Jenei DA , Hagi NU...mi-ar placea un cuplu: Jenei principal, Lacatus secund.
Jenei DA , Hagi NU...mi-ar placea un cuplu: Jenei principal, Lacatus secund.
Eu in prima faza m-as multumi sa plece Oli, dar tare mi-e teama ca se va termina campionatul, obiectivele nu vor fi indeplinite si Oli va ramane in continuare antrenor, ca doar MM il sustine la nesfarsit si cauta scuzele impreuna dupa meciurile in care ne umplem de penibil...
MM il va sustine si il sustine in continuare, sunt colegi doar ce ai vrea sa se saboteze unii pe altii?
Jucatorii l-ar putea lucra pe antrenor daca ar vrea, nu ar juca nimic si ca de obicei antrenorul este principalul vinovat, dar nu numai el.
Aaa, pai si e vina lui Lucescu? E vina "apararii Steliste" care a jucat foarte bine in acel meci, si a lui Zicu care a ratat iar...
Pai si cine era antrenor al acestei aparari steliste ?
S-a schimbat softul , ce frumos ![]()
![]()
Vad ca nimeni nu zice nimic de Boloni care e liber de contract. Sincer Boloni mi se pare cel mai bun antrenor roman acum. Are un titlu cu Sporting, un loc 5 cu Rennes in Franta si multe promovari cu Nancy. Printre jucatorii promovati de el: C.Ronaldo (Man U), Quaresma (Barcelona, Porto), Gourcuff (AC Milan), Peter Cech (Chelsea).
Ai dreptate gone, dar problema este ca Becali nu prea il are la suflet pe Boloni. A si facut cateva declaratii in acest sens in trecut.
Ai dreptate gone, dar problema este ca Becali nu prea il are la suflet pe Boloni. A si facut cateva declaratii in acest sens in trecut.
La cat de des isi schimba Becali parerea despre un om nu m-ar mira orice. Totul a inceput de la declaratia lui cum ca Cristea nu face mai mult de 200 000 de euro (dupa ce Senioru il cotase la 20 de mil). Se pare ca avea dreptate.
Sper ca glumiti, cei cu Razvan Lucescu! Si mie mi se pare un antrenor bun (desi comparabil cu Olaroiu, adica muncitor si pregatit, dar fara sclipiri!), dar... Razvan Lucescu nu doar ca e rapidist, dar e anti-stelist! Sunt MULTE episoade pe care le-as putea reda pentru a-mi sustine afirmatia. Deci Lucescu n-are ce cauta la Steaua!
Din prima zic ca si eu mi-as dori un antrenor strain, macar si pentru faptul ca si-ar face treaba fara sa se lase atras in murdariile fotbalului romanesc.
Insa nu am foarte mari sperante, pentru ca raul cel mare se afla totusi in fruntea clubului, iar eu nu-l vad pe Becali optand pentur o varianta de antrenor competent, serios dar si scump. El va alege pe cineva "cu suflet bun", obligatoriu roman si care la o adica sa nu ridice glasul daca-i va cere el sa bage pe nu stiu cine in echipa.
Dintre variantele cu adevarat posibile, un cuplu Ienei-Hagi suna interesant, macar si pentru faptul ca imi aduce aminte de Steaua de demult, care ne este "reinventata" pe zi ce trece... In plus, cred ca Ienei chiar ar putea sa corecteze imperfectiunile lui Hagi.
Si Puiu Iordanescu ar fi o solutie...si cred chiar ca pe placul lui Berbecali...e de ajuns ca saruta icoanele, ca sa-l impresioneze pe Gigi :lol:
Din prima zic ca si eu mi-as dori un antrenor strain, macar si pentru faptul ca si-ar face treaba fara sa se lase atras in murdariile fotbalului romanesc.
Apropo de antrenor strain: stiti cine antreneaza echipa Zenit? Dick Advocaat. Deci iata ca vin si nume mari in Est. Daca sunt bani si intelegere.
Si Puiu Iordanescu ar fi o solutie...si cred chiar ca pe placul lui Berbecali...e de ajuns ca saruta icoanele, ca sa-l impresioneze pe Gigi :lol:
Cam asta asa e. Daca Gigi isi va aduce aminte acest aspect, Puiu e antrenorul Stelei. Cam exagereaza cu asta nea oieru.
Sau un cuplu Iordanescu-Hagi.
Foarte interesant mi s-a parut articolul din Libertatea care sugera venirea lui Masimo Pedrazzini din vara la Steaua.Desi Princepele a infirmat la TV Sport Special,a facut-o cu jumatate de gura, lasand de inteles ca la finalul sezonului orice este posibil.
Din pacate, realitatea e foarte trista:oricine va veni, nu isi va putea impune ideile in fata ciobanului! De fapt, de-asta nici nu aduce ciobanul un tehnician strain, ca nu-l poate controla! Lui Jiji ii plac doar oamenii fara opinii, resemnati, cu capul in pamant si pantalonii in vine!
Masimo Pedrazzini din vara la Steaua.
Masimo nu e fostul secund al lu` Zenga?
Daca da, e un adevarat profesionist..
Masimo nu e fostul secund al lu` Zenga?Daca da, e un adevarat profesionist..
Da el e.. chiar vorbeam cu un amic din Italia pe vremea lui Zenga la Steaua si spunea ca Pedrazzini ar fi "creieru" .. Zenga ar fi doar cu numele.
E ceva de genul Hagi - Balint.. unde parerea mea Balint e cel care facea toata treaba....
Despre varianta Ienei-Hagi(probabil Hagi antrenor si Ienei director tehnic, ca invers suna aiurea rau).
Ma indoiesc ca Hagi accepta asa ceva, este prea infatuat de cand a jucat pe la turci. Turcii de, oameni de la poarta Levantului, l-au invata pe balcanicul Hagi cu pupaturi in cur(i-mi amintesc un titlu din ziarele turcesti:"Marea Poarta are un nou sultan:G. Hagi" ) de care sigur nu va avea parte la noi. Sunt sigur ca nu ar rezista la Steaua nici macar un sezon, se va supara el pe ceva si va pleca. A fost mare jucator, dar chiar de atunci a aratat ca nu stie sa piarda(in '89 la meciul din Ghencea cu patrupedele la sfarsit a sarit la bataie si ar mai fi multe incidente si mai recente).
Eu as vrea un antrenor strain, Pedrazzini nu ar fi rau, dar nu cred ca vine dupa ce a vazut cum se poarta JJ, cand i-a dat afara pe el si pe Zenga la spartul targului cand echipa era pe locul 1.
Iordanescu mi se pare terminat nu a mai reusit in ultimul timp nimic, nici macar la arabi, deci .......
Boloni nu vine dupa ce JJ l-a atacat direct intr-un mod urat. Nu cred ca ar vrea nici macar pe bani multi. Ungurii au o mandrie in ei deci cred ca sansele ar fi zero.
Dan Petrescu suna interesant, dupa ce a vazut cum se poarta JJ cu Zenga a fugit ca dracul de tamaie. Vom ajunge iarasi in situatia din vara lui 2005 cand toti refuzau sa antreneze Steaua tocmai din cauza lui JJ.
Multescu, Andone sunt dinamovisti ma indoiesc ca vor veni, ganditiva ce ar insemna sa pierdem un meci cu javrele avand un dinamovist antrenor. I-ar decapita JJ pe loc, sa nu mai vorbesc de suporteri.
Razvan Lucescu este o varianta inimaginabila.....nu i-mi gasesc cuvinte asta m-a lovit in moalele capului. Cioara asta spurcata nu are ce cauta la noi.
As vrea ca urmatorul antrenor sa aiba urmatoarea clauza in contract. Daca echipa ajunge la o distanta rusinoasa de locul 1(mai mult de 10 puncte) sa lase locul liber automat. Mi se pare ceva de bun simt la un club care trage la campionat an de an.
Din pacate bunul simt a cam disparut la Olaroiu. Toti ii cerem demisia, dar el nu vrea... se poate cataloga cu nesimtire obraznica...
mie imi placea de Protasov...marcam 3 goluripe meci..din pacate a plecat foarte repede...poate se intoarce :-(
Marcam 3 goluri pe meci, dar nu ne indeplineam nici un obiectiv.
Acum nici nu marcam, si suntem la ani lumina de indeplinirea obiectivelor...
Si Protasov avea ca obiectiv principal castigarea titlului... A plecat la jumatatea sezonului. Nu vom sti nicodata daca ar fi reusit sa il castige sau nu... Dar jocul dadea sperante...
Era la 1 punct de locul 1.
Si mai era si participarea in UCL ratata. Decat cum jucam acum, mai bine ca atunci...
Nu am uitat cine a comis-o atunci... :wink:
E diferenta de la cer la pamant intre cei doi antrenori... L-am aparat si eu la un moment dat pe Oli... Am crezut si eu putin in el... Degeaba... Nu a meritat increderea mea. E dreptul fiecaruia sa il sustina sau nu pe Oli, eu una nu mai repet greseala facuta. :evil:
Am citit pe net cica Protasov e liber de contract din vara.Ar trebui jj sa faca pe draq in 14 sa-i faca oferta mare astfel incat sa se intoarca la Steaua. Asta e singura solutie pentru iesirea din criza JOS Hagi !!! ![]()
steagcruce2 sprecl2 spre cl steagro
Pana sa ajungem sa spunem Jos Hagi! mai trebuie sa ragusim strigand Jos Oli! Iti reamintesc faptul ca Oli a semnat astazi un contract pana in 2010, asa ca trebuie sa ne luam gandul de la Oleg! Si va trebuie sa ne obisnuim sa ne trezim de dimineata pentru ca incepand din sezonul viitor vom fi o candidata la retrogradare! Avem noroc ca mai sunt doar 8 etape si nu mai avem cum sa retrogradam sezonul asta...