FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3 - 0

«1345»
Za Best30.04.2007 14:07

In sfarsit,un meci bun!Mai bun decat cel cu CFR-ul!Dar...ramane de vazut ce se va intampla in continuare!Cat despre Oli...la un moment dat,am jucat ieri cu 3 mijlocasi la inchidere-Para,Lovin si Petre!In plus...JayJay ii face echipa,oamenii lui MM nu mai joaca titulari,desi unii sunt foarte buni(Ochirosii,Elton)...pentru mine,Olaroiu este un caracter ZERO!

forever_STEAUA30.04.2007 14:12
Va rog raspundeti!!!

Goian joaca in meciul cu Urziceniul dupa acel caronas galben din meciul cu Otelul?

..nu de alta..dar le aduna etapa de etapa..si cum Radoi e out...

Nu va juca in meciul cu Unirea Urziceni.

thewayiam8530.04.2007 15:18

Eu cred ca Elton va pleca din vara de la Steaua.Zilele sale sunt numarate.Cat despre ce a zis patronul dupa meciul de la Cluj,am foarte putine de comentat.Un jucator ca Elton,de geniu,care face doar faza de atac,care are tehnica viteza,care e spectaculos,inventiv etc si nu are forta,doar atat poate face.A mai facut si recuperarisi interceptii dar putine.Sincer e cel mai bun jucator pe care l-am vazut jucand vreodata in campionatul nostru,si printre cei mai buni jucatori pe care i-am vazut in viata mea desi are la activ doar 5 meciuri.Multi zic ca trebuie sa confirme.Fals.A confirmat dar 1.n-are cu cine

2.nu e inteles,e invidiat 3......... 4 ....SUnt multe motive pe care cred ca le stiti.Steaua nu e o familie.Nu e unita.Sa dea Domnul sa gresesc.Steaua adevarata a existat pana la venirea lui Gigi Becali mai mult (total sau aproape total-perioada `80-`90)sau mai putin(partial sau prea putin-era Jiji behali)

E cu 2 clase peste tot lotul Stelei.Cand nea imi zice ca nu e bun de cupele europene,se inseala.E numai bun.La calitatile sale e fenomenal.Daca avea inaltime si forta era la real sau la alte cluburi titular si nu se intreba ce dracu joaca Steaua frate?Numai plouate pe varfuri,pase laterale si inapoi,pase in adancime.Steaua joaca f.prost si previzibil.Elton e singurul care poate face diferenta,dar nu singur ci ajutat.Putea si singur,gen Messi,daca avea fizic si inaltime.Sau ca Hagi,dadea 2-3 pase de boabe si iesea la pauza moment dupa care echipa nu mai juca nimic.Sincer Steaua are multe nulitati in echipa.Iar Gigel Coman,Baciu si Lovin sunt cele mai mari.Ar fi multe de spus dar sunt convins ca sunteti de acord cu mine.Sincer,nu cred ca va mai prinde vreun minut iar la vara va pleca.Iar la Steaua,cred ca patronul face echipa,in sensul ca impune pe cine vrea el daca nu-i convine ceva.Oli nu e antrenor,e un mascarici.A avut rezultate pentruca a avut echipa rodata,facuta de Piturca,continuata si finisata de Zenga si Protasov.N-a avut de facut decat sa urmeze tacticile lor,sistemul lor de joc.A avut aceeasi jucatori (in mare parte)etc

John-Stelist-Nr 130.04.2007 16:14

Am auzit ca Dica a inceput antrenamentele ... cand va juca ??? Si cand va juca Steaua - Unirea Urziceni ??? La ce ora ??? Pe ce program ??? :mrgreen: ....

P.S. steagcruce2 forzateaua steagcruce2

stelista2330.04.2007 17:45

are cineva inregistrarea de la meci?nu am fost acasa si a trebuit sa-l ascult la radio....

cos30.04.2007 18:26

in acest meci Steaua a castigat un jucator extraordinar Croitoru a driblat,a dat pase din prima, a aparut la pasa.ce mai e jucator de Steaua

papillon30.04.2007 21:49
Nu papillon, NIMENI in afara de tine si daffy va plange dupa Oli. Omul a dovedit ca nu are demnitate si, dupa parerea mea, nici pricepere. Rezultatele cu care se mandreste au venit la nici 2-3 luni dupa ce a preluat echipa, deci cat era echipa lui si cat a predecesorilor este de discutat. Abia echipa din acest campionat este 100% a lui si nu arata bine de loc, nu a aratat ce vrem nici macar la inceputul campionatului cand toti jucatorii erau valizi. Au mai fost cateva focuri de paie, gen am batut Kievul, dar apoi in mod constant am jucat mizerabil si rezultatele au fost pe masura. Dar bineinteles toate acestea sunt numai in mintea mea, tu poti vedea lucrurile altfel, un pic mai roz...

Well, FortuneTeller, nu-mi spune ca tu injurai de mama focului dupa meciurile cu Kievul, cu Standard, cu Betis si dupa calificarea in semifinala UEFA cu rapid, ca nu te cred :)

Foc de paie? Au fost cam multe "accidente" de felul asta anul trecut, nu crezi? Si toate cu Olaroiu la carma. Chiar asa de prosti sa fii fost ceilalti antrenori incat sa nu aiba si ei parte de bafta lui Olaroiu?

In orice caz, linisteste-te. Nu-l mai sustin atat de mult pe Olaroiu, dar nici nu pot sa uit ca omul asta ( implicit echipa antrenata de el) mi-a produs una din cele mai mari bucurii de mult timp incoace. Putea sa fie oricine in locul lui, Oleg, Zenga, fiecare ar fi avut parte de acelasi respect din partea mea.

Ce nu intelegi tu este ca eu pot fi obiectiv - cand treaba nu mai merge (ca acum), nu ma sfiesc sa-i cer plecarea lui Olaroiu. Sustinerea mea este exclusiv pentru Steaua, nu pentru un antrenor anume.

Numai bine,

papillon30.04.2007 21:54
Papillon,

Ideea e urmatoarea:

Am ajuns sa vorbim si sa polemizam mai mult despre Steaua lui Olaroiu, Steaua lui Stoica sau Steaua lui Becali... decat despre Clubul Steaua si atat.

Adevarat, prim-planul a fost acaparat de cine nu trebuie. "Personalizarea Stelei", vorba lui Ovidiu. Oamenii astia parca ti se baga cu de-a sila pe gat ! :)

fedora30.04.2007 22:38

ATENTIE, REDACTIE!

Va rog frumos, dragi stelisti, luati atitudine urgent!

Ciobanul duce clubul catre un colaps total.

Se pregateste izgonirea lui Andrey si Elton dupa cum a recunoscut ciobanul.

Olaroiu s-a dovedit cel mai mare dusman din istoria Stelei.

Este vital sa scapam ACUM de Becali cu orice risc.

Calificarea in Champions League in aceste conditii nu poate fi decat INCA O PATA pe istoria noastra.

ATENTIE MARE! In aceasta seara s-a depasit limita nebuniei.

Becali si-a pierdut si putinile minti pe care le mai avea.

Am ajuns exact precum Craiova, sa-mi doresc sa piarda Steaua in aceste conditii.

NU VREM BLATURI, dragi colegi.

Nu va compromiteti pentru un succes de moment.

Steaua INSEAMNA ALTCEVA.

Asta nu e Steaua noastra!

Edit: imi asum constient riscul de a lua BAN, sper sa merite!

HoolRaven01.05.2007 09:37

steagsimplu Daca stam sa ne gandim indepartarea lui Elton si a lui Andrey este o solutie sa o numim cel putin pripita. Andrey are nevoie de incredere si sustinere, iar Elton este un jucator tehnic de care avem nevoie pe postul de conducator de joc. Asadar Steaua merge, este in carti pentru CL, iar jucatorii care ii avem sunt de valoare, haide sa-i incurajam mai mult, sa nu-i huiduim chiar daca echipa nu merge.

A fi stelist nu inseamna doar sa mergi pe stadion si sa te bucuri atunci cand echipa e in UEFA in semifinale sau umileste pe Dinamo Kiev in CL ci inseamna sa fii alaturi de echipa si la rau.

Fiti STELISTI pana la capat, in viata si dincolo de ea ! steagcruce2 fular-campioniifularsteaua2

fedora01.05.2007 09:45

Pai noi nu cu echipa avem ce avem. Dimpotriva.

FortuneTeller03.05.2007 23:40
Well, FortuneTeller, nu-mi spune ca tu injurai de mama focului dupa meciurile cu Kievul, cu Standard, cu Betis si dupa calificarea in semifinala UEFA cu rapid, ca nu te cred :)

Foc de paie? Au fost cam multe "accidente" de felul asta anul trecut, nu crezi? Si toate cu Olaroiu la carma. Chiar asa de prosti sa fii fost ceilalti antrenori incat sa nu aiba si ei parte de bafta lui Olaroiu?

In orice caz, linisteste-te. Nu-l mai sustin atat de mult pe Olaroiu, dar nici nu pot sa uit ca omul asta ( implicit echipa antrenata de el) mi-a produs una din cele mai mari bucurii de mult timp incoace. Putea sa fie oricine in locul lui, Oleg, Zenga, fiecare ar fi avut parte de acelasi respect din partea mea.

Ce nu intelegi tu este ca eu pot fi obiectiv - cand treaba nu mai merge (ca acum), nu ma sfiesc sa-i cer plecarea lui Olaroiu. Sustinerea mea este exclusiv pentru Steaua, nu pentru un antrenor anume.

Numai bine,

Pai nu am de ce sa injur cand Steaua castiga. Si acum daca castiga cu Oli eu tot fericit sunt. Cum spuneai, sustin Steaua si nu neaparat antrenorul ei. Chestia cu Oli e ca meciurile alea chiar au fost "accidente" in graficul de meciuri monotone si sfarsite prost pentru noi. Daca aveam 1-2 meciuri nereusite mai intelegeam, dar in mod constant am jucat prost, din ce in ce mai prost pe masura ce trecea timpul. Si oricat de obiectivi am vrea sa fim, tot subiectivi ramanem. Deci si tu, si eu ramanem cu "dreptatea" noastra personala, Steaua ne uneste, Oli ne desparte.

papillon04.05.2007 00:26
Deci si tu, si eu ramanem cu "dreptatea" noastra personala, Steaua ne uneste, Oli ne desparte.

Oh, Fortune, nu-i asa. Imi place sa cred ca sunt un om rational, nu sunt genul care sa mearga pana in panzele albe atunci cand nu are dreptate. La momentul de fata, Oli mi se pare depasit si sunt de acord sa fie schimbat din vara. Nu ma intereseaza intr-atat Olaroiu incat sa stau sa vad cum jocul Stelei se prosteste de tot. Respect in continuare rezultatele pe care le-a avut, dar cand treaba nu mai merge, fiecare trebuie sa-si vada de drumul lui.

In concluzie, eu raman la varianta "Stelei care ne uneste" :) , asa ar trebui sa fim toti suporterii.

«1345»