Toti redactorii fcsteaua.ro au stiut de demisia lui Mihai Stoica inca din data de 25 aprilie, cu cateva zile inainte ca aceasta sa fie mediatizata. Am ales sa nu publicam aceasta bomba (moooaaamaa - cum ar fi sunat titlul in gsp?!) la rugamintea presedintelui inca in exercitiu. Era inaintea meciului cu CFR Cluj, unul extrem de important si d-l Stoica nu voia sa influenteze in mod negativ evolutia echipei. Noi, nici macar atat. Mai mult, inca nu precizase clar data cand va renunta la functia sa, iar distanta dintre o decizie si transpunerea acesteia in fapta, e mare la romani. Pana la urma se pare ca am avut parte si de asa ceva. Am optat pentru a nu iesi in fata cu aceasta stire preferand sa monitorizam modul in care gazetele de sport se vor lansa in ipoteze si apoi in interpretari dupa aflarea acestei demisii. A fost o operatiune dificila in care cunosteam scenariul si priveam fara a ne putea detasa o piesa de teatru al carei final era cunoscut. Am asteptat ca MM sa ia o decizie fara ca noi sa interferam cu sistemul sau decizional. In plus, replicile domnului Becali in presa la adresa lui Mihai Stoica si apoi concluzia "eu l-am dat afara" ne-au mahnit.
Acum, Mihai Stoica a plecat. A facut multe lucruri bune, a si gresit in situatii cheie. Poate cel mai mare merit al sau este tinerea la distanta a acolitilor lui Becali si nu neaparat performantele in plan sportiv. Din pacate, plecarea sa se face prin usa din dos. Asa vrea Becali. Generalului ii sunt refuzate onorurile, a fost degradat. Insasi statutul de stelist ii este pus la indoiala (atentie dragi suporteri care ganditi asa, nu este rau sa invatati din aceasta intamplare). Nenorocirea si mai mare este ca suporterii stelisti nu conteaza. Nu au contat nici atunci cand cereau demiterea lui MM pentru un pumn in obrazul unui pseudosuporter, nu conteaza nici acum cand cer mentinerea lui Stoica, nu au contat niciodata, PUNCT. Mereu stelistii au fost sacrificati pentru ca Becali nu-i vede ca pe suporteri ci ii priveste ca pe votanti, pentru ca domnia sa habar n-are ce isi doresc iubitorii Stelei. Si nici nu-l intereseaza. Are doar pohte personale pe care si le satisface metodic plecand de la ipoteza ca toata lumea gandeste si simte la fel. Ghinion....