FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga la Chunnam Dragons-prima liga din Coreea de Sud

«1234»
sorin_77717.02.2005 06:51

Dica, Dica, Dica.... varza, varza, varza...

Becali, Becali, Becali... prost, cioban, prost

Neaga, Neaga, Neaga... lipsa, nevoie, munca

Cristea, Cristea, Cristea... vrea, ghinion, nu stie inca

Puteam pierde si mai rau.... Sanse sunt in primele 15 minute de pe Ghencea... Ori inscriem ori ne intoarcem la jalnica Divizie A Burger...

Virgil17.02.2005 07:03

In ciuda celor spuse de Moretti,cum ca la 2-0 calificarea e jucata,îmi metin parerea ca Steaua,în fata propriului public,va juca altceva si se poate califica.

Opinia jucatorului de la Valencia nu e litera de lege.E doar opinia lui,pentru propriii suporteri.Nu ar fi jenant sa se îndoiasca de calificare acum când echipa lor nu prea merge în campionat?O doza de încredere data moralului atât de zdruncinat al suporterilor spanioli.

chris_t17.02.2005 11:13

Trebuie sa va spun un lucru: am fost unul din sustinatorii infocati ai lui WZ, de la numirea acestuia pe banca tehnica a Stelei.

Ceea ce am vazut aseara, ma scarbeste. Nu din punct de vedere tactic, caci consider ca Zenga a abordat meciul in singurul mod care ne putea aduce un rezultat bun. Ma scarbeste slugarnicia de care a dat dovada!!! Si ce ca Neaga pleaca duminica in Coreea. Cum s-ar fi simtit "signor" daca ar fi fost lasat pe banca la Inter intr-un meci ca asta? Nu a contat decat $$$ lu'Jiji. S-a vandut pe bani putini. Putea sa scoata un rezultat excelent pe Mestalla, dar a preferat sa plece capul. RUSINE!!! A RIVEDERCI!!! Asa antrenor pot fi si eu: "Nenea Jiji, ce jucatori vreti sa joace azi?":(

Imi este rusine ca tin cu Steaua condusa de Jiji, imi este rusine ca am avut incredere in WZ, imi este rusine de parerea care am avut-o fata de MM, imi este rusine ca "site-ul oficial" steauafc.org este inchis de aseara.:)

Edit: peste tot unde vedeti WZ, MM sau Jiji, considerati ca este scris wz, MM si Jiji, nu merita majusculele!!!!!!!!

JOS CENZURA!ACTIUNILE VOASTRE NE ALIMENTEAZA URA!!!

MIREL6RADOI17.02.2005 12:18

Chris_t,subscriu la cele scrise de tine...Rachita a declarat in prosport,cred...ca Zenga nu are demnitate,l-am considerat nebun,dupa "lucratura" de aseara nu pot decat sa-i dau dreptate!

LUPTA Steaua!

JUCATORI,antrenori,conducatorii vor veni si vor pleca de la Steaua!NOI VOM FI INTOTDEAUNA ALATURI DE Steaua!

chris_t17.02.2005 12:22
Chris_t,subscriu la cele scrise de tine...Rachita a declarat in prosport,cred...ca Zenga nu are demnitate,l-am considerat nebun,dupa "lucratura" de aseara nu pot decat sa-i dau dreptate!

LUPTA Steaua!

JUCATORI,antrenori,conducatorii vor veni si vor pleca de la Steaua!NOI VOM FI INTOTDEAUNA ALATURI DE Steaua!

Mirele, se vede ca esti baimarean de-al meu:):):)

Imi pare bine ca ai ales si tu sa le spui la revedere celor de pe "site-ul oficial". Astept sa-l deschida sa le spun de dulce:):):)

MIREL6RADOI17.02.2005 12:25

Chris,mama,ce era aseara pe forumul ala...in 2h cred ca s-au scris cel putin 100 de mesaje,le-am zis multe de dulce!

Marea diferenta intre forumul acesta si cel al clubului,asta-i forumul STELISTILOR,ala e forumul clubului...Asta e,is curios cand o sa-l deschida.

Lupta Steaua!

sorin_77717.02.2005 16:13

Am scris si eu vrute si nevrute pe oficial site dar vreau sa zic ca cenzura acolo este in floare fratilor... Becali a luato razna rau... AFARA!!!!

De ce pleaca NEAGA???!!! De prost ce e Becalii... Am zis ca nu vreau sa imi spun opinia inainte de rezultat dar opinia mea este:

RUSINE CONDUCERII STELISTE - MANAGERUL CIOBAN CARE CICA ERA BUN LA MATEMATICA... STIA SA NUMERE OILE DAR SI ATUNCI II SCAPAU...

reddog17.02.2005 16:17

Ce site oficial? Ala e site?

sorin_77717.02.2005 16:18
Ce site oficial? Ala e site?

Aici ai mare dreptate... E site ciobanesc!!! :)

MIREL6RADOI17.02.2005 16:33

Sorin,mai,nu era rau site-ul,chiar era dragutz,dar e "normal" sa cenzureze mesajele anti-conducere,doar de la ei isi iau salariu.

Neaga a fost lucrat!RUSINE!

kyd17.02.2005 17:40

Neaga nu prea vrea sa plece,inca are indoielei.Dar daca ramane nu cred ca va mai prinde echipa.Va pati ce a patit Rachita

NkAndrei17.02.2005 20:06

fratilor eu zic ca e vremea schimbarilor pe la conducere... se pare ca o sa ajungem ca Romania dupa 50 de ani de comunism in lumea a 3...dor ca oieru ne duce in lumea a 3 pt ca acolo ne-a lasat cizmaru..el ne duce in lumea a 4

o sa ajungem sa ne interzica sa intram pe stadion...

Steaua e a noastra a suporterilor

si nu e o stana la care se face afaceri la negru cu oi....

radeam de javre ..da se pare ca la noi e si mai putred acolo sunt mai multe interese care se bat cap in cap...la noi e un singur interes

sorin_77717.02.2005 20:49
Neaga nu prea vrea sa plece,inca are indoielei.Dar daca ramane nu cred ca va mai prinde echipa.Va pati ce a patit Rachita

Mare adevar...

Xander18.02.2005 06:34

Se pare ca ceea ce ziceam si inca putini acum cateva luni incepe sa prinda contur: Gigi trebuie sa aibe soarta lui Piturca :!:. Sper sa scapam de aceasta conducere de comunisti, de oameni naivi! Ma tem ca singurul mod real in care am putea scapa de ei este sa lasam pierdut titlul de campiona, doar asa cred ca Gigi s-ar da pe fatza si ar zice ca da clubu (bineinteles dupa lungi presiuni din partea noastra, cei care intradevar vrem binele clubului)

sorin_77718.02.2005 06:47

Adevaratii suporteri stelisti vor striga la meciul de acasa cu Valencia:

"Neaga te iubim!"

"La coreeeeeni, cu Becali la coreeeenii"

"Afara cu ciobanii din tara!"

Si la fiecare meci al Stelei acasa asa sa strige tot stadionul... Nu numai peluza...

MIREL6RADOI18.02.2005 06:57

SUPORTERI STELISTI!RAMANEM UNITI!NICI UN PAS INAPOI!

UNITI PENTRU GLORIA Stelei!!

sorin_77718.02.2005 14:41

Declarati lui MM de azi este chiar strigatoare la cer... In GSP spune ca:

Asta da tupeu de la MM...

Xander18.02.2005 15:01

Nici nu stiu ce sa mai cred despre MM Stoica... nu mai e omu de la inceput .. acum incepe sa isi "muste" proprii stapani.. Si modul lui de a discuta, plin de ironii si arogantza mie imi aduce aminte de cum vorbesc dinamovistii, si sincer nu vad nici o diferentza!

E strigator la cer, ce e cu conducerea noastra?!

reddog18.02.2005 16:55

Cand a fost MM Stoica om???

mishulica18.02.2005 18:10

Nu poti sa sti daca Neaga a vrut sa plece sau nu, ideea e ca indiferent de situatie nu trebuia lasat sa plece. E cel mai bun fotbalist din 2004! Nu contesta nimeni faptul ca Cristea e un jucator foarte bun si poate va ajunge mai bun ca Neaga, dar el mai trebuie sa creasca si noi trebuie sa luam titlul anul asta. Sa speram ca il vom lua si fara Neaga.

kyd18.02.2005 18:49

Mai devreme sau mai tarziu Neaga oricum pleca de la Steaua.Ganditiva ca vrea sa isi asigure lui si familiei lui un trai cat mai bun.Cu banii de la Steaua nu ar fi putut sa asigure asa ceva.Eu unu nu contest plecarea lui Neaga(chiar daca este un jucator de care mai avem nevoie)contest doar faptul ca a fost lasat in tribuna la meciul cu Valencia,poate ne-ar fi ajutat.

Zenga in loc sa il foloseasca cat mai putea a decis sa il lase in afara lotului.

Poate peste 3 ani va reveni la Steaua

Virgil18.02.2005 19:56
Mai devreme sau mai tarziu Neaga oricum pleca de la Steaua.Ganditiva ca vrea sa isi asigure lui si familiei lui un trai cat mai bun.Cu banii de la Steaua nu ar fi putut sa asigure asa ceva.Eu unu nu contest plecarea lui Neaga(chiar daca este un jucator de care mai avem nevoie)contest doar faptul ca a fost lasat in tribuna la meciul cu Valencia,poate ne-ar fi ajutat.

Zenga in loc sa il foloseasca cat mai putea a decis sa il lase in afara lotului.

Poate peste 3 ani va reveni la Steaua

Nu crezi ca tocmai nu ai spus nimic?

Xander18.02.2005 22:29

Poate ca daca era lasat sa joace in dubla cu Valencia nu mai iesea atata panarama...dar cum oieru nici macar atata minte nu a avut.. :? :cry:

stelistuL_1718.02.2005 22:41

Eu sper din tot sufletul ca Adrian Neaga sa ramana la FC Steaua . Ar fii o mare pierdere in atacul formatiei noastre..ganditi-va la restul atacantilor nostri...Oprita este un jucator de forta dar la capitolul tehnica sta mult mai jos ca Neaga.....Cristea eu spun ca este cam mic pentru niste meciuri de o asemenea miza si intesitate cum sunt cele cu Valencia.......iar Dinita nu a fost jucat desi cat timp a jucat la Sportul , a fost cel mai bun atacant al echipei , desi juca si Gigel Bucur.....asa ca am speranta in mine ca Rica Neaga va imbraca in continuare tricoul ros-albastru al Stelei si ne vom califica in dauna Valenciei.....apropo care are de vanzare abonamente la peluza I sau bilete la meciul cu Valencia tot la peluza I sa ma contacteze.... Forzza Steaua

gianini18.02.2005 22:42

nici nu stiu ce sa mai cred cu atatea declaratii, e ceva putred la mijloc.

oricum, Neaga trebuia sa joace la valencia si e rusinos ce i=au facut.

rusinica

«1234»