FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga la Chunnam Dragons-prima liga din Coreea de Sud

«1234»
Xander12.02.2005 18:30

O definitie completa a cuvantului dinamovist :D Sunt perfect de acord. Ai o bere de la mine in martie :!: :wink: .. vom sarbatori calificarea :wink:

reddog12.02.2005 18:45
O definitie completa a cuvantului dinamovist   :D  Sunt perfect de acord. Ai o bere de la mine in martie :!:  :wink: .. vom sarbatori calificarea :wink:

In caz contrar va ofer eu de baut, asa de consolare... :P

Xander12.02.2005 18:54
Asta a fost buna! Te pricepi la glume. Da, are site si Dinamo, am descoperit si noi acest termen in cele din urma, dupa lungi cautari. Intre timp am cam fost destul de ocupati sa va suflam cateva titluri.

Poate sa le suflati in sensu' de a ne curatza noua trofeele cu grija, de la e da luciul..

Cat despre site, parca ati mai avut unul si a fost "saracu" atacat si se scria pe el chiestii ANTi-Dinamo, no? :twisted: :twisted:

Nu stiu ce informatii ofera "site"-ul ala a vostru :lol: ... dar eu stiu ca la fiecare meci galeria lui Poli canta un frumos cantec : "**** Dinamo!!!" .. deci meci de meci era placerea mea cea mai mare si a celorlalti 99%din ieseni sa cante **** Dinamo! Poate or mai fi si cativa dinamovisti ascunsi prin garsoniere si care zic ca au fan cluburi... mai degraba cambuze subterate.. FORZA Steaua! Iasul respira ROS-ALBASTRU!

Motanu D12.02.2005 22:31
[...] dar eu stiu ca la fiecare meci galeria lui Poli canta un frumos cantec : "**** Dinamo!!!" .. deci meci de meci era placerea mea cea mai mare si a celorlalti 99%din ieseni sa cante **** Dinamo! Poate or mai fi si cativa dinamovisti ascunsi prin garsoniere si care zic ca au fan cluburi... mai degraba cambuze subterate.. FORZA Steaua! Iasul respira ROS-ALBASTRU!

Treaba e ca nu doar galeria lui Poli canta celebrul refren "**** Dinamo !!!" ci majoritatea galeriilor din tara ! Daca despre Steaua, tigani, olteni, etc. mai auzim din cand in cand vreo scandare de acest gen, la aproape orice meci auzim celebrele scandari la adresa lui Dinamo...

"Dinamo, echipa tuturor !" - parca asa suna sloganul nu ? De unde acest val national de simpatie pro-Dinamo ? Sa fie de vina ultimile titluri suflate (a se citi furate) de domnii Borcea & co. ? (macar daca erau cinstite nu ziceam nimic... )

Reddog, ai cuvantul !!!

Virgil13.02.2005 09:25

Eu unul îl consider pe Reddog ca pe unul dintre ai nostri.

Are peste 350 de postari pe acest forum ,este stelist pâna la moarte conform rangului.

Nu are rost sa-l bombardam toti cu micile noastre rautati.Cu ce e de vina el ca Borcea si gasca lui de ticalosi fura puncte,meciuri,campionat si cupa?

Revolta noastra e îndreptata împotriva celor care faptuiesc aceste mizerii.

E corect sa sufere unii care s-au trezit,copii fiind,cu ochii pe o anumita echipa si au pus-o si o pastreaza în suflet?

Nu cred ca e corect.

Noua ne convine când suntem asimilati lui Ciobanul?Sau când ni se spune ca Steaua alaturi de Dinamo a facut si-a desfacut dupa pofta,în regimul trecut?

Unde e vina noastra a suporterilor?Si mai ales a celor nascuti mai încoace,spre anul revolutiei?

Nu mi se pare ca Reddog ne deranjeaza.Iar când mai baga câte o strâmba,o face la modul nevinovat.

Sa ne îndreptam atentia spre lucruri mai serioase.Altfel orice topic va devia invariabil catre varsarea frustrarilor acumulate periodic,pe cineva care nu are nici în clin,nici în mâneca cu mizeriile cu autori cunoscuti.

Iar ceea ce a suportat Reddog pâna acum,cred ca e suficient.

Suntem stelisti,ce Dumnezeu.

FORZA

serban2313.02.2005 10:17

rd tu i-ai dat lui virgil banii in avans???...ca ma enervez acum...ce atata simpatie...omorati cainele... :twisted:

reddog13.02.2005 17:37

Serbane, de unde atata ura pentru adevaratii campioni? Raule! Nu am dat inca nici o letcaie. Si nici nu voi da, voi castiga pariul.

Virgil13.02.2005 17:59

Se pare ca nu ai fost atent.Era vorba de cu totul altceva,nu de vreun pariu.

Mai precis era vorba de banii pe care se presupune ca i-as fi primit de la tine pentru a te sustine.Evident,a glumit.Lui Serban îi sade bine cu gluma. :lol:

Serban poate sa confirme sau sa infirme.

kyd13.02.2005 19:30

Sa revenim la topic...

Neaga spune ca va pleca doar dupa ce castiga campionatul cu Steaua iar Gigi zice ca il va lasa sa plece dupa dubla cu spaniolii pentru ai face loc in echipa lui Cristea.

Oare ce va fi??

serban2313.02.2005 19:36

normal ca am glumit...si revenind la topic daca pleaca in korea, e cel mai prost si Gigi lafel daca il lasa...nu vede si el ca toti jucatorii care au plecat acolo s-au intors distrusi...ar trebui sa mai astepte ca mai are timp sa prinda un contract bun in europa...dar eu nu cred ca va pleca

sorin_77713.02.2005 21:41

Ca sportiv daca pleaca face o mare greseala mai ales acum cand putea sa castige si el un prim trofeu in cariera... Ca om insa e o alegere buna.. Si banii au o importantza acum...

kyd14.02.2005 09:08

Tinand cont de banii pe care i-ar primi in corea ar fi bine pentru el sa plece.La Steaua castiga 100.000 pe an,acolo va castiga de 4 ori mai mult.In corea capitolul nationala este inchis pentru el.sa speram ca daca tot pleaca macar sa plece la o echipa din europa.

grigloco14.02.2005 12:49

eu sunt de parere ca totusi va ramane la Steaua....o sa deschida ochii si el si Gigi si or sa-si dea seama...sper...

serban2314.02.2005 13:45

e o alegere proasta din toate punctele de vedere...

se duce acolo ,sta doi ani, ia 800.000. si vine inapoi in cel mai bun caz tot la Steaua pe 50.000.

ar trebui sa astepte sa vada daca ajunge in grupele ligii pentru de acolo sigur pleaca undeva bine in vest si pe bani mai multi , iar daca nu ajunge si nu prinde nimic in europa ramane si varianta korea...

eu zic ca ar trebui sa mai stea macar 1 an...dar pana la urma e treaba lui...fiecare pasare pe limba ei piere

reddog14.02.2005 15:09

Eu am inteles ca pana la urma nu mai pleaca in Coreea. Si daca pleaca, ce, va e frica de ceva anume? :lol:

Motanu D14.02.2005 17:31
Eu am inteles ca pana la urma nu mai pleaca in Coreea.  Si daca pleaca, ce, va e frica de ceva anume? :lol:

Nu ne temem, se poate si fara Neaga... Dar sa nu va faceti iluzii (voi dinamovistii), ca Neaga nu va pleca. Iar dupa meciul din Ghencea o sa va para rau ca nu a plecat...

Motanu D14.02.2005 17:43
Eu unul îl consider pe Reddog ca pe unul dintre ai nostri.

Are peste 350 de postari pe acest forum ' date='este stelist pâna la moarte conform rangului.

[...']

Iar ceea ce a suportat Reddog pâna acum,cred ca e suficient.

Suntem stelisti,ce Dumnezeu.

FORZA

Ok, am exagerat in privinta lui reddog... Asa cum ai spus l-am criticat pe el pentru faptele lui Borcea, ceea ce nu este corect si imi cer scuze pentru asta...

Ce m-a deranjat insa a fost urmatorul comentariu:

A aparut si prin Iasi termenul de "suporter"? Bre' date=' dar buni ati devenit si voi peste noapte. Majoritatea suporterilor alb-rosii sunt de n ori mai cultivati decat m..... Scuze, nu e vina ta daca ai obarsia asta. Dar asa se spune. :P[/quote']

Chiar daca am mai postat replici ironice sau chiar rautacioase la adresa sa nu am contestat niciodata, pana in acel moment, calitatile sale intelectuale, sau a cetatenilor din orasul din care provine. Nu spun ca nu este util forumului, ba chiar il felicit pentru curajul de a posta peste 300 de mesaje pe un forum al adversarilor, majoritatea pertinente...

Dar in cazul de fata m-am simtit ofensat si a trebuit sa raspund...

La urma urmei, insa, eu sper ca si reddog sa bea o bere in cinstea Stelei dupa calificare. Ca un adevarat "Stelist pana la moarte"...

Virgil14.02.2005 18:49

Motane apreciez pozitia pe care ai adoptat-o si sunt de acord cu motivarea replicii tale.

Pâna la urma toate trec,doar dragostea pentru Steaua va ramâne vesnica.

Romania,Steaua!Europa,Steaua!

kyd14.02.2005 19:14

Daca Neaga nu pleaca acuma cand Gigi are oferta pe el sigur va pleca cand i se termina contractul.Azi la stiri Gigi a dat de inteles ca nu ii va mai prelungi contractul lui Neaga care din cate am inteles mai are 9 luni contract.

Pana in returul campionatului trecut toti ne doream sa plece Neaga deoarece nu facea nimic in jocul nostru,acuma toti ne dorim sa ramana la Steaua deoarece sa trezit si joaca fotbal adevarat si este foarte iubit de suporteri.Asta e.

Motanu D15.02.2005 00:38
Gazeta Sporturilor vã anunța în exclusivitate sãptãmîna trecutã cã Neaga va fi vîndut în Coreea dupã ce Steaua va disputa dubla cu Valencia. Ieri, la prînz, Ciobanul a arãtat contractul de transfer, semnat și parafat, al lui Ricã de la Steaua la Chunnam Dragons.

"Neaga va pleca indiferent de rezultatul meciului cu Valencia. El mai are contract cu Steaua încã 9 luni, dacã mai stau îl pierd, nu mai iau nici un ban pe el. Pentru ce l-aș mai ține? În plus, are 25 de ani. Pleacã și el, își face viitorul, îmi scot și eu banii pe care i-am bãgat și cu asta basta", a explicat Becali motivele despãrțirii de golgeterul echipei.

Patronul Stelei a mers chiar mai departe și a spus cã "Neaga a ajuns la un nivel maxim. Eu vreau jucãtori de 18-19 ani care sã poatã sã creascã. Credeți cã Neaga poate sã joace mai bine fațã de ce a arãtat în tur? Ãsta e nivelul maxim al lui. Eu am avut întotdeauna încredere în el, dar se terminã contractul. Mai bine iau banii pe el și la revedere".

15 februarie 2005

Se pare ca pana la urma Rica va pleca. Pacat de el, pentru ca in acest fel isi va ingropa cariera de fotbalist.

In conditiile actuale ne mai trebuie neaparat un atacant, deoarece nu avem decat 2: Cristea & Ciocoiu. Oprita e mijlocas, iar Dinita nu a aratat niciodata ca s-ar putea ridica la nivelul Stelei.

Pacat ca nu se va putea bucura si Rica de titlul cu numarul 22!!!

FORZA

sorin_77715.02.2005 06:38

Rica va plecat si ar trebui sa ii uram succes iar la meciul cu Valencia de acasa sa ii scandam cu toti numele...

Forza RICA... Forza Steaua...

Virgil15.02.2005 08:41

Nu ma îndoiesc de faptul ca tribunele îi vor scanda numele pe întreg parcursul meciului retur.Sa speram ca si Rica va face un meci mare,pentru a ne aduce cu si mai multa placere aminte de el.Iar când va reveni în tara,sa vina tot la Steaua pentru a-si încheia cariera.Asa cum a facut-o [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

Rica,Rica!

kyd15.02.2005 08:52

Stire de ultima ora:Ciobanul a arãtat contractul de transfer, semnat și parafat, al lui Ricã de la Steaua la Chunnam Dragons.

Acuma este sigur:Rica pleaca dupa dubla cu spaniolii :!: .Nu ne ramane decat sa ii uram multa bafta in coreea.

chirichiri15.02.2005 17:25

Eu nu cred ca Neaga si-a facut inca datoria fata de club si in consecinta nu ar trebui lasat sa plece.

Daca voi credeti ca a juca bine in doar 1/2 din anii in care a avut contract cu noi este un lucru demn de admiratie mie mi se pare totusi cam putin. Oare nu a fost platit si in perioada respectiva? Ar trebui oprit, mai ales ca acum si-a revenit.

Parerea mea este ca e bine sa avem concurenta in atac, chiar daca Cristea nu are loc inca, se va cali in "lupta" cu Neaga si ceilalti. Cred ca Gigi ar trebui sa-i mareasca salariul si sa-i prelungeasca contractul macar cu un an.

sorin_77715.02.2005 18:24

Neaga a ajuns la maximum posibil in ceea ce priveste nivelul de joc... Nu cred ca Neaga mai poate arata ceva... Si eu cred ca ar trebui sa ii faca loc lui Cristea care este foarte tanar si promite mult mai mult decat o facuse el...

Eu ii urez multa bafta in Coreea. Daca e baiat destept nu se intoarce imediat la Steaua si mai da inainte o tura prin Europa.

«1234»