S-a terminat meciul. Meci marca Oli pana in min 60,exasperant de slab orice s-ar zice. Cu intrarea lui Elton si Dica a revenit Steaua pe care o stim. Oli ramane un antrenor penal de slab, jocul nu merge si nu-l bage pe Elton. A trebuit sa strige tot stadionul ca sa intre pustiul. Golurile au venit pe executii individuale, din orgoliul veteranului nostru Petre Marin si inspiratia unui Victoras Iacob, care in rest a fost slab.
Are un jucator ca Elton pe banca si joaca cu toti parlitii. De ce nu joaca Saban, de ce? Pentru ca a fost ridiculizat de Robinho? Jucatori ca Banel, Lovin, Coman ar fi fost buni sa care bagajele Stelei '86. Ultima jumatate de ora a fost fotbalul pe care il vrem in Ghencea.
Dar sa vorbesc despre Jiji si galerie. Va rog, lideri ai galeriilor, stelist, nu mai faceti strigatul ala penibil al javrelor, chiar daca il ironizati. Becali a primit astazi in Ghencea ce a meritat, s-a umilit la javre iar spectatorii l-au rasplatit cum merita. Umbli cu javre si risti sa mirosi a potaie, cioban nesimitit ce esti. Sunt un om civilizat, urasc injuraturile la stadion, dar penibilul asta merita tot ce ii se intampla. Si acum la TVSport, ii face pe toti de pe stadion derbedei. Boule te-am injurat eu de la servici, panarama ce esti, ne umilesti, tarasti numele nostru in noroi. Plus ca astia o sa ne retrogradeze, ai zis asa "am platit 2 mil euro ca Steaua sa ajunga pe 2", ce dracu sa intelegi din asta, decat jocuri de culise? Te-au injurat ieri seara toti stelistii din tara.
Eu din aceasta partida o sa retin jocul din ultima jumatate de ora a Stelei, ziua de nastere a lui Dica si revenirea lui pe gazon.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.