JOS, in peluze si tribune!!!

Degeaba pleaca Becali, daca la primele esecuri ale echipei se vor arunca scaune, torte, brichete in teren! Cu ce a fost de vina Becali cand ne bateam intre noi la tribuna 1? Cu ce e Becali de vina cand la sud ies mereu batai intre stelisti (culmea)? etc. etc. etc.....

DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA OBIECTIV LA ACESTE INTREBARI eu maine sunt in fata palatului lu Gigi si ii voi canta toata ziua sa plece din Ghencea!!!

steaua_ro

In sfarsit un mesaj clar si obiectiv. Intr-adevar, orice am face, nu avem cum sa schimbam situatia prin acest forum/site. Cel putin putem trage un semnal de alarma si de a transmite un mesaj Conducerii. Cred ca e nevoie de o coordonare mult mai buna intre suporteri in asa fel incat sa fie eliminati cei care vin pe stadion sa scandalizeze si sa injure la orice greseala a jucatorilor nostri. Nu spune nimeni sa nu apostrofezi anumite greseli dar sa ajungi sa-l injuri de mama si de familie pe jucator, aici e prea de tot. Dar ce spun eu, suntem departe de a ajunge acolo.....

«1234»