FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«15960616263107»
Z3US17.07.2007 10:37

s-a dat pe mai multe site`uri stirea asta...nu numai pe sport.ro noi asteptam sa vedem !

raducelbun17.07.2007 11:09

Ei, ce ziceti de asta:

Fianatatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ca a transferat in Ghencea un atacant si un mijlocas ofensiv de mare valoare, cum nu au mai fost la Steaua de 20 de ani.

"Am adus la Steaua un coordonator si un virf ce nu a vazut Steaua de 20 de ani. Asta ca sa-i inchid gura lu' Borcea . Adrian Ilie mi-a prezentat mai multi jucatori si eu am ales un atacant si un mijlocas ofensiv . O sa avem cel mai tare virf pe care l-a avut Steaua in ultimii ani", a declarat Gigi Becali.

DOAMNE AJUTA!!!

c.ronaldo1717.07.2007 11:12

Pariez cu oricine si pe orice ca nu vine niciunul din ei la Steaua.

raducelbun17.07.2007 11:19

Nu ma bag la pariul asta! :biggrin:

AmuntBoy17.07.2007 11:21

iar e oierul in transa si spune numai prostii :)))))

pe acest oier nu-l mai cred nici aplaudacii lui ......

As propune un vot:

Ce va spune oierul peste 3-4 zile?

1. M-am uitat inca odata pe caseta si nu sunt de Steaua.

2. Impresarii lui cer bani multi si eu nu pooot sa dau ataaaat.

3.I-a recomandat si MM in ziar si nu vreau sa-i mai iau , ca nu sunt buni deloc.

4. hmmm acum am vazut ca unul este negru si altul musulman , si eu vreau la Steaua (care straluceste sus pe cer) numai oameni ai lui Dumnezeu si nu ai lu' dracu

5. Cer salariu mare si se supara finu' ca au mai mult ca el si nu vrea sa creez probleme la echipa

Astea ar fi cateva din eventualele raspunsuri, dar cum ciobanoidul are mintea odihnita poate scoate si altele dume ;)

forever_STEAUA17.07.2007 11:22

@c.ronaldo17

Problema e ca noi nu stim despre cine e vorba. Asteptam up2date-ul la sportro :laugh: Pot sa vina oricand 2 jucatori pe cele doua posturi mentionate de Jiji... Mai are si Jiul, poate chiar Gloria Buzau, nevoie de cate 100.000 de euro.

c.ronaldo1717.07.2007 11:35

Prima oara m'am gandit la Herea. Indeplineste conditiile, 3 milioane, tanar, roman . La atacantul de 1 milion, si care si seamana cu Eto'o, m'am gandit la Tilinca, insa el are peste 25 de ani. Avand in vedere ca site-urile de sport (cica!) au spus ca nu este European, m'a dus gandul la vreun bengalez.

@forever_STEAUA

Conform sport.ro la Steaua ar putea veni C.Ronaldo si Fernando Torres la Steaua. Nu le prieste Premiership-ul celor 2.

@AmuntBoy

Votez 2 :wacko:

sorin_77717.07.2007 11:40

Nu v-ati saturat de ineptiile ciobanului??? Cand a vorbit ciobanu serios? Aaaaa... in privinta abonamentelor si intradevar s-a tinut de cuvant... la transferuri insa doar Neaga a fost promis si adus...

Khalid17.07.2007 11:53

Argaseala spunea intr-o interventie telefonica la sport.ro, acum o saptamana, ca se aproprie momentul unui transfer de senzatie la Steaua. Acum apare declaratia patronului cum ca, la Steaua vor ajunge un mijlocas("ceva gen Maradona și are 21 de ani") si un atacant("seamãnã cu Eto'o"). Sa nu uitam ca si pe vremea lui MM apareau asemenea declaratii pline de sperante pentru suporteri, dar care nu erau adevarate. Sper ca Argaseala nu l-a inlocuit pe MM si poate vedem pana vineri macar un transfer reusit.

robisteaua17.07.2007 12:00

Bine ca aduce mijlocasi ofensivi si atacanti, da fundasi ba, o sa primi goluri multe dar macar castigam si noi cu 3-2 sau 4-3 ca si CFR Cluj!!!!!!!!!

sonic200517.07.2007 12:24

@amuntboy - m-am distrat copios cand am citit postul tau. bv tine-o tot asa.

cat despre ce a zis Becali e posibil sa aduca 2 jucatori pe posturile mentionate da in nici un caz la preturile pe care le-a zis ca nu da el 3 mil pe un jucator iar nici valoarea pe care a anuntat-o ca o au nu o sa fie chiar asa. sa nu uitam ca el a zis si depsre Elton ca se aseamana cu Hagi.

spiridusu17.07.2007 12:38

tare mi-e ca unul dintre cei 2 este cel de la corvinu hunedoara =))) si cine stie ce "varf" formidabil o mai aduce becaliotul de prin divizia a 2 sau d prin vrun campionat ca al suediei =)))

mi se face greatza cand aud delcaratiile acestui marestru in fotbal

spiridusu17.07.2007 12:43

uze de dublu post miii de scuze

STIRE DE ULTIMA ORA PE SITEUL SPORT.RO

"Steaua S-A INTELES CU ZAPATA

ZAPATA SI CAMUS - ASTEPTATI VINERI IN Ghencea!

Cernea, Vitca, Zapata, aceasta va fi lista portarilor pe care se va baza Hagi in sezonul viitor. Cum brazilianul Andrey a fost trimis sa se pregateasca la echipa a doua, ros-albastrii aveau nevoie de un al treilea portar de valoare. Steaua isi va prezenta vineri lotul pentru noul sezon, iar Zapata este asteptat la echipa pana la meciul cu Charleroi. Potrivit Prosport, columbianul de 29 de ani s-a inteles cu Steaua si este asteptat in Romania pentru semnarea actelor.

"Zapata este asteptat in Romania. Nu stiu daca va ajunge sau nu pana la meciul cu Charleroi, depinde de cat de repede va primi viza. Ne-am inteles cu jucatorul, cu oficialii Cucutei, ramane doar sa semnam actele", a declarat Adrian Ilie pentru sursa citata."

deci iata ca pan' la urma cei 2 vin in Ghencea :D:D:D

A si mai scrie ca Hagi ii va prezenta oficial pe cei 2 in meciul cu charleroi

strezahuzum17.07.2007 12:44

Din surse super-secrete si confidentiale va informez ca mijlocasul e Superman iar atacantul e Batman reloaded :tongue: :tongue:

Apropo, in caz ca totusi nu vin, uite niste scuze noi pentru nea GG :

- i-a vazut nu pe casete ci in reviste cu benzi desenate dar el si-a dat seama de0abia azi ;

- s-au prabusit cu avionul pe o insula pustie, urmeaza sa-i salveze super-GG ;

- au refuzat sa joace pe gratis, cum credea nea GG ca o sa faca ;

- mijlocasul era de fapt Elton deghizat si razboinicul nostru nu plateste comisioane zdrentelor si hahalerelor de impresari.

David_Copperfield17.07.2007 12:50

Super! Va intreceti in misto rasuflat. Plictiseala mare mon cher- ilor... :biggrin:

Z3US17.07.2007 12:54

s-au vorbit de atatea transferuri : Vieri,Belluschi, Pulido, Jose Fonte etc , iar acum Zapata. Daca nici acest transfer nu v`a fii dus la sfarsit si doar se vor lauda ca il vor aduce...Nu prea avem ce sa facem cu portarii care ii avem acum, desi poate Vatca ne v`a face o surpriza :)

metzzz17.07.2007 13:06

@amount

ai uitat sa precizezi ca , avand in vedere zgarcenia ciobanului el nu i`ar lua datorita faptului ca nu sunt liberi de contract :D

spiridusu17.07.2007 13:21

@Z3US citeste mai bine eu am vazut la TV declaratia lui Adi Ilie care spunea ca transferul lui zapata este rezolvat in proportie de 95% vineri dimineata este asteptat sa vina sa semneze contractul iar seara de la 19:00 va fi prezentat oficial ...

Iar despre camus este asteptat joi iar transferul este rezolvat in proportie de 70% clubul stelist mai trebuie doar sa stabileasca salriul

DEDUCETI CE VRETI SI ... CE PUTETI

Raul198817.07.2007 13:22

atacantu de 25 de ani ar putea sa fie Dady

si el are 25 de ani

eu mas bucura daca ar fi el :tongue:

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/348...ady/profil.html

mijlocasu ala de 21 de ani nu poate sa fie Camus

el are 22 de ani

ma bucur ca vine Zapata :biggrin:

Z3US17.07.2007 13:27

Ok spiridusule, dar eu numai cred mai nimic..V`am spus s-au vorbit de atatea transfeurruuuri...Sper sa vina Zapata ar fi bine si asa ma duc la meciul cu Charleroi as vrea sa`l vad din primul minut pana la ultimul daca vine !

dany_617.07.2007 13:30

vineri vom vedea ce jucatori vor veni sper sa vina, nu cred ca sa lauda Gigi tocmai acum cand trebuie sa prezinte echipa

spiridusu17.07.2007 13:31

z3us eu cred si iti spun dc. Toate transferurile ratate care v-au "inrait" pe voi au fost propuse sau promise de catre cioban.Toate transferurile care s-a spus ca se vor produce s-au adeverit si cel care a spus afirmatiile corecte a fost mereu Adi Ilie.Adica Adi Ilie a avut dreptate cand a spus cine va veni Neaga,bicfalvi,golansky,vatca Adi Ilie nu s-a repezit sa dea o declaratie decat cand jucatorul a fost cumparat deja de Steaua.Din motivul acesta am incredere in Adi Ilie ca va avea dreptate si in privinta lui zapata si camus.Sincer eu cred ca vor fi luati acesti 2 jucatori. fularsteaua2fularsteaua2

metzzz17.07.2007 13:33

mansour are o oferta tentanta din campionatul intern - seamana la piele cu eto`o

si mijlocasul ala de clasa - plesan :))))

fdm de cioban infect

c.ronaldo1717.07.2007 13:34

@metzzz

Cei de la sport.ro s'au schimbat. Atacantul seamana acum cu Henry. :laugh:

Khalid17.07.2007 13:35

Dady se cam potriveste descrierii facute de Gigi. Are 25 ani, costa 1 milion si "seamãnã cu Eto'o". Prin presa subiectul asta a luat amploare, o samanta de adevar este si speram ca se concretizeaza.

«15960616263107»