steagcruce2
Am castigat si suntem la un punct in spatele cfrului..Asta conteaza cel mai mult..
![]()
steagcruce2
Am castigat si suntem la un punct in spatele cfrului..Asta conteaza cel mai mult..
![]()
Faptul ca nu la bagat pe Elton confirma ca Olaroiu a avut si el o vb buna la Jiji in legatura cu plecarea lui MM.Esti o mizerie Oli !!!
Pe site-ul stelisti.ro zice MM ca la Steaua au ajuns jucatori pe care el nu i-a dorit,dar i-a fost ordonat sa accepte.Pun pariu ca pe aceasta lista se afla Gigel Coman.Atat mi-as mai dori acum,sa apara MM intr-o emisiune si sa il faca de tot kkt pe Gigel Coman.Pe asta nici Becali nu la vrut,la vrut olita.Gigi a zis catre Gigel ca-i da salariu 40.000 de euro,Gigel Coman s-a plans lui olita,apoi Gigi a zis cai da 80.000,din nou la jegul de Gigel Coman nu i-a convenit si a intervenit din nou olita si uite asa o panarama de jucator are salariu 120.000 de euroi.Iar Ochirosii are parca 15.000 de euro.
RUSINE Becali!!!!!!RUSINE Olaroiu!!RUSINE Gigel Coman!!!!!!!!
BRAVO DE 100 DE ORI MM Stoica!!!!!!!!RESPECT PE VIATA pentru. MM Stoica!!!!!!!!!!PUNCT.
Faptul ca nu la bagat pe Elton confirma ca Olaroiu a avut si el o vb buna la Jiji in legatura cu plecarea lui MM.Esti o mizerie Oli !!!
Corect,exact asta vroiam sa punctez si io.Elton a venit la Steaua pentru. ca la vrut MM,lui Becali nu-i place ca nu are forta,iar antrenorul,scuzati-ma bufonul(pentru. ca olita nu-i antrenor) nu la vrut sub nici o forma.Mai bine il pune Gigi pe Radoi antrenor.Decat olita ratatu'.
Oli ESTI O MIZERIE,ESTI O MIZERIE,Oli ESTI O MIZERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un joc bun fata de ce am jucat in ultimul timp...daca o sa jucam asa pana la final nu ne mai poate pune nimeni probleme...
super meci .. se pare ca si`a revenit ![]()
Nu'l mai suport pe cioban!!! Il da afara pe MM, face echipa cum vrea el...pur si simplu mi'e scarba de el! Cine naiba l'a adus pe Lovin ala la Steaua?! ciobanul! si e titular...incredibil...fac pariu pe ce vreti voi ca Lovin e cel mai slab jucator din istoria Stelei, fara pic de caterinca...la inceputul meciurilor, cand il vad pe ala titular deja ma gandesc cu groaza ca Steaua va juca in 10 oameni...si cand vezi ce rezerve avem...Ovidiu Petre, Elton, Bostina...
Steaua a jucat destul de bine in seara asta , asemanator cu ce juca la inceputul campionatului.
Daca aveam un lot suficient de numeros si valoros si nu aveam atat de multe accidentari , ne bateam la titlu !
FORZA Steaua !
cine draq o sa mai scoata cutitele pe la TV cu alde lucesti sau b(p)orci ?
muce junior a si inceput pe la fanatik: cica iar revine Steaua pe final ca anul trecut(adica vezi doamne le blatuim). bat din pinteni ai draq ca a plecat MM fularsteau2 :neutral: :twisted:
era singurul care le mai dadea boturi. parca vad perioada cand era la putere Paunescu, nici nu mai putea sa vorbeasca, d'apai sa se mai si lupte cu ei.
Salutare,
vad fel de fel de ipoteze si scenarii pe aici: a zis unu' ca pleaca Elton si a inceput toata lumea cu intrebarile, ca unde pleaca, da' de ce pleaca, il distruge Olaroiu si pe asta, etc. A zis si Meme inainte sa plece ca despre Elton vom putea vorbi la vara, in sensul ca acum nu are cu cine sa joace. Voua nu vi se pare ca e cam in plus pe teren? De fapt, ca sa fim cinstiti, ailalti 9 jucatori de camp sunt in plus pe langa el. Pur si simplu nu are cu cine - din cauza asta astept ca in vara sa-i fie adusi coechipieri cu care sa reinvatam jocul de pase rapide, "marca inregistrata" Steaua.
Alta faza, cu ov Petre, de ce a intrat in locul lui Badea. Pai a fost cea mai logica mutare posibila. Cat era scorul? 2-0 pentru noi. Cati atacanti valizi avem in lot? 2. Care e cel mai valoros dintre ei? Vali Badea. Ce sens are sa-l tina in teren ca sa riste o accidentare? Daca se intampla asta, asa-i ca jucam urmatoarele meciuri numai cu Victoras varf impins? Cine trebuia sa intre in locul lui Badea? Elton? Nu...Era nevoie de om care "sa tina" de rezultat, si ala e ov Petre. Terminati cu chestia asta ca trebuie sa atacam indiferent de scor, marile echipe stiu sa tina de rezultat si nu e nici o rusine in asta.
O chestie interesanta cu Croitoru, mie mi-a placut f mult cum a jucat. De ce a stat pe bara pana acum? Sa fie Meme de vina pentru asta? Sau Olaroiu? Cum a plecat Meme, a inceput sa joace...
Cum am spus mai sus, scenariu de film
Forza Steaua, vrem aceeasi determinare si in meciurile urmatoare
Eu zic sa ii dedicam aceasta victori lui MM pentru tot ce a facut pentru Steaua.Iti multumim din suflet.
Papillon,
Citindu-ti posturile imi dau seama ca vechea Steaua e pe cale de disparitie si avem in fata o noua Steaua nu doar cu un nou patron, antrenor sau jucatori ci si cu o noua filozofie de joc sau de "viata" si noi suporteri asortati, bineinteles, la ace(a)sta.
Intr-un fel m-am resemnat...
Imi e foarte greu, totusi, sa inteleg cum poate un suporter sa-i gasesca scuze unei nulitati (umane si profesionale) de tipul lui Olaroiu.
Sau poate poti sa-mi explici cum vrea marele Oli sa-l integreze pe Elton de pe banca? Prin telepatie?
Sau de ce n-a spus macar un cuvant de bine despre fostul sau colaborator, Mihai Stoica?
RESPECT MM!!! STIU CA VEI VEDEA ACEST MESAJ! STIU CA STAI MULT PE WWW.FCSTEAUA.RO! Ma durea sufletul cand te vedeam azi dand acel interviu de adio si cum faceai tot posibilul sa'ti stapanesti lacrimile...E frustrant ca din 3 oameni importanti de la Steaua care erau acuzati de rezultate proaste (MM, Oli si Gigi) sa pice cel mai capabil dintre ei...Stiu ca suferi mult MM, dar sa nu uiti niciodata ca majoritatea suporterilor celei mai iubite echipe din Romania te respecta! si asta e un lucru mare...MULTUMIM pentru TOT MM!
Papillon,
Citindu-ti posturile imi dau seama ca vechea Steaua e pe cale de disparitie si avem in fata o noua Steaua nu doar cu un nou patron, antrenor sau jucatori ci si cu o noua filozofie de joc sau de "viata" si noi suporteri asortati, bineinteles, la ace(a)sta.
Imi e foarte greu, totusi, sa inteleg cum poate un suporter sa-i gasesca scuze unei nulitati (umane si profesionale) de tipul lui Olaroiu.
Sau poate poti sa-mi explici cum vrea marele Oli sa-l integreze pe Elton de pe banca? Prin telepatie?
Sau de ce n-a spus macar un cuvant de bine despre fostul sau colaborator, Mihai Stoica?
Ayrton,
In tot ceea ce scriu incerc sa fiu cat se poate de obiectiv. Cuvintele cheie aici sunt doua: "incerc" si "obiectiv". "Incerc", nu stiu si cat reusesc. Intr-un articol de acum doua saptamani am subliniat ideea ca este timpul ca Olaroiu sa ne lase. De ce? Simplu, pentru ca jocul nostru nu merge (de ceva vreme, nu doar de cateva etape) si nu se vede nici o imbunatatire sau o raza de speranta. Asta nu inseamna, atentie, ca daca jocul va incepe sa se apropie de ceea ce ne dorim noi, suporterii, ii voi cere in continuare demisia lui Olaroiu. Trebuie sa fim 100% realisti si sa judecam strict in functie de ceea ce se intampla pe teren, fara sa amestecam sentimentele. Merge jocul, bravo Oli si echipa. Nu merge, afara Oli si jucatorii care nu mai corespund. Easy.
Pe de alta parte, "nulitatea" de antrenor cum il numesti tu este raspunzator de cele mai mari performante ale echipei de 10 ani incoace. Vrem, nu vrem, asta e realitatea. S-a vorbit atata pe tema asta incat nu are rost sa mai intram intr-o polemica. S-a spus ca a fost noroc, bafta si cate si mai cate. Putem spune atunci, in aceeasi nota, ca ceea ce se intampla acum cu jocul echipei este ghinion? ...
Eu zic sa excludem norocul si ghinionul din ecuatie si sa ne concentram asupra prezentului si situatiei existente. Sincer, mie jocul cu galatiul mi-a placut. Nu stiu cat au fost de motivati sau nemotivati galatenii, cate mii de euro le-a dat Gigi sa se lase batuti sau altele de genul asta, stiu ca am luat 3 pcte, am batut cu 3-0 iar jocul a fost placut. S-a jucat altceva.
Treaba cu Elton, iar ne dam cu presupusul. Ca si cu Marius Croitoru de altfel. S-a tot zis ca Marius nu joaca din cauza lui Olaroiu, ca-l tine asta pe banca. Totusi, cum a plecat Meme a fost introdus in teren. Eu, ca simplu suporter care nu are acces la informatii din interiorul clubului, pot gandi ca Meme a fost acela care a insistat ca Marius Croitoru sa nu joace. Dar nu as face decat sa speculez, si nu e bine.
Elton este un fotbalist bun, dar care, deocamdata, nu are cu cine sa joace. A spus-o si Meme, inainte sa plece - "vom vorbi despre Elton la vara", chiar asa s-a exprimat, in sensul ca vor veni si alti fotbalisti tehnici cu care sa poata intra in combinatii.
Repet, nu facem decat sa ne dam cu presupusul. Iar eu nu-l sustin pe Olaroiu, ci ideea de performanta la Steaua. La felul cum a jucat echipa in acest retur de campionat, Oli trebuie sa plece.
Cea mai interesanta perioada o sa fie la vara, cand sunt transferurile - stiu ca asta asteptam in fiecare an, si de fiecare data am cam luat-o in bot, dar sper ca anul asta sa se dea trezirea. Pentru ca am fost penibili campionatul asta, si nu ma gandesc deloc la rezultate. Puteam sa fim pe 10, dar sa jucam ceva. A vazut si Gigi care e miscarea si ca nu se face treaba dupa ureche. Sa-l schimbe pe Olaroiu, nici o problema - dar sa vina cu un tehnician adevarat, nu cu "lovituri de imagine".
"Sau de ce n-a spus macar un cuvant de bine despre fostul sau colaborator, Mihai Stoica?"
Aici iar ne putem da cu presupusul. Nu stim nici eu nici tu ce s-a intamplat cu adevarat, cat de mult s-a amestecat Meme in treburile lui Olaroiu sau invers. Personal, nu-mi pare bine ca a plecat Meme. Dar constat cu surpriza ca numarul simpatizantilor lui Meme este destul de mare si ca abia dupa ce si-a dat demisia incepe sa fie apreciat la adevarata valoare. Eh, asa suntem noi. Mai acum o luna era forumul plin de epitete dragalase gen "mascariciul", "mincinosul" si altele. Acum vad ca toata lumea il plange pe Meme ca ce cinstit si stelist a fost el...
Astept cu interes declaratiile de dragoste care vor aparea dupa demiterea lui Olaroiu ![]()
nu despre meci vreau sa discut, ci despre presa, acel subiect care ne macina mereu. Pentru multi exista doar Gazeta si Prosport, desi majoritatea ii hulesc pe cei ce scriu la aceste publicatii. In acest caz domnilor, de ce nu va intoarceti privirea si spre Spt sau mai ales spre Fanatik, un ziar care mie mi se pare interesant, iar ca editie on-line, www.fanatik.ro mi se pare ca se bate de la egal la egal cu gsp-ul pentru suprmatie. Ce parere aveti?
Astept cu interes declaratiile de dragoste care vor aparea dupa demiterea lui Olaroiu![]()
Nu papillon, NIMENI in afara de tine si daffy va plange dupa Oli. Omul a dovedit ca nu are demnitate si, dupa parerea mea, nici pricepere. Rezultatele cu care se mandreste au venit la nici 2-3 luni dupa ce a preluat echipa, deci cat era echipa lui si cat a predecesorilor este de discutat. Abia echipa din acest campionat este 100% a lui si nu arata bine de loc, nu a aratat ce vrem nici macar la inceputul campionatului cand toti jucatorii erau valizi. Au mai fost cateva focuri de paie, gen am batut Kievul, dar apoi in mod constant am jucat mizerabil si rezultatele au fost pe masura. Dar bineinteles toate acestea sunt numai in mintea mea, tu poti vedea lucrurile altfel, un pic mai roz...
Salutare!
Dupa cum se vede, se pare ca echpa se mobilizeaza mai bine in momentele de tensiune sau dupa.... Oricum, hai sa nu-l mai plangem pe MM. Ii multumim pentru tot ce a facut la Steaua in perioada petrecuta, dar dupa cum noi nu stim adevarul despre aceasta despartire, nu ne ramane decat sa mergem mai departe si sa ne vedem de jocul nostru. In ceea ce-l priveste pe Olaroiu, i-as mai da credit in continuare pentru ca oricat de defensiv ar juca, a folosit aceeasi jucatori si atunci cand am avut bucuriile imense din LC sau din Cupa UEFA. Nici Mircea Lucescu, care e considerat un antrenor f. valoros, nu a realizat prea multe prin LC. Orice antrenor/echipa are momente de relaxare. Olaroiu este cel mai experimentat antrenor din tara in ceea ce priveste jocurile in cupele europene. A castigat o experienta extraordinara jucand cu Real Madri, Lyon, D. Kiev si celelalte meciuri din Cupa UEFA. Dupa parerea mea in LC am scos 5 puncte extrem de valoroase. Puncte la care nici nu visam inainte. Intr-adevar, Olaroiu are momente in care se blocheaza si aceasta stare de spirit se transmite si jucatorilor. Aici cred ca ar mai trebui sa lucreze, in special la insuflarea increderii jucatorilor in momentele cheie (vezi inaintea unor jocuri importante cum au fost cele cu Real si Lyon). Cred ca si-a dat seama de acest lucru. Eu zic sa mergem in continuare cu el si anul viitor. Dupa asta vom mai vedea. Hai Steaua! steagcruce2
Acum spuneti ca "Jucatorii s-au mobilizat exemplar, au pasat mereu pe pozitie viitoare, au inlocuit pasele lungi si ineficiente din trecut cu progresia si verticalizarea." Deci e meritul jucatorilor. Nu sa pomenit nimic de Oli.
Cand echipa nu joaca e vina lu Oli. Cum dq?!?!?! Ma rog....
Ar fi bine sa nu il mai criticati atat pe Oli, ci sa criticati jucatorii atunci cand echipa nu joaca.
steagro sprecl2 spre cl steagcruce2
Respect MM, de la Vatra Dornei
Papillon,
CU MARE, MARE parere de rau cred ca micutul brazilian se va integra la o alta echipa, nu la Steaua. parerea mea ca doar MM-ul si noi, suporterii, il dorim in echipa. vin vremuri tulburi!!!!
Probabil unul dintre principalele motive al introducerii lui Ov. Petre a fost faptul ca trebuia sa prinda citeva minute intr-un meci oficial, avind in vedere ca etapa viitoare mai mult ca sigur va face cuplu cu Baciu, in centrul apararii. Dupa meciul de la Cluj nimeni nu a bagat de seama ca in acest final de campionat situatia este critica in ce priveste indisponibilitatile.
Probabil unul dintre principalele motive al introducerii lui Ov. Petre a fost faptul ca trebuia sa prinda citeva minute intr-un meci oficial, avind in vedere ca etapa viitoare mai mult ca sigur va face cuplu cu Baciu, in centrul apararii. Dupa meciul de la Cluj nimeni nu a bagat de seama ca in acest final de campionat situatia este critica in ce priveste indisponibilitatile.
Adevarat!!
Papillon,
Ideea e urmatoarea:
Am ajuns sa vorbim si sa polemizam mai mult despre Steaua lui Olaroiu, Steaua lui Stoica sau Steaua lui Becali... decat despre Clubul Steaua si atat.
Aici e drama, am intrat in jocul lor si nu mai reusim sa percepem Steaua decat raportandu-ne la o persoana, indiferent cat de importanta este ea. Clubul nu mai conteaza, conteaza forta personalitatii unuia sau altuia... parerile unuia sau altuia si, nu in cele din urma, viziunile lor, ce se schimba in functie de interese sau toane.
Bravo Steaua...
Va rog raspundeti!!!
Goian joaca in meciul cu Urziceniul dupa acel caronas galben din meciul cu Otelul?
..nu de alta..dar le aduna etapa de etapa..si cum Radoi e out...