Cateva cuvinte despre meci (ce-am vazut din el
)
Intr-adevar, si eu trebuie sa remarc ca Lovin a facut un meci bun azi. Clar peste media lui si in acelasi timp si peste media echipei.
Apararea a fost ok, bravo lui Baciu pentru interventia aia din prima repriza! Fundasii laterali insa destul de slabi, Coman aproape 0 ca aport ofensiv, Nicolita incearca, dar degeaba!
Remarcatii mei: Lovin, cum spuneam; apoi, cert Vali Badea. Imi place la nebunie acest atacant (chiar daca a ratat incredibil in prima repriza, la Iasi a mai avut o ratare ca asta). Bara din repriza a doua - o mostra de finalizare de clasa! Badea e un super atacant!
Petrica, nu-l pot uita pe el. Fara golul lui ne-ar fi fost mult mai greu! Chiar ma bucur pentru el, Petre Marin e dincolo de toate, un mare caracter (si o contradictie vie a zicalei "tiganu' tot tigan!")
Evident, Elton. Doamne, ce fotbalist avem in Ghencea. Eu efectiv nici nu-mi aduc aminte de cand n-am mai avut un jucator atat de tehnic, rapid si cu viziune asupra jocului.
Si ar mai fi Dica, care a reintrat. 15 minute cu Dica si Elton au fost efectiv o delectare. Ma uitam la Steaua si simteam ca-mi place ce vad!
As incepe clar urmatoarele partide cu Elton in teren. Daca si cu FC National, Pandurii sau Jiul ne gandim intai la cine face apararea...