Asa e romanul .. ne dam seama ce am avut dupa ce pierdem .. E clar ca MM este unul dintre putinii profesionisti care au fost la Steaua, e clar ca Steaua prin demiterea ( sau demisionarea .. prea putin conteaza ) lui MM a suferit una dintre cele mai mari pierderi in ultimii 3 ani ..
Sa o luam cu inceputul .. in ultimii 3 ani echipa a avut cele mai mari performante, a redevenit un nume in Europa, a castigat 2 titluri de campioana ( consecutiv ) , o supercupa, o calificare in grupele CL, o semifinala a Cupei UEFA si se pregateste de o noua calificare in UCL .. toate bune pana aici, in 3 ani au venit si au plecat destul de multi jucatori, au venit si au plecat si antrenori .. toate aceste performante au un singur numitor comun si acesta este Mihai Stoica ( pe Becali nu'l punem .. nu a avut nici un merit .. se mai gasec f multi oameni de afaceri gata sa investeasca in fotbal, in Steaua si cu siguranta fara sa aduca prejudicii echipei ) .. tot respectul pentru el.
A fost foarte contestat, a luptat pentru dreptatea suporterilor, a echipei .. un om care a facut foarte multe greseli dar in acelasi timp un om care a realizat la Steaua ceea ce ( cu parere de rau ) nu cred ca vor mai realiza altii intr'un viitor apropiat. A fost unul dintre putinii angajati pentru care conta cu adevarat parerea noastra .. care avea taria de a se contrazice cu ' razboinicul luminii ' .
Am fost .. si inca mai sunt ( cred ) o sutinatoare a lui Oli dar daca e adevevarat ca acesta l'a tradat pe MM de dragul 'patronului' e clar ca nu avem nevoie de asemenea specimene la Steaua, nu'i contest valoarea dar echipa nu are nevoie de persoane fara caracter .. ci de persoane gata de atac atunci cand echipa este incoltita, de persoane responsabile si gata sa iasa in fata si la esecuri, de angajati ce stapanesc foarte bine lb romana .. competenti .. ca MM.
Respect MM .. el sigur merita o pagina, un capitol in istoria Stelei !!