Mda, trebuie sa marturisesc ca sunt de acord cu majoritatea celor de aici. O prima repriza care m-a facut, in sfarsit sa ma gandesc la Steaua noastra, care pasa pe jos si avea totusi multe ocazii, putea fi minim 2-0 la pauza. In repriza a doua insa, nu inteleg de ce Oli a inceput cu tactica de la boro (baga tata fundasi cat cuprinde ca poate nu iei). I-o fi fost frica de galactica, mirobolanta, vijelioasa echipa Poli Iasi?! Care nu a renuntat la sistemul cu 5 fundasi nici cand erau condusi?!. De Elton hai sa zic ca inteleg, nu a vrut sa riste o accidentare a "piticului atomic". Bai frate...dar poate cineva sa imi explice ce a cautat Lovin 90 de minute pe teren!?!?!? Acest anti-jucator...acest anti-fotbalist....din care mingea sare ca din zid si care stie o lectie si buna : PASA INAPOI, ma EXASPEREAZA! Si totusi, este titular 90 de minute?!?! Continuand pe aceeasi linie, DE CE este introdus PETARDA de Stancu pe postul de mijlocas dreapta, cand nu are nici o legatura cu fotbalul si isi da cu stangu'n dreptu oricand are ocazia?! Sincer, acest jucator cum intra, cum gafeaza. O data, de doua ori....DE CATE ORI Oli?!?!?!?!De cate ori trebuie sa mai gafeze si sa ne mai manance puncte pretioase pentru a intelege ca locul lui este PE BANCA, si la vara AFARA DE LA Steaua. Despre Baciu nu mai zic absolut nimic. Sa joci cu 6 fundasi contra lui Poli Iasi ultimele minute mi se pare cel putin penibil, si 100% ne-stelist. Din nou nu inteleg de ce Banel Nicolita este fundas dreapta. Aceasta ABERATIE din punct de vedere tehnico-tactic trebuie incetata odata! Banel NU STIE meseria de fundas, PUNCT! Baga Oli pe Saban, ca e fundas de meserie, inceteaza cu un mijlocas pe linia de fund ca ne ardem rau!!!
Raman totusi, cele 3 puncte, repriza 1 care a fost chiar buna, si evolutiile bune ale lui Croitoru, Ochirosii, Cristocea, Vali Badea, Mirel, Nesu, chiar si Iacob (desi a ratat, a alergat mai mult decat l-am vazut vreodata alergand, a facut mult pressing pe fundasii si portarul advers, se vede ca isi doreste cu adevarat sa inscrie). Din pacate, cum a zis cineva de mai sus, scopul scuza mijloacele. Sa avem noi de-acum inainte 8 reprize 1 bune si 8 reprize 2 proaste, dar sa castigam toate cele 8 meciuri ramase. Incepand cu meciul de la Cluj, unde si capitanul a spus ca e "meci de 6 puncte". Forza Steaua! Luptati baieti!!
sprecl2 steag2