FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3 - 0

«12345»
Steaua_stelistul29.04.2007 18:59

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 Forza Steaua steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 Trebuia sa il bage macar din respect pe Elton in ultimele 10 minute in locul lui Croitoru!!!La`s ca`i bine si asa!!!

dydyro29.04.2007 19:00

Nu procep de ce nu la bagat pe Elton!!! :-( ..oricum... spre cl

baby_stelista29.04.2007 19:01

in sf un joc care mi-a placut..in pare bine ca a dat si Ochirosii un gol..chiar imi doream..frumos gol,i-a dat craci lu ala:))totusi trebuia bagat si Elton:|..am auzit ca Andrey e iar accidentat si ca va afce alta operatie..asa a zs comentatoru..e adevarat?:|..per ansamblu mi-a placut meciu..si despre Thereau nu cred ca il da..nu are daca..omu da goluri da pase,daca sa-l dea?:|..Forzza Steaua steagcruce2

Steaua_stelistul29.04.2007 19:01

steagcruce2 Forza Vali Badea!!! forzateaua

ss lucki29.04.2007 19:02
sigur sigur? el si Dica is favoritii mey;) aa si Vali Badea..aa si am mai auzit ca pleaca Dica ? ~x( steagsahmic steagsahmic steagsahmic 3-0 FORZZAA Steaua

eu cred ca Thereau va pleca! sa fim seriosi, pe el nu-l tine nimic in Ghencea, plus ca prin mazilirea lui MM va fi rezerva lui Dica, Badea sau Iacob. La fel si Elton si Andrey... asta e, o sa transferam de la Bistrita si piatra-neamt... din pacate, ne vom reintoarce in mocirla blaturilor si a combinatiilor... MM n-a vrut sa se bage si sfatuitorii ciobanului, in frunte cu olita l-au indepartat cu lasitate.

OLIgofren de mizerie

baby_stelista29.04.2007 19:03

ma scuzati...eu am scris de ce ( prescurtat) si acolo imi arata daca...scuze:D

Kekea29.04.2007 19:06
eu cred ca Thereau va pleca! sa fim seriosi, pe el nu-l tine nimic in Ghencea, plus ca prin mazilirea lui MM va fi rezerva lui Dica, Badea sau Iacob. La fel si Elton si Andrey... asta e, o sa transferam de la Bistrita si piatra-neamt... din pacate, ne vom reintoarce in mocirla blaturilor si a combinatiilor... MM n-a vrut sa se bage si sfatuitorii ciobanului, in frunte cu olita l-au indepartat cu lasitate.

OLIgofren de mizerie

Nu e adevarat.Thereau joaca prea bine ca sa fie lasat pe banca.Toti stiu asta, si Gigi si Olaroiu

capone29.04.2007 19:09

Doamne ce declaratie optimista a dat Gigi pe realitatea acum 5 minute. Parca are un gand de schimbare? Sa fie asta oare momentul schimbari totale a Stelei? Ce bine ar fi daca ar respecta Gigi tot ce a spus. . . forzza Steaua steaua_ro

mafy_4ev3r29.04.2007 19:09

sper sa nu plece Cyril orcium...as vrea sa stiu exact motivu pentru care a plecat MM ...:-?? ati auzit ca Becali a spus ca are un motiv da nu o sal afle nimeni...:|fularsteaua2fular-campionii

Nepotu29.04.2007 19:11
Stai calm ca nu pleaca Thereau nicaieri.

Da de unde a venit vorba ca pleaca Thereau ? In sfarsit un meci frumos..Forta Steaua!!!

mafy_4ev3r29.04.2007 19:11

uitati`va in continuare pe kanal d ca is declaratii`le ;x fular-campionii

Da de unde a venit vorba ca pleaca Thereau ? In sfarsit un meci frumos..Forta Steaua!!!

:P pai a venit vorba de la cinmeva care zicera ca oricum la vara Thereau si Elton isi fak bagajele sau aja ceva..si am intrebat dak ii sigur? :D;) sper sa nu plece oricum steagcruce2

SS Lazio29.04.2007 19:14

Referitor la faza cu blaturile...e un subiect inepuizabil,sa nu-l deschidem si sa nu cumva sa blamam aiurea!

Avem o echipa buna,daca batem nu inseamna ca ne-au lasat adversarii! Sa fim seriosi,Steaua e o echipa capabila sa invinga orice echipa romaneasca la 3 goluri!

Alte lucruri care poate te fac sa spunem ca suntem *blatisti*:.faptul ca a plecat MM...eh,aici e interpretabil.S-a zis ca suntem blatisti fiindca MM se certa cu toti si era antipatic multora.Ei bine,double G nu e antipatic ?!?!?!

Un alt lucru...am auzit ineptia asta conform careia vom reinnoda legaturile cu echipele blatiste,explica-mi cum dracu' se poate intampla asta!Adica inainte MM Stoica era bodyguard si nu-i lasa pe ceilalti sa intervina la Gigi,era el impedimentul major,gardianul dreptatii? Nu prea cred.

Baietii au avut un mare apetit,si un moral ridicat totodata dupa meciul cu CFR Cluj.Avantul lor e explicabil,atitudinea asta e logica,deja de bani nici n-are rost sa vorbim...le da oierul

Sa nu mai insinuam noi nimic,trebuie sa credem in echipa noastra ,implicit in Oli.Eu ,cel putin,raman fidel parerii mele :nu cred ca suntem hoti ca si cei din groapa!

Forza Steaua!

revollver29.04.2007 19:16

un jos bun in general..in special mia-u placut Croitoru , Badea , Ochirosii Petre Marin SI ALTII...Lovin ca da obicei nu mia placut dar nici el nu a facut un joc pros...totusi Elton trebuia baga ...sper sa il tina...si de unde ati auzit voi ca pleaca Dica sau Thereau??

forzzasteaua_alice29.04.2007 19:20

steagcruce2 steagcruce2 fularsteau2 forzza Steaua....a jucat superb in seara asta...bv Badea,Iacob ,Ochirosii...forzza Steaua....

avem un singur scop

un ideal in viata

sa fim mereu prezenti

sa fim mereu in fata

cu suflet de-nvingator

inima ros-albastra

luptam pentru culori sprecl2

si pentru echipa noastra

la la la la la la

forzza Steaua

care mai vrea sa vb ma gasiti la forzzasteaua_alice :P steagsahmic

crafft29.04.2007 19:22

Fara jigniri ! Atentie !

Moderatorii

baby_stelista29.04.2007 19:22

eu cred ca Thereau si/sau Dica nu vor pleca..sa fim seriosi..sunt unii din cei mai buni jucatori ai Stelei..de ce sa-i dea?!?!.. steagsahmic

dI@bL029.04.2007 19:41

schimbare proasta Badea-ov.Petre.rusine Oli iar a terminat meciu cu 3 inchizatori.Elton dupa c a aratat si la cat a costat ar trebui sa fie titular.Oli rusinik fricosule.bv Ochirosii!!

mikenisme29.04.2007 19:41

off topic nu stergeti....nus cati din voi ati vazut in seara asta emisiunea fanatik...a fost MM in direct...DECI AM PIERDUT UN STELIST ADEVARAT ! io unul innebunesc nici nu pot sa ma bucur de victorie..

mafy_4ev3r29.04.2007 19:44
off topic nu stergeti....nus cati din voi ati vazut in seara asta emisiunea fanatik...a fost MM in direct...DECI AM PIERDUT UN STELIST ADEVARAT ! io unul innebunesc nici nu pot sa ma bucur de victorie..

:( mie una imi pare rau pentru MM ...da asta este ...acolo este ceva la mijloc intre el si Becali sper sa aflam ce

zeno_bogdan29.04.2007 19:47

foarte bun meci!bv baieti !si ca tot veni vb de plecari daca vreti sa il vindeti pe Elton?

cisco29.04.2007 19:48

Ceva scantei pe teren .. mi`a placut ce am vazut ! Bravo Steaua , INTOTDEAUNA SUPERIORI !

scorpio8729.04.2007 19:53

gata nu mai vine Neaga la Steaua fac pariu ..:((,daca a plecat MM :(((

mafy_4ev3r29.04.2007 19:56
gata nu mai vine Neaga la Steaua fac pariu ..:((,daca a plecat MM :(((

:( din cate stiu eu si Becali il vrea pe Neaga numai ca MM a vorbit cu el acuma nu stiu cine o sa mai vorbeasca :(

MALDINI_STEAUA29.04.2007 20:01

Eu zic ca vine Neaga , am tupeu sa fac si pariu :D

w3bmaster29.04.2007 20:04

Am batut ... inca nu jucam fotbal dupa ce renume are Steaua

Ochirosii eu zic ca treuie sezonu urmator .... Titular

Hmm daca Gigi face ce a zis dupa meci cred ca e bine (numa profesionisti sa ii vedem si cine sunt)

Forza Steaua se vede LC :)

«12345»