FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deja vu, deja connu

«12345»
axl2330.04.2007 09:49

Gigi, Steaua nu-i a ta, nu-i a nepotilor tai, nu-i a nepotilor nepotilor tai, Steaua e A NOASTRA!

ciobanul se contrazice singur din ce in ce mai mult in ultima vreme. mai urmeaza sa ne promita inca 100 de grame de unt, apoi sa ne zica, "alo, stati linistiti".

daffy era un baiat destept insa un pic cam prea pasionat pentru gustul meu (mai stiu eu vreo doi), era destul de refractar la alte opinii divergente dar argumentate. eu cel putin ii simt lipsa.

nemilosul30.04.2007 09:56

recunosc ca nu pot sa il suport pe MM ca a facut multe greseli si ca poate tb sa plece dar sincer asta era cel mai infect mod in care putea sa il dea afara --si acum recunosc ca poate din cei 3 e cel mai putin vinovat

poate ca mai reusea sa imi scoata un zambet de satisfactie demiterea lui daca era adus un om ca Ienei in locul lui sau macar gino

dar curva de Oli l-a imbarligat sa aduca--tineti-va bine Gabi popescuuuuuuuu

ne asteapta zile grele si daca la urmatoarele meciuri suportarii Stelei o sa fie oi si o sa sacrifice viitorul Stelei pentru niste rezultate trase de par atunci ne meritam soarta

asa ca va rog la meciul urmator sustineti echipa dar aratati cat de mult ii "iubiti" pe cioban si curva lui

danielcristian30.04.2007 09:57
La chestia asta m-am gandit si eu,cine ar putea sa-i i-a locul lui Jiji,insa as vrea un om in conducere,in locul lui MM,ar fi bun D. Dragomir!!

Ce-i asta,o gluma?sau ultimele evenimente te-au afectat mai mult decat pe noi? :wink:

Bine ca nu ai propus pe Fane Spoitoru' sau Miron Cozma!

axl2330.04.2007 09:59

daca stai s-o iei logic Dragomir ar fi extraordinar la Steaua in momentul actual. are relatii, prestanta, cunostiinte. insa e o jigodie mai mare decat Gigi.

Ayrton30.04.2007 10:02
Stateam zilele astea si ma intrebam ce alt finantator am putea avea in locul lui Gigi, oameni cu bani sunt multi in tara asta, putini cu dare de mana, precum Gigi, care cred ca a ajuns mai zgarcit decat Copos.

Asta e exemplul perfect al urmarilor bombardamentului mediatic, psihologic si chiar ideologic la care suntem supusi zilnic.

Ni se baga pe gat cu lingurita ideea ca nu putem realiza nimic fara marii nostri finantatori, investitori samd... care ar trebui sa fie privilegiati in relatia lor cu oricine: statul, angajatii, etc... Doar ei sunt cei care ne dau de mancare, nu? Si noi ca niste supusi exemplari nu trebuie sa muscam mana ce ne da de mancare indiferent de umilintele la care suntem expusi!

Mai e de mirare ca atunci cand vrem sa inlocuim un RAU, ne gandim la un ALTUL, mai mare sau mai mic ?

danielcristian30.04.2007 10:03
recunosc ca nu pot sa il suport pe MM ca a facut multe greseli si ca poate tb sa plece dar sincer asta era cel mai infect mod in care putea sa il dea afara --si acum recunosc ca poate din cei 3 e cel mai putin vinovat

poate ca mai reusea sa imi scoata un zambet de satisfactie demiterea lui daca era adus un om ca Ienei in locul lui sau macar gino

dar curva de Oli l-a imbarligat sa aduca--tineti-va bine Gabi popescuuuuuuuu

ne asteapta zile grele si daca la urmatoarele meciuri suportarii Stelei o sa fie oi si o sa sacrifice viitorul Stelei pentru niste rezultate trase de par atunci ne meritam soarta

asa ca va rog la meciul urmator sustineti echipa dar aratati cat de mult ii "iubiti" pe cioban si curva lui

Cred ca la anul ne vom numi Steaua national!Sunt atatia oameni competenti in lumea asta,iar Jiji face ca de obicei cele mai proaste alegeri.Daca il vad pe Gabi Popescu in Ghencea,ma spanzur!Adi Ilie,Lacatus,Ilie Dumitrescu, Hagi,Jenei,Balint-DA, non-stelisti-NU

VASCO30.04.2007 10:03
tind sa cred ca e cea mai plauzibila explicatie.

of, ce mocirla e acolo...

Mocirla mare frate,care nu va disparea decit odata cu clica lui Becali.Chiar nu s-ar putea face ceva sa ne recapatam Steaua ?Noi,suporterii am ajuns intr-un fel de ilegalitate,din punctul de vedere al acestui impostor;unde s-a mai vazut atita dispret fata de proprii suporteri ?Imaginati-va ce ar face daca ar avea putere si mai mare...Forta Steaua!Sper sa mai vedem Steaua libera.

axl2330.04.2007 10:04

@Daniel

pe Balint si Jenei as miza si eu. de ceilalti, ma abtin.

nicolaef30.04.2007 10:11

Din nou, bravo Catalin! MM a comis o singura gresala fundamentala, de a fi crezut in caracterul lui Gigi Becali. Mai bine mai tarziu decat niciodata, a facut ce trebuia sa faca. A dat dovada de demnitate, iar in sufletul stelistilor va ramane ca un adevarat constructor de echipa. Ii multumim si ii vom urmari cu placere viitorul parcurs. Sa speram ca, intr-o zi, va reveni la Steaua noastra. Care sa nu fie si Steaua lui Gigi Becali. Repet ce iti adresam cu 2 saptamani in urma: finantatorul Stelei este cea mai mare rusine din istoria atat de frumoasa a echipei noastre de suflet. Buna continuare!

Roxana_2330.04.2007 10:14

Asa e romanul .. ne dam seama ce am avut dupa ce pierdem .. E clar ca MM este unul dintre putinii profesionisti care au fost la Steaua, e clar ca Steaua prin demiterea ( sau demisionarea .. prea putin conteaza ) lui MM a suferit una dintre cele mai mari pierderi in ultimii 3 ani ..

Sa o luam cu inceputul .. in ultimii 3 ani echipa a avut cele mai mari performante, a redevenit un nume in Europa, a castigat 2 titluri de campioana ( consecutiv ) , o supercupa, o calificare in grupele CL, o semifinala a Cupei UEFA si se pregateste de o noua calificare in UCL .. toate bune pana aici, in 3 ani au venit si au plecat destul de multi jucatori, au venit si au plecat si antrenori .. toate aceste performante au un singur numitor comun si acesta este Mihai Stoica ( pe Becali nu'l punem .. nu a avut nici un merit .. se mai gasec f multi oameni de afaceri gata sa investeasca in fotbal, in Steaua si cu siguranta fara sa aduca prejudicii echipei ) .. tot respectul pentru el.

A fost foarte contestat, a luptat pentru dreptatea suporterilor, a echipei .. un om care a facut foarte multe greseli dar in acelasi timp un om care a realizat la Steaua ceea ce ( cu parere de rau ) nu cred ca vor mai realiza altii intr'un viitor apropiat. A fost unul dintre putinii angajati pentru care conta cu adevarat parerea noastra .. care avea taria de a se contrazice cu ' razboinicul luminii ' .

Am fost .. si inca mai sunt ( cred ) o sutinatoare a lui Oli dar daca e adevevarat ca acesta l'a tradat pe MM de dragul 'patronului' e clar ca nu avem nevoie de asemenea specimene la Steaua, nu'i contest valoarea dar echipa nu are nevoie de persoane fara caracter .. ci de persoane gata de atac atunci cand echipa este incoltita, de persoane responsabile si gata sa iasa in fata si la esecuri, de angajati ce stapanesc foarte bine lb romana .. competenti .. ca MM.

Respect MM .. el sigur merita o pagina, un capitol in istoria Stelei !!

LeoKinG30.04.2007 10:28

Pana acum toti ziceam...sa plece Meme sa plece a facut ce a facut la lovit pe ala...in sfarsit...acum ca a plecat plangem dupa el...eu cred ca pana la urma Meme e singurul care ii pasa de suporteri din conducerea Stelei..el e singuru care ne mai lua apararea...nu ca Jiji care zice ca nu are nevoie de noi!Respect MM acum imi pare rau ca ai plecat!

danielcristian30.04.2007 10:45
@Daniel

pe Balint si Jenei as miza si eu. de ceilalti, ma abtin.

Am dat niste exemple la intamplare.Ideea era ca eu prefer oricand sa readucem gloriile in curtea noastra,decat fosti jucatori mediocri,care nu au nimic in comun cu spiritul stelist,si care ajung aici pe criterii de prietenie!

axl2330.04.2007 10:47

la atitudinea afisata de conducere fata de fostele si actualele glorii nu stiu cat de buna e ideea aducerii lor in Ghencea. vezi umilirile lui Dukadam si Lacatus.

fsoica30.04.2007 10:48

in ce tara se mai intampla asta:

- pe situl oficial al unei echipe de fotbal este anuntata prelungirea pe 3 ani a contractului antrenorului.

- la 2 zile, in cel putin 2 aparitii televizate, patronul apare si recunoaste ca totul a fost o stratagema cu scopul de a "lua presiunea de pe umerii jucatorilor", numai ca "voi, presa, ati aflat".

Ba vericule, Steaua=Becali si noi trebuie sa schimbam ce e acolo.

Mie mi-e rusine ca tin cu Steaua de azi.

mirceaor30.04.2007 11:02

Datoria suporterilor este sa fie mereu "trup si suflet pentru culori" si alaturi de echipa.. Ca patronul e orb,schiop,tigan,nebun sau javra NU CONTEAZA.. Rafuiala cu conducerea nu are nici un sens..

P.S. Un om pe care eu il regret sincer ,si de care galeria cred ca ar avea mare nevoie este Jean Pavel

mirceaor30.04.2007 11:08
in ce tara se mai intampla asta:

- pe situl oficial al unei echipe de fotbal este anuntata prelungirea pe 3 ani a contractului antrenorului.

- la 2 zile, in cel putin 2 aparitii televizate, patronul apare si recunoaste ca totul a fost o stratagema cu scopul de a "lua presiunea de pe umerii jucatorilor", numai ca "voi, presa, ati aflat".

Ba vericule, Steaua=Becali si noi trebuie sa schimbam ce e acolo.

Mie mi-e rusine ca tin cu Steaua de azi.

Ultimul rand al comentariului tau nu este deloc in ordine...

Lucas30.04.2007 11:14

Becali este intr-adevar cea mai mare rusine din istoria Stelei. Orice comentariu in plus este de prisos. O zi neagra in istoria Stelei.

danielcristian30.04.2007 11:16
la atitudinea afisata de conducere fata de fostele si actualele glorii nu stiu cat de buna e ideea aducerii lor in Ghencea. vezi umilirile lui Dukadam si Lacatus.

Pai tocmai asta ar putea sa schimbe ciobanul pe ultima suta de metri:atitudinea fata de fostele glorii!De fapt,cel mai onorabil pentru el ar fi sa ne lase,dar cum asta nu se va intampla,ar putea incepe reconstructia Stelei cu niste mutari la capitolul imaginii, altfel va avea zile grele la Steaua.Daca Jiji ar avea un pic de creier,daca ar angaja profesionisti si ar sta deoparte,daca si-ar revizui relatia cu suporterii,toti,inclusiv el ,am avea de castigat.Desigur ca astea sunt vise,probabil ca am dormit prea bine azi-noapte.De fapt Jiji a luat-o pe un drum fara intoarcere, iar caracterul sau infect nu ii da voie sa se indrepte.Noi suporterii nu trebuie sa ne lasam pacaliti de miscarile lui pentru ca acest individ vede Steaua doar ca pe o rampa de lansare in politica.Sunt curios ce va face dupa ce va pierde alegerile!

axl2330.04.2007 11:18

alegerile oricum le va pierde, pe mine ma ingrijoreaza sa nu obtina procentul de voturi care-i asigura un loc in parlament.

bazy30.04.2007 11:57

Este adevarat ca MM a plecat pe usa din dos de la Steaua ceea ce nu prea estre frumos pentru un om care este stelist 100% si s-a batut cu orcine pentru a apara jucatorii si fanii . A mai si gresit ca orice om dar cred ca nu merita sa plece asa .

Multumim MM pentru tot ce ai facut pentru Steaua si bafta in continuare !

Cat despre Steaua si ce va face Jiji in continoare : cu Dumnezeu inainte !

sadeyes30.04.2007 12:20

Personal, plecarea lui Mihai Stoica de la Steaua (demisie sau demitere, nici nu mai conteaza), cred ca este o pierdere.

pentru. asta am in vedere 3 argumente principale (or mai fi si altele):

1-nu vad nici o persoana din club capabila sa-l contreze pe Becali;

2-nimeni din persoanele prezenta la Steaua in momentul actual nu este capabila sa raspunda atacurilor venite din afara asa cum o facea Mihai Stoica.

3-nu cred ca altcineva ar fi mai apropiat de jucatori, si de asemenea nu cred ca altcineva ar lua apararea jucatorilor (desi de cele mai multe ori nu era cazul) mai mult decat o facea Mihai Stoica.

pif_bull30.04.2007 12:24

MULÞUMIM MM Stoica pentru tot ce ai fãcut pentru Steaua. Ețti un adevãrat stelist!!!

FORZA Steaua

Il Soldatino30.04.2007 12:24
Datoria suporterilor este sa fie mereu "trup si suflet pentru culori" si alaturi de echipa.. Ca patronul e orb,schiop,tigan,nebun sau javra NU CONTEAZA.. Rafuiala cu conducerea nu are nici un sens..

P.S. Un om pe care eu il regret sincer ,si de care galeria cred ca ar avea mare nevoie este Jean Pavel

da si nu. nu poti sa fii orb din dragoste pentru ca la un moment dat exista riscul sa descoperi ca iubesti o amintire. asta pentru ca ai fost orb si nu ai sesizat schimbarea.

ebonyc30.04.2007 12:48

Foarte bizar mi se pare faptul ca la acea emisiune la Telesport(sautvsport) Mihai Stoica a spus ca de acum incolo nu se va mai implica foarte mult in plan fotbalistic la Steaua, ca nu va mai aduce portari la Steaua si imediat dupa aceea sa-si dea demisia. Se intampla evenimente ciudate la Steaua si nu e prima data. Atunci cand a fost Vladoiu dat afara Steaua avea nevoie ca de aer de acest jucator. Steaua nu mergea absolut deloc fara Vladoiu in teren. Daca il aveam in meciurile cu Dinamo Kiev ajungeam de atunci in grupele Ligii Campionilor. De la plecarea lui Hamutovski avem mari probleme cu portarii. De ce un portar asa de bun precum Hamutovski a fost improscat cu noroi de patron("nu ami aveam nevoie de serviciile sa"). De ce antrenorul cu care Steaua a prestat cel mai frumos joc din 95 incoace (Protasov)a fost indepartat sau lasat sa plece (depinde cum priviti lucrurile). De ce Zenga, cel care a facut ca asezarea echipe in teren sa fie perfecta in asa fel echipele adverse cu greu gaseau spatii a fost indepartat?? Se pare ca la Steaua Gigi Becali nu vrea perfeormanta, ci exclusiv publicitate. Cred ca stie foarte bine ca daca despre Steaua se vorbeste exclusiv de fotbal atunci el nu iese cu nimic in evidenta, asa ca ia aceste decizii soc pentru a reusi acest lucru. Un singur lucru sper din toata inima: sa faca asa cum a spus: sa aduca alti oameni in conducere si el sa ramana doar ca patron si maxim sa aiba decizia finala dupa ce conducatorii reali au ajuns la o concluzie. Cred ca sia facut destula imagine pe seama Stelei si cred ca ar trebui sa o lase moale cu fotbalul si sa raman doar la politica. Bineinteles ca av trebui sa investeasca in continuare dar daca va baga bani in continuare ii vor si veni bani inapoi daca Steaua va avea o conducere competenta.

steaua8930.04.2007 13:09

Cei care au publicat stirea stiau de mult, doar ca nu o puteau face publica decat in momentul in care aveau certitudinea. Nu va mai lansati in supozitii nefondate...

«12345»