FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S-a terminat

«1234»
fcsteaua.ro07.05.2007 21:13

... și nici mãcar nu începuse bine. Protestul peluzelor împotriva orânduirii tiranice a clubului a murit odatã cu ideea manifestației de duminicã și cu ultimele speranțe într-o deșteptare târzie a suporterului stelist. Urmãtoarele 3 meciuri din București, cele care trebuiau sã extindã vocile rebele la nivelul întregului stadion vor reprezenta doar sfârșitul unui sezon ratat sub permanenta suspiciune a blatului (perfect justificabilã, de altfel). Unde sunt vremurile în care "locul 2 nu e pentru noi" se auzea tare și hotãrât ?

Oare ce am aniversat pe 7 Mai și ce vom aniversa pe 7 Iunie ? Iluzia faptului cã Steaua 2007 mai are mãcar cea mai vagã legãturã cu vechiul club ? Mi se pare din ce în ce mai clar cã FC Steaua, în actuala organizare administrativã, ponegrește numele de legendã al celei mai frumoase povești din istoria sportului românesc. Ce poate înțelege liderul de partid din Armata 1947, din Anglia 1956 sau din Sevilla 1986 ? Ce pot înțelege cei care îl tolereazã sau chiar îl admirã ?

De FC mã mai leagã un singur lucru: obișnuința. Valorile fundamentale și inalienabile în care cred sunt pãstrate în mod exclusiv de Clubul Sportiv al Armatei Steaua. De acei oameni care joacã pe 2 lei și 3 parale gândindu-se cã parcã tribuna e chiar mai goalã decât data trecutã. De cei care își irosesc tinerețea pentru a participa la Campionate Mondiale Militare pe care le luãm, atunci când auzim de ele, în derâdere. Nu de sclavii de pe plantația dumnezeului de carton. Nu de cei cãrora le e fricã sã lupte pentru lucrurile în care cred, și nici de cei cãrora le e prea lene ca sã le pese.

La mulți ani cu ocazia zilei de 7 Mai tuturor celor care luptã activ împotriva lui George Becali !

Mândru cã sunt stelist,

greco

fsoica07.05.2007 21:45

detaliaza, te rog...

de ce a murit acel proiect?

cand a murit?

in ce conditii?

eu sunt anti-Becali...

voi merge miercuri pe stadion si voi scanda anti-Becali...

voi fi singur, sa inteleg ?

danielcristian07.05.2007 21:48

Suporterul stelist din ziua de azi incepe sa semene tot mai mult cu patronul echipei.Mandrie =zero(vezi faza cu vinderea biletelor spre Borcea,bisnita din fata stadionului,sustinerea fatisa a lui Jiji,etc). Exact ca si patronul echipei,care e din ce in ce mai respingator prin felul in care implora mila lui Dinamo,doar pentru a castiga niste bani din CL, suporterul stelist si-a pierdut identitatea, prestanta, onoarea.Ce altceva sa inteleg,cand vad ca nu se face nimic din partea lor,impotriva acestui mucegai care a pus mana pe echipa,care a alungat toate gloriile din ograda noastra,care pateaza in fiecare zi blazonul si numele acestei echipe!Somnul ratiunii naste monstrii! La noi,deja s-a maturizat monstrul,si riscam sa pierdem Steaua definitiv daca nu-l decapitam de urgenta!O sa ajungem sa traim doar din amintiri, asta e cel mai grav!Trebuie sa facem ceva!Gigi Becali trebuie sa plece de aici, el e cancerul cel mai mare!

bogdy_a07.05.2007 21:50

Romania s-a schimbat, fotbalul romanesc s-a schimbat si, inevitabil, Steaua s-a schimbat.Traim intr-o lume in care banu' dicteaza si implicit cei care-l detin. Jucatorii din '86 au fost premiati cu cate un Aro dupa ce au castigat finala, echivalentul a trei prime obisbuite de joc in zilele noastre.Asa ca cine se adapteaza merge mai departe cu actuala Steaua, cine nu, traieste din amintiri. Prea multi dintre actuali suporteri stelisti vorbesc urat despre actuala echipe si conducere dar uita ca acum un an am fost la 2 minute de finala cupei UEFA. Asa ca ar fi mai bine sa acceptam situatia si sa speram in vremuri mai bune

greco07.05.2007 22:10
detaliaza, te rog...

cand a murit?

in ce conditii?

eu sunt anti-Becali...

A murit ideea mitingului de duminica, de exemplu, pentru ca in momentul de fata nu cunosc pe nimeni care ar veni. Sigur, cateva persoane si-au anuntat prezenta pe internet, asa cum inainte de lansa Asociatia ai fi zis ca mii de suporteri vor da navala in ziua lansarii. Toti cei cu care discutasem ceva s-au razgandit in decurs de o saptamana. E mort si ingropat. Poate alta data, poate cu alta ocazie... poate cu alti oameni.

SteauaClan07.05.2007 22:58

acest om care conduce lumea cu puterea banului e cea mai mare jignire de la revolutie adusa Romaniei pentru ca Steaua simbolizeaza Romania,un om cu o ratiune inexistenta ghidat de principii teribiliste cu un vocabular ce e drept de analfabet ce crede ca poate avea totul si nu se va opri niciodata din setea si foamea de bani si putere care il domina.vrea sa ajunga un fel de Silvio Berlusconi in Romania dar nu are nici macar bunul simt.va fi mereu ghidat din umbra de asa zisii prieteni pentru ca un om analfabet ii este greu sa distinga binele si raul,bunul simt si nesimtirea,respectul si batjocura.NU AM CUVINTE SA DESCRIU CE SIMT ACUM CAND PRIVESC LA Steaua E CA SI CUM CEVA DIN ACEST CLUB A MURIT RAMANE STADIONUL,NOI SI ATAT

Quetzalcoatl08.05.2007 01:16

Initierea unui protest ar trebui sa aibe sustinerea si implicarea unor persoane care vor creea un liant, astfel, in jurul lor aderand si ceilalti suporteri. Eu nu stiam nimic de vreun protest concret....planuri, idei, ganduri au fost, da' ceva palpabil........?

Ma gandesc ca liantul acela ar fi reprezentat de brigazile ultras[ideal ar fi fost, sa fie o fosta glorie stelista, da' nu stiu cine s-ar incumeta intr-un razboi cu becalii si oligarhia creat la club] in care multi dintre ei se cunosc, au legaturii unii cu altii si in jurul lor sa se adune restul suporterilor. Trebuie un punct de plecare, sa fim organizati, atfel se va duce totul de rapa ...la naiba cu toata letargia asta care ne caracterizeaza si-am ridicat-o la rang de arta noi romanii.

Oricum, vom vedea Miercuri seara la meciul cu Ceahlaul cum "bate vantul" si care este pulsul intentiilor noastre viitoare.

Eu unul, voi striga impotriva mizeriei si-a cauzei ce pateaza culorile ros-albastre.

nicolaef08.05.2007 05:13

Da Greco, suntem aproape nepuntinciosi in fata acestui patron-cancer al minunatei noastre echipe. Cred ca oameni de prestanta sportiva a simbolurilor noastre, Jenei, Iordanescu, Petrescu, Hagi, Lacatus, Dumitrescu, Ilie Adrian, Panduru, Dobos etc, trebuie la randul lor sa-si exprime pozitia fata de acest flagel becalian care ne distruge spre bucuria nemasurata a atitunilor borciste. Vrem ca Steaua sa fie restituita demnitatii, onoarei, fair-play-ului, performantei adevarate, demintatii suporterilor etc. Felicitari si buna continuare!

ibadarau08.05.2007 05:52

Apropo de proteste! Oli, antrenorul mult contestat, da o lectie celor care inca nu au invatat ce inseaqmna sa fii stelist cuy adevarat...

Farntura dintr-un interviu prosport:

Rep: Veti fi suporterul lui Dinamo în meciul cu Clujul?

Oli: Nu am cum sa tin cu Dinamo. Eu antrenez la Steaua si ma intereseaza doar echipa mea. Sa câstigam noi toate meciurile pâna la sfârsit si apoi vom vedea unde suntem.

Cu Becali e alta problema, insa Oli merita respectul nostru...

Campionatul acesta Steaua a avut de invins si accidentarile, suspendarile, arbitrajele... Oli a gestionat destul de bine situatia si a fost singurul care si-a asumat responsabilitatea...

onlySteaua08.05.2007 06:19

nu vei fi singur, te asigur, dar din pacate vei fi inconjurat de inca 10 care vor striga cu totul altceva. sau daca si cei din jurul tau vor striga anti cioban, cu siguranta vor fi voci mai puternice care sa va acopere.

banii ciobanului si efectul de turma, din pacate, au ajuns sa predomine in Ghencea. ce-i mai dureros este ca asta se intampla exact la peluza care intr-o vreme era cea mai frumoasa, numeroasa si UNITA din tara.

stiu ca acum vor sari o gramada dintre membrii pn pe mine, dar asta-i purul adevar.

nu am nici cea mai mica intentie de a crea conflicte intre cele 2 peluze si chiar imi doresc din tot sufletul sa ma insel, iar maine sa vad cum TOATA Ghencea striga impotriva jegului si mizeriei existente in acest moment la club.

hai Steaua! hai Armata!

mandru ca sunt stelist!

nemilosul08.05.2007 06:19
Apropo de proteste! Oli, antrenorul mult contestat, da o lectie celor care inca nu au invatat ce inseaqmna sa fii stelist cuy adevarat...

Farntura dintr-un interviu prosport:

Rep: Veti fi suporterul lui Dinamo în meciul cu Clujul?

Oli: Nu am cum sa tin cu Dinamo. Eu antrenez la Steaua si ma intereseaza doar echipa mea. Sa câstigam noi toate meciurile pâna la sfârsit si apoi vom vedea unde suntem.

Cu Becali e alta problema, insa Oli merita respectul nostru...

Campionatul acesta Steaua a avut de invins si accidentarile, suspendarile, arbitrajele... Oli a gestionat destul de bine situatia si a fost singurul care si-a asumat responsabilitatea...

:)) cred ca glumesti

cristinelly08.05.2007 06:49

Mda...critici critici ...si iar critici. Veniti voi si bagati bani la club daca sunteti asa smecheri. Ce nu a facut bine Becali la Steaua?? Ca nea dus pana in semifinalele UEFA?? Ca nea calificat in CL dupa 10 ani?? Ca nea calificat de 3 ori la rand in primavara europeana??

Nici eu nu il ador pe Becali, dar nici chiar asa, sa il critic mereu. Pana la urma a contribuit si el la performantee Stelei.Si el si Oli!!

:)) cred ca glumesti

tu consideri ca sa fii la 15 pct de o echipa de 2 lei inseamna sa gestionezi bine situatia???sau sa ne scoata din cupa curva campionatului

si-a asumat responsabilitatea dand vina pe arbitraje si accidentari.....si amintindu-ne ce mari performante am avut cu el

si ce lectie ti se pare ca ne-a dat Olaroiu prin declaratia lui???nici pe mine nu ma intereseaza ce face Dinamo sau mai stiu cine dar cand ai un antrenor de rahat care numai prin blaturi e in stare sa castige si atunci chinuit tb sa te rogi sa mai piearda si alte echipe

p.s.:o sa strig si io impotriva ciobanului dar sunt mai mult ca sigur ca nu o sa foloseasca la nimic

inca vin la stadion destule oi care ar urma ciobanul oriunde ar pleca

E si normal sa dea vina pe accidentari bai desteptule. Atata timp cat cel mai bun jucator al Stelei sa accidentat (Dica), plus altii pe langa el...( Thereau , Nesu , Ghionea...etc) e normal sa dea vina pe accidentari. Una e sa joci cu Dica si Ghionea, alta e sa joci cu Lovin sau Baciu.

Asa ca....

sadeyes08.05.2007 07:13

O majoritate covarsitoare a suporterilor stelisti este impotriva lui Becali. Fiecare isi da cu parere despre cate rele a facut, face si mai mult ca sigur va mai face de acum incolo. Problema cred este de organizare. Daca multii suporteri se vor organiza intr-o anumita asociatie, organizatie (deja am observat o initiativa -AISS) poate atunci vocea acestei asociatii, organizatii ar trebui luata in seama (pentru. ca ea reprezinta vocea a mai multor suporteri stelisti si nu doar cateva opinii singulare si razlete). Dar sa nu uitam ca suporterii care il contesta sunt doar niste huligani iar el e Becali, invingatorul neamului romanesc, el e patronul. Probabil mai mult ca sigur nici o forma de organizare nu va fi bagata in seama de Becali, problema ar aparea pentru. el daca cineva cu foarte multi bani ar incerca sa-l conteste. pentru. ca de fapt asta este esenta vietii pentru. Becali-banii.

P.S. Sa ne amintim ca inainte sa vina la Steaua, el era cunoscut ca varul fratilor Becali, si ca popularitatea si-o datoreaza Stelei si nu invers.

bogdan_p08.05.2007 07:22

De ce miting vorbesti frate?Nimeni nu stie nimic despre vreunul.Ce rezultat sperai sa fi obtinut in urma acelui miting?In afara faptului ca te-ai fi simtit tu revolutionar,rebel,..........?Crezi ca ai fi impresionat pe cioban si ar fi vandut clubul altcuiva?Sau ca-l sperii?Sau ce?Nu vezi ca oameni precum Tariceanu,Bodu,Vadim si multi altii nu au ce sa-i faca si u vrei sa organizezi un miting cu inca 50 de persoane,ca sa ce?Nu ai cum sa-l indepartezi sau sa-l skimbi pe acest om,iar noi nu venim la meciuri pentru el.Deci trebuie sa ne vedem intereseul,noi sa mergem dupa Steaua,el sa se umple de penibil il continuare.

iov08.05.2007 08:13

Eu o sa merg sa astept scanteia, nu putem fi asa de prosti, eu am vorbit cu mai multi prieteni si suntem hotarati, problema vine la intrebarea:"Ba daca ne apucam si strigam doar noi?"Daca nu o sa fie nici o reactie inseamna ca s-a dus totul..... o sa tin cu echipele unde o sa fie Lacatus antrenor, ma leaga mai multe, daca tot Steaua e familia lu Gigi si el face imagine Stelei, eu o sa-l prefer pe Lacatus.

joarza08.05.2007 08:17
De ce miting vorbesti frate?Nimeni nu stie nimic despre vreunul.Ce rezultat sperai sa fi obtinut in urma acelui miting?In afara faptului ca te-ai fi simtit tu revolutionar,rebel,..........?Crezi ca ai fi impresionat pe cioban si ar fi vandut clubul altcuiva?Sau ca-l sperii?Sau ce?Nu vezi ca oameni precum Tariceanu,Bodu,Vadim si multi altii nu au ce sa-i faca si u vrei sa organizezi un miting cu inca 50 de persoane,ca sa ce?Nu ai cum sa-l indepartezi sau sa-l skimbi pe acest om,iar noi nu venim la meciuri pentru el.Deci trebuie sa ne vedem intereseul,noi sa mergem dupa Steaua,el sa se umple de penibil il continuare.

Hai sa lasam astea.

Dar explica-ne si noua ratiunea pentru care nu s-a mai continuat la Urziceni protestul impotriva ciobanului?

S-a strigat de 3 ori timid Meme Stoica si atat.

O sa imi raspunzi, poate, ca nu e cazul sa punem presiune la echipa pentru ca ne luptam pentru locul 2...(ce am ajuns...sa ne luptam pentru locul 2 ca sa ia ciobanul cat mai multi bani din CL!)

Dar la fel va fi si sezonul viitor, cand nu vom putea sa il injuram pe cioban sa nu punem presiune la echipa, ca ne luptam pentru titlu.

Si intram intr-un cerc vicios, in care ne vom invarti mereu.

Vad ca suntem foarte multi cei care il contestam pe cioban. Doar ca o facem in tacere, de frica, te lene, de neputinta.

Daca voi veti incepe sa il contestati, vor incepe toti. Va innebuni ciobanul daca 30.000 de oameni ii striga "pleaca din Ghencea" si "**** Becali", nu 400 cati eram in giulesti.

Partea trista e ca pe voi, cei de la nord, v-a jignit in majoritatea timpului, nu pe noi ceilalti care stam in alte parti ale stadionului. Si voi nu ripostati...

Spui ca trebuie sa il lasam sa se umple de penibil. Partea proasta e ca ne umple si pe noi, suporterii, de penibil.

Asta nu realizam cand spunem ca, asta e, trebuie sa ne sacrificam noi onoarea si sa ne lasam calcati in picioare de un cioban analfabet, doar ca sa ii fie Stelei bine.

Mandru ca sunt STELIST!

lecce08.05.2007 08:23

Am hotarat sa incurajam echipa si sa ne delimitam de patronul ei... nu vad ce e rau in asta. Ca sa ne ignore Gigi, va trebui sa il ignoram noi primii. Poate daca toata lumea l-ar fi ignorat si nu ar mai fi fost atat de des subiectul de discutie al presei, azi ar fi plecat el de bunavoie de la Steaua. Noi suntem de vina si toata societatea asta care il baga in seama atat. Numele lui e pe buzele tuturor...nu conteaza daca il contestati sau nu...voi ii faceti imaginea. Prea multe articole, prea mediatizat...ati ajuns si in biserica sa ii pomeniti numele. Eu unul m-am hotarat sa il uit, de aceea e ultima data cand vb despre acest imbecil. Nu ma intereseaza cine e el, ma intereseaza sa merg la meciuri si sa incurajez echipa pe care o iubesc. M-am plictisit si de revolutionarii de pe tastatura, pe care nu ii cunoaste nimeni si nu ii vede nimeni pe stadion. De ce nu va prezentati la o sedinta ca sa va spuneti parerea voastra?? Ii indemnati mereu pe altii sa faca mesaje sau sa scandeze ceva si ii apreciati in cazul in care rezultatele s-au vazut si din fata micului ecran. Vreau sa va intreb daca atunci cand spurcatii aia de caini au luat titlul de acum 3-4 ani, au iesit cei de la ei din peluze sa protesteze impotriva blaturilor pe care le-a facut echipa lor... Eu nu cred, desi acolo erau cazuri evidente. Noi ne gasim mereu aia corecti si care vrem sa iesim in evidenta prin moralitate, kiar si atunci cand nu e cazul. Daca iubiti Steaua, nu ii mai legati numele de cel al patronului...si nici nu il mai calcati in picioare cu teorii conspirative ridicole. Gigi Becali o sa moara, pentru ca e si el om, dar Steaua nu va muri niciodata...cu conditia sa aiba suporteri fideli, care sa o iubeasca si sa o puna mai presus de numele oricarui om.

PS: Acum 20 de ani mergeam la stadion cu bucurie in suflet pentru ca juca echipa mea favorita. Acum 10 ani la fel. Odata ne-a batut bacaul cu 5-1 in Ghencea, dar sa mor daca m-a interesat cine e la conducere sau pe cine sa contestez. Mesaje se vopseau de 4-5 ori pe an, acum e moda la fiecare meci. Hai sa fim iar suporteri si sa cantam pentru echipa asta si sa mergem cu ea peste tot...asta e cel mai important. V-a manipulat presa asta pe toti si pe multi kiar i-a indobitocit... esenta pentru care mergi pe stadion este meciul Stelei, nu declaratiile de prin ziare sau articolele alea de kkt din presa noastra de 2 bani.

Azazello08.05.2007 08:42

Am hotarat sa incurajam echipa si sa ne delimitam de patronul ei... nu vad ce e rau in asta.

Foarte bine punctat. Esenta este Steaua si ea are nevoie de noi. Bravo.

Azazello08.05.2007 08:51
detaliaza, te rog...

cand a murit?

in ce conditii?

eu sunt anti-Becali...

FStoica, ratiunea de a incuraja echipa nu inseamna sa strigi anti-Becali. Te duci degeaba la stadion. Acolo trebuie sa mergi ca sa-ti incrajezi echipa, sa strigi pana nu mai ai voce Lupta Steaua !

steagcruce2

P.S Oare crezi ca daca 5000 de oameni ar striga anti -Becali, si nu pentru echipa, jucatorii vor da randament? Vor simti ca au pe cineva langa ei? Oare ei nu aud, pe ei nu-i distrag toate aceste "atitudini" ?

greco08.05.2007 08:57
Mda...critici critici ...si iar critici. Veniti voi si bagati bani la club daca sunteti asa smecheri. Ce nu a facut bine Becali la Steaua?? Ca nea dus pana in semifinalele UEFA?? Ca nea calificat in CL dupa 10 ani?? Ca nea calificat de 3 ori la rand in primavara europeana??

Nici eu nu il ador pe Becali, dar nici chiar asa, sa il critic mereu. Pana la urma a contribuit si el la performantee Stelei.Si el si Oli!!

E si normal sa dea vina pe accidentari bai desteptule. Atata timp cat cel mai bun jucator al Stelei sa accidentat (Dica), plus altii pe langa el...( Thereau , Nesu , Ghionea...etc) e normal sa dea vina pe accidentari. Una e sa joci cu Dica si Ghionea, alta e sa joci cu Lovin sau Baciu.

Asa ca....

Dar tu cat de mult apreciezi metroul, casa poporului si canalul Dunare-Marea Neagra ? Daca intelegi incotro bat...

xstille08.05.2007 08:59

nimic

robert_a08.05.2007 08:59
detaliaza, te rog...

cand a murit?

in ce conditii?

eu sunt anti-Becali...

Voi fii si eu alaturi de tine sa strigam impreuna anti Becali .

robert_a08.05.2007 09:02
Dintre toate echipele bucurestene suntem cei mai mari fatalai...si cei mai aserviti..in relatiile atiile cu conducerea...Si asta din ce cauza ?

La Nord multi asa-zisi lideri beneficiaza de anumite oportunitati financiare din relatia cu

clubul...

Argumente:-Copilu un magnific pseudo fost ultras-huligan care a vandut biletele acelea de pel 1 cainilor -ii da la meciul de pe Giulesti 1 bilet unui fost membru TB...gratuit cum era si

normal ..dar tine sa- precizeze lui Gica-'vezi ca i am dat lui g.... unu ..asta ca sa stie si Bogdan..

de Rica mai e nevoie sa spun ceva?..Tk -un grup de pensionari..cu Ilie vanzator de fulare in depls externe ? plus ca au si bisnitarii lor...Dorin aproape ca are carte de munca la club...

din 2 membrii Desant mai lucreaza doar unul la club...

Deci fratilor nu avem cum sa facem vreodata un protest impotriva jegului ordinar de GB..

atata timp cat lumea beneficiaza de bilet mocacare le vand...plus depls exteren gratuit

in hoteluri de 4 Stele :De ex Madrid..

despre Sud c sa zic...se complac in faptul ca nu au forta Nordului si pleaca capul la orice...

cum zice Nordu asa facem ...o mica alergatura si le a bagat mintile in cap...deci sunt f slabi

Un fin observator....

Eu cred ca ar trebuie ca cei din Peluza Sud sa fie mai mult sprijiniti , de catre toti acei fani care sunt anti Becali .

ssinpadureacualune08.05.2007 09:03

Nu avea cum sa se termine ceva ce nu a inceput.pentru astfel de proiecte (daca poti sa le spui asa)este nevoie de oameni care intradevar sa creada in lucrul asta si sa faca tot posibilul ca el sa se realizeze.Si ma refer mai mult la protest.pentru acel prostest inafara de oamenii care sa isi doreasca chestia,era nevoie de organizatori,de oameni care simt asa din motivele potrivite,nu pentru ca le spune cineva,sau ca pierde Steaua,sau ca nu mai da Gigi bilete.Intr timp toate s-au schimbat si dorinta protestului s-a micsorat pana la inexistenta.Va tb sa asteptam inca un dezastru ca sa inceapa iarasi aceste idei si discutii.

Cat despre AISS parerea mea este ca nu are succesul care tb din 2 motive.1)Acelora care cred cu adevarat in Steaua si care merg la meciuri mereu(ma refer la peluze..pentru ca sunt target si ca implicare si ca varsta,ca nu toata lumea intra pe net chiar daca il are acasa non stop..ca la 50 de ani poate nu ai chef,chiar daca mergi pe stadion de-o viata)si fac ceva pentru Steaua de la cantat la vosit,etc le este frica din cauza faptului ca tb sa tb sa dea datele personale.Puteti sa explicati de 1000 de ori ca nu se intampla nimik si ca sunt confidentiale si bla bla,pentru ca vor intelege,vor fi de acord,dar acel sentiment va exista si va fi mereu un mare impediment.

2)Traim intr-o lume a promovarii,a merketingului...a imaginii,iar ideea promovata de voi cu "ce poti tu sa faci pentru Steaua,sau AISS,nu ce poate face Steaua(sau organizatia) pentru tine"este frumoasa,sufletista,atrage...dar numai moral nu si fizic.Adica marea majoritate o sa spuna"uite domne ce frumos si asa e au dreptate...",dar nu se vor inscrie niciodata.Toti asteapta ceva practic,ceva palpabil,actiuni clare,o mediatizare mai mare si vor intreba mereu,dar ce face organizartia asta...uitand de fraza de mai sus.

In final,vreau sa spun ca am un mare respect pentru cei care au creat AISS,recunosc ca nu sunt membru,dar in viitor voi fi sigur daca asociatia va mai exista si sper sa existe,iar despre Becali imi doresc din tot sufletul sa plece de la Steaua,dar nu cred ca se va intampla decat in urma unui dezastru si atunci nu sti ce sa mai vrei.

MEREU CAMPIONI!

greco08.05.2007 09:08

lecce si Bogdan: multumim pentru raspunsuri, dar nu toate problemele se rezolva ignorandu-le. Cat timp nu se intampla nimic din partea suporterilor, e clar ca ne-am impacat cu ideea de a astepta pana moare el, fiindca motive sa vanda nu are. Si sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa ii aduca si pe Netoiu (da, e un nume foarte vehiculat in anturajul lui) sau Giovanni, pentru ca dupa aceeasi logica nici atunci n-o sa avem ce face.

In 2002, la aniversarea a 55 de ani de la infiintarea clubului, fostii jucatori ai Stelei fiind invitati la o petrecere au intrebat daca e organizata de CSA sau de FC, si au rasuflat usurati afland ca _nu_ de partea care are legatura cu Becali, fiindca acolo nici nu ar fi mers... si atunci lucrurile erau intr-un stadiu mult mai putin avansat.

Cei care reprezinta trecutul si performantele trecutului nostru se dezic de acest om. Persoane care au facut infinit mai mult pentru Steaua decat va face vreodata Gigi au fost aruncate de la club pe usa din dos ca niste mere stricate... S-a ajuns la punctul in care nu stiu, efectiv, ce ar putea fi mai rau pentru acest club.

Eu va inteleg pe voi cand va plangeti ca exista prea multi care fac gura pe net, si trebuie sa va dau dreptate. In multe cazuri (nu doar legate de Steaua) toata lumea face scandal pe Internet dar cand e vorba de facut ceva concret bate vantul. Asta e situatia, poate ca lucrurile se vor schimba. Cu cainii ne luptam pentru suprematie, lupta "pentru culori" e numai si numai cu Gigi.

«1234»