insasi ideea unui protest impotriva ciobanului este sortita esecului.ce efect ar putea avea acesta impotriva megalomanului ?
nimeni nu ne-ar sustine ideea.media,in toate formele ei-presa scrisa,radioul,ca sa nu mai spun de televiziune-,il pupa in fund si il ridica in slavi pentru ca acesta le aduce ceea ce nu le va putea aduce niciodata o "mana de nebuni",si anume BANI,fie ei proveniti direct de la cioban fie indirect,pe filiera Gigi-audienta-reclame-bani.
spunea cineva ca fotbalul nu poate supravietui fara suporteri,ei! indraznesc sa te contrazic,fotbalul poate supravietui fara suporteri,vorbesc binenteles despre FOTBALUL "MODERN".acesta nu are nevoie de suporteri,ci are nevoie numai de spectatori.incercati sa nu faceti greseala ziaristilor care nici acum nu pot face diferenta dintre fenomenele ultras si hooligan.
spectatorii-vin la stadion sa vada meciul,indiferent de echipa de pe teren
suporterii-vin la stadion sa vada meciul in care evolueaza echipa favorita si sa o incurajeze
ultrasii-vin la stadion sa isi incurajeze echipa
fotbalul de care ne-am indragostit noi nu poate supravietui fara suporteri si/sau ultrasi,fotbalul care ne-a facut sa nu dormim noaptea din cauza emotiilor pe care le aveam fata de meciul ce urma a doua zi nu poate,dar acel fotbal care aduce bani sau dupa caz,voturi la urne,poate supravietui,pentru ca suporterii adevarati nu pot fi manevrati la fel de usor,ei vad meciul nu numai cu ochii,ci si cu inima si cu mintea,pentru ca ei stiu ce este cu adevarat fotbalul.
spunea Bogdan : " Va rog mult,spuneti-mi si mie,ce credeti fiecare ca e de facut si ce rezultate credeti voi ca ar produce,care sa schimbe in bine situatia actuala. "
sper ca intrebarea era serioasa asa ca da-mi voie sa inaintez o propunere :
-lasa toata lumea orgoliile deoparte
-sudu vine langa nord(e clar ca daca nici acum nu suntem in stare sa strangem randurile....cand ?)
-ne asezam pe mijloc(stiu ca a mai fost discutata ideea dar nu a fost aplicata)
-pe toti suporterii care vor sa incurajeze echipa ii chemam langa noi,la stanga si la dreapta
-cobori in fata,iei microfonu si cantam cum nu s-a mai cantat de la valencia incoace
-si schimbam ideea de a educa publicul prin forta bruta si incercam varianta educarii prin puterea exemplului.
-castigam atat in numar cat si la capitolul calitate
-castigam putere
-sunt atatia suporteri,chiar grupuri intregi de suporteri,care nu se implica prea puternic in sustinerea si incurajarea echipei deoarece am facut ceea ce face si presa cu noi cand ne pune pe toti in aceeasi oala,"daca nu ii cunoastem e clar ca sunt samantari",si nu le-au fost acordate prea multe sanse,de asta au crescut atat de mult in numar rapidistii,au stiut sa se adune de pe strazi(da sunt copii acum dar vor creste si va avea cine sa umple peluza.....),oricum stiu ca e mai bine decat la Dinamo unde daca nu ai enspe ani langa ei nu ai voie sa deschizi gura,dar se poate face ceva frumos,se pot realiza mult mai multe.
-gandeste-te ca numai din zona titan-potcoava-diham-minis s-ar mai strange,zic eu,cel putin 100 de oameni,si cate zone dinastea sunt.....pline cu pustani care au crescut cu Steaua in suflet
-nu te-ai saturat doar sa te gandesti cate lucruri frumoase s-ar putea realiza in peluza aia ?
-nu pot sa cred ca realizarea coregrafica de la meciul cu Dinamo Kiev a fost apogeul nostru......cred ca nici tu
-lucram la partea financiara,unde chiar suntem in pom,facem un sistem simplu de contributie individuala,10 000 de persoana,stransi de cineva serios si pastrati pentru coregrafii.
-vorbim cu Oli,care volens nolens e inca la echipa,si stabilim cu el niste intalniri,odata pe luna macar,noi ne spunem of-ul,el sau ei ne reproseaza ce au de reprosat si asta e.
-gasim un jurnalist sportiv,daca nu stelist,macar impartial,cu capul pe umeri,si ii oferim punctul nostru de vedere,ne spalam imaginea publica si poate le dam si peste bot hienelor astea care o sa scrie un articol adevarat cand o sa isi ia ciobanul masterul la MIT.
este o idee ce nu va rezolva imediat problema,dar uite ca se poate face treaba si fara sa ii dam ciobanui SI MAI MULTA atentie decat primeste acum.singura sansa este ignorarea lui si dezicerea de toate spusele si faptele sale.
de cand am inceput sa scriu imi suna in cap un proverb......"PENITA SI CIOMAGUL NU SE POT DUELA NICIODATA"
ganditi-va la asta cand va veti lua in considerare orice atac impotriva ciobanului.
in speranta ca m-am facut cat de cat inteles.....NUMAI BINE