FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2-0 (0-0)

«1234»
Dragoshel07.05.2007 15:54

Pretul biletelor este:

Peluza 3 lei.

Tribuna II 5 lei

Tribuna I 10 lei

Tribuna O 30 lei

Fotolii 50 lei

Programul caselor de bilete va fi anuntat pe situl oficial.

SteauaFc

BNQ07.05.2007 16:50
Mie mi s-a parut ca Nicolita joaca bine de cand e pus fundas. Ma rog, asta e parerea mea.

El încearca sa dribleze, ceea ce nu prea e bine pentru un fundas + el nu prea e bun în dribling-uri, îl respect pentru faptul ca alearga la infinit, dar daca tii minte sutul de prin min 10-20 partida cu Unirea, ratat complet, dar ce pozitie buna era, ugh.. la fel parerea mea ;)

deeaisa07.05.2007 17:32
El încearc? s? dribleze, ceia ce nu prea e bine pentru un funda? + el nu prea e bun în dribling-uri, îl respect pentru faptul c? alearg? la infinit, dar daq ?ii minte ?utul de prin min 10-20 partida cu Unirea, ratat complekt, dar ce pozi?ie bun? era, ugh.. la fel p?rerea mea ;)

Poate ca e bine si sa incerce sa dribleze, cat mai mult antrenament, mai stii ... poate odata va fi bun in driblinguri ... si nu trebuie sa-l judeci (intr-un fel sau altul) pentru ca asta e, poate unii nici nu indraznesc sa incerce pentru ca nu au speranta sa reuseasca.

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Moderatorii

alexh07.05.2007 17:39
Pretul biletelor este:

Peluza 3 lei.

Tribuna II 5 lei

Tribuna I 10 lei

Tribuna O 30 lei

Fotolii 50 lei

Programul caselor de bilete:

Marti: 14.00 - 19.00

Miercuri: incepand cu ora 14.00

Virgil07.05.2007 18:33

8.Steaua Bucuresti - FC Ceahlaul Piatra-Neamt

Stadion Ghencea 09.05.2007 ora 20.45

A: HELESTEANU ANTON (Iasi)

A1: BURLOIU Daniel (Galati)

A2: UNGUREANU EDUARD (Bucuresti)

R: STANISTEANU Victor (Buzau)

OBS: Popescu Alexandru (Bucuresti)

PRUNEA Florin (Bucuresti)

tea_steaua4ever07.05.2007 19:56

Miercuri, 9.05 este si ziua lui Nicolae Dica ....asa ca ii urez La Multi Ani :x:X

Sigur vom castiga meciul de miercuri !!!!! :)

FORZA Steaua dica10 steag1

mihaela_yooo07.05.2007 20:05

Sa il bagati pe Elton! Forza Steaua!

SteauaToronto07.05.2007 22:52

Sincer in legatura cu meciul Dinamo - CFR Cluj as rade in hohote daca s-ar termina meciul egal sau cu victoria spurcatilor...

Trebuie sa fie chiar prosti ca sa ajute o rivala stiind ca ei nu au nici o sansa pentru grupele Ligii.

Oricum sa vedem....

robisteaua07.05.2007 23:52

Croitoru suspendat, va greu fara el plus ca lipsesc si Bostina si Ochirosii, nu stiu cu cine jucam pe benzi maine? O formula ar fi urmatoarea:

....................Cernea......................

........Stancu......Goian.......Baciu......P.Marin.....

.......Nicolita/Elton......Lovin....Paraschiv.....Cristocea.....

.............Badea............Iacob.............

bodanelu08.05.2007 08:31

Maine se va intampla ceva care doar la noi se poate intampla. Deoarece Croitoru e suspendat o sa jucam... tineti-va bine... cu 3 (trei) inchizatori :D

Prevad formulele:

Cernea

Nicolita Goian Baciu P. Marin

Paraschiv Ov. Petre Lovin Cristocea

Badea Iacob

sau:

Cernea

P. Marin Goian Baciu G. Coman

Nicolita Paraschiv Lovin Cristocea

Badea Iacob

AmuntBoy08.05.2007 09:23

Si eu mizez pe 3 inchizatori

Pacat ca lipsesc Ghionea si Radoi ca puteam incerca super formula cu 4 inchizatori :)

forever_STEAUA08.05.2007 10:22

Am cerut sa nu mai jucam cu 2 inchizatori.... A rezolvat Oli problema: jucam cu 3 !

c.ronaldo1708.05.2007 10:57

Cred ca vom juca tot cu 2 inchizatori. Probabil Oli are sansa de a-l titulariza pe Elton, dar cred ca el il prefera pe Bostina.

guguta08.05.2007 12:19

Formula ideala:

================Cernea================

B.Nicolita ====== Goian ==== Baciu ====== P.Marin

===Bostina=========Lovin===========Cristocea

=================Elton=================

======Iacob===============Badea========

Rasuflare fara Steaua n-am! steagcruce2

Bogdan4Steaua08.05.2007 13:20

Nu cred ca va juca Elton azi. Vom juca cu doi inchizatori.

Formula probabila:

------------------ Cernea --------------------

---- P. Marin - Goian - Baciu - G. Coman ---

-- Nicolita - Paraschiv - Lovin - Cristocea --

-------------- Badea - Iacob ------------------

Repet: Elton pare sa fie ignorat total si nu cred ca va mai juca vreun minut in actualul sezon. Din vara va pleca mai mult ca sigur daca nu se schimba atitudinea celor din conducere. Si cum il stim pe Becali.......

forever_STEAUA08.05.2007 13:25

@Bogdan4Steaua

Nici eu nu cred ca va juca Elton azi.. Din moment ce meciul e maine... :)

Dar din pacate sunt convinsa ca nu va juca nici maine :(

Bogdan4Steaua08.05.2007 13:46

Da, eroarea mea, ma gandeam la meciul celor de la Dinamo cu CFR. Din pacate am ajuns la mana adversarilor si pe multi dintre noi ne preocupa mai mult acel meci.

Eu unul sunt extrem de frustrat pentru ca asist la indepartarea lui Elton si nu pot face absolut nimic in acest sens. Steaua este pe mana unui patron nebun care habar nu are de fotbal, si din pacate avem un antrenor fara pic de personalitate, care accepta ca primul sa ii faca echipa. Mi-e sila!

c.ronaldo1708.05.2007 15:06
Rasuflare fara Steaua n-am!

Iti recomand un medic!

ON: Probabil daca prin absurd Elton va evlolua, prin minutele 50, 60 va fi schimbat.

bodanelu08.05.2007 15:33
Cred ca vom juca tot cu 2 inchizatori. Probabil Oli are sansa de a-l titulariza pe Elton, dar cred ca el il prefera pe Bostina.

Bostina e accidentat!

c.ronaldo1708.05.2007 15:34

Nu ma refeream in special la un meciul de maine. In general!

Nu e Bostina, e Lovin si Coman.

bodanelu08.05.2007 15:37

Pai prima optiune e Croitoru, apoi Ov. Petre, apoi Coman si abia apoi Elton!

Si l-am uitat pe Ochirosii!

se7en08.05.2007 16:16

3-0

Iacob, Badea si Goian marcatori.

steaua_campioana08.05.2007 16:48

La multi ani Dica!!!

alexh08.05.2007 19:44

Croitoru e suspendat, cumul de cartonase galbene...

Cand? Nu stiu...a intrat asa de rar de parca nici n-ar fi jucat la noi....poate le are mostenire...

Neamtzu`08.05.2007 20:21

La multi ani Dica!! Succes George Ogararu -- singuru campion stelist din anul asta! fular-campionii steagcruce2

«1234»