FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S-a terminat

«1234»
ssinpadureacualune08.05.2007 09:10
Eu cred ca ar trebuie ca cei din Peluza Sud sa fie mai mult sprijiniti , de catre toti acei fani care sunt anti Becali .

Vor fi...cu timpul vor fi...iar la NORD ce s-a spus nu e nimik...ar mai fi de 2 ori inca atat.MA intreb cum de nu le e rusine sa mai dea comunicate si alte nebuneli si dupaia de duci la meci si ii vezi ce fac.Mie mi se face rau cand vad ce se intampla,dar sunt sigur ca incet incet o sa dispara,trebuie...altfel chiar o sa ajungem de ras.

robert_a08.05.2007 09:20
Dar tu observi metroul, casa poporului si canalul Dunare-Marea Neagra ? Daca intelegi incotro bat...

Degeaba baga bani , daca nu lasa antrenori si jucatori sa faca treaba . Ps . nici o performanta nu ise datoreaza CIOBANULUI sau sclavului de Oli. Daca nu era MM nu ajungeam nici o data pana aici . Ar trebui sa-i pupe picioarele lui MM , pentru tot cea facut el la Steaua .

robert_a08.05.2007 09:24
Vor fi...cu timpul vor fi...iar la NORD ce s-a spus nu e nimik...ar mai fi de 2 ori inca atat.MA intreb cum de nu le e rusine sa mai dea comunicate si alte nebuneli si dupaia de duci la meci si ii vezi ce fac.Mie mi se face rau cand vad ce se intampla,dar sunt sigur ca incet incet o sa dispara,trebuie...altfel chiar o sa ajungem de ras.

Ai perfecta dreptate . Si imi doresc din tot sufletul ca cei di Peluza Sud sa dea tonul pe stadion la orice meci , pentru ca ei sunt singuri care canta din suflet pentru echipa si nu pentru bani CIOBANULUI.

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii

greco08.05.2007 09:26

Sa nu jignim gratuit acuma... orice peluza are problemele ei, insa Peluza Nord a facut multe pentru Steaua. Iar in momentul de fata atat Nordul cat si Sudul adopta o pozitie unitara in privinta majoritatii aspectelor. Zvonuri din astea poate lansa oricine, mai ales la primul post anonim.

bogdan_p08.05.2007 10:37

Hai sa va lamuresc,ca deja ma ia de cap si ma apuc iar sa bat dintre voi.Datorita scandarilor repetate impotriva lui Becali,mai ales dupa meciul din giulesti,acesta a impus conducatorilor clubului sa faca in asa fel,incat sa nu mai avem acces la meciurile Stelei,lucru care s-a si intamplat,acasa fiind suspendati,iar in deplasarile de la gloria si Cluj,majoritatea dintre noi care am facut deplasarea,nu am putut intra pe stadion,deoarece clubul Steaua a trimis un fax prin care anunta clubul organizator ca suporterii de la Bucuresti nu fac deplasarea,acest fax determinand organizatorii sa nu pastreze bilete pentru ziua meciului,sau sa delimiteze un sector pentru suporterii oaspeti.Zeci de baieti de la Bucuresti care au facut sute de kilometrii sa vada echipa au ramas afaradin stadion reusind sa intre doar cei care au avut prieteni in zona si au apucat sa le cumpere bilete in zilele dinaintea meciului.A avut loc o sedinta cu membrii ambelor peluze,in care am cazut de acord ca nu putem continua in acest mod,fara sa putem vedea echipa,de asemenea ca aceste scandari,sau un eventual protest impotriva lui Becali ar fi inutil,deoarece nu ar produce nici o schimbare,ceea ce este foarte adevarat,cine vede altfel lucrurile ,sa ne spuna si noua.Nu ne putem numii suporterii ai Stelei,vazand echipa la televizor.Regulamentul ligii si al federatiei,le da dreptate,in cazul in care clubul nu garanteaza pentru suporterii sai,clubul gazda nu este obligat sa ofere bilete suporterilor oaspeti.Am hotarat sa il ignoram pe Becali,pe stadion,pentru a ne vedea interesul si anume a putea incuraja echipa.Acesti jucatori nu au nici o vina pentru declaratiile ciobanului si prin intermediul conducatorilor i-am transmis sa ne ignore si el,sa nu mai faca nici o declaratie despre suporteri.In momentul de fata nu aveam alta optiune,nu suntem ca majoritatea dintre voi care vedeti 4-5 meciuri ale Stelei pe an,noi suntem invatati sa le vedem pe toate,sa-i incurajam meci de meci,iar scopul intotdeauna scuza mijloacele.Acum,nu va pot lasa sa pareti mari rebeli pe unii dintre angajatii de la site,care aveti legaturi cu anumiti comandanti ai armatei,ma abtin sa dau nume,care stiti ca se afla in conflict cu Becali si bine fac.Dar conflictul lor nu trebuie impins in stadion,pentru ca pana la urma se rezuma tot la afacerile celor mari si asa cum refuzam sa facem politica la stadion,refuzam sa luam parte si la aceste jocuri de interese.Legatura dintre voi si acele persoane este demonstrata si prin creearea acestei asociatii si prin persoanele implicate.Steaua ARE NEVOIE DE SUPORTERI CARE SA O INCURAJEZE,nu care din teribilism si dorinta de a parea rebeli,recurg la fapte care o priveaza de sprijinul suporterilor.Iar cei care tot abereaza ca suntem aserviti clubului si avem beneficii,de ce nu veniti sa vorbiti direct si tipati pe aici,fiti barbati.Singura colaborare pe care Peluza Nord o are cu conducatorii clubului,colaborare care aduce aceleasi benefiicii si pentru membrii Peluzei Sud,este in vederea obtinerii sectorului rezervat pentru suporterii oaspeti in deplasari,ceea ce permite sa ne achizitionam biletele in deplasari.

George Stan08.05.2007 11:14

Eu sunt in mare parte de acord cu ce zice b_p.cu doua precizari: site-ul asta nu are angajati, AISS nu are nici o legatura cu generali, colonei etc, asta daca nu cumva domnul Carlan, care ne-a ajutat cu rezervarea unei sali de sedinta are un asemenea grad. E treaba ta ce scenarii iti inchipui dar cum tie nu iti place cand unul-altul arunca cu noroi in peluza, nici noua nu ne plac asemenea inventii.

In rest, in legatura cu esenta articolului, am tot eztat sa-mi zic si eu parerea, si cred ca multi dintre voi au ezitat. Nu pot decat sa spun ca Steaua este, vorba cantecului, un drog, si nu ii poti cere drogatului sa-l refuze, indiferent din mana cui vine. In rest discutia e complexa si are multe aspecte.

onlySteaua08.05.2007 11:52
acesta a impus conducatorilor clubului sa faca in asa fel,incat sa nu mai avem acces la meciurile Stelei

si tie ti se pare ca ciobanul a procedat corect? asta ne jigneste pe unde apuca si noi brusc, trebuie sa inchidem ochii spre binele echipei. de ce MM nu-i deschide el inainte sa spuna/faca ceva? ne-a jignit pana acuma in toate felurile tocmai pentru ca vede ca nimeni nu are curajul sa-l conteste. sau chiar mai rau, el chiar isi imagineaza ca-i venerat de noi.

..ma apuc iar sa bat dintre voi...nu va pot lasa sa pareti mari rebeli pe unii dintre angajatii de la site...

nu mi-am propus sa fiu avocatul nimanui si nici nu fac lobby pentru "angajatii de la site", dar sincer, tu vorbesti ca si cum ai fi tatal tuturora. oare chiar asa sa fie?

cei care tot abereaza ca suntem aserviti clubului si avem beneficii,de ce nu veniti sa vorbiti direct si tipati pe aici,fiti barbati

mai bine ai incerca sa fi tu realist.

bogdan_p08.05.2007 12:10

Convinge-te daca vrei.E un singur mod.

George,e posibil sa gresesc,asta e parerea mea.

Martin_Tudor1208.05.2007 12:26

cel mai bine zic sa discutam la sfarsit de campionat sa analizam totul la rece...nici locul 2 nu e al nostru momentan.

der arzt08.05.2007 14:24

ma bucur sa vad cati vieji sunt pe aici. Oricum practic n-o sa se faca nimic NICIODATA di simplul motiv ca suntem UN POPOR DE LASI. Tot timpul suntem tari in gura sub protectia anonimatului sau cand suntem multi. Dar ia sa iasa vreunul in fata singur ca o sa vedem cum e luat la misto sau chiar mai rau.

Si acum de ce sa ma mai duc la stadion? Ca sa ma arda jandarmii aiurea? Ca sa mi-o iau de la alt "STELIST"? Ca sa ma trezesc cu cine stie ce problema legala din cauza vreunei manarii de-a lui Gigi? Mersi dar prefer sa stau acasa in momentul asta desi ma doare sufletul. Oricum GALERIA de acum 10 ani n-o sa mai existe niciodata cat Becali o sa fie aici. La NORD ti-o iei daca esti "cetatean" iar la SUD ti-o ieie de la NORD.

Unde am fost si ce-am ajuns. Vina nu e numai a lui Becali. Este si a noastra. Oricum Becali va pleca candva pentru ca nimeni si nimic nu e vesnic.

FORZA Steaua (ca spirit si amintirea vremurilor frumoase ca in prezent mi-e scarba si de conducere si de jucatorii nostri mercenari)

Steaua SUNTEM DOAR NOI SUPORTERII

greco08.05.2007 14:28

Mie-mi pare bine ca Bogdan intra aici si da lamuririle necesare. Toata lumea poate afla direct de la el si nu prin intermediari ce s-a intamplat, ce solutie s-a ales si din ce motive. Pana la urma, s-a ales rezolvarea diplomatica si probabil ca liderii celor doua peluze sunt mai indreptatiti decat oricine altcineva sa judece ce se poate face si ce tine de domeniul fantasticului. Doar ca, asa cum am spus, acest compromis da mult de gandit pe viitor. Pe scurt, Becali a santajat cu taierea accesului la meciuri, iar acest santaj a avut efect.

Acceptand ca nu exista alta solutie din partea suporterilor, putem trage concluzia ca mereu de-acum incolo toata lumea va trebui sa se conformeze cu toanele lui din moment ce biletele ii vor fi mereu la indemana. Sau gresesc ? Am aflat deci ca e dictatura in toata regula, si ca, mai mult, nu se intrevede nicio cale de iesire. Sunt curios ce se va intampla in momentul in care tribunele il vor contesta pe Becali, pentru ca va veni si acel moment. Cu cine va mai cadea la pace ? Si metoda lui de pedepsire va fi aceeasi, indepartarea peluzelor din deplasari ?

In legatura cu AISS, primul contact cu domnul Cristian Carlan - presedintele sectiei de hochei care, din moment ce lucreaza la Steaua nu cred ca este tocmai un dusman al clubului nostru - a avut loc in toamna trecuta. Acesta ne-a pus la dispozitie invitatii de presa pentru festivitatea de premiere a sportivilor stelisti pe anul 2006, daca va mai aduceti aminte articolul de atunci de pe site. In continuare, am discutat cu acesta modalitati de a ajuta prin ceea ce ne sta in putinta echipa de hochei, iar dansul ne-a ajutat facand posibile intalnirile noastre la sala de trofee a CSA-ului. Mai mult nu stiu ce ar fi de spus...

bogdan_p08.05.2007 14:43

Va rog mult,spuneti-mi si mie,ce credeti fiecare ca e de facut si ce rezultate credeti voi ca ar produce,care sa schimbe in bine situatia actuala.Credeti ca,daca la meciul de maine,20 de mii de stelisti ii cer lui Becali sa plece,il va interesa?Sau se va speria?Sau ce?Va avea grija sa nu mai putem merge in deplasari,la meciurile de acasa si asa ne asteapta inca o suspendare usturatoare,care se pare ca se va intinde inclusiv primele 3 etape pe teren propriu din campionatul viitor.Si cu pauza de vara,se va stinge fara ecou iar noi nu vom mai putea vedea niciodata echipa.Ganditi inainte sa vorbiti.Nu mai sustineti cauzele altora si cand faceti ceva,care ar putea produce efecte negative si asupra altora,cautati sa obtineti ceva pozitiv din acea actiune.Nu doar sa te lauzi"ai vazut ce l-am injurat pe Becali?" si pe urma sa nu mai putem merge la meciuri.Lui ii convine de minune sa aiba stadionul gol acasa,isi poate face blaturile,nu il deranjeaza nimeni,sta si rade in loja lui cu prietenii lui,iar in deplasare,ati vazut si voi,ca toti taranii il iubesc,inclusiv stelistii din provincie,sar si striga gg,gg,gg si se umple de mandrie.Cat despre jignirile asupra galeriei,imaginati-va ca,candidati la presedentia Romaniei si in mintea vs bolnava credeti ca veti castiga.In momentul in care acesti rechini,cum sunt reporterii din Ro,va intreaba ce parere aveti de acei hooligani,care se bat,injura si devasteaza,pentru ca te sa recunoastem,asta e imagniea pe care ne-am facut-o,nu e normal sa se disocieze de noi,care suntem sa zicem 1000,4000,pentru a castiga simpatia altor zeci de mii,sa nu zic mai mult?Incep sa cred vorbiti de mitinguri si alte actiuni de plictiseala,sau o ardeti in cercuri vicioase.O astfel de actiune,in momentul de fata,nu ar aduce nici un lucru bun pentru noi.Repet,din pacate:(

Shabalala08.05.2007 15:47

greco, deja esti ridicol. pai ramai, tata, la hochei. ce te retine? obisnuinta? las' ca-ti trece.

ssinpadureacualune08.05.2007 15:50
Va rog mult,spuneti-mi si mie,ce credeti fiecare ca e de facut si ce rezultate credeti voi ca ar produce,care sa schimbe in bine situatia actuala.Credeti ca,daca la meciul de maine,20 de mii de stelisti ii cer lui Becali sa plece,il va interesa?Sau se va speria?Sau ce?

Rezultatul este ca nu vom mai fi penibili,ca vor putea toti sa-si exprime punctul de vedere,ca ne vom dezice de acest taran si prin fapte nu doar prin vorbe.Chiar cu anumite riscuri,acela de a nu mai rezerva bilete in deplasare.Acasa ce poate sa faca,daca noi nu facem nimik.Nu are cum sa ne suspende din nimik.Dar trebuie sa ne dezicem odata de acest cioban si prin fapte..sa se vada...sa se auda... ca asa il doare pe el,cand vede si aude lumea.

Iar in deplasare cu majoritatea culburilor,alea mari cel putin sunt reciprocitati,nu cred ca nu ar fi solutii.Inca un motiv pentru care nu tb sa tacem.Tb sa se termine cu aceasta frica si sa demonstram si noi ca suntem independenti...daca chiar suntem.

Uite de aia lu Petrolu ce zici...incidente mereu,se duc la meciuri cu toate ca,conducerea lor nu-i primeste nici pe stadionul de acasa,care de fapt e la Mogosoaia,tocmai din cauza lor.Fac totul si sunt 100 insi toti.

greco08.05.2007 15:55

Shabalala: E ca si cum i-ai spune cuiva "daca te deranjeaza Parlamentul pleaca din Romania" sau "daca te deranjeaza coruptia da la alta facultate". Nu inteleg exact ce vrei de la mine...

In legatura cu ce spune Bogdan, propunerea noastra fusese sa luam autorizatie de la primarie pentru un protest (pasnic !) impotriva situatiei de la FC Steaua de la ora 6 la ora 8 in ziua meciului cu FC National. Poate ca n-a fost o idee stralucita, poate ca de fapt nu se poate face nimic momentan, dar unii dintre noi nu pot intelege sau accepta inca acest lucru ! In orice caz, actiunile AISS nu sunt rau-intentionate sau subversive, nu avem nimic de ascuns si stii ca va asteptam la discutii, asa cum v-am asteptat si data trecuta cand din pacate n-ati putut veni.

Orice problema are o solutie... uneori nu e foarte evidenta, dar atunci cand iti doresti poti iesi si din situatii mai grele. Un pas important inainte e ca macar acum aproape toata lumea constientizeaza problema, chiar daca unii sunt sceptici in privinta rezolvarii acesteia.

greco08.05.2007 16:00
Chiar cu anumite riscuri,acela de a nu mai rezerva bilete in deplasare.

Aici am inteles ceea ce a spus Bogdan. Oamenii tin in diverse moduri cu Steaua; pentru unii e suficient sa urmareasca meciurile la televizor, altii insa trebuie sa fie oricand, oriunde pe stadion, indiferent de circumstante. E extrem de rusinos sa nu te poti prezenta in Giulesti sau in Stefan cel Mare si ciobanul a vrut la modul cel mai serios si sa prelungeasca suspendarea noastra de pe teren propriu... Doar ca acest compromis (pentru. ca pana la urma e un compromis) inseamna ca am acceptat definitiv ca ceea ce spune Gigi e lege, si ca noi nu contam. Situatia va fi mereu aceeasi, clubul nu il va vinde cel putin 10 ani de-acum incolo ! Lucrurile nu pot evolua decat spre mai rau.

puyol08.05.2007 16:01

asa cred si eu ca ar fi bine: O actiune de protest pasnica in afara stadionului, pentru ca Gigi sa nu o asocieze imediat cu galeria (ma refer la cei din peluze, care fac deplasari), si e foarte probabil ca suporterii sa ramana si cu protestul facut si fara probleme in deplasari :)

Shabalala08.05.2007 16:15

greco, nu vorbeam de Gigi. injura-l cat vrei, mie nu-mi pasa. vorbeam de atitudinea ta fata de echipa. spui ca nu te reprezinta si visezi la Armata si alte bazaconii. ma rog, treaba ta, dar atunci ce mai cauti pe site-ul asta? intelege. faci parte dintr-un grup extrem de restrans; e chiar foarte posibil sa fie format dintr-o singura persoana. nimanui nu ii pasa de Armata. noi tinem cu Steaua. punct.

cel mai amuzant e faptul ca tu te comporti ca un veteran de razboi, dar nu ai fost nici macar la recrutare. nu mai visa la romane eroice. suntem in 2007 si asta e un forum de fotbal.

AndyQ08.05.2007 16:42
greco, nu vorbeam de Gigi. injura-l cat vrei, mie nu-mi pasa. vorbeam de atitudinea ta fata de echipa. spui ca nu te reprezinta si visezi la Armata si alte bazaconii. ma rog, treaba ta, dar atunci ce mai cauti pe site-ul asta? intelege. faci parte dintr-un grup extrem de restrans; e chiar foarte posibil sa fie format dintr-o singura persoana. nimanui nu ii pasa de Armata. noi tinem cu Steaua. punct.

cel mai amuzant e faptul ca tu te comporti ca un veteran de razboi, dar nu ai fost nici macar la recrutare. nu mai visa la romane eroice. suntem in 2007 si asta e un forum de fotbal.

Shabala, d-voastra ati fost la recutare? Cum a fost? :)

danielcristian08.05.2007 16:45

@Greco- Te lupti cu morile de vant! Becalizarea Romaniei a inceput cu Steaua,iar suporterii incep incet-incet sa se dea dupa el.E rusinos sa vad ca niste viteji cu un comportament extrem cand nu e cazul,sunt mielusei cand vine vorba de Jiji! Daca in decembrie 1989 erau tinerii ca cei din ziua de azi gen bogdan_p si gashca lui, Ceausescu era presedinte si in ziua de azi!Au fost santajati acesti indivizi din galerie de oier,si s-au pus capra.Mai bine venea bogdan_p cu niste lamuriri de genul:"am descoperit cine a vandut lui Borcea biletele,si am luat masuri sa nu se mai intample!",in loc de smardoieli de 2 lei, cica "daca are cineva ceva de spus,sa vina in fata galeriei sa o spuna"...asta da smardoi,cand ai in spate cateva sute ... Mah bogdan_p, tu preferi sa mergi sa vezi Steaua,cu ciuma asta de Jiji si cu jocul execrabil ,de locul 3-4,sau preferi o revolutie care sa ne aduca Steaua noastra inapoi,cea de locul 1,care-si respecta legendele,vitezistii?

cristinelly08.05.2007 17:00
Degeaba baga bani , daca nu lasa antrenori si jucatori sa faca treaba . Ps . nici o performanta nu ise datoreaza CIOBANULUI sau sclavului de Oli. Daca nu era MM nu ajungeam nici o data pana aici . Ar trebui sa-i pupe picioarele lui MM , pentru tot cea facut el la Steaua .

Eu cred tuturor i se datoreaza performantele Stelei din ultimii ani, de la Becali la ultimu suporter.

onlySteaua08.05.2007 17:27

cat e el de cioban, daca un intreg stadion ar canta impotriva lui (sau macar peluzele), sigur nu ar ramane indiferent. pana acuma se tot ascundea dupa fraze de genul "o mana de oameni de pe net...", "aia nu-s suporterii Stelei"...

sunt printre noi persoane care si-au dat mai bine de un salar numai sa o vada pe Steaua in cl. UN SINGUR MECI! si au fost 3. apoi si UEFA. si tot pe noi ne priveaza de meciurile din deplasare. el in permanenta si-a batut si isi bate joc de noi. prefera sa le plateasca datoriile unor infractori, iar pe noi sa ne jegmaneasca, sa ne sfideze si sa ne insulte pe unde apuca. si asta ca rasplata ca noi ii umplem buzunarele.

o singura data nu l-am vazut cu un fular al Stelei la gat. sau macar cu ceva ros albastru. in schimb l-am vazut cu fularul ciorilor. ba mai si declara "dau prime spartanilor". imi vine sa si decartez.

ce sentimente poti avea fata de un asemenea "om", decat scarba si ura?

sunt ferm convins ca daca tot stadionul il va huidui nu va pleca din Ghencea, dar sunt la fel de convins ca nici nu-l va lasa indiferent. poate ca macar atitudinea fata de noi si-o va schimba. cretinul, in imbecialitatea lui precoce, a uitat ca tot "hooliganii" astia platesc biletele si abonamentele. fotbal fara suporteri nu exista. doar nu vor incepe milogii si spurcatii sa vina in locul nostru la meci. cat isi va mai permite sa-i convina sa joace fara suporteri?

si pana cand sa mai rabdam? pana cand?

Shabalala08.05.2007 17:50
Shabala, d-voastra ati fost la recutare? Cum a fost? :)

Da, am fost. Cum a fost? Superb. M-am simtit mandru ca sunt roman. :) Da-o in ma-sa de Armata..

Skippy08.05.2007 17:55

greco esti un [...]........daca nu de duci u sa ti cu Dinamo....si cu Borcea.....pleaca dreaq cu afirmatiile tale de [.....]

Editat de moderatori!

bad_joke08.05.2007 18:05

Sunt de acord,si eu sunt ANTIBECALI,ne-a dus in jos zdreanta asta de om,am fost ,sunt si voi fi impotriva lui Becali.Daca nu scapam din ghearele lui clubu ,adio titluri,a sau defapt scuze,vom avea multe titluri ca ultimele 2 titluri ale lui JUVENTUS adik FALSE.Eu personal am inceput sa cred in zvonurile ca Becali a inceput sa cumpere meciuri si cand il aud cu penibilul sau monolog CUM SA CUMPAR MECIURILE,PAI MA BATE Dumnezeu,DAR Copos DA. ALA CUMPARA,Doamne cat de idiot e omuletu asta,face ca la gradinita,io nu am luat batista,da el cred ca a furat-o:))HaiFORZA Steaua SA SPERAM CA O S ACASTIGAM PANA LA SFARSIT,DAR MAI CORECT ERA S ANE BAGAM SI NOI IN CUPA INTERTOTTO,PE BUNE,NU MERITAM NIMIK ANUL ASTA,STIU CA SE POATE SPUNE DAR CE VREI SA CASTIGAM IN FIECARE AN CAMPIONI ?NU SE POATE,SI EU ZIC LA FEL NU SE POATE,UITATI-VA LA Chelsea AU LUPTAT PANA IN ULTIMA ETAPA LA TITLU SI CE A FOST Chelsea IN ANGLIA PANA ACUMA CATIVA ANI,O ECHIPA FARA ISTORIE SI ACUM CU INVESTITI MASIVE AU REUSIT SA DOBANDEASCA O MENTALITATE PE CARE DOAR CLUBURILE MARI O AU,CLUBURILE GLORIOASE SI CU ISTORIE BOGATA IN FOTBAL,SI AICI MA REFER LA DORINTA DE A CASTIGA ,NU SA ALERGE SA PRINDA LOCUL 2 ,SI APOI SA ZICA WOW CE TARI SUNTEM,CHIAR DAK IL PRINDEM IN SUFLETUL STELISTILOR ADEVARATI,ESTE UN ESEC ACEST AN COMPETIONAL SI VA RAMANE IN ISTORIA Stelei CA UN AN NEGRU,SI NU MA GANDESC LA FAPTU CA AM RATAT CAMPIONATU,E NORMAL SA-L MAI RATEZI,DAR MANIERA PENIBILA DE JOC SI FAPTUL CA DINAMONE-A BATUT IN Ghencea SI LA EI ACASA SI LA CE SCOR?INCA O DATA FORZA Steaua,MA OPRESC AICI.

«1234»