In primul rand, vreau sa va spun sa se duca dracu' Argaseala cu sistemul lui cu tot!
Ieri dupa amiaza am fost pe la stadion ca sa-mi iau bilet pentru meciul cu Bate. Cand am ajuns la stadion, ce sa vezi?... casele erau inchise si programul caselor era pana la 20, asta se intampla pe la ora 16... la un momentdat, dupa vreo 1-2 ore cam asa, scavul lui Jiji (Argaseala ) a venit si ne-a explicat ca a fost o revizie tehnica si a trebui sa inchida casele de bilete mai devreme si ca astazi 22 august o sa se deschida mai devreme casele de bilete.
Cand am fost astazi pe la ora 13 la stadion, ce sa vezi? Casele erau inchise! Si pe site de ce nu s-a anuntat nimic?
De ce nu ne informati si pe noi? De ce ne lasati sa batem drumul degeaba pana la stadion? Va doare undeva de noi!
Scrieti numai prostii despre jigodia aia de Becali in loc sa ne anuntati pe noi despre sistemul asta imputit care exista la Steaua!
Lasati dracu prostiile si interesati-va sa vedeti cum merg casele de bilete! >>ALATURI DE Gica Hagi PANA LA CAPAT<<<