FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Politehnica Iasi 1-0 (1-0)

«1234»
I.N.Money21.04.2007 19:51

Wow ! S-a terminat? Am ajuns sa il inteleg pe Bostina de ce adoarme pe banca, cata tensiune, cate ocazii.

1-0 cu Iasi, probabil e bucurie mare pe Olaroiu, azi probabil se astepta sa fie urmarit de camerele televiziunii ce a realizat transmisia si s-a manifestat ca un antrenor adevarat, ba ne-a chiar ne-a oferit un moment tragi-comic, luandu-se la cearta cu Theodor Craciunescu.

In alta ordine de idei, e o victorie poate de moral, dar daca vom evolua la fel la Cluj probabil vom fi calcati in picioare. Sunt curios daca il vom mai vedea pe Croitoru titular in Gruia, sau pe Lovin ?

Astept curios reactiile dupa acest meci, sa vedem cum vede conducerea noastra iubita aceasta senzationala victorie.

strezahuzum21.04.2007 19:53

Putin peste "jalnic", asa a fost prestatia Stelei in repriza a 2-a. In meciul asta s-a jucat fotbal aproximativ 30 de minute in repriza 1, in rest, turca penibila ... pardon, vreau sa zic joc tacticizat conform conceptiei de kk a marelui antrenor despre fotbal !! Norocul nostru ca am dat peste altii mai prosti, n-au nimerit poarta azi.

Cel mai prost si mai penibil a fost ... nu, nu Lovin (desi a incercat). Nu, a fost .. Cosmin Turcaloiu , cel care in ultimele minute a dat semnalul de retragere bagand in teren 2 fundasi, unul din care (Stancu) a si gafat imediat, reusind sa piarda mingea de 2 ori in aceeasi faza. Noroc ca n-am luat gol.

De asemenea, mi-a placut in mod deosebit faptul ca Elton a ramas pe banca toata repriza 2, desi era momentul perfect sa intre, daca tot voiai sa ne bagam cu ... in poarta. Dar ce pretentii poate el sa emita in fata super-mega-giga-ultra-vedetei noastre, Lovin ?

Lasa-ne OlaROIULE !! Lasa-ne fricosule ! Lasa-ne terminatule ! S-a vazut din spatiu ce panarama ridicola, cu stilul tau "italian" cu tot esti. La 1-0 acasa cu echipa de pe locul 10, Steaua se retrage in aparare ?? Asta e mareata idee despre tactica ? "Bine ca am dat un gol, acum, repede, bagati autobaza ?

Cauta un sanatoriu prin Elvetia si ramai acolo, daca nervii tai sensibili nu suporta stresul de a ataca pe teren propriu !!

cozmin21.04.2007 20:02

Of..macar sa jucam asa deprimant cum am facut-o in repriza secunda si impotriva clujului si sa-i batem..:)

danielcristian21.04.2007 20:27
of..macar sa jucam asa deprimant cum am facut-o in repriza secunda si impotriva clujului si sa-i batem..:)

Aici ai dreptate! Sa dea Domnu' sa jucam tot asa pana la final dar sa castigam toate meciurile,si sa iesim pe locul 2.

Dup-aia, la vara, sa plece Oli si petardele pe care le stim cu totii, si sa vina JUCATORI de FOTBAL in locul lor... :grin:

poatepoate21.04.2007 23:12

Trist :sad:

Bogdan4Steaua22.04.2007 00:12
Of..macar sa jucam asa deprimant cum am facut-o in repriza secunda si impotriva clujului si sa-i batem..:)

Daca incerci sa pacalesti fotbalul, sfarsesti prin a fi tu cel pacalit. Nu ai cum sa joci prost mereu si sa castigi. ;)

c.ronaldo1722.04.2007 04:49

Nu am mai vazut o Stea asa de defensiva decat in meciul cu Real Madrid de pe Bernabeu... Dar totusi, Poli Iasi-Real, diferenta.

strezahuzum22.04.2007 06:36
Nu am mai vazut o Stea asa de defensiva decat in meciul cu Real Madrid de pe Bernabeu... Dar totusi, Poli Iasi-Real, diferenta.

Pentru "antrenorul anului", toate echipele sunt periculoase. Mi-e jena sa ma gandesc ce urmeaza. Un gol chinuit si apoi "autobaza la maxx". Asta e ideea lui Zerolaroiu despre jocul de fotbal.

Individul inca n-a priceput ca Steaua nu e FC National. Nici Fulgerul Bragadiru.

s_spionul22.04.2007 12:17

Vedeti partea buna a lucrurilor...am castigat :)

Flow_ultras4ever22.04.2007 13:10

Ma bucura un lucru ca a mai schimbat putin echipa cu toate ca a fost nevoit de accidentari; mie unul mi-a placut de Croitoru, Bostina si Cristocea daca isi intra in forma putem sa jucam foarte bine; m-am saturat de 2 mijlocasi la inchidere si de Banel pe dreapta care e depasit de mult timp.......

dax4722.04.2007 15:09

Votasem victorie pentru Poli Iasi ! Nu mi-a iesit pronosticul, dar nici departe n-am fost. Am vazut doar prima repriza, la a doua n-am mai rezistat. Oricum, suntem praf si pulbere. Asta este situatia. Ma mir ca s-a impiedicat Clujul. Sper sa ne bata pentru ca nu vreau sa-i vad pe inaripati pe locul 2.

Trist...

Dragoshel22.04.2007 15:51

Nu prea mi-a placut jocul echipei,. in continuare ratam oricand avem ocazia, Iacob este depasit de situatia, iar Elton in locul lui Lovin, care este de mult pe langa acest sport.

Za Best22.04.2007 16:02

Un meci slab...am obtinut 3 puncte,dar daca vom juca asa si impotriva portughezo-ungurilor de la CFR nu cred ca vom obtine puncte...

forever_STEAUA23.04.2007 09:19

Plictisitor de-a dreptul meciul asta... Ceva fotbal am vazut doar in prima repriza... Aceeasi senzatie de deja vu care ma urmareste de vreo nspe meciuri.

Explicati-mi si mie de ce nu a fost introdus si Gigel pe langa Stancu si Baciu? Unde i-a stat mintea lui Oli? Daca luam gol in ultimele secunde?!

PS: cineva totusi a meritat sa fie urmarit: Popa :)

Hassan23.04.2007 09:53

Mda, trebuie sa marturisesc ca sunt de acord cu majoritatea celor de aici. O prima repriza care m-a facut, in sfarsit sa ma gandesc la Steaua noastra, care pasa pe jos si avea totusi multe ocazii, putea fi minim 2-0 la pauza. In repriza a doua insa, nu inteleg de ce Oli a inceput cu tactica de la boro (baga tata fundasi cat cuprinde ca poate nu iei). I-o fi fost frica de galactica, mirobolanta, vijelioasa echipa Poli Iasi?! Care nu a renuntat la sistemul cu 5 fundasi nici cand erau condusi?!. De Elton hai sa zic ca inteleg, nu a vrut sa riste o accidentare a "piticului atomic". Bai frate...dar poate cineva sa imi explice ce a cautat Lovin 90 de minute pe teren!?!?!? Acest anti-jucator...acest anti-fotbalist....din care mingea sare ca din zid si care stie o lectie si buna : PASA INAPOI, ma EXASPEREAZA! Si totusi, este titular 90 de minute?!?! Continuand pe aceeasi linie, DE CE este introdus PETARDA de Stancu pe postul de mijlocas dreapta, cand nu are nici o legatura cu fotbalul si isi da cu stangu'n dreptu oricand are ocazia?! Sincer, acest jucator cum intra, cum gafeaza. O data, de doua ori....DE CATE ORI Oli?!?!?!?!De cate ori trebuie sa mai gafeze si sa ne mai manance puncte pretioase pentru a intelege ca locul lui este PE BANCA, si la vara AFARA DE LA Steaua. Despre Baciu nu mai zic absolut nimic. Sa joci cu 6 fundasi contra lui Poli Iasi ultimele minute mi se pare cel putin penibil, si 100% ne-stelist. Din nou nu inteleg de ce Banel Nicolita este fundas dreapta. Aceasta ABERATIE din punct de vedere tehnico-tactic trebuie incetata odata! Banel NU STIE meseria de fundas, PUNCT! Baga Oli pe Saban, ca e fundas de meserie, inceteaza cu un mijlocas pe linia de fund ca ne ardem rau!!!

Raman totusi, cele 3 puncte, repriza 1 care a fost chiar buna, si evolutiile bune ale lui Croitoru, Ochirosii, Cristocea, Vali Badea, Mirel, Nesu, chiar si Iacob (desi a ratat, a alergat mai mult decat l-am vazut vreodata alergand, a facut mult pressing pe fundasii si portarul advers, se vede ca isi doreste cu adevarat sa inscrie). Din pacate, cum a zis cineva de mai sus, scopul scuza mijloacele. Sa avem noi de-acum inainte 8 reprize 1 bune si 8 reprize 2 proaste, dar sa castigam toate cele 8 meciuri ramase. Incepand cu meciul de la Cluj, unde si capitanul a spus ca e "meci de 6 puncte". Forza Steaua! Luptati baieti!! forzateaua sprecl2 steag2

«1234»