Eu cred ca Elton va pleca din vara de la Steaua.Zilele sale sunt numarate.Cat despre ce a zis patronul dupa meciul de la Cluj,am foarte putine de comentat.Un jucator ca Elton,de geniu,care face doar faza de atac,care are tehnica viteza,care e spectaculos,inventiv etc si nu are forta,doar atat poate face.A mai facut si recuperarisi interceptii dar putine.Sincer e cel mai bun jucator pe care l-am vazut jucand vreodata in campionatul nostru,si printre cei mai buni jucatori pe care i-am vazut in viata mea desi are la activ doar 5 meciuri.Multi zic ca trebuie sa confirme.Fals.A confirmat dar 1.n-are cu cine
2.nu e inteles,e invidiat 3......... 4 ....SUnt multe motive pe care cred ca le stiti.Steaua nu e o familie.Nu e unita.Sa dea Domnul sa gresesc.Steaua adevarata a existat pana la venirea lui Gigi Becali mai mult (total sau aproape total-perioada `80-`90)sau mai putin(partial sau prea putin-era Jiji behali)
E cu 2 clase peste tot lotul Stelei.Cand nea imi zice ca nu e bun de cupele europene,se inseala.E numai bun.La calitatile sale e fenomenal.Daca avea inaltime si forta era la real sau la alte cluburi titular si nu se intreba ce dracu joaca Steaua frate?Numai plouate pe varfuri,pase laterale si inapoi,pase in adancime.Steaua joaca f.prost si previzibil.Elton e singurul care poate face diferenta,dar nu singur ci ajutat.Putea si singur,gen Messi,daca avea fizic si inaltime.Sau ca Hagi,dadea 2-3 pase de boabe si iesea la pauza moment dupa care echipa nu mai juca nimic.Sincer Steaua are multe nulitati in echipa.Iar Gigel Coman,Baciu si Lovin sunt cele mai mari.Ar fi multe de spus dar sunt convins ca sunteti de acord cu mine.Sincer,nu cred ca va mai prinde vreun minut iar la vara va pleca.Iar la Steaua,cred ca patronul face echipa,in sensul ca impune pe cine vrea el daca nu-i convine ceva.Oli nu e antrenor,e un mascarici.A avut rezultate pentruca a avut echipa rodata,facuta de Piturca,continuata si finisata de Zenga si Protasov.N-a avut de facut decat sa urmeze tacticile lor,sistemul lor de joc.A avut aceeasi jucatori (in mare parte)etc