Vazand că un fotbalist al roș-albastrilor e atacat, Mihai Stoica a luat atitudine, insă n-a mai tinut cont de varsta si de palmaresul lui Cornel Dinu.
El are impresia că dacă a stat in parfumul lui Fanuș Neagu si al lui Eugen Barbu a invățat si el ceva. Eu dacă mă duc si joc alaturi de Messi, nu invăț fotbal. Dacă stai la masă cu scriitorii, nu o să devii scriitor. Cornel Dinu este un om batrin, foarte batrin si nu vreau să intru intr-o polemică cu el. Dacă aș intra intr-o polemica eu stiu cine ar fi perdantul", si-a inceput Meme discursul la Dolce Sport.
Dinu vorbeste de Tanase, care este cel mai bun jucator roman la ora actuala Este singurul jucator care la meciul cu Slovenia a facut diferenta, iar Dinu spune că este expirat. Costumele si cravatele lui Dinu sunt expirate din ce am vazut eu", a incheiat oficialul Stelei.
Afland ce a spus Mihai Stoica, Cornel Dinu a contraatacat, dand o replică după versurile lui Tudor Arghezi.
Și lui i se potriveste de minune in aceste timpuri parafrazarea celebrelor versuri ale lui Arghezi: <<În lumea asta prost facuta rahatii vorbesc de fotbal in loc să puta Iar fotbalistii adevarati nu pot vorbi de acesti rahati>>", a spus Dinu pentru ProSport".
După 3-4 cu Slovenia, Cornel Dinu a criticat selectia facută de Victor Piturca
Mă sochează că se mizează pe jucatori, care n-au capacitatea de a evolua la nationala Bogdan Stancu si Marica nu-și justifică selectionarea, iar Cristi Tanase e complet expirat", a afirmat Mister" la Digi Sport.
Razvan Ioan Boanchiș: "Am fost prins cu probleme serioase si n-am stiut ce insanități a vomitat Meme, singura scrumbie din Galati care se califică la categoria porci, despre Cornel Dinu. Mi-au aratat, ieri, colegii de redactie, pe calculator, că eu nu deschid cutia aia cu feisbuc si balegar. Trichineloza din Galati a molipsit televiziile si net-ul cu declaratia degeaba a stat Dinu cu Fanuș Neagu si Eugen Barbu, că n-a luat nimic din spiritul lor".
Hai, jură-te să dea cinstea in unchiu-tau, fost mare sef si combinator la SIDEX, care te-a dus de mană la Marius Stan!
Băăăăă, băăăă, ai intrat pe pile in fotbal! Pană să te infieze primarul de azi (mare tampenie a facut), umblai pe faleza Dunarii cu fularul lui Dinamo!
Dom'le, dar neinspirati au mai fost Fanuș Neagu si Eugen Barbu! De ce n-or fi stat cu tine? Aveati si multe de vorbit, ca intre voi, titanii. Ascultati alta. Dinu e batran si dacă aș intra intr-o polemică cu (da, polemică cu", asa a marait cacofonul, supozitorul din Ghencea) el, vă inchipuiti cine ar fi perdant".
Oaleeeeuuu, uite in cine s-au reincarnat Arghezi si N.D. Cocea, dar nu aflasem eu! Meme, prostoboule, chiar asa te-a turtit Capitala incat ai uitat si care ti-e valoarea? Tu ai mintea numaratorului de cornere Andrei Vochin si obraznicia colegei tale de foliculină Anamaria Prodan! Ia intră tu intr-o polemică cu" mine, porcule!"
Adevarul