FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica

«15678920»
bogdinho'28.01.2011 12:37

MM e de nerecunoscut :( Incep sa ii dau dreptate lui Piti cand spunea despre el ca e o curva , dar parca tot nu pot accepta acest lucru...

pytycrys28.01.2011 18:57

Meme e o curva. Indubitabil.

Lari22.02.2011 22:05

"Nu s-a schimbat cu nimic. Toate puterile pe care le-a avut MM Stoica la Steaua le are si acum. Am spus că ii dau putere maxima Am mai mare incredere in el, fac ce spune el, are putere mai mare acum.

Patronul este patron. Eu sunt varful piramidei si de la mine in jos se dau ordinele. Doar că Mihai Stoica are putere. A spus că il vrea pe Matei, l-am luat. El a zis că nu a auzit de Maicon, eu l-am luat pentru că el nu stie ce strategie am eu. De acum incolo vom lua doar jucatori imprumut.

Mihai Stoica este cel mai bun conducator de fotbal, dar are si niste defecte. El vrea să facă tot, dacă nu face el ceva, nu e bine. Ă'sta e defectul lui pe care il cunosc si nu il bag in seama

Repet, Mihai Stoica este un manager foarte bun, doar că peste el sunt eu. Teia Sponte nu ii poate impune nimic lui MM, numai eu. I-am dat drept de semnatura La Urziceni nu avea acest drept. Am dat sase milioane pe transferuri in ultimele cinci-șase luni! Ce să mai fac? Dau sase milioane pe transferuri si accept Cupa? Ce, sunt idiot?!", a spus...

Lari24.02.2011 16:26

Pentru cateva sute de insi care fac parte din AISS nu se poate spune că suporterii Stelei sunt in conflict cu conducerea. Problema e cea a suporterilor interzisi după meciul din Giulesti. Oamenii aia nu au avut nicio vina li s-a intins o cursa Ei sunt cei mai importanti suporteri, care urmaresc echipa peste tot

Este imposibilă venirea lui Piturcă la Steaua. Nu mă deranjează acest subiect din presa doar mă distreaza Ca să fie clar, Victor Piturcă nu vine la Steaua, iar eu nu plec

red&blue_boy24.02.2011 19:37

Va meritati peluzele goale si samantarii din tribune...

AleXyS.fCSB01.03.2011 08:12

Stia ciobanul ce stia, de ce-l aduce pe Memeu inapoi , ca-l pupa in cur,ii face jocurile si se da drept el "cel care se ocupa de echipa" .

Non-Caracter = MM.Stoica !

puyol01.03.2011 09:03

MM e o mare tarfa!

mountytoma07.03.2011 07:18

Meme, banuiesc ca ai stat in genunchi in fata celor pe care i-ati platit sa va aplaude pentru ca nu ti-a iesit pasenta?

tot incercam sa imi dau seama de ce dracului ai venit inapoi in Ghencea... acum cred ca am gasit una: maimuta a dat o gramada de bani pe rasuflatii de la Urziceni (o singura exceptie: Marinescu). cum insa toata lumea radea de el, ca s-a pacalit, s-a gandit sa te aduca pe tine, poate poate oi face tu ceva sa ii ajuti pe tarani sa joace ceva la Steaua, pentru ca maimuta sa ii poata vinde si sa-si recupereze "paguba". altfel nu imi dau seama cum joaca titulari ricardo, galamaz, bilasco, brandan. oricat de mult Nu imi place bicfalvi, tot e peste ricardo, ce sa mai spun de radut. ca gardos e mai bun decat galamaz, cred ca se vede si pe zapada :-) ca bilasco e o nulitate s-a vazut constant in toate meciurile. doua goluri de cate trei puncte e mult prea putin. cand un atacant se intalneste cu OCAZIILE de gol o data la trei meciuri, lasa-l dracului pe banca! brandan e aerian rau, pare un adevarat extraterestru, dar nu in sensul Barcelona, ci in sensul ca este strain de tot ce se intampla in teren. chiar si asa intr-un picior cum joaca, emeghara ar fi mai bun. nu mai vorbim de latovlevici, dar ala e bolnav acum.

prin urmare, totul se rezuma la bani. pentru bani te-ai intors la Steaua, nu conteaza ca trebuie sa-l pupi in cour pe prostul universului! iti meriti soarta si sper sa te bucuri de ea cat mai mult! si un sfat prietenesc: sa nu uiti sa te dai des cu strugurel, ca o sa faci bube la gura de la dosul ciobanului!

Lari09.03.2011 18:13

"Porcaiala" continuă din ultimele zile dimprejurul a ceea ce fuse odată Steaua si-a mai consumat, miercuri, un episod, pe cat de previzibil pe atat de ingretoșător de plin de vorbe goale - conferinta de presă a managerului "coana Mita", asa cum l-a gratulat Piturcă pe Stoica.

A strans presa la stadion, lasand să se inteleagă că ar demisiona, asa cum promisese cand se zvonea că ar veni Cartu antrenor. Dar n-a fost asa, a organizat o conferință ca să spună nimic. Că ramane "manager" la Steaua, alaturi de "spargatorul" de banci Sorin Cartu, unul dintre numerosii sai dusmani. Pentru ca nu-i asa, el face parte "dintr-o familie unde capul nu se pleacă", după cum a afirmat la intalnirea cu presa.

Motivele (sau cauzele?) care l-au facut să se sucească cu 180 de grade de la cruciala decizie de a demisiona sunt trei:

1. "Am realizat că legatura pe care o am cu sporterii este imposibil să se mai rupă vreodata am fost in permanent contact cu ei in aceste zile". După experimentul de acum câțiva ani, cand l-a surprins pe un suporter cu "o perversă" ca pe la Tribuna Oficiala ramasesem cu impresia că legaturile nu mai sunt atat de stranse.

2. "Pentru ca dacă am avut odată tentativa care s-a si concretizat de a pleca, acum nu a fost asa si Ciobanul a demonstat că vrea ca eu să raman. Chiar m-a lasat să aleg ce vreau să fac dacă nu sunt de acord cu numirea lui Cartu". Cum adică "m-a lasat să aleg ce vreau să fac dacă nu sunt de acord cu numirea lui Cartu"? Și alegerea a fost să fie de acord, nu?

3. "Pentru că am avut surpriza de a primi foarte multe mesaje din partea jucatorilor si, ceea ce m-a uimit, din partea unor jucatori despre care tocmai presa scrie că aș avea probleme cu ei. M-am impotrivit venirii lui Sorin Cartu, aveam probleme mai vechi, care s-au solutionat astazi, in urma unei discutii barbatesti. Îl asigur de concursul meu si sper ca impreună să iesim din această situatie, pentru unii dramatica pentru altii mai putin dramatică", a mai spus Stoica. Trecand peste discutia "barbatească" si "sustinerea" jucatorilor ramane de remarcat folosirea unui cuvant - "concursul". Nu il asigură pe Cartu de sustinerea sa, ci de "concursul" sau. De el a beneficiat, pare-se, si Marius Lacatus

După 0-3 cu FC Brasov pe teren propriu, Mihai Stoica i-a indemnat pe jucatorii stelisti să cadă in genunchi in fata suporterilor, impreună cu el. Jucatorii s-au ridicat.

Alaturarea numelui lui Stoica de Coana Mita Biciclista e nedreapta Maria Mihaescu, pe numele ei adevarat, se pare că ar fi fost chiar un adevarat pionier in ceea ce s-ar putea numi emanciparea femeii in Romania.

Adrian Țone, Mediafax

Stryker10.03.2011 15:12

Este clar ca principalul motiv pentru care Mihai Stoica se afla in acest moment la Steaua sunt banii, ar mai putea fi si motivul invocat de mounty mai sus, insa eu tin sa cred ca el se gandeste la doar acei 10.000 de euro pe luna si in rest e dispus sa faca aprope orice compromis, cum a fost si cel cu ingenuncherea in fata suporterilor

faza cu demisia a fost o incercare de a forta mana ciobanului, pentru ca acesta sa nu-l aduca pe Cartu, un om cu care nu se poate intelege, dupa acest esec, el s-a resemnat rapid, aratandu-si nepuntinta in ceea ce priveste deciziile la nivelul organizarii clubului

Imi pare rau pentru cei care au fost fraieri si au crezut ca venirea lui MM va schimba ceva in bine la acest club, el stia din momentul in care s-a intors la Steaua ca in acest sezon, sansele la (sa-i zicem) perfomanta, sunt minime

iar in privinta scandalul cu Piti din ultimile zile, acest scandal il denigreza si mai tare, Piti a facut mult mai multe pentru Steaua decat poate face Stoica si in plus de asta olteanul era unul dintre singurii care nu puteau fi controlati de cioban ...

pana la urma, omul are nevoie de bani, traieste pe picior mare, are cheltuieli de mii de euro pe luna probabil si asa mai departe ... a ales varianta ce mai convenabila pentru el, calcandu-si astfel peste onoarea care o mai avea

Daniel-Ionut10.03.2011 15:19

Gest din inima :rolleyes:

Îndemnul lui MM: "Să moară mă-sa, hai să ingenunchem, altfel nu-i potolim pe ăștia!"
Lari10.03.2011 18:28

"Narcis Raducan este cel mai bun manager, il poate pe Meme. Nu se poate compara ce inseamnă Piturcă in fotbal cu Mihai Stoica. Dacă Mihai Stoica i-a zis "bai oierule, nu vin pe toti banii tai" si apoi l-a induplecat, atunci inseamnă că poate să-l induplece oricand. Gigi are nevoie de angajati umili, de-aia nu-l lasă pe Meme să plece", a spus Ioan Becali la gsp TV.

_____

"Eu am vorbit cu Meme, era pacat de el să plece, dar vă spun eu că Steaua se putea descurca si fară Mihai Stoica", a declarat Ciobanul la Sport.ro.

_____

"Îmi e milă de Meme. Își bate joc de el cu atatea demisii cu care mă tot amenință. I-am zis si lui asta" - Ciobanul.

red&blue_boy10.03.2011 18:40

Inca o data,ne-a Jiji e om bun! :)

Lari10.03.2011 18:58

Dom'le... io zic ca e ceva ca 2gi sa-ti bata obrazul ca n-ai rusine. Si mai aiba si dreptate! :blink:

Alex10.03.2011 19:48

Bah da mai terminati-va mah cu insinuarile astea perverse la adresa Domnului Manager General Memit.

Ce plm n-ati inteles, el a venit pentru ca IUBESTE Steaua!

red&blue_boy10.03.2011 20:03
Ce plm n-ati inteles, el a venit pentru ca IUBESTE Steaua!

Si suporterii,care fac orice pentru el,inclusiv o sinucidere-doua...

cristian01410.03.2011 21:38

N-ar fi frumos sa-i facem o surpriza domnului manajer si sa-i cumparam niste genunchiere? :) Ca sa vada ca ii sustinem proiectele.

mountytoma19.04.2011 11:48

lui Meme i-ar prinde bine niste ruj, si niste prezervative cu arome. avand in vedere care e ocupatia lui de baza... ar trebui sa-si protejeze buzele. mi-e sila de el

bogdinho'20.04.2011 07:14

MM ar face bn sa nu il mai impuna pe Bilasco titular. Maicon ar trebui sa fie acolo :)

Lari21.04.2011 00:03

Prietenia dintre Mihai Stoica si fratii Ioan si Victor Becali s-a rupt! Acest lucru a fost dezvaluit de Victor Becali. "L-am vazut pe Stoica intr-un restaurant, iar in momentul in care eu am intrat, s-a facut că nu mă cunoaste, se uita pe geam. Nu e prima dată cind se intimplă acest lucru, cind ne-am intilnit la Tribunal la fel a procedat, am crezut că nu m-a vazut, tot la fel se uita in stinga si-n dreapta!", a povestit impresarul.

Acesta a continuat: "Să nu uite că nu mi-a facut nici o favoare că e prieten cu mine, ce mare onoare era că eu eram prieten cu Mihai Stoica? Gata, nu mă mai interesează acest om! Eu nu l-am criticat, am spus doar că nu e normal să vorbească asa de Victor Piturcă! OK, s-au jignit, dar el s-a apucat să spună alte lucruri care nu erau in regulă! Vă spun sincer, nu-l mai recunosc pe Stoica, e un alt om de la un timp!".

Pericol pentru MM?

În acest moment, fratii Becali au relatii extrem de apropiate cu Ciobanul, după ce pină in 2008 cei trei s-au aflat intr-un razboi rece care incepuse in 2001. Tocmai din acest motiv, in ultimii trei ani Steaua a facut afaceri importante bazindu-se pe cei doi veri: Stancu a ajuns in Ghencea de la Urziceni si apoi a fost vindut la Galatasaray pentru 5 milioane de euro, Cosmin Matei a fost adus la Steaua exclusiv la solicitarea lui Victor Becali, Dică si Goian au fost transferati in Italia de Giovanni, iar acum roș-albastrii au semnat cu Moraes, jucator impresariat de Victor Becali.

"Nu mi-e frică de nimeni!"

Aseara la Fanatik Show, Mihai Stoica a admis ruperea prieteniei cu impresarii. "Am crezut că Victor mi-e prieten, insă el m-a jignit foarte tare cind mi-a zis că ii e scirbă de mine atunci cind eu mă certam cu Piturca Dacă ii e scirba mai bine ne ignoram! El ridea cind Victor Piturcă mă jignea, cind am raspuns si eu, gata, ii era scirbă! Eu nu l-am deranjat cu nimic pe Victor!".

"De ce să-mi fie teamă că Gigi ar putea să mă dea afara Nu mi-e frică de nimeni si de nimic in lumea asta, doar de Divinitate!" - Mihai Stoica, manager general Steaua

gsp

355661_victor_becali_mm_stoica.jpg

Marius25.04.2011 08:54

Prezenta galeriei este cel mai important atuu! Daca avem Peluza Nord langa noi, cum am avut-o de fiecare data, ne va fi mai usor - Meme

:)

Liviu: VPM07.05.2011 15:01

MM: "Va fi ultimul meu sezon la Steaua! Nu imi place sa inot in mediocritate"

Lari17.05.2011 17:11

"Steaua trebuie să bată la CFR si nu este usor, dar nici Gaz Metan nu a câștigat deja meciul de la Craiova. Probleme sunt, avem atâția jucatori importanti care sunt accidentati. Dacă CFR-ul câștiga la Medias termina pe locul sapte, care, in anumite conditii, putea să ducă in Liga Europa.

O cupă europeană e foarte putin pentru noi, dar după acest sezon dezastruos e bine si doar atat. E foarte important meciul cu Dinamo. Dacă vom câștiga, vom intra direct in play-off-ul Ligii Europa, din postura de cap de serie, si avem sanse reale de a participa in grupele EL.

Eu n-am vorbit cu Gigi de acesti jucatori (Dananae si Prepeliță - n.r.). Dananae e un jucator de valoare, dar care joacă pe o pozitie care o avem acoperita De Prepeliță nu a fost vorba, dar cred că si pozitia lui va fi acoperită curand.

Avem mai multe variante pentru postul de antrenor. Asteptam raspunsul lui Oli, dar cred că va pleca. Vom avea de ales dintr-o listă de cinci nume. Sunt antrenori pe care i-am evaluat si pentru fiecare am argumente pro si contra. Depinde ce va alege patronul. Hagi ar fi un nume greu pe lista Nu e vorba de Hagi, el e angajat in alte proiecte"

red&blue_boy17.05.2011 18:52

"Depinde ce va alege patronul."...

Atat am vrut sa aud...

Daniel-Ionut13.06.2011 20:11

MM: "In 6 luni am ajuns deja cu mana pe un trofeu. Am cele mai bune rezultate dupa revolutie! Chiar sunt foarte bun!" :rolleyes:

«15678920»