FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali nu poate fi schimbat!

«1234»
Za Best10.05.2007 09:39

Foarte bun articol!Daca punem in balanta,Jiji a facut mai mult rau prin comportamentul sau Stelei decat bine!Ciobane,afara din Ghencea!

godfather8610.05.2007 09:41
Mah rog unii ieseau la balcon si promiteau inca o suta de lei la pensie.

Asta scumpeste biletele.I-am vazut fata aseara cand intra in Maybach.

Era alb, nu se astepta, a fost surprins.

Mai bine golan decat un cioban.

Mai bine golan decat cioban?????????

[...] Injurati pe un om care chiar daca a mai facut si prostii are tot interesul ca Steaua sa mearga bine mai mult ca toti golanii de pe stadion la un loc.

Mai bine cioban decat golan.

Data viitoare cand ai ceva de spus despre cei care injura, incearca sa nu jignesti. Nu esti cu nimic mai presus decat ei din moment ce folosesti acelasi limbaj. Moderatorii

dodosteaua10.05.2007 09:57

ioana, iti zic eu ca CFR mai pierde inca cel putin un meci pana la final... deci nu depidne de meciul ala, Dinamo oricum trebuia sa isi respecte blazonul si oricum juca la victorie si fara interventiile lui Becali, iar decat sa ma fac frate cu dusmnaul de o viata mai bine mor cu demniate... asta inseamna mandria unui suporter stelist adevarat, si ce trups i suflet pentru culori e Becali asta... el e trup si suflet pentru polularitatea lui. ... de aia a bagat bani in stadion, echipa etc. pentru a atrage simpatia celei mai mari grupari din tara asta (suporterii stelisti) dar pacat ca nu isi da seama ca prin gesturile lui da cu piciorul acestei simpatii pe care sa chinuit sa o stranga cu multi bani... lai vazut tu vreodata pe Becali cu fularul Stelei la gat??? ca eu nu la vazut, dar in ultima luna l-am vazut si cu cel al rapidului si cu cel a lui Dinamo... deci el vrea prin aceste gesturi sa isi aratag simpatia rapidistilor si dinamovistilor pentru alegerile din 2008, dar nu isi da seama ca astia numa is bat joc de el si il ironizeaza... el ridicaa mana si rade(cel mai elocvent semn de prostie umana)

articoul este foarte adevarat Becali nu va renunta la echipa asta cel putin pana in 2008... iar faza cu participareas uporterilor ar fi frumoasa dar imposibila pentru ca Becali nu va lasa niciodata sa se intample acest lucru,

PRIMUL LUCRU CARE TREBE FACUT ESTE SA IL DAM JOS PE SPUCAT INDIFERET DE MIJLOACE...aseara a fost doar inceputl treuie continuat in ritmul acesta pana intra firca in el

godfather8610.05.2007 10:00

Mai bine golan decat cioban?????????

[...] Injurati pe un om care chiar daca a mai facut si prostii are tot interesul ca Steaua sa mearga bine mai mult ca toti golanii de pe stadion la un loc.

Mai bine cioban decat golan.

Data viitoare cand ai ceva de spus despre cei care injura, incearca sa nu jignesti. Nu esti cu nimic mai presus decat ei din moment ce folosesti acelasi limbaj. Moderatorii

[/quote

Nu am jignit deloc pe cei care se considera deja golani. Daca asa se considera ei treaba lor. Daca asta e mentalitatea majoritatii vizitatorilor acestui site "mai bine golan decat cioban" imi explic in mare masura atitudinea infecta de aseara de la meci a unora dintre spectatori. A fi cioban nu e o jignire deloc, e o meserie. Din pacate pe stadion vin in continuare foarte multi golani si rezultatul se vede. Nu stiu de ce nu l-a injurat nimeni pe Gigi cand jucam semifinala anul' trecut sau cand ne-am calificat in Cl. Atunci daca avea cineva de spus ceva trebuia sa spuna. Nu acum.

Cat despre parerea unanima ca oricine ar face treaba la Steaua daca ar veni mai bine ca Becali sunbt de acord ; dar sa nu uitam un lucru :Becali nu apreluat Steaua de azi. Becali a reluat Steaua acu 7 ani cand stim cu totii in ce stare era echipa si ce jucatori avea(Eram ciuca batailor in campionat). A investit in ea, iar acum isi culege roadele. Mai face cateodata gesturi inexplicabile si idioate dar pentru asta nu trebuie injurat de un intreg stadion.

Dar probabil asta e mentalitatea in Romania.Pacat

foreminescu2410.05.2007 10:11

NU E O UTOPIE!!!

Becali poate fi schimbat. Solutia mea in prima faza vi se va parea cel putin o nebunie. Vreau doar sa ma cititi cu atentie.Avem cam 5 milioane de romani stelisti care lucreaza, deci au la indemana un salariu. Dupa calculele mele daca in fiecare luna aceste 5 milioane au oferi cate 3 lei clubului, bugetul ar depasi pe an suma de 60 de milioane de dolari!!! E greu intr-adevar sa determini toata multimea ros-albastra sa faca un cult din a oferi aceasta infima suma catre club. Ar trebui in primul rand sa ne alegem un consiliu nou de administratie, format din fostele glorii ale Stelei care sa ne reprezinte interesul. 2. Avem nevoie de o echipa specializata care sa promoveze masiv fenomenul. 3. Si cel mai greu, trebuie sa gasim metoda legala de a-l indeparta pe Becali. Asa ca astept adeziuni cat mai multe, echipa asta poate fi a noastra si din punct de vedere material!!! Ganditi-va!!!

Miaus10.05.2007 10:17
Nu am jignit deloc pe cei care se considera deja golani. Daca asa se considera ei treaba lor. Daca asta e mentalitatea majoritatii vizitatorilor acestui site "mai bine golan decat cioban" imi explic in mare masura atitudinea infecta de aseara de la meci a unora dintre spectatori. A fi cioban nu e o jignire deloc, e o meserie. Din pacate pe stadion vin in continuare foarte multi golani si rezultatul se vede. Nu stiu de ce nu l-a injurat nimeni pe Gigi cand jucam semifinala anul' trecut sau cand ne-am calificat in Cl. Atunci daca avea cineva de spus ceva trebuia sa spuna. Nu acum.

Cat despre parerea unanima ca oricine ar face treaba la Steaua daca ar veni mai bine ca Becali sunbt de acord ; dar sa nu uitam un lucru :Becali nu apreluat Steaua de azi. Becali a reluat Steaua acu 7 ani cand stim cu totii in ce stare era echipa si ce jucatori avea(Eram ciuca batailor in campionat). A investit in ea, iar acum isi culege roadele. Mai face cateodata gesturi inexplicabile si idioate dar pentru asta nu trebuie injurat de un intreg stadion.

Dar probabil asta e mentalitatea in Romania.Pacat

Sa inteleg ca esti mai nou pe aici.

Eu il contestam pe Gigi si cand jucam cu Valencia si cand am jucat in Liga. Si acum dar si acum 3-4 ani asa ca las-o mai moale cu suporterii care nu au spus la timp.

Becali face MEREU gesturi inexplicabile si idioate.in literatura de specialitate asta se numeste Delirium Tremens.

In Steaua trebuie investit constant pentru a ajunge acolo SUS. NU am investit un pic si ma las, ca Steaua nu e cazinou sau casa de pariuri de sport sa bag niste bani si sa incerc sa ii scot.

audiopixel10.05.2007 10:34

Clar ca Becali nu poate fi schimbat.Cel putin nu acum.Dar parerea mea e ca trebuie contestat in continuare,chiar daca se pare ca e dispus sa faca tot felul de magarii pentru a stopa treaba asta.

Nu vreau sa conving pe nimeni insa nu stiu de ce unii ii tot cauta scuze acestui personaj venit de prin paduri care infiereaza comunismul si are deprinderi de mare dictator,a pierdut simtul ratiunii si nu da doi bani pe absolut nimeni in afara de el.

aiurica10.05.2007 10:35
NU E O UTOPIE!!!

Becali poate fi schimbat. Solutia mea in prima faza vi se va parea cel putin o nebunie. Vreau doar sa ma cititi cu atentie.Avem cam 5 milioane de romani stelisti care lucreaza, deci au la indemana un salariu. Dupa calculele mele daca in fiecare luna aceste 5 milioane au oferi cate 3 lei clubului, bugetul ar depasi pe an suma de 60 de milioane de dolari!!! E greu intr-adevar sa determini toata multimea ros-albastra sa faca un cult din a oferi aceasta infima suma catre club. Ar trebui in primul rand sa ne alegem un consiliu nou de administratie, format din fostele glorii ale Stelei care sa ne reprezinte interesul. 2. Avem nevoie de o echipa specializata care sa promoveze masiv fenomenul. 3. Si cel mai greu, trebuie sa gasim metoda legala de a-l indeparta pe Becali. Asa ca astept adeziuni cat mai multe, echipa asta poate fi a noastra si din punct de vedere material!!! Ganditi-va!!!

scuzati-ma dar nu credeti ca ar fi trebuit sa va alcatuiti in consilii de administratie atunci cand Gigi cheltuia milioane?sau o sa spuneti ca nu a fost asa....acum ca suntem mereu pe 2 ,3 sau locul 1....nimic nu e bine....jucam de 3 ani in primavara nu e bine....voua nu va convine nimic.....VOI sunteti singurii vinovati pentru ce se intampla la Steaua....si eu sunt stelist abonat an de an...insa nu ma duc in galerie niciodata...asta din cauza voastra...cei care va duceti la meciuri doar ca sa injurati si sa va bateti...ar trebui sa va fie rusine.am copil insa nul pot duce pe staDION DIN CAUZA VOASTRA.

..batetiva in continuare.....ca o faceti bine.....rusine.oricine are capul pe umar a vazut ca aseara a fost o mica incercare de lovitura de club...sa o numesc asa....oare ce cauta Jean acolo.....oare daca ...nu cumva sa creeze instabilitate? bineinteles ca o sa sariti sa ma injurati.....va sta in caracter.

ps probabil ca o sa stergeti postul doar ca sa se vada ca sunteti toti un intreg.

forever_STEAUA10.05.2007 10:39

@aiurica

Stai linistit, nu iti sterge nimeni postul... Nu de alta dar cel putin pe mine m-ai facut sa rad.

Cum vine asta cu "lovitura de club"?! 8O

aiurica10.05.2007 10:42
Foarte bun articol!Daca punem in balanta,Jiji a facut mai mult rau prin comportamentul sau Stelei decat bine!Ciobane,afara din Ghencea!

asa si?apoi?

ce facem? il luam pe Copos?

acolo e mai bine?e mai bine la caini ca sunt 10 ....stai sa vedem la anul ce o sa fie acolo...

tu inchizi o strada fara sa te gandesti pe unde or sa treaca masinile ulterior.

dati-mi va rog o solutie dupa ce pleaca Gigi.una imediata....

aiurica10.05.2007 10:43
@aiurica

Stai linistit, nu iti sterge nimeni postul... Nu de alta dar cel putin pe mine m-ai facut sa rad.

Cum vine asta cu "lovitura de club"?! 8O

era un joc de cuvinte intre stat si club....sunt sigur ca ai inteles despre ce era vorba

masele se pot manipula ATAT de usor.....

foreminescu2410.05.2007 10:50
scuzati-ma dar nu credeti ca ar fi trebuit sa va alcatuiti in consilii de administratie atunci cand Gigi cheltuia milioane?sau o sa spuneti ca nu a fost asa....acum ca suntem mereu pe 2 ,3 sau locul 1....nimic nu e bine....jucam de 3 ani in primavara nu e bine....voua nu va convine nimic.....VOI sunteti singurii vinovati pentru ce se intampla la Steaua....si eu sunt stelist abonat an de an...insa nu ma duc in galerie niciodata...asta din cauza voastra...cei care va duceti la meciuri doar ca sa injurati si sa va bateti...ar trebui sa va fie rusine.am copil insa nul pot duce pe staDION DIN CAUZA VOASTRA.

..batetiva in continuare.....ca o faceti bine.....rusine.oricine are capul pe umar a vazut ca aseara a fost o mica incercare de lovitura de club...sa o numesc asa....oare ce cauta Jean acolo.....oare daca ...nu cumva sa creeze instabilitate? bineinteles ca o sa sariti sa ma injurati.....va sta in caracter.

ps probabil ca o sa stergeti postul doar ca sa se vada ca sunteti toti un intreg.

n-o sa te injur, fiindca surprinzator sau nu, nu sunt dintre aia care se bat aiurea. in plus traiesc cu impresia ca sunt mult mai destupat ca tine...daca te consider un creier spalat, te jignesc?! in plus tu nu ai citit ce am scris eu acolo, sau nu ai inteles. ce nevoie ai omule de Becali, cand cu 3 lei pe luna ai putea sa fii mandru ca si tu esti actionarul Stelei?! imi pare rau, dar nu vezi esenta. iar Becali este o rusine pentru intreaga suflare ros-albastra care intelege fenomenul. nu poti sa pui fularul rivalei la gat. l-ai vazut pe laporta cu fularul realului la gat?! gandeste-te, avem nevoie si de tine(daca esti stelist...)

bad_joke10.05.2007 10:53

Foarte bun articolul,ca de altfel in ultimul timp au fost foarte multe articole pe subiectele arzatoare.Si asta nu poate insemna decat,ca majoritatea suporterilor Stelei gandesc al fel,si cel mai frumos a fost P.S-ul de la sfarsit cand ai pus o intrebare foarte buna la care trebuie sa se gandeasca toti sustinatori lui Becali,si eu am o intrebare la fel de buan zic eu,si anume:de ce un copil care nu are 9 ani nu poate decide la custodia copilului?Cam la fel este si cu suporteri lui Becali,acestia il sustin pe acest om,pentru ca se presupune ca el ca un mare bogatas ce este,ajuta oameni nevoiasi,si ei spun ce miliardar mai se coboara sa ajute poporu?uite el este omu potrivit,si ca sa spun ce legatura are cu copii de 9 ani asta,aici vroiam s amarefer la o paralela intre un parinte rau,care vrea copilu doara asa,si il lasa sa faca ce vrea el,il imbraca,iy da i primu rand dulciuri,care asta iy place lui,asa face si Becali,in loc de dulciuri el cumpara oameni cu bani,uite acuam ami ajuta un cersetor maine se duce la o emisiune mediatizata si uite asa pacaleste lumea.

Articolul spun eu a fost superb,dupa parerea mea cativa redactori de la acest site ar trebui sa fie in momentu de fata peste Tolontan,ei sa fie acolo in locul lor,pentru ca ei preznta realitatea asa cum este.Nu se feresc de consecinte,isi iau responsabilitatea asupra articolului(nu toti,doar uni isi dau numele adevarat).oricum ce spun eu despre articol sunt de caord majoritatea userilor,si de aceea spun ca ei gandesc la fel ca noi,fiecare dintre noi isi dadea seama de ce nu pleaca Becali,si ca defapt pe el nu-l intereseaza Steaua,pe el il intereseaza popularitatea,si sa castige niste alegeri,pe care nu le va castiga niciodata si faptul evident care se observa este ca Becali are ca model clar pe Basescu,el e atat de prost incat zice anumite declarati absolut hilare,de exemplu,el al o emisiune,il intreaba moderatoarea,''am auzit zvonuri cum ca d-voastra a-ti dori sa candidati ca prmar prima data'',raspunde Becali:''da m-am gandit la varianta asta,pentru ca mi-au spus anumiti oameni ,apropiati ai mei,ca la cate ai facut tu Gigi ar trebui s afi deja presedinte,si sa castig alegerile pentru Bucuresti,si sa demonstrez de ce sunt eu in stare si porma sa zica lumea uite ce a facut in Bucurest'',moderatoarae il intreaba:''multi sustin ca d-voastra aveti ca model pe Basescu'',raspunde ciobanu"io pe Basescu ca model,o fi si mare rau acuma Basescu,ca sa-l am io ca model,nu bineinteles ca sunt niste masinatiuni''.

Deci va dati seama cat de dobitc este el,dak el crede ca pacaleste cu niste tampeni dastea lumea,si din pacate pe uni naivi(si sunt multi ) ii pacaleste,dar el e un retard,numai al asta trebe sa ne gandim cand votam,ce ne face Basescu de ras cu limbile straine vorbite al macar stie ceva acolo,mai de lemn dar vb acolo sa se inteleaga,dar el ar fi un dezastru si vorba autorului articolului,ce ar putea Becali sa zica inafara de fotbal.

Eu cred ca vorba stelistilor:''intotdeauna superiori'' defineste in special ce pretentios e publicul stelist,nu multi suporteri s-au bucurat pe deplin cand s-au auzit anul trecut zvonuri ca la Vaslui a fost blat si Becali razand si afirmand sa demonstreze.io nu cred ca ati mai putut sa va bucurati al fel,pe cand cainii si milogi se bucura de mama mama,desi cam nimeni nu-i baga in seama si se indoiesc de ei

aiurica10.05.2007 11:07
n-o sa te injur, fiindca surprinzator sau nu, nu sunt dintre aia care se bat aiurea. in plus traiesc cu impresia ca sunt mult mai destupat ca tine...daca te consider un creier spalat, te jignesc?! in plus tu nu ai citit ce am scris eu acolo, sau nu ai inteles. ce nevoie ai omule de Becali, cand cu 3 lei pe luna ai putea sa fii mandru ca si tu esti actionarul Stelei?! imi pare rau, dar nu vezi esenta. iar Becali este o rusine pentru intreaga suflare ros-albastra care intelege fenomenul. nu poti sa pui fularul rivalei la gat. l-ai vazut pe laporta cu fularul realului la gat?! gandeste-te, avem nevoie si de tine(daca esti stelist...)

SCUZA-MA

dar esti absurd...daca imi poti arata un singur club unde suporterii isi aleg consiliul de administratie....eu ma las pagubas....si vin in galerie..mai mult o sa va si sustin....ok...dam 3 lei ...si?mai departe?.....tu crezi ca eu voi da bani ca sa mii administreze unii ca tine?daca?..cat despre jigniri...ma cobor la nivelul tau daca ti-as raspunde.

repet......cand a fost nevoie de cei 3 lei ai tai nu iai dat...ia dat Gigi.

il pupati in fund acum 5 ani cand nimeni nu cheltuia cat el.acum ca clubul e bine merci nu va ma convine ce face....

a nu trage concluzii ca sunt un adept a lui Gigi....nu...insa sunteti mult prea vehementi.

forever_STEAUA10.05.2007 11:11
era un joc de cuvinte intre stat si club....sunt sigur ca ai inteles despre ce era vorba

masele se pot manipula ATAT de usor.....

Nu e vorba ca nu as fi inteles jocul de cuvinte... Problema e ca nu are nici o relevanta din moment ce clubul e privat din pacate...

PS: este interzisa postarea a doua mesaje consecutive in acelasi thread. Foloseste EDIT daca doresti sa adaugi ceva mesajului tau.

Mihai Somanescu10.05.2007 11:13

Extraordinar articol. Mai ales partea cu diviziunea muncii: e clar de ce ramane Oli la Steaua, nu? Pai partea cu antrenatul era singura in care nu se bagase total, dar acum, cu sclavul asta care baga ce jucatori i se spune sa bage, a facut-o si pe-asta. Mare naiv e acela care va crede ca profesionalismul sau competenta sa vor avea castig de cauza in fata "argumentelor" analfabetului miliardar. Mi-e mila de Gabi Popescu, Adi Ilie sau oricine are astfel de iluzii. Asta daca nu cumva le convine rolul asta de sclavi cu zale de aur.

M.P10.05.2007 11:18

Cea mai tare faza este ca Becali a zis ca nu le mai da niciun ban dinam0vishtilor :) .. Eu unul nici nu credeam ca le va da bani ... E prea pervers Becali asta ... s-a facut frate cu dracu, numai ca sa treaca podul :) .. Baiat deshtept lual`ar dracu :) .. In fine .. Forza Steaua ... Mandru ca sunt stelist :x:X

The Flyer10.05.2007 11:30
Sa moara familia mea daca nu incepusem sa ma plictisesc. Am fost si eu la meci, si in loc sa aud "FORZA Steaua" am auzit numai si numai "M**E Gigi". Lasati-o dq de treaba. De parca ati fi rezolvat ceva cu asta. Becali oricum nu pleaca de la Steaua. URATA ATMOSFERA A FOST LA MECIU ASTA.

interesant!ti-ai luat si semintele acasa cind ai plecat de la meci?sau tu esti ala care le-a aruncat in arbitru si le-a luat inapoi de la copilul de mingi?

korynna10.05.2007 11:41

am citit multe posturi in legatura cu Becali pana acum si cu greu m-am abtinut sa nu jignesc pe cineva.da,avem dreptul la opinie,dar deja unele te pot scoate de-a dreptul din sarite.sa revin la subiect:si eu sunt de parere ca Becali nu poate fi schimbat deoarece cum multi au spus,Steaua este un brand neexploatat,cea mai iubita echipa din Romania,cu cei mai multi suporteri(si oameni apti pentru vot),are cele mai multe sanse sa iasa cu fata curata din competitiile europene,implicit sa scoti bani buni.Becali nu a ajutat cu nimic Steaua,s-a "ajutat" pe el sau cel putin asta si-a dorit.nu s-a gandit nicio clipa ca totul se poate intoarce impotriva lui si pentru a se asigura a suprapus imaginea lui cu imaginea Stelei.cum puteti sa ziceti ca Becali a facut ceva pentru Steaua?tot ce a investit a scos inzecit,a facut imbunatatiri la stadion pentru a obtine voturi,se taraste prin noroi fara niciun pic de rusine in fata dinamovistilor nu pentru a asigura locul 2,ci pentru a scoate bani din CL.de ce nu il intereseaza echipa?de ce nu investeste in transferuri?scopul lui e sa ajunga acolo,sa vada mai intai banii,dar nu realizeaza ca trebuie sa si iasa cu fata nepatata si chiar daca ne-am face de rusine...credeti ca il intereseaza?nu,pentru ca pe el nu il intereseaza Steaua ci propria persoana,omul asta innebuneste cand vede sau aude cuvantul bani.cum puteti sa spuneti ca iubeste Steaua??asta mi se pare strigator la cer...s-a folosit de numele asta si s-a sters pe picioare doar pentru interesul lui.se lauda ca a dat 2 mil de euro pentru locul 2...nu pentru ca Steaua sa nu se faca de ras,nu pentru suporteri,doar pentru ca o sa ii iasa profit.rar mi-a fost dat sa vad un om de asa joasa speta pentru care nu am nici cuvinte sa-mi exprim parerea.a intrecut orice limita,iar noi suntem nevoiti sa il acceptam deoarece nu avem nicio putere si asta ne-a demonstrat-o in momentul in care oameni influenti au incercat sa il infunde,insa fara succes.neputinta noastra este usturatoare,se pare ca sute de mii daca nu milioane de oameni sunt nevoiti sa suporte nebunia acestui om,care nu poate face altceva decat sa distruga tot ce reprezinta mai bun,mai frumos sau mai sfant din jurul lui si s-ar calca si singur in picioare pentru bani.insa totul se intoarce la un moment dat si "domnule" Becali,o sa se intoarca odata roata!numai cuvinte de admiratie am la adresa celor care incearca sa gaseasca o solutie,dar suntem depasiti de situatie si trebuie sa ne acceptam conditia de "golani"(apropos de cineva care zicea mai devreme ca mai bine cioban decat golan...daca tu crezi ca mai bine esti cioban becalizat decat suporter stelist/golan,atunci iti urez "mult succes" alaturi de idolul tau),sa strangem din dinti si sa avem puterea sa mergem mai departe.e greu sa fii neputincios,dar si mai greu e sa vezi ca un singur om ingenunchiaza o natiune!NU iti multumim "domnule"Becali pentru cele 2 mil "investite" pentru a termina pe locul 2(mai bine in Intertoto,dar cu mandria nepatata,decat in CL umiliti),NU ati facut nimic pentru Steaua,NU va vrem alaturi de numele asta.NU va suportam,NU va votam!!

NU puteti cumpara ceea ce vrem noi si nu cunoasteti:respect,mandrie,orgoliu,istorie,blazon!

bullzeye10.05.2007 11:42
Nu asta era metoda de a protesta pentru gestul lui Becali...se putea ptotesta intr-un mod cibilizat, nu cu injurii, nu cu tipete, nu cu m**e, nu cum a fost...nu trebuie totusi sa uitam ca omul acesta chiar a bagat bani in acest club pe care il iubim, ca omul acesta chiar este trup si suflet pentru culori, ca omul acesta chiar iubeste Steaua, ca omul acesta sufera cand Steaua pierde...

Vorbesti prostii...cu un astfel de personaj nu poti vorbi decat pe "limba lui"! Sa-l ameninti cu bataia, cu omorul, sa-i devastezi masina, sa-i "pictezi" gardul casei...cam asa se lucreaza cu mafiotii din clanul Becali.

Omul acesta a bagat bani in Steaua NU pentru ca iubeste acest club, sa-ti fie clar! Ci doar din interes personal, doar pentru. a-si face imagine si atat! In plus, sunt convins ca si-a scos mare parte din bani, mai ales in ultimul timp cu Liga si cu vanzarea unor jucarori (vezi Ogararu). A propos, stiti ca pe Neaga l-a pierdut la poker?

Si chiar ciobanu' a spus-o intr-un interviu mai vechi, stiind acum cate beneficii ii poate aduce investitia intr-un club (fie el Steaua sau oricare altul), daca ar fi s-o ia de la capat, ar baga fie si 1 miliard euro, atat de mult renteaza! Evident ca exagereaza, el nu e decat un "branzar" zgarcit si paduchios pana-n maduva oaselor, care nu da niciun euro degeaba daca nu sunt camerele pe el, dar...cred ca ai prins ideea.

iov10.05.2007 11:49

Atat va rog sa intelegeti, cu atitudinea asta delasatoare Gigi o sa ne domine, deja nu le mai da bani la caini si aseara era varza dupa ce i-am facut, va asigur ca intelege f bine semnalul de alarma mai ales ca cel mai mult ca imagine il va afecta un conflict cu suporterii pentru ca este singurul instrument de propaganda politica, eu sunt sigur ca nu l-a durut in palarie cum zic unii, cel putin pe Dan Pavel nu.

Si nu uitati Gigi nu este Razboinicul Luminii este "un om" de aici deduceti restu. Stie si el asta nu e chiar Satana in persoana, are cu siguranta temerile lui si asta e cea mai mare teama-suporterii-o masa greu de controlat.Este doar un joc psihologic ieftin pe care cei slabi de ingeri il inghit si Gigi pe asta se bazeaza, pe naivitatea noastra, ce poate el sa faca daca suntem 5000, "nu 300 kamikaze", 5000 aia care am fost la meciurile cand am lasat cu gura cascata Europa si jucatori mari iar in anturajul lui de lingai trebuie sa fie unul sa-i explice cine a purtat in timp aceasta dragoste si implicit interesul pentru Steaua.

Against modern football!

predatorpulse710.05.2007 11:51

Bai deci eu nu mai pot de nervi la adresa acestui cioban. Du-te ciobane naibii imputitule ce esti!!!

Auzi ce zice la tvsport,ca taie abonamentele si pune bilete scumpe ca sa nu intre cei care-l injura. A mai zis oligofrenu ca pune camere pe stadion si ca aresteaza pe cei ce il injura pe el. De asemena a spus ca trebuie sa tinem pancarte cu scuze ca sa bage abonamentele la loc si sa putem sa cumparam bilete ieftine.

Ieri am spus ca ar trebui un ton mai moderat la adresa ciobanului,dar azi trebuie sa zic: MUUIIIEEEEE Jiji,nu mai pot sa ma abtin la adresa imputitului. Auzi ce zice "suporterii Stelei nu au apreciat jertfa mea,sunt niste derbedei si vaganbonzi".Ciobane ma pis pe jertfa ta panaramo. A zis din nou ca Steaua e numai a lui,si ca el decide cine intra in "casa lui".FMM ciobane Ghencea e casa noastra,cand noi sarbatoream acolo,tu pasteai oile boule.

Jiji e tipul clasic de dictator,si din pacate a pus mana pe Steaua. Zicea de jean pavel ca nu o sa mai intre in Ghencea si ca vrea ca jean sa intre la inchisoare,ca el a instigat stadionul sa-l injure de la inceput. Doamne cat de prost este,un om sa instige 20.000 de oameni sa strige impotriva lui 90 min,noi toti suntem prosti numai el este destept.

Traim vremuri incredibil de negre,mai ales acum ca ciobanul si-a dat arama pe fata si sper ca si ultimii lui sustinatori sa vina de partea noastra. La un club civilizat,patronul nu iese in fata,pentru ca nu el conteaza,conteaza jucatorii si suporterii,dar mai ales suporterii. Suporterii sunt sufletul unei echipe.

Doamne inca ma intreb cum o sa scapam de oligofrenul de Jiji,oricum protestul trebuie sa continue.Cel mai mult m-a enervat faza aia cum ca "liderii de galerie trebuie la mine sa vina sa-si ceara scuze si o sa-i las pe stadion,altfel nu".Panarama dracu...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

jarhead10.05.2007 11:59

Becali : "Nu le mai dau nici un ban"

Gigi Becali a declarat azi: "M-am uitat încã o datã la Dinamo - CFR și m-am hotãrît: Nu le mai dau nici un ban, am zis cã le dau 2 milioane de euro și nu le mai dau. Mai multe nu pot spune pentru cã m-am jurat cã nu mai zic nimic rãu de Dinamo. Lui Rednic, Lobonț și jucãtorilor lui Dinamo din repriza a II-a am sã le strîng mîna de cîte ori am sã mã întîlnesc cu ei" .

Jalnic specimen ... a calculat ciobanu intre timp ca trebuie sa vanda branza pana'n 2030 pentru a acoperi paguba!

Cioban tampit, tot ai dat 500.000 pe un fular rapciugos ... fraiere!bu, huuu, hu, hu

shack3r10.05.2007 12:00

Asta e prost.Ati vazut conferinta de presa de la palatul lui?Dupa ce ca a folosit numai cuvintele ,,derbedei" si ,,vagabonzi" (ma mir ca nu zice ,,bagabonti"),a mai spus si ca tvr-ul e un post comunist si ca o sa puna abonamente doar la tribuna 1,in rest o sa puna in vanzare numai bilete ca sa nu mai intre toti derbedeii.Insa cireasa de pe tort a fost cand a zis ca a vazut nu stiu ce la radio.

A mai spus ca o sa puna camere video la peluze si ca o sa ii dea in judecata pe cei care il injura.Insa nu e posibil ca cei care au fost in peluza aseara sa se duca sa il dea in judecata sub pretextul ca l-a facut derbedeu si vagabond?

jarhead10.05.2007 12:05
Asta e prost.Ati vazut conferinta de presa de la palatul lui?Dupa ce ca a folosit numai cuvintele ,,derbedei" si ,,vagabonzi" (ma mir ca nu zice ,,bagabonti"),a mai spus si ca tvr-ul e un post comunist si ca o sa puna abonamente doar la tribuna 1,in rest o sa puna in vanzare numai bilete ca sa nu mai intre toti derbedeii.Insa cireasa de pe tort a fost cand a zis ca a vazut nu stiu ce la radio.

A mai spus ca o sa puna camere video la peluze si ca o sa ii dea in judecata pe cei care il injura.Insa nu e posibil ca cei care au fost in peluza aseara sa se duca sa il dea in judecata sub pretextul ca l-a facut derbedeu si vagabond?

Da frate - s-a vazut dobitocu imparat si acu spumega si ar da foc stadionului de "oftica" ... Sa facem si noi arogante d'alea:

Gigiiii prostuuu,

Catelushu nooostru!

Sac, sac, sac!

«1234»