FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2-0 (0-0)

«1234»
SSK09.05.2007 22:11

Cateva cuvinte despre meci (ce-am vazut din el :P)

Intr-adevar, si eu trebuie sa remarc ca Lovin a facut un meci bun azi. Clar peste media lui si in acelasi timp si peste media echipei.

Apararea a fost ok, bravo lui Baciu pentru interventia aia din prima repriza! Fundasii laterali insa destul de slabi, Coman aproape 0 ca aport ofensiv, Nicolita incearca, dar degeaba!

Remarcatii mei: Lovin, cum spuneam; apoi, cert Vali Badea. Imi place la nebunie acest atacant (chiar daca a ratat incredibil in prima repriza, la Iasi a mai avut o ratare ca asta). Bara din repriza a doua - o mostra de finalizare de clasa! Badea e un super atacant!

Petrica, nu-l pot uita pe el. Fara golul lui ne-ar fi fost mult mai greu! Chiar ma bucur pentru el, Petre Marin e dincolo de toate, un mare caracter (si o contradictie vie a zicalei "tiganu' tot tigan!")

Evident, Elton. Doamne, ce fotbalist avem in Ghencea. Eu efectiv nici nu-mi aduc aminte de cand n-am mai avut un jucator atat de tehnic, rapid si cu viziune asupra jocului.

Si ar mai fi Dica, care a reintrat. 15 minute cu Dica si Elton au fost efectiv o delectare. Ma uitam la Steaua si simteam ca-mi place ce vad!

As incepe clar urmatoarele partide cu Elton in teren. Daca si cu FC National, Pandurii sau Jiul ne gandim intai la cine face apararea...

Gabinho6909.05.2007 22:27

Respect Sud. respect Nord. =)) Ce fata avea ciobanul la iesire. Cand am ajuns acasa de la meci am prins exact faza cand iesea. Era termenat. Auzi... cica derbedei =))

Ciobane... era tot stadionul, baiatule! Cred ca a scazut ciobanul in sondaje brusc in seara asta. De fapt de la meciu Dinamo - CFR e in panta descendenta. Ne vedem in cotroceni cu episodul 2. Hai noapte buna!

danielcristian09.05.2007 23:35

@SSK-as remarca ,in plus, finalizarea pe cat de simpla pe atat de meseriasa a lui Iacob. steagcruce2

SSK09.05.2007 23:43

Da, intr-adevar, Iacob a finalizat cu foarte mult sange rece la faza golului, insa in rest nu mi s-a parut ca a facut cine stie ce. Nu puteam sa-l remarc doar pentru atat. Prin comparatie, Vali Badea a creat multe faze spectaculoase si periculoase in acelasi timp, desi n-a marcat.

gentionline09.05.2007 23:44

cred ca mai respiram un pic......si noi....ca parca ne-am mai revenit din gaura aia neagra in care intrasem............FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!

FC_STEAUA_194710.05.2007 02:03

Ce gol frumos a inscris Petre Marin :mrgreen:, impresionant pentru un jucator de statura lui. Trebuie sa castigam ultimele 3 partide da ar fi bine sa se mai incurce is CFR ca sa fim asigurati de locul 2 inainte de etapa finala. Imi pare bine ca Elton a intat din nou si a jucat bine sa sper sa continue acest trend si in viitor.

FORZA Steaua, spre cl!!

Virgil10.05.2007 06:58

Lovin e mai bun, cu fiecare meci jucat. E evident lucrul acesta de ceva timp.

Iacob a dat un gol perfect gândit. Sa mai spuna gurile rele ca nu mai e de Steaua. Si in cazul lui, fiecare meci îi aduce un plus de încredere, de forma, de dorinta de a reveni la forma care l-a consacrat.

Petre Marin a inscris un gol superb, cum nu am mai vazut de mult. Probabil un gol cum numai in Champions League se vede.

Despre Elton nu pot sa spun decat ca ma bucur ca in sfarsit Oli l-a introdus in teren si ca m-a uns la inima cu fazele create.

Pentru Dica, surpriza serii ,prima atingere de balon a fost si primul sut la poarta. S-a miscat bine si reprezinta un castig pentru ultimele 3 etape. Chiar asa pe sfarsit de meci, cum va fi introdus.

Echipa a jucat bine. Pase de multe ori din prima, demarcari cum nu am mai vazut de mult, agresivitate.

Trebuie mentionata si apararea care si-a facut datoria cu brio.

A fost o seara deosebita. Cu un stadion aproape plin, cu galeria în verva, cu strigaturi pe inima noastra, a suporterilor siderati de atitudinea de sluga a lui Gigi la meciul Dinamo-Cluj.

Scarbiti de actionarul principal.

Pacat ca urmatorul meci în Ghencea se va juca fara spectatori.

Serilius10.05.2007 07:07

Cine a fost la stadion...puteti sa imi spuneti si mie ce strigati cu "auh auh auh" ca nu se intelegea la TV si vreau sa fac misto de altii..:) :mrgreen: steaua_ro :mrgreen:

Bodanel10.05.2007 08:12

@ Virgil

Si pe mine ma surprinde Lovin(in bine). Sper ca Iacob sa isi revina la forma initiala in cazul in care nu va pleca dupa cum se aude. Pacat ca Petre Marin se va retrage in curand. Cu Dica si Elton in teren viitorul incepe sa sune bine. Sper sa continue echipa pe panta ascendenta si sa nu ne suspende idiotii aia. Oricum o sa merg pe national dar nu e la fel ca in Ghencea. Mi-a placut si mie galeria.

P.S. Cum e cantecul ala cu ".... drog din viata mea" ca nu l-am inteles tot?

mircea_zion10.05.2007 08:14

S-a jucat frumos doar pe la sfarsit, in ultimele 10 minute, mi-a placut prima repriza => schimbari de directie, pase lungi dar fara noroc, oricum frumos joc, felicitari baietiilor!

spre cl!

weeezer10.05.2007 13:30

Am si eu o intrebare, ca n-am urmarit threadul, iar pe GSP n-am vazut mare lucru despre asta. Ce s-a intamplat cu golul din prelungiri al lui Vali Badea? Ca era 2-0, a scapat singur, a driblat portarul, a dat gol, si dupa aia am plecat de pe stadion. Ca sa aud ca de fapt s-a terminat 2-0. WTF?

forever_STEAUA10.05.2007 13:37

A fost offside...

Daryan10.05.2007 13:43

Victorie Steaua!

Victorie!

forzateaua

cornisa5810.05.2007 19:19

Meci destul de bun avãnd în vedere lotul pe care sa bazat Oli. :smile: Elton bine cã a intrat pe teren trebuie lãsat sã joace mai mult se vede cã nu sa integrat in echipã (încã), sper cã pregãtirea si cantonamentele din varã sã rezolve aceastã problemã. :roll: Am cãstigat și asta e cel mai important! Cel mai mare cîștig însã este revenirea lui Dicã, nu trebuie forțat am vãzut ce sa întîmplat cu Thereau, Rãdoi si alții.

dica10
strezahuzum10.05.2007 20:13
Si pe mine ma surprinde Lovin(in bine).

Eu nu cred ca ala e Lovin. E vreun frate geaman sau vreo clona altfel nu-mi explic cresterea de forma a lui "Lampard" ... :D

Cu Dica si Elton in teren viitorul incepe sa sune bine.

Dar n-ar suna si mai frumos viitorul cu o tripleta Elton - Dica - Neaga, cu Tibi Balan, Badea si Thereau ca rezerve ? Sunt convins ca am inscrie o caruta de goluri in formula asta sezonul urmator .. presupunand ca am schimba si antrenorul ...

SSK10.05.2007 20:22

Vali Badea nu trebuie scos din echipa.

c.ronaldo1711.05.2007 15:57

Ma bucur ca in sfarsit il mai vede cineva si pe Florin Lovin.

Steaua - Ceahlaul a insemnat singurul meci din 2007 al Stelei pe Ghencea cu suporteri castigat. Este ingrijorator ca o echipa de fotbal joaca doar 3 meciuri intr-un retur de campionat cu suporteri, numai si numai din cauza unor prosti care se dau mari suporteri aruncand cu diverse obiecte pe stadioane.

D.p.d.v. al jocului prestat de Steaua, pot remarca un lucru imbucurator. Steaua in sfarsit a facut spectacol, chiar daca acest spectacol a tinut doar din minutele 75-90.

Acum nu ne mai ramane sa batem in Cotroceni, si cred ca abia atunci vom fi siguri de pozitia secunda atat de mult iubita de patronul "nostru" razboinic.

dbd11.05.2007 21:02

Se putea face un 5-0 lejer !

c.ronaldo1712.05.2007 05:41

@dbd

Probabil ai vazut alt meci.

«1234»