Trebuie sa va spun un lucru: am fost unul din sustinatorii infocati ai lui WZ, de la numirea acestuia pe banca tehnica a Stelei.
Ceea ce am vazut aseara, ma scarbeste. Nu din punct de vedere tactic, caci consider ca Zenga a abordat meciul in singurul mod care ne putea aduce un rezultat bun. Ma scarbeste slugarnicia de care a dat dovada!!! Si ce ca Neaga pleaca duminica in Coreea. Cum s-ar fi simtit "signor" daca ar fi fost lasat pe banca la Inter intr-un meci ca asta? Nu a contat decat $$$ lu'Jiji. S-a vandut pe bani putini. Putea sa scoata un rezultat excelent pe Mestalla, dar a preferat sa plece capul. RUSINE!!! A RIVEDERCI!!! Asa antrenor pot fi si eu: "Nenea Jiji, ce jucatori vreti sa joace azi?":(
Imi este rusine ca tin cu Steaua condusa de Jiji, imi este rusine ca am avut incredere in WZ, imi este rusine de parerea care am avut-o fata de MM, imi este rusine ca "site-ul oficial" steauafc.org este inchis de aseara.
Edit: peste tot unde vedeti WZ, MM sau Jiji, considerati ca este scris wz, MM si Jiji, nu merita majusculele!!!!!!!!
JOS CENZURA!ACTIUNILE VOASTRE NE ALIMENTEAZA URA!!!