FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3 - 0

«12345»
Blondynutza`_Stelista`29.04.2007 18:17
steagcruce2 Forzza Steaua pana la moarte si castiga Steaua cu 2 - 1 sper :-)

Ce 2-1 ...3-0 sau 4-0 :)) Sa mai reînvie si Steaua ! steagsimplu

Liutza29.04.2007 18:18

Buna, sunt noua pe forum, si vreau sa impartasec cu voi bucuria meaca Steaua cred eu ca va castiga! Forta Steaua!

alin4friends29.04.2007 18:18
1-0 la pauza, dupa o repriza chiar bunicica !! Am vazut dupa foarte mult timp devieri, un-doiuri, tot tacamul.

S-a vazut o schimbare de atitudine .... sa aiba vreo legatura cu demisia lui Stoica ?

Un rol determinant in aceasta schimbare il are si Croitoru...grasut,dar alearga bine...

Petre Marin si Badea asigura o viteza in plus ,deasemenea.

Iacob e omul din fata portii,viteza lui e mai putin importanta,dupa cum s-a vazut si la golul 2.

Nu avem cum sa pierdem vreun punct azi...pare destul de clar!

alin4friends29.04.2007 18:21
cum pot sa vad meciu si eu

ca stau in germania

Daca urmaresti acest thread de la inceput am dat indicatii in acest sens...

Totusi, www.rojadirecta.com, descarca "soapcast", de pe soapcast.com si da-i click pe unul din link-urile meciului Steaua-Galati,care a inceput la ora 19.00

mafy_4ev3r29.04.2007 18:21

clar ca catigam nu se pune problema:P se vede ca domina Steaua sper sa fine 3-0 ;x ;) pacat ca nu joka Cyril :(( fularsteaua2 steagcruce2

dr.adrian929.04.2007 18:27

ba ce ziceti

sa fie blat

ma astept si la injuraturi

ss lucki29.04.2007 18:31
ba ce ziceti

sa fie blat

ma astept si la injuraturi

tot ce se poate, acum ca a plecat MM. Marius stan nu i-ar fi dat niciodata meciul lui MM, dar asa... o sa intram din nou in cooperativa, ne impacam cu tata jean si tu Gigel si romel si s-a zis cu performantele europene

alexmk1729.04.2007 18:38

Baciu si Lovin nu pot intra ca au inceput titulari, dar il astept cu emotie pe Gigeeeeelllllll Comaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn!

Hai Oli, curaj! Baga-l pe Gigel!

Nu are rost sa-l bagam pe Elton! Poate chiar face baiatul niste spectacol si asa ceva este interzis in Ghencea! Noua ne plac fotbalistii truditori care se chinuie un meci intreg sa dea o pasa corecta! Vrem fotbalisti in teren care din 10 centrari dau 9 in tribuna si mai vrem fotbalisti care fac preluare si sare mingea la 10 metri de ei!

HAI OLIIIIIIIIIIIIIIIII! Curaj! Baga-l pe Gigel ca ne e dor de el!

Propun ca la meciul cu Ceahlaul si FC National, ca in Cotroceni nu ne interzice nimeni, sa huiduim in continuu si sa strigam non-stop: Elton, Elton, VREM SPECTACOL!

AM UITAT DE Ovidiu Petre! NOROC CU Oli CA SI-A AMINTIT! ALT FOTBALIST DE SPECTACOL!

BRAVO Oli! ESTI MAI MARE CA MOURINHO SI FERGUSON LA UN LOC!

raul stelistu29.04.2007 18:41

Intra parasuta asta de ov Petre..........ce masa de lingau nu-l baga pe Elton?

artex29.04.2007 18:44

Avem 2-0, dar sa fim seriosi...jucam turca frate !

ss lucki29.04.2007 18:44

s-a zis, raul, cu Elton... baiatul are zilele numarate la Steaua, va pleca in vara de mana cu Thereau

mafy_4ev3r29.04.2007 18:45

ar putea fff bine sa`l bage pe Elton da daka pe Elton lo propus MM in Ghencea atuncea nici de`al drekului nu`l baga Oli ;) deki nu te stresa mai bn jukam cu kkturi ca ov Petre steagcruce2

flo220329.04.2007 18:45

nu-l vrea Jiji fularsteaua2 . zau daca nu merge mai bine echipa fara Radoi

mafy_4ev3r29.04.2007 18:46

cn o zis ca pleaca Thereau ? :o

zuza nebuna`29.04.2007 18:51

plecam cu 3 pct....e bine...locu 2 al nostru eu..clar!!! se pare ca si revine echipa..incetu cu incetu....iar despre MM..nu prea stiu ce sa zic..poate ca e bine..poate ca nu...depidne cum privesti! forzateaua

Cazorla29.04.2007 18:52

nu va juca nici in seara asta Elton :(

olita sa-ti trag sus marioneta draq :evil:

SteauaToronto29.04.2007 18:53

Olaroiu si Gigi niste mizerii asta sunt. Isi bat joc de Elton de tot halul. Oli esti un sclav ordinar asta esti.

Am pierdut respectul putin pentru acesti 2 indivizi. Sa va dea Dumnezeu "sanatate"!

zuza nebuna`29.04.2007 18:53

e prima data cand citesc qestia de th!! se aude ca pleaca!?!?! Elton sa se duca pe unde a venit...da th?!?

mafy_4ev3r29.04.2007 18:54

gooooll Razvan Ochirosii :x FORZZA Steaua

MALDINI_STEAUA29.04.2007 18:55

Mama unde-a pus-o Ochirosii :)))

3-0

SS Lazio29.04.2007 18:55

Am avut un inceput fuliminant,primele 15 minute au fost superbe,de-a dragul te uitai,nu puteau galatenii sa iasa din careu...Repriza a continuat cu ofensiva noasta si reusita.Dupa parerea mea,o repriza buna.

A doua repriza incepe brici,[bravo uriasule!] ...spre final ne-am pierdut,eh asta e! ,suntem pe un drum ascedent ,orice nepriceput poate observa asta!

Observatii:*Trebuia bagat Elton ,daca nu la inceput cel putin in minutul 60,dar nu trebuie sa uitam ca totusi se joaca intr-o formula mult mai ofensiva,rapida si ,de ce nu?,spectaculoasa.Un meci care ,per total,depaseste multe altele;

**Nu trebuia inceput cu Cristocea,nu e nici in forma maxima,nici nu e prea sanatos

Ne-am descurcat bine,mai sunt 5 etape in care trebuie sa castigam! In absolut fiecare meci!;

Ma astept la victorii la scor in etapele ce vor urma.

FORZA Steaua!

GOL Ochirosii! HEHE:D

Kekea29.04.2007 18:57

Stai calm ca nu pleaca Thereau nicaieri.

alin4friends29.04.2007 18:58
Am avut un inceput fuliminant,primele 15 minute au fost superbe,de-a dragul te uitai,nu puteau galatenii sa iasa din careu...Repriza a continuat cu ofensiva noasta si reusita.Dupa parerea mea,o repriza buna.

A doua repriza incepe brici,[bravo uriasule!] ...spre final ne-am pierdut,eh asta e! ,suntem pe un drum ascedent ,orice nepriceput poate observa asta!

Observatii:*Trebuia bagat Elton ,daca nu la inceput cel putin in minutul 60,dar nu trebuie sa uitam ca totusi se joaca intr-o formula mult mai ofensiva,rapida si ,de ce nu?,spectaculoasa.Un meci care ,per total,depaseste multe altele;

**Nu trebuia inceput cu Cristocea,nu e nici in forma maxima,nici nu e prea sanatos

Ne-am descurcat bine,mai sunt 5 etape in care trebuie sa castigam! In absolut fiecare meci!;

Ma astept la victorii la scor in etapele ce vor urma.

FORZA Steaua!

GOL Ochirosii! HEHE:D

sunt curios ce se mai poate declara referitor la Elton...Ar trebui sa se spuna adevarul!

Ochirosii e un pusti sufletist,respect!

Roger29.04.2007 18:59

Foarte bun Croitoru!

mafy_4ev3r29.04.2007 18:59
Stai calm ca nu pleaca Thereau nicaieri.

sigur sigur? el si Dica is favoritii mey;) aa si Vali Badea..aa si am mai auzit ca pleaca Dica ? ~x( steagsahmic steagsahmic steagsahmic 3-0 FORZZAA Steaua

«12345»