FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deja vu, deja connu

«1345»
w3bmaster30.04.2007 23:15

fedora Andrey e imprumutat si nu cred ca merita sa ramana

Cat despre Elton a zis clar ca acuma cand sunt meciuri de lupta el nu are cum sa joace de la anul va juca altfel cu echipa

Nu a zis nimic de debarcarea lu Elton

A zis ca Saban si Stancu nu stie daca vor fi pastrati in lot ca nu au demonstrat cas de Steaua mi se pare logic

Stai calm Gigi vrea sa castige nu sa piarda asa ca macar din punctu asta de vedere putem spera la anul la o revansa fata de javre

fedora30.04.2007 23:26
Stai calm Gigi vrea sa castige nu sa piarda asa ca macar din punctu asta de vedere putem spera la anul la o revansa fata de javre
Sa inteleg ca esti de acord cu modul lui de a castiga.
AdrianUltras2530.04.2007 23:38

mare pacat ca a plecat Stoica

era singurul de acolo care merita la Steaua

si in afara de Saban(care eu nu inteleg de ce nu joaca.ca nu e normal sa fii scos din echipa doar pentru ca te-a facut Robinho.ca ala e fotbalist!!!) nu prea are transferuri nereusite cum se zic in presa.

Carlos a fost adus de Oli

ca si acum tin minte cum se lauda Oli ca l-a vazut jucand pe TV Sport si ca i-a dat telefon lui Vasile Iordache sa ii zica sa se uite si el

mai bine pleca ciobanul decat MM

asta e adevarul!

AdrianUltras2530.04.2007 23:46

p.s.

marea problema e ca multi oameni identifica Steaua cu becalii

si chiar si multi stelisti

e foarte dureros acest lucru

la Cluj cand a intrat becalii in stadion o mare parte din cei care erau in sectorul Stelei au inceput sa ii scandeze numele

eram in fata, aproape de teren cu niste baieti care au venit de la Bucuresti pentru a sustine echipa.

in momentul in care oamenii din spate au inceput sa strige numele latifundiarului acel baiat si-a pus capul in maini si nu mai stia cum sa se ascunda.ii era rusine.de acei oameni.de faptul ca becalii e la Steaua.

imi era si mie rusine.

nu inteleg cum unii oameni pot sa ii injure pe jucatori dar sa il aplaude pe becalii

jucatorii sunt cei care isi rup picioarele pentru echipa asta

bcealii ce face?

in afara de faptul ca ne murdareste numele si ca strica tot ceea ce inseamna Steaua, ce face?

si totusi sunt multi care il urmaresc orbeste

becalii a ajuns de la personaj amuzant din scenetele carcotasilor in unul din cei mai puternici oameni din tara

si sincer gandul cum ca becalii ar putea ajunge presedinte ma infricoseaza tot mai mult

pentru ca cu fiecare zi care trece

e tot mai posibil sa devina realitate

nu stiu daca ati vazut dar sunt multi cei care il sustin in aceste momente pe bcealii si il injura pe Stoica

"bravo Gigi.bine ca l-ai data fara ca s-asa numai iti manca banii!" - e o fraza care apare de foarte multe ori pe blogurile gsp sau prosport

e infricosator!

fedora30.04.2007 23:51
"bravo Gigi.bine ca l-ai data fara ca s-asa numai iti manca banii!" - e o fraza care apare de foarte multe ori pe blogurile gsp sau prosport

e infricosator!

Sper din tot sufletul ca aia sunt fie spurcati/rapidisti, fie Olaroiu care isi pierde vremea pe net.
AdrianUltras2530.04.2007 23:52

Fedora

din pacate nu toti care spun asta fac parte din cei pe care i-ai enumerat tu

sa speram ca o sa fie bine!

AdrianUltras2530.04.2007 23:58

"Dau un milin sã batem la Urziceni!"

Gigi Becali a spus cã ar fi dispus sã plãteascã pentru ca Steaua sã cîștige etapa viitare, la Urziceni: "Dacã aș ști sigur cã batem, aș da și un milion de dolari! E ultimul meci greu pe care-l mai avem pînã la final. Dar mã tem de lege sã fac asta. Sã cumpãr meciul n-ar fi tot una cu a fura, pentru cã eu nu dau bani la arbitri, asta nu fac niciodatã! Sã presupunem cã am cumpãrat un meci acum. Nu m-ar mustra conștiința, pentru cã ar însemna doar sã-mi iau înapoi ceea ce mi-au furat alții!".

Doamne fereste!!!

e incredibil ce face ciobanu asta.o sa ne distruga.practic recunoaste ca face blaturi.

"Sper ca Dan Petrescu sã lase mai moale sîmbãtã. Oricum, îl știu, e bãiat bun și va face el o echipã strîmbã, o tacticã greșitã care sã ne permitã nouã sã marcãm cel puțin un gol", a declarat Becali, a cãrui afirmație a fost auzitã în direct de Dan Petrescu, care se afla în studioul emisiunii. "Sper cã a fost o glumã ce a spus pentru cã nici nu se va pune problema sã jucãm altfel decît serios".

"Cine mã cunaște știe cã nu voi face nimic necurat pentru nimic în lume. Totuși, sînt într-o situație ingratã. Dacã voi pierde în fața Stelei, toatã lumea va zice cã a fost blat"

Dan Petrescu, antrenr Urziceni

a facut echipa de rahat si acum il face si pe Dan Petrescu

cum naiba poti sa fii atat de prost incat sa mergi la TV si sa recunosti ca o sa faci blat?

Doamne fereste!

Tupac Amaru01.05.2007 05:42

E clar...singura sansa ca sa fie iar bine este ca Becali sa ajunga la puscarie!

Alo....Procuratura! Se aude? Omul face propunere de blat!

La puscarie cu el!

Yoyoyoi01.05.2007 08:41

bai cretinul asta chiar nu-si poate tine gura??? FMM de idiot handicapat. S-a facut o campanie incredibila contra Stelei in aceasta perioada in presa si totul pentru ca tampitul de cioban vorbeste aiurea. Toti sunt cu ochii pe Steaua dar mai ales pe adversarele noastre directe. Au ajuns astia sa numere de cate ori si-a legat sireturile un jucator advers, cate minute a alergat altul sau cate pase utile a facut nu stiu ce jucator.

Asta isi bate joc de noi si de tot ce inseamna Steaua. Am ajuns sa-mi fie greata sa mai intru pe site-urile de sport si sa citesc tot felul de aberatii si interpretari. si toate astea pentru ca madarfacarul de oier nu poate sa taca in ma-sa din gura aia spurcata.

raulrusu01.05.2007 09:01

da intr-adevar Gigi l-a scos pe usa din dos ... vreau sa va spun ceva ... stiam de vreo 1-2 sapt de plecarea lui MM chiar de la el si nicidecum Gigi l-a dat afara ci el a plecat din motive nuami de el stiute .... nuam ica Gigi e Gigi si vom pierde enorm prin plecare lui MM ... timpul o va demonstra !!!

Miaus01.05.2007 09:10
E clar...singura sansa ca sa fie iar bine este ca Becali sa ajunga la puscarie!

Alo....Procuratura! Se aude? Omul face propunere de blat!

La puscarie cu el!

Am ajuns si la momentul in care sunt 100% de acord cu incasu'.Vezi ce om de valoare e nea Gigi.Cum ii aduce el chiar si pe oamenii care au pareri total divergente de comun acord in privinta lui...

Se pare ca Principele are niste probleme mintale destul de grave.In termeni medicali se numeste schizofrenie paranoida daca nu ma insel.

Astept cu nerabdare sa vad super conducerea aia de 5 magi care vor duce Steaua pe culmile progresului multilateral dezvoltat in CL, campionat,cupa si alte din astea.

Mai acum vreo 1-2 ani cand era Steaua calare pe val postam pe GSP pe forum ca eu il vreau pe Jiji afara.Imediat am fost luat la intrebari de "fanii" Stelei ca sunt cretin,idiot si alte epitete din astea ca eu nu vad ce bine face nea Jiji pentru Steaua cum isi da el viata pentru echipa.La momentul acela spuneam ca decat cu nea Jiji patron mai bine vad Steaua in divizia B ,C,D whatever.Si asta o spuneam in momentele cand Steaua batea Valencia si se apropia de un titlu dupa 4 ani.

Din pacate am avut dreptate si "el ciobandante" duce Steaua la colaps.

NU TE VOTEZ! AFARA DIN Ghencea!

Il Soldatino01.05.2007 11:10
Ce radical esti...Chiar nu ma intereseaza daca stiati sau nu..De ce trebuie sa te bati cu pumnii in piept "noi stiam,noi suntem buni,n-am vrut sa agitam spiritele"??NU am cui sa-mi cer scuze si nu consider ca am gresit in fata cuiva.Atitudine de marlan??de ce?ca am tupeul sa te critic?sau ca te deranjeaza unele lucruri care ar putea fii adevarate?Nu sunt rau intentionat...nu gasi in mine un dusman...sunt un om care nu-i place sa haleasca tot ce se scrie...cam asta e "marlania" mea in mare!Si uite ca NU vreu sa primesc acele probe,da-mi ban.Cenzureaza-ma si ai scapat de toate problemele!Solutie de 2 lei,nu?Dak echipa redactionala e facuta sa prmieasca doar aporbari si pupincurisme postate si nu si critici mi se pare normal sa ma cenzurezi!

Aveti macar demintate nu atitudine comunista!

este o atitudine de marlan pentru ca acuzi fara a cere detalii, probe.

Ne reprosezi faptul ca nu suntem bine informati, dar tu te lansezi in acuze fara a verifica veridicitatea stirilor. Pur si simplu STII si acest fapt iti confera puterea sa ne iei la misto.

Inca nu ai inteles, tu si cei ca tine, ca in cadrul redactiei fcsteaua.ro avem o echipa din oameni de onoare care nu manipuleaza si nici nu mint? Inca nu ai inteles ca nu am face nimic rau Stelei? Inca nu ai inteles ca nu ne permitem sa agitam spiritele ci incercam sa educam suporterii departe de ipocrizie si infantilism? Cum crezi ca mi-as permite eu sa mint? Cum crezi ca ar fi acceptat colegii mei sa iesim in fata cu o minciuna odata ce TOTI stiam de aceasta renuntare a lui MM.

Era si normal sa postam faptul ca stiam de DEMISIA lui MM si nu de DEMITEREA sa ca sa aducem putina LUMINA si sa nu lasam alde gsp si prosport sa se lanseze in tot felul de speculatii.

Nu am sa-ti au ban acum, desi, sincer consider ca modul in care pui problema nu va aduce nimic bun. O sa te las sa aduci critica la nimic si daca vei continua asa, poate te vei prinde si te vei autosuspenda. Iar la aia cu ultrasii de tastatura sa stii ca te inseli. Am fost in galerie si la meciurile Stelei la fel cum ma grabeam sa ajung in fata computerului sa editez cronica de meci. Incearca sa te informezi inainte de a posta neadevaruri pe site. Dar tine oricum nu-ti pasa, nu-i asa?

axl2301.05.2007 13:22
"Dacã aș ști sigur cã batem, aș da și un milion de dolari! E ultimul meci greu pe care-l mai avem pînã la final. Dar mã tem de lege sã fac asta. Sã cumpãr meciul n-ar fi tot una cu a fura, pentru cã eu nu dau bani la arbitri, asta nu fac niciodatã! Sã presupunem cã am cumpãrat un meci acum. Nu m-ar mustra conștiința, pentru cã ar însemna doar sã-mi iau înapoi ceea ce mi-au furat alții!".

"Sper ca Dan Petrescu sã lase mai moale sîmbãtã. Oricum, îl știu, e bãiat bun și va face el o echipã strîmbã, o tacticã greșitã care sã ne permitã nouã sã marcãm cel puțin un gol"

nu stiu daca asta se numeste aroganta sau inconstienta.

ionut_mirel01.05.2007 13:33

"steagcruce2" un mare om a parasit Steaua Bucuresti zilele acestea :(cu parere de rau pentru noi suporterii ....el a fost omul care ne-a tinut intodeauna partea noua celor care avem intradevar sange ros-albastru care am fost alaturi de echipa la bine si la greu...........ne-a tinut partea in scandaluri,el era indodeauna acolo unde se vorbea urat despre noi "suporterii" intra in direct la emisiunile sportive si venea cu argumente pro certandu-se cu presa si incercand intodeauana sa le scoata din cap ideea de care ei ne acuzau "ei nu sunt huligani ei sunt adevarati suporterii" iar ciobanasul ne acuza pe alta parte si striga in gura mare sa fim bagati la inchisoare:( te vom iuby mereu "Mihai Stoica"MM.

decker01.05.2007 20:56

Nu inteleg cu Stanu ce au, in deplasare la Real s-a compartata de nota 10. A mai dat si goluri. Coman, Andrey, O. Petre, acestia tre sa plece de la Steaua. Croitoru s-a comportat bine in meciul cu Otelul, eu cred ca tre sa ramana la noi.

DanStan01.05.2007 21:57
nu stiu daca asta se numeste aroganta sau inconstienta.

Nu, e mai mult decat atat. E o asigurare. Boieru' vrea sa demonstreze ca Steaua traieste datorita lui. Si ca in momentul in care isi va lua mana protectoare Steaua se va prabusi.

Cine ar mai baga bani intr-un club de fotbal stiind ca acel club ar putea fi trimis in Liga a doua tocmai pe baza declaratiilor publice ale fostului creditor-finantator ?

ibadarau02.05.2007 10:52
"Dau un milin sã batem la Urziceni!"

Gigi Becali a spus cã ar fi dispus sã plãteascã pentru ca Steaua sã cîștige etapa viitare, la Urziceni: "Dacã aș ști sigur cã batem, aș da și un milion de dolari! E ultimul meci greu pe care-l mai avem pînã la final. Dar mã tem de lege sã fac asta. Sã cumpãr meciul n-ar fi tot una cu a fura, pentru cã eu nu dau bani la arbitri, asta nu fac niciodatã! Sã presupunem cã am cumpãrat un meci acum. Nu m-ar mustra conștiința, pentru cã ar însemna doar sã-mi iau înapoi ceea ce mi-au furat alții!".

Doamne fereste!!!

e incredibil ce face ciobanu asta.o sa ne distruga.practic recunoaste ca face blaturi.

"Sper ca Dan Petrescu sã lase mai moale sîmbãtã. Oricum, îl știu, e bãiat bun și va face el o echipã strîmbã, o tacticã greșitã care sã ne permitã nouã sã marcãm cel puțin un gol", a declarat Becali, a cãrui afirmație a fost auzitã în direct de Dan Petrescu, care se afla în studioul emisiunii. "Sper cã a fost o glumã ce a spus pentru cã nici nu se va pune problema sã jucãm altfel decît serios".

"Cine mã cunaște știe cã nu voi face nimic necurat pentru nimic în lume. Totuși, sînt într-o situație ingratã. Dacã voi pierde în fața Stelei, toatã lumea va zice cã a fost blat"

Dan Petrescu, antrenr Urziceni

a facut echipa de rahat si acum il face si pe Dan Petrescu

cum naiba poti sa fii atat de prost incat sa mergi la TV si sa recunosti ca o sa faci blat?

Doamne fereste!

Gigi a facut o gluma cu Dan, iar gsp a scos chestia cu 1 milion de dolari.

diferenta intre o gluma de context si cele scrise de gsp e imensa.

si eu am sarit ca ars, dar la o analiza mai atenta am inteles jocul celor de la gsp.

Apropo, in ultimele zile mi se par mai anti-Steaua ca oricand. Practic tot ce se scrie in acest "ziar" e doar impotriva Stelei... Respect dreptul la opinie, dar numele Stelei e calcalt prea mult in picioare. Trebuie sa facem ceva....

SSK02.05.2007 11:06

Sa scapam de Becali.

fedora02.05.2007 13:05
Apropo, in ultimele zile mi se par mai anti-Steaua ca oricand.

Mai anti-Steaua decat Olaroiu si Becali nu e si nu a fost nimeni niciodata.

«1345»