nu cred ca mai vine Protasov la Steaua..a vazut cu cine are de-a face
nu cred ca mai vine Protasov la Steaua..a vazut cu cine are de-a face
Topicul cred ca a cam devenit inutil. Mai vorbim peste 3 ani...
Eh lasã cã am rezistat noi sub Piți 4 ani... o sã rezistãm și sub Oli... ªi oricum, asta cu antrenor bun/slab e relativã... Ranieri a avut tot ce-a vrut la Chelsea si totuși a fost obligat sa-și dea demisia. Fatih Terim a fãcut senzație cu Galata, iar dupã aia, în Italia, a dezamãgit. Del Bosque a fãcut din Real cea mai bunã echipa din lume ani la rând, și-apoi, de la Beșiktaș a fost demis. Si-asa mai departe. Poate de data asta va avea mai mult noroc.
ªi eu l-am contestat pe Oli în ultima vreme. Însã asta-i realitatea, va continua cu noi, fie cã ne place, fie cã nu. Iar eu personal voi uita de perioada mai neagrã a epocii Oli, și, dacã presupusul nou contract este real, voi considera ca este nou venit în Ghencea și îl voi susține cu încredere și rãbdare.
se spune ca un antrenor dupa un sezon isi arata valoare...ca sa ai o echipa.. trebuie sa o cresti...si rezutlatele vin intr`un mod ascendent...la inceput mai greu..apoi din ce in ce mai bine
cu Oli ce`am facut..?
va spun eu..am DECAZUT...in loc sa progresam..noi regresam...de la semifinale UEFA..am ajuns sa nu mai jucam deloc in europa
jucam din ce in ce mai slab...am ajuns abia sa respiram..curand vom muri...