Sper sa castigam meciul asta...sper...sper... :|si daca nu totusi sa jucam fotbal sa dam vro 5-6 suturi SPRE poarta!
Sper sa castigam meciul asta...sper...sper... :|si daca nu totusi sa jucam fotbal sa dam vro 5-6 suturi SPRE poarta!
Sunt curios daca jucam iar cu 2 inchizatori ?? Oare iar il vad pe Lovin in echipa ??? Langa Paraschiv ... Of Oli, trezeste-te!
Pai cum sa se trezeasca,frate,ca Oli e mort, nu doarme... :mrgreen:
Meci de 1 x 2 fara doar si poate, la ora asta Steaua este, cu parere de rau, o echipa de batut.
Tensiune in vestiar - capitanul pune la zid "gloabele" in direct si cu maxima audienta...
Tensiune in cadrul conducerii - uite demisia nu e demisia, uite contractu' nu e contractu', iesi afara din "palat" intra la loc in "palat" ca avem conferinta de presa, ce jucatori transferasi mai generalu' lu' peste prajit...
Tensiune intre conducere-echipa-suporteri - stadion gol (in ritmul asta probabil pentru urmatoarele 3 sezoane), nu va salutam la sfirsit de meci - ba pe-a matii, hahalerelor, mercenarilor, nu te votez, nici eu pe tine, cartele magnetice, abonamente, razboinicul cacarezelor, unguri, injectii, medicamente...
Viitorul este... sumbru, prezentul si mai si.
@dax47
Oli a semnat un contract prin care nu mai poate fi nici demis, nici sa-si de-a demisia. Deci in proportie de 99%, 3 ani, Oli va conduce Steaua, in A, sau in B.
Stai linistit, daca echipa va merge tot atat de prost, Oli se va lovi de un zid mult mai puternic: furia suporterilor. Nimeni nu il scapa de asa ceva. ![]()
@Bogdan4Steaua
Am impresia ca pe Oli fix in cot in doare de suporteri... Ca ei nu fac parte din realitate...
Conform gsp, Ov. Petre ar putea prinde banca de rezerve pentru meciul cu Poli.
Cyril nu vrea sa forteze pentru a putea evolua la capacitate maxima in meciul de joia viitoare...
Nu vreau sa cobesc dar am impresia ca in meciul cu Poli va evolua si marea noastra "dragoste", Gigel...
Goian, Stancu, Nesu si Bostina nu vor juca in meciul cu CFR-ul in cazul in care vor fi avertizati... Daca in cazul lui Stancu si Bostina nu e deranj prea mare, Goian nu are voie sa greseasca...
Urmeaza un nou episod din serialul de groaza "Cosmin Turcaloiu la Steaua, sau triumful nesimtirii si incompetentei".
In rolul principal : Cosmin Olaroiu, aka "antrenorul anului", aka Turcaloiu, aka taticu' lui Coman si Ov. Petre, aka "distrugatorul de echipe si asasinul jocului de fotbal".
In roluri secundare (dar nu mai putin importante ) :
- Florin Lovin, aka "am bentita si plete de gigolo " : pampalaul echipei si al campionatului. Nu stie pe ce lume traieste.
- Gigel Coman, aka "sa traiesti nea Oli !" : bufonul echipei. Nimeni nu stie care e rolul sau, nici macar el.
- Gabi Bostina, aka "spaima sticlelor de Jack Daniels si a barurilor care inchid devreme" : somnorila al echipei, toata lumea tipa la el sa se trezeasca, dar degeaba.
Va dorim vizionare placuta ... daca va mai tin nervii !
Ce 11 va baga Oli probabil:
============Andrey================
Stancu===Goian=======Baciu=======Coman
Nicolita=======Lovin=====Radoi===Cristocea
========Elton======================
===============Badea==============
Ce mi-as dori eu ar cam fi:
=============Andrey===============
P.Marin====Goian=====Baciu========Nesu=
============Radoi==================
Croitoru========Elton============Ochirosii
========Badea========Iacob==========
Paraschiv este incert pentru acest meci.
Nesu a facut un meci bun cu Poli AEK si cred ca se va regasi printre titulari. Probabil ca vom vedea ceva de genul:
------------------ Andrey ------------
-- Stancu - Goian - Baciu - Nesu --
--------------- Radoi --------------
---- Nicolita - Lovin - Bostina --------
-----------Elton - Badea --------------
Daca aceasta va fi asezarea, pot sa spun ca vom juca din start cu 4 maini moarte: Stancu, Lovin, Nicolita si Bostina.
Daca joaca Lovin iar cred ca ma duc la balamuc :evil: Nu pot sa cred ca un jucator care trebuia sa plece in iarna joaca acum titular :roll:
Daca aceasta va fi asezarea, pot sa spun ca vom juca din start cu 4 maini moarte: Stancu, Lovin, Nicolita si Bostina.
Bogdane, ai uitat sa-l nominalizezi pe Baciu ![]()
Ovidiu Petre nu este inca refacut complet, deci Oli nu risca sa isi reaccidenteze unul dintre jucatorii de suflet. Paraschiv este suspendat. Cunoscandu-i filosofia de joc, probabil ca nu va renunta la doi inchizatori deoarece(nu-i asa?) Poli Iasi reprezinta un adevarat uragan ofensiv si trebuie sa prevenim iuresul. Lovin este solutia ideala in viziunea antrenorului, dar pe teren probabil ca va fi jalonul ideal pentru adversari, asa cum a fost si in meciurile cu Dinamo sau Poli AEK Timisoara. In plus, poate sunt in tribune cei de la Valerenga, cine stie..... :roll:
A spus cineva ca trebuie sa mai dam si gol? Daca reusim sa rezistam in fata trupei lui Popa fara a lua gol ar fi excelent. Apropo, propun sa facem un clasament paralel pentru Oli, poate ar iesi campion:
- 3 puncte la egal
- 1 punct la infrangere
- 0 puncte la victorie
Sincer, cam pe ideea aceasta jucam noi acum.
Inca odata va trebui sa remarcam o echipa care se apara, cum a fost Vaslui, Uta, Farul sau Gloria, si care ori ne va bate, ori va scoate un egal in Ghencea. Poate doar cu ajutorul "divin" la care tot spera Becale ne va putea ajuta sa luam 3 puncte in aceasta seara. O alta seara de-a lui Cosmin Olaroiu...
Pe Ov. Petre il menajeaza ca sa il introduca in meciul cu chefere-ul...
PS:Daca Doamne fereste! iar vom fi condusi si cei de la teveu vor arata ranjetul "marelui" antrenor, cred ca o sa innebunesc...
Ba sa vina Petrescu ala odata.
Nu-l mai supoprt pe Oli asta ca e tampit . Becali ii face lui echipa.
Poate il aduce si pe Bogdan Stancu ca e o bijuterie . va spun e perfect pentru Steaua
si pe Prepelita de la Arges. Ne-ar mai trebui un fundas dreapta... dar cine ?
Poti sa iei la balamuc cu tine..si pe Oli ![]()
Platesc eu drumul ![]()
Raman fraier daca nu va intreb ceva...
Acum 2 saptamani il cunostea cineva pe Stancu ala de tot il vreti? A facut si el o schema si gata, e mare jucator de UCL... :roll:
Conform Gazetei Sporturilor, Elton si Andrey sunt rezerve. Jucam cu 3 inchizatori? :roll:
Probabil doar 2, clasic deja... ca cica ar fi Croitoru titular.
Cernea
Nicolita - Goian - Radoi - Nesu
Croitoru - Lovin - Bostina - Cristocea
Badea - Iacob
Un lucru bun, 4 lucruri rele. Lucrul bun: prezenta lui Croitoru(probabil pretul cerut de Gigi pentru noul "contract" al lui Oli). Din pacate ii avem in teren pe Nicolita, Lovin, Bostina si Iacob.
Steaua - Iasi 1-0, pauza
- la cum a facut apararea lor pasul la offside, adica total gresit toata repriza, puteam sa speculam si sa avem o diferenta mai confortabila pe tabela.
- daca in repriza a doua nu este introdus Elton, iarasi bila neagra pentru Olaroiu, pt ca sunt spatii mari de tot in apararea lor, iar Elton e cel mai potrivit jucator din lotul Stelei pentru asa ceva. Desigur asta in cazul in care brazilianul este apt fizic.
As remarca titularizarea lui Lovin, care probabil ca are o pila babana undeva sus... Personal, impotriva unei echipe mici precum Iasiul, il preferam pe Baciu in aparare, cuplu cu Goian, iar pe Radoi la mijloc in locul lui Lovin. But, who am I...
Mi-a placut din nou evolutia lui Nesu, se vede ca are foarte mult entuziasm, si este unul din putinii jucatori care nu incetinesc fazele de atac, ba dimpotriva. Cred ca dupa revenirea lui Petrica de etapa viitoare, acesta ar trebui trecut fundas dreapta, iar pe stanga sa ramana Nesu. Macar acum, ca pare pe val.
La faza la care Iacob a scapat singur spre poarta lui Branet si a fost oprit, mi s-a parut o semnalizare eronata a acelui presupus offside... Unde l-o fi vazut Vochin "cu corpul putin in spatele fundasului iesean", nu stiu.
Probabil doar 2, clasic deja... ca cica ar fi Croitoru titular.
Oli era sa ne pacaleasca,am crezut ca jucam cu un singur inchizator(petarda de Lovin). Gresit, Marius Croitoru, jucator de creatie, s-a gandit nea Oli ca ar fi mai bine sa joace la inchidere, cu ocazia asta ne va "demonstra ca nu are valoare(cum sustine el).
Noroc cu nr. 77 de la Poli Iasi.
NU jucam NIMIC.
Totusi Croitoriu mie unu mi s-a parut ca s-a miscat bine...a muncit mult insa nu a reusit pase excelente...ca de mijlocas dreapta nu e acelasi lucru cu mijlocas central
Primul meci din noul "mandat" al lui Olaroiu pe banca Stelei a amintit de perioada in care echipa era condusa de fostul antrenor, Cosmin Olaroiu (!)
Fara idei de joc, fara o tactica precisa, cu un prim 11 bizar (daca Elton era accidentat, de ce l-a mai scos la incalzire?) si cu impresia generala ca, dupa pauza incolo, ne-am multumit cu acest maret 1-0 impotriva Politehnicii din Iasi.
Totusi Croitoriu mie unu mi s-a parut ca s-a miscat bine...a muncit mult insa nu a reusit pase excelente...ca de mijlocas dreapta nu e acelasi lucru cu mijlocas central
"Gresit,Marius Croitoru jucator de creatie,s-a gandit nea Oli ca ar fi mai bine sa joace la inchidere,cu ocazia asta ne va"demonstra"ca nu are valoare(cum sustine el)."
Iata ca e adevarat ce am afirmat mai sus. Oli l-a facut sa para un jucator slab(introducandu-l la inchidere).