ma rusine sa va fie tuturor celor care va daty mari stelistiMULÞUMIM MM Stoica pentru tot ce ai fãcut pentru Steaua. Ețti un adevãrat stelist!!!FORZA Steaua
dar nu sunteti buni decat sa criticati.Eu niciodata nu am sa critic pe nici un jucator nici conducator al Stelei.Daca chiar sunteti suporteri adevarati pentru a iesi Steaua din criza asta trebuie sa va invatati sa nu mai incurajati toti derbedeii care intra pe siteul aasta si in afara de a critica nu stiu sa faca nimic.Mai terminati odata cu critica ca VOI si aia de la gAZETA PROSTURILOR doar asa stiu sa faca si de aia nu e liniste la Steaua noastra iubita de unii care nu merita.Nu meritam asa echipa.Cand e greu toti critica si nimeni nu ia apararea jucatorilor.Daca va credety mari jucatori intrati voi pe teren sa ne batem joc de voi cum pierdeti la scor.Din momentul asta toti pe care ii vad aici si mai critica nu se pot numi suporteri adevarati.Poate caini sau ciorii sau spar(tarani).Reveniti-va si hay sa ne bucuram de Steaua noastra si sa ii lasam pe javre si milogi sa se faca de ras in preliminari doar ca nu mai este nentori sau Dinamo tirana sa ii scoata.
MULTUMIM Meme.ESTI CEL MAI BUN SI SINCER O SA AVEM MULT DE SUFERIT FARA TINE LA ECHIPA.MULTUMIM PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU NOI SI SPERAM CA HOTARAREA ASTA SA TINA MAXIM 2 ZILE.NU CREDE SONDAJELE CARE CRED CA E BINE CA AI PLECAT DE LA Steaua CA ALEA SUNT FACUTE DE JAVRE SI milogi.SUPORTERII TE SUSTIN
PE ACEASTA CALE VA ROG FRUMOS TOTI CEI CARE TINETI LA Meme SA VENITI LA PRIMUL MECI DE ACASA CU PANCARTE DE SUSTINERE PENTRU Meme.O SA FIE GRAV DACA NU LUAM ATITUDINE.TINETI MINTE CE VA SPUN CA NU O SA NE PLACA PE CINE O SA PUNA Gigi.
MAI BINE Meme DECAT ALTE PANARAME
LA BINE SI LA RAU STELIST PANA LA MOARTE