FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Solutii în cazul plecarii imediate a lui Olaroiu.

«1234»
Virgil15.04.2007 02:22

Daca Olaroiu ar fi demis sau si-ar prezenta demisia,pe cine ati vedea antrenor al Stelei pentru ultimele 8 etape ?

Credeti ca ar fi cineva "nebun" sa ia locul lui Olaroiu, acum când Steaua se afla pe tobogan ? Cine credeti ca ar putea fi curajosul ?

Ce pretentii ati avea de la noul antrenor ?

1.Sa faca pe dracul în 14 si sa termine pe locul doi ?

2.Sa-l faca doar în 7 si sa termine pe 3,dar înaintea Rapidului ?

3.V-ati multumi doar cu Cupa României ?

4.I-ati cere imperios sa schimbe ceva în jocul echipei ? In formula de baza a echipei ? Sa nu mai foloseasca anumiti jucatori ?

Ce efect ar avea asupra jucatorilor plecarea imediata a lui Oli ? I-ar demoraliza si mai tare sau ar produce un soc care ar continua cu o trezire în masa a constiintelor lor ?

Sa nu uitam ca Oli a venit la Steaua cu o întreaga echipa de secunzi.Ar pleca si ei odata cu A1 sau ar ramâne ?

Ultima "mutare" a lui Gigi,dupa meciul de la Bistrita a fost : " "Dom'le, eu nu-l dau afarã pe Olaroiu. La Steaua nu schimbam antrenorii în timpul campionatului. Tragem linie la vara si vedem atunci. Aaa, daca el îsi da demisia dupa meciul asta, eu nu ma pot opune".

FORZA

c.ronaldo1715.04.2007 06:41

Iata in ce hal ne-a adus Oli:

1.Dinamo Bucuresti 62

2.CFR Cluj 55

3.Rapid Bucuresti 50

4.Steaua Bucuresti 47

5.Gloria Bistrita 46

Privind clasamentul, sansele la locul 2 sunt aproape nule. Nu as putea sa vad cum "ne-am reveni" noi miraculos si sa luam locul 2. Sanse la locul 3 inca mai avem, dar, trebuie sa tinem cu Dinamo etapa viitoare in Giulesti. CFR va juca la Vaslui, cu echipa "minune" al acestui retur, si speram ca se vor incurca si ei.

Revenind un pic la topic, alt antrenor la Steaua nu as vedea penru acest final, ce mi-as dori eu ar cam fi Balint sau Hagi, sperand ca echipa va juca ofensiv, cum o facea pe vremea lui Protasov.

Primul 11 pe care l-as trimite eu constant pana la finalul sezonului ar cam fi urmatorul: Cernea-P.Marin, Goian, Radoi, Nesu- Croitoru, Paraschiv, Elton-Dica(poate isi va reveni la forma din anul trecut) - Badea, Thereau.

Cunosandu-l pe Oli, nu prea cred ca el va avea curajul sa inceapa cu Badea, Thereau, Dica si Elton in acelasi meci.

Sper intr-o minune, si sa vina CUPA in Ghencea.

weeezer_2015.04.2007 08:46

Eu as vrea sa fie schimbat Olaroiu inca de-acum, cat mai repede. Nu prea stiu cine ar putea sa-i ia locul, as spune Protasov, dar nu cred ca lasa pe Dnepr acum, pe locul 3, ca sa vina la Steaua.

Dar oricum nu agreez varianta unui interimar. Nu mai sper decat la castigarea Cupei si nimic mai mult. De aceea, consider ca noul antrenor ar trebui sa se concentreze mai mult (daca nu exclusiv) pe Cupa Romaniei, iar in campionat sa faca experimente. Sa-ncerce cu Ochirosii, cu Croitoru, orice, numai sa vad ca se-ncearca sa se schimbe ceva de la meci la meci. La urma urmei, Campionatul e deja lucat, miza este doar Cupa UEFA. Chit ca terminam pe 7.

Dani200515.04.2007 08:51

In primul rand cerk si daca ar veni Sir Alex Ferguson nu ar putea prinde locul 2.

Sunt destui antrenori care ar veni la Steaua chiar si in situatia actuala fiindca nu cred ca i s-ar cere de catre conducere imposibilul.

Nu stiu cum s-ar descurca Grigoras la Steaua dar e un antrenor care mie si cred ca si altora le place...la Farul cat timp a fost echipa a practicat un fotbal frumos.Otelul e printre singurele echipe mici care nu bubuie mingile in fata.

O alta varianta ar fi si Walter Zenga!

Cat despre obiective e imprios necesar sa prindem o cupa europeana,ori prin campionat ori prin cupa!

Normal si logic ar fi sa-si dea seama singur ca trebuie schimbat ceva la echipa.Ce mi-as dori eu ar fi sa nu mai joace jucatori ca Lovin,Gigel,Stancu si in curand Baciu,Bostina sau Iacob care pare sa nu-si revina.Aici trebuie sa intervina Becali si sa cumpere jucatori "adevarati"

Tot ce sper e sa-si revina Steaua!

Dj15.04.2007 09:51

ca sa ne dam seama de cine e vinovat pentru situatia in care am ajuns...gaditi`va asa: Bistrita..jucatori de divizia B, juniori crescuti de caini ... sau cumparati pe 10 lei...antrenor Sabau; Steaua.. jucatori de milioane de euro, cu experienta de CL, luati parte in parte cu cei de la Bistrita de 10 ori mai buni..antrenor Oliiii...

v`ati lamurit? :

DOUBLE15.04.2007 10:05

"Patronul" nostru si-a retras declaratia de ieri: "chiar daca isi da demisia acum, nu i-o accept. Vedem la vara...".

Wally15.04.2007 10:26

Ce as dori eu de la noul antrenor al Stelei? Sa aduca Cupa in Ghencea si sa foloseasca pana la sfarsitul campionatului cat mai multi jucatori tineri si de perspectiva de la Steaua II...sunt sigur ca vor juca mai bine decat jucatorii de la echipa "mare", vor avea dorinta de afirmare si spirit de luptator si vor dori sa demonstreze ca merita sa ramana in continuare la echipa...asta e tot ce-mi doresc...daca s-ar putea sa terminam in fata rrapidului ar fi excelent.

BandiT15.04.2007 10:36

Eu sper sa nu vina Hagi...Hagi nu e antrenor...

e bun sa faca imagine clubului...si cam atat.

mai curand l-as dori pe Lacatus, care macar o sa imprime "rautate" in jocul echipei..

si vreau sa prindem o cupa europeana, indiferent cine o sa fie antrenor...

repet, Hagi nu cred ca e o solutie pentru. Steaua...

Melku15.04.2007 10:39

Chiar imi este teama sa demisioneze Oli pentru ca ma gandesc ca o sa vina Hagi, ori daca se intampla asta dam din lac in put, pe de alta parte...poate fi mai rau decat e acum?

Meth0dMan15.04.2007 10:44

Oricine are veni trebuie neaparat un antrenor strain toti antrenorii romani dar toti sunt varza pana si Mircea Lucescu sa zicem cel mai bun antrenor na reusit mai departe de optimile UEFA anul asta...asta e valoarea antrenorilor romani..daca nu vom avea antrenor strain probabil vom juca bine 2 luni si dupaia iar o perioada neagra

Melku15.04.2007 10:46

Un antrenor strain cu personalitate caruia sa i se dea mana libera la transferuri, sa nu se mai bage MM-u`, sa nu ne mai trezim cu Panait, Drida, si alte transferuri minune. Ma gandesc ce jucatori am fi avut acum daca i se dadeau fondurile de care a beneficiat Oli lui Protasov, atunci cand el tipa sus si tare ca in afara de primul 11 nu prea are jucatori. :evil:

Dj15.04.2007 10:48

subscriu..antrenor strain!

Meth0dMan15.04.2007 10:49

Deci Olaroiu asta e tare nesimtit daca avea bun simt isi dadea DEMISIA de mult nu acum cand s-a dus drq tot antrenor de divizia B

c.ronaldo1715.04.2007 11:09

Eu as opta pe o solutie romaneasca, si asta ar fi Hagi sau Grigoras, care a afirmat in nenumarate randuri ca este mare stelist. Face o treaba excelenta la Galati si mi se pare un tehnician de mare valoare.

Despre Hagi afirmati prostii, a adus pe Galatasaray, care era cam in aceiasi situatie cu Steaua, la 2 puncte de Fenerbache, liderul din Turcia.

predatorpulse715.04.2007 11:34

In primul rand trebuie adus un antrenor ori strain ori un stelist valoros.Mie imi placeau si Hagi si Dan Petrescu,dar timpul mi-a aratat ca sunt niste antrenori plangaciosi ba cu arbitrii,ba cu terenul iar antrenor de asta avem chiar acum pe banca... Momentan imi place grigoras din tara si trebuie sa zic bergodi.Are un stil care desi nu e spectaculos e eficient iar eu zic k lotul Stelei si asa cum e este mai valoros ca cel d la Cluj. Ca sa fac o analiza,Zenga avea un stil italian,nespectaculos dar eficient(in general) iar Protasov unul spectaculos dar jucatorii ratau f mult.

Oli are un stil si plictisitor si cu eficienta redusa asta dupa mai mult de un an de cand este la echipa,asa ca Oli DEMISIA.Daca nu se poate cu grigoras,parca i-as da o sansa lui Balint sau lui Ilie Dumitrescu,stelisti adevarati,nu niste plangaciosi.

mircea_zion15.04.2007 12:37

Deocamdata nu se pune problema "cine va veni" deocamdata se pune problema daca pleaca si cand pleaca si probabilitate ca ar pleca Oli acum in mijlocul campionatului este 1 / 100 , dupa cum a zis si George Becali asta se decide la sf campionatului , chiar cat am cere noi "DEMISIA!" el nu s-ar simti. :cry:

S-a cerut demisia si sper sa insistam pe acest subiect :!:

Yoyoyoi15.04.2007 18:48

Daca s-ar intampla minunea si ar pleca Oli, cred ca putem juca si fara antrenor si tot o sa luam mai multe puncte.

Pun pariu ca daca in urmatoarele meciuri Oli nu se baga si jucatorii fac ce vor pe teren o sa fie un super spectacol si vom castiga meciuri.

axl2315.04.2007 18:54

l-as vedea pe razvanel la Steaua. n-ar face minuni pana la sfarsitul campionatului dar ar aduce un nou stil de conducere si de joc, ofensiv.

Yoyoyoi15.04.2007 18:58

ce Razvanel? 8O Lucescu?

Asta nu e in stare sa castige cu echipa aia a lui minunata, se multumeste tot timpul cu egaluri, a facut prastie Rapidul in grupele UEFA... ce sa caute asta la Steaua?

axl2315.04.2007 19:01

ala, cu echipa lui minunata, e momentan peste echipa noastra minunata.

mircea_zion15.04.2007 19:02

bine zis axel si sunt de acord cu tine , cred ca Razvan Lucescu ar fi bun ca antrenor pentru Steaua.

axl2315.04.2007 19:05

alte solutii, gen grigoras, Petrescu, Laca, imi par mult mai riscante. in calitatile de antrenor ale lui Hagi n-am incredere, Ilie Dumitrescu nici atat. Balint ar putea fi o solutie dar as vrea sa-l vad intai antrenand o echipa mica. antrenori din afara nu cunosc, nu ma bag. :D

Yoyoyoi15.04.2007 19:06

Daca Oli e prost gramada nu inseamna ca plodul Lucescu e mai destept... pana una-alta i-am batut, asa mai buni ca noi cum sunt.... pentru ca ei sunt acum peste noi, pt ca nu au avut parte de Coltescu, Nagy, Corpodean si Lucian Dan la modul cum am avut noi parte de ei.

Asa ca discutia se muta pe alte fronturi. Ca daca am fi avut si noi parte de arbitrajele lor si ei de ale noastre, ei se bateau acum la retrogradare cu verisoarele FC Arges si Craiova, iar noi stateam relaxati pe 2 sau poate chiar pe 1 in clasament :roll:

axl2315.04.2007 19:10

mai yoyoyoi, un nu-l propun pe marele consumator de golden brau ca nou mesia la Steaua, sa duca echipa in sferturile Champions League, eu spun doar ca ar fi o solutie viabila de a iesi din criza si da a ne clasa la sfarsitul campionatului pe un onorant loc 2 sau 3, si nu pe 4 sau 5, spre ce ne indreptam acum.

nu discut despre arbitraje.

edit: si oricum propunerea mea e pur ipoteza, nu-l vad pe razvanel venind ACUM la Steaua, poate din vara. cred ca ar accepta provocarea.

Yoyoyoi15.04.2007 19:14

Noi avem nevoie de antrenor, nu de copilasii unor mari antrenori. Lucescu n-are ce cauta la Steaua si cu asta basta (ca sa il imit pe marele nostru conducator, lua-l-ar naiba).

«1234»