Un articol mai mult decat perfect a celor de la AISS la care ma si asteptam sa ia masuri
Vreau doar sa rog adminii acestui minunat site sa faca un vot la care sa se intrebe suflarea Stelista daca este de acord cu cea ce face Becali
Spun si rog acest lucru ca sa vada asa zisul finantator ca nu cativa derbedei ci intreaga suflare Stelista nu este de acord cu mizeria ce face el la acest club
Eu unu sunt mai mult ca sigur ca un stelist la care meci de meci la stadion sau la televizor ori la radio sufera in momentele grele si de tristete si radiaza de bucurie in momente de glorie si de bucurie pentru Steaua acel om nu poate fi nici o data de acord cu cea ce face Becali in momentele astea si nu numai acestui simbol al Tari Steaua Bucuresti.
Trebuie facut ceva (fara violenta ) ca acest bolnav de imagine si de putere (Gigi Becali) sa-si dea seama ca Steaua nu a fost nu este si nu va fi nici o data a lui si nu numai .
Sa inteleaga fara sa fac discriminari ca nu are cum ca un simbol al tari ceva care apartine unei natiuni
sa fie a unei singure famili ori care ar fi acea familie (Becali ,Tiriac ,Nastase etc)
Am ajuns la concluzia ca acest personaj (Becali) nu are nimic in comun cu Steaua :1 NU O IUBESTE. 2 NU I RESPECTA TRADITIA. 3 CALCA ORGOLIU FIECARUI STELIST DIN ACEASTA TARA .4 PATEAZA SUB O FORMA MAI MULT DECAT JOSNICA ACEST SIMBOL.5 JICNESTE NUMELE Steaua PRIN JOCURI DE CULISE SI ALEGAREA CONTRACANDIDATELOR CU BANI PRIN VESTIARE SI BIROURI.6 ETC
Inchei prin a spune ca sper din toata inima ca poate cineva din jurul lui Becali sal faca sa intelega ca greseste flagrant cea cei face Stelei si iubitorilor neconditionat acestei echipe si sa nu se mai foloseasca de imaginea Stelei pentru interesul lui .
Eu am iubit iubesc si voi iubi Steaua ori care ar fi antrenoru jucatoru si finantatoru asta nu intelege domnu Becali steagcruce2