FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2-0 (0-0)

«1234»
dax4708.05.2007 20:39

Happy birthday Dicanho ! We miss you so much ! Rezultatele o demonstreaza.

Felicitari Ogararu ! Ai ratat Champions League, dar ai castigat macar un trofeu anul asta !

Noi insa am pierdut o gramada de nervi si am obtinut niste fire albe in cap ! Hell knows what the future holds for us ! Forza Steaua !

Bogdan4Steaua08.05.2007 22:21

Va rog sa reveniti la subiect. Ii puteti adresa urari lui Nicolae Dica in topic-ul dedicat, sau trimitandu-i un mail.

ninjax_treme09.05.2007 07:05

Ba, da Olaroiu daca nu-l baga pe Elton, spuneti ca e varza. Pai daca ar juca pitici cu Ronaldo impotriva unei echipe ca Ceahlaul sigur ca pierd aia mici ca nu are cu cine sa joace!!!!!

fansteaua4609.05.2007 07:28

Victorie cu 2-0

Forza Steaua !

Dragoshel09.05.2007 10:04

Dica a fost convocat pentru meciul din aceasta seara cu Ceahlaul si va fi rezerva la meci. Sper sa poata juca.

BandiT09.05.2007 10:15

Trebuie sa batem.

Desi, multumita cainilor putem sa mai facem un egal in astea 4 meciuri...

Dar totusi sa batem.

Si sa joace si Elton un pic.

sorin_77709.05.2007 14:00

Elton! Elton! Elton!....

Mi-ar place sa vad un Elton alaturi de Dica in teren... Macar 10 minute...

Wally09.05.2007 14:08

Ei bine, n-o sa vezi!!! Iti reamintesc ca antrenorul echiper Steaua Bucuresti esti Cosmin Olaroiu...in schimb ai toate sansele sa-i vezi pe Lovin, Ov. Petre si Paraschiv impreuna in teren si asta nu doar 10 minute!

homeco09.05.2007 14:32

Ar trebui si galeria sa incerce sa faca ceva pentru Elton. Nu stiu ce ... sa-i scandeze numele sau ceva de genul asta. E pacat ca e iubit si dorit de toata lumea, mai putin de Oli!

fularsteaua2fular-campionii

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 14:36
Elton! Elton! Elton!....

Mi-ar place sa vad un Elton alaturi de Dica in teren... Macar 10 minute...

Nu esti singurul care vrea lucrul asta ,sa vedem daca este si Oli dispus sa joace cu amandoi cea ce nu cred!! Vom avea un meci usor cred ca vom bate cu 3-0!!

janker steaua09.05.2007 17:31

Imi pare nespus de rau ca nu vin la meci, Steaua trebuie sa cistige si toti suporterii sa-l fluiere pe Becali pentru ce a facut. Ronaldo din cauza ta stau acasa.

Bogdan4Steaua09.05.2007 18:50

Gigel Coman, Lovin, Iacob.... ne putem lua de cap. Probabil Dica va juca 10-15 minute. Elton aproape sigur ca nu.

Dragoshel09.05.2007 18:51

Mane l-am vazut si pe Lovin o faza atunci cand a fost faultat, in rest nimic. Dar Coman nu stiu daca a atins mingea toata repriza..

steaua_cristian09.05.2007 19:21

Gooooooooollllllllll Iacob si Petre Marin merita aplaudati si va intra Dica sper! Lupta Dica, asteptam de la tine o reusita !steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

stelist_4_ever9009.05.2007 19:29

Trebuie sa recunoastem ca Lovin a jucat bine astazi.

Wally09.05.2007 19:50

Intr-adevar...fata de altadata se poate spune ca Lovin a jucat bine...

L0n3wolf09.05.2007 19:56

Sincer mie mi-a placut evolutia lui Lovin de astazi... a recuperat... a dat pase bune... s-a implicat foarte mult... per total sunt multumit de toata echipa... si am vazut azi ceva ce n-am mai vazut de mult... pana la intrarea lui Elton s-au bubuit destule mingi in fata ...dupa intrarea lui s-a schimbat partitura!

Bravo baieti!

In inima noastra voi sunteti adevaratii campioni.... fularsteaua2 steagcruce2 forzateaua

ktalyn09.05.2007 19:56

O victorie importanta pana la urma..cu toate ca scorul este cam mic...a revenit si Dica ... trebuie sa castigam si celelate 3 partide ....:) !

Wally09.05.2007 19:58

Le vom castiga cu siguranta... cu Pandurii in Templu vreau sa facem spectacol... sa incepem cu Elton, Cristocea, Croitoru, Dica...ii rupem daca jucam asa ultra-ofensiv...

eddie the 'ead09.05.2007 20:06

Orice s-ar spune, Lovin a jucat bine. Eu as spune chiar ca cel mai bine. Asta e, nu pot nega evidenta. Nu stiu daca l-am vazut vreodata alergind, recuperind, dribland si pasind asa cum a facut-o azi.

bravo, baieti!

Sa fie oare o coincidenta ca Steaua joaca mai bine fara Radoi? Intreb si eu, nu dau cu parul. E adevarat, pina la schimbari, se juca la fel de prost ca pina acum, dar totusi...

Wally09.05.2007 20:13

Dupa rezultate asa s-ar spune... ca joaca mai bine fara Radoi... oricum in unele momente i se simte lipsa "capitanului"!

predatorpulse709.05.2007 20:13

S-a terminat meciul. Meci marca Oli pana in min 60,exasperant de slab orice s-ar zice. Cu intrarea lui Elton si Dica a revenit Steaua pe care o stim. Oli ramane un antrenor penal de slab, jocul nu merge si nu-l bage pe Elton. A trebuit sa strige tot stadionul ca sa intre pustiul. Golurile au venit pe executii individuale, din orgoliul veteranului nostru Petre Marin si inspiratia unui Victoras Iacob, care in rest a fost slab.

Are un jucator ca Elton pe banca si joaca cu toti parlitii. De ce nu joaca Saban, de ce? Pentru ca a fost ridiculizat de Robinho? Jucatori ca Banel, Lovin, Coman ar fi fost buni sa care bagajele Stelei '86. Ultima jumatate de ora a fost fotbalul pe care il vrem in Ghencea.

Dar sa vorbesc despre Jiji si galerie. Va rog, lideri ai galeriilor, stelist, nu mai faceti strigatul ala penibil al javrelor, chiar daca il ironizati. Becali a primit astazi in Ghencea ce a meritat, s-a umilit la javre iar spectatorii l-au rasplatit cum merita. Umbli cu javre si risti sa mirosi a potaie, cioban nesimitit ce esti. Sunt un om civilizat, urasc injuraturile la stadion, dar penibilul asta merita tot ce ii se intampla. Si acum la TVSport, ii face pe toti de pe stadion derbedei. Boule te-am injurat eu de la servici, panarama ce esti, ne umilesti, tarasti numele nostru in noroi. Plus ca astia o sa ne retrogradeze, ai zis asa "am platit 2 mil euro ca Steaua sa ajunga pe 2", ce dracu sa intelegi din asta, decat jocuri de culise? Te-au injurat ieri seara toti stelistii din tara.

Eu din aceasta partida o sa retin jocul din ultima jumatate de ora a Stelei, ziua de nastere a lui Dica si revenirea lui pe gazon.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dani cel mai mare suporter09.05.2007 21:03

Am 12 ani si nu imi este frica sa zic:

**** Dinamo si Rapid.

Pe Ceahlaul am batut,

Si pe CFR l-am lasat mut.

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fular-campionii steagsimplu fularsteaua2

Za Best09.05.2007 21:16

Ma bucur ca a intrat Elton! Cat a jucat, a facut-o foarte bine si este pacat ca este victima unor orgolii prostesti ale lui Becali si a lingaului de ZERoli! Ma bucura de asemenea revenirea lui Dicanio! Si faptul ca aproape tot stadionul a strigat impotriva lui Becali demonstreaza ca suntem uniti...Jiji, mars la Dinamo!

I.N.Money09.05.2007 21:42

Am avut nevoie de Petrica Marin pentru a ne descatusa. Este greu de tot sa putem sa gasim cuvantul potrivit pentru a il descrie pe Elton. Acest copil este pur si simplu o comoara si noi ne batem joc.

Despre meci putem spune ca repriza a 2-a fost foarte frumoasa si am vazut un fotbal ofensiv al Stelei si puteam sa ii batem cu un scor si mai mare.

Singurul gust amar mi l-a lasat maestru Olaroiu, care pana la intrarea lui Dica a avut la un moment dat pe teren 3 inchizatori, la scorul de 2-0 cu super-puterea Ceahlaul.

Cat despre domnul Principe, in aceste zile a facut greseala cea mai grava pe care putea sa o faca si de acum va plati cu varf si indesat.

Hai Steaua !

«1234»