FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga la Chunnam Dragons-prima liga din Coreea de Sud

«1234»
kyd11.02.2005 08:52

Acum, Neaga este din nou în fața unui transfer. Echipa de primã ligã din Coreea de Sud, Chunnam Dragons, a pus pe masa Stelei, prin intermediul impresarului jucãtorului, Dumitru Tudor, suma de un milion de dolari pentru a-l avea pe Ricã. Ciobanul e de acord cu suma, însã îl va lãsa sã plece pe atacant dupã dubla cu Valencia, din Cupa UEFA. Asiaticii au dactilografiat deja și contractul jucãtorului, unul pe 3 ani, cu un cîștig mediu de 400.000 de dolari anual, Neaga urmînd sã-l semneze spre finalul lui februarie.

Cam asta ar fi o parte din articolul din gsp prin care se da mai mult ca sigura plecarea lui Rica din Ghencea.Adevaratul motiv al plecarii lui Neaga de la Steaua este acela ca Cristea nu prea joaca,el fiind preferatul lui Gigi.

Va afecta oare acest transfer forta ofensiva a Stelei?

Capitolul 'nationala' este inchis si pentru el

Virgil11.02.2005 11:20

E pacat ca va pleca tocmai acum când se pare ca a atins vârful valorii sale.Dupa ce ne-a amarât câtiva ani buni.

Mi se pare normal însa ca dupa ce si-a facut datoria,sa fie lasat sa joace pentru mai multi bani.De patru ori mai multi.

E normal ca si clubul sa câstige si sa reinvesteasca.

Plecare lui Neaga nu cred ca va afecta forta atacului.Pentru ca mai ramân destui.Si toti valorosi.

Acum mai trebuie sa vrea si el.Gigi a fost de acord.

Ce ne-ar mai ramâne de facut când va pleca,daca va pleca,decât sa-i uram succes în continuare?Nu o sa ne lamentam ca altii.Pentru ca si în aceasta situatie Steaua este Steaua iar suporterii ei,oamenii care stiu sa discearna.

FORZA

horse3711.02.2005 11:53

ceva-mi spune ca rica nu ar fi chiar asa de hotarat pt o plecare fie ea la 400.000$ in asia.

dar de o fi subscriu celor scrise de virgil si ca la ultimul meci a lui rica sub culorile Stelei ii vom multumi pentru tot ceea ce a facut mai cu seama dupa intoarcerea din arabia saudita.

poznas de felul lui, rica a realizat unde se opresc "placerile" vietii si a luat fotbalul in serios. si uite ca a ajuns sa fie unul dintre cei mai iubiti stelisti.

ricaaa

lyonezul11.02.2005 12:06

Eu nu sunt de acord cu plecarea! Rica este bun si trebuie sa ramana macar pana la sfarsitul campionatului. Alte echipe (vezi Poli) se intaresc cu jucatori de valoare si noi vindem un lider! Nu sunt de acord dar ce sa asteptam de la Gigi care gandeste adesea prost. Credeam ca intentia lui este sa cumpere jucatori pentru a intari echipa, nu sa vanda....si mai ales vrea sa vanda un lider (Rica este capitan in lipsa lui Radoi). Parerea mea ca s-ar fi gasit oferte si din vest ceea ce ar insemna un pas inainte...nu un pas inapoi spre Asia! Cand a avut oferta de la PSG nu a vreut sa il dea si acom este de acord.

Si oricum milionul care il ia pentru Neaga nu cred ca il va folosi pentru a cumpara ceva in schimb...mai ales ca Don' Gigi nu vrea straini si nici negrii...el este patriot.

Sa fim seriosi! Nu este bine sa plece acum Neaga. Steaua mai are nevoie de el!

grigloco11.02.2005 14:21

da cine este de acord cu plecarea lui !? este un jucator foarte important din lotul lui Zenga, si totodata unul foarte bun zic eu... totusi, poate se intampla ceva si va ramane in continuare in Ghencea... :lol: cine stie !?

Xander11.02.2005 15:23
Eu nu sunt de acord cu plecarea! Rica este bun si trebuie sa ramana macar pana la sfarsitul campionatului. Alte echipe (vezi Poli) se intaresc cu jucatori de valoare si noi vindem un lider! Nu sunt de acord dar ce sa asteptam de la Gigi care gandeste adesea prost. Credeam ca intentia lui este sa cumpere jucatori pentru a intari echipa, nu sa vanda....si mai ales vrea sa vanda un lider (Rica este capitan in lipsa lui Radoi). Parerea mea ca s-ar fi gasit oferte si din vest ceea ce ar insemna un pas inainte...nu un pas inapoi spre Asia! Cand a avut oferta de la PSG nu a vreut sa il dea si acom este de acord.  

Si oricum milionul care il ia pentru Neaga nu cred ca il va folosi pentru a cumpara ceva in schimb...mai ales ca Don' Gigi nu vrea straini si nici negrii...el este patriot.

Sa fim seriosi! Nu este bine sa plece acum Neaga. Steaua mai are nevoie de el!

Acest rasist de Gigi vrea sa vanda un adevarat lider la cine??.... la chinezi???.... Pai credeti ca ii va veni asa usor lui Neaga acolo? Eu in locul lui nu as accepta un contract de 4ori mai mare ca sa ma duc intr-o lume complet diversa.. RUSHINE Gigi!!! Ce transfer ca kkt vrei as faci???? Zici ca nu vinzi jucatorii, iar cand o faci iei numai 1milion??.. ce dracu vrea sa insemne asta :?: :evil:

sorin_77711.02.2005 15:57

Transfer foarte asemanator cu al lui Danciulescu in China...

Daca s-ar investii imediat intr-un jucator tanar acesti bani dar de mijlocul terenului ar fi afacere... Nu regret plecarea lui Neaga...

E bine ca il avem cu Valencia...

Xander11.02.2005 16:03

Un caine ca Danciulescu ce face in China ?? ..ca aia mananca cainii.. :twisted: :twisted: :twisted:

sorin_77711.02.2005 16:15

Danciulescu a recunoscut ca a plecat pentru bani...

Oricum sta decat 10 luni cu imprumut parca...

reddog11.02.2005 16:36
?Nu o sa ne lamentam ca altii.Pentru ca si în aceasta situatie Steaua este Steaua iar suporterii ei' date='oamenii care stiu sa discearna.

[b']FORZA

Adica nu o sa va lamentati ca si Dinamo??? Hai ca m-ai facut sa rad. :P

Motanu D12.02.2005 00:33

Discutia este inutila, astea cu plecarea lui Neaga sunt niste simple povesti !!!

Pentru reddog:

N-avem de ce sa ne lamentam, de la Steaua jucatorii pleaca cel mult pentru bani, si pleaca de obicei tristi, nu bucurosi ca au scapat de precedenta echipa...

Apropo, in curand o sa va vanda Borcea & Givoanni si pe voi suporterii. Am auzit ca se cauta forta ieftina de munca prin Korea de Nord

Virgil12.02.2005 07:13
Adica nu o sa va lamentati ca si Dinamo??? Hai ca m-ai facut sa rad. :P

Poti sa ma crezi sau nu? Dar stii ca am scris acele rânduri tocmai pentru ca tu sa râzi?

Ma bucur ca am reusit.Punct ochit,punct lovit. :P

reddog12.02.2005 14:51
Discutia este inutila, astea cu plecarea lui Neaga sunt niste simple povesti !!!

Pentru reddog:

N-avem de ce sa ne lamentam, de la Steaua jucatorii pleaca cel mult pentru bani, si pleaca de obicei tristi, nu bucurosi ca au scapat de precedenta echipa...

Apropo, in curand o sa va vanda Borcea & Givoanni si pe voi suporterii. Am auzit ca se cauta forta ieftina de munca prin Korea de Nord

A aparut si prin Iasi termenul de "suporter"? Bre, dar buni ati devenit si voi peste noapte. Majoritatea suporterilor alb-rosii sunt de n ori mai cultivati decat m..... Scuze, nu e vina ta daca ai obarsia asta. Dar asa se spune. :P

Motanu D12.02.2005 15:15

Pentru reddog:

A aparut si prin Iasi termenul de "suporter"? Bre, dar buni ati devenit si voi peste noapte. Majoritatea suporterilor alb-rosii sunt de n ori mai cultivati decat m..... Scuze, nu e vina ta daca ai obarsia asta. Dar asa se spune. :P

A aparut si aici, la Iasi, termenul de suporter... Problema e alta, ca la Iasi nu a aparut termenul de dinamovist...

Pentru noi, astia mai putin cultivati, exista Dinamo - ca simbol al adversarului meschin si nesportiv -, exista simpatizantii dinamovisti - o adunatura de indivizi care nu stiu pe ce lume traiesc si habar n-au ce inseamna numele "Dinamo", de unde provine el si cum a luat fiinta acest club -, dar, cum spuneam, nu exista notiunea de dinamovist.

La noi, aici, a fi dinamovist inseamana, a fi simpatizant al comunismului, al securitatii si al abuzurilor, a fi dinamovist inseamna a prefera sa te lauzi cu faptele de vitejie de genul incendierii stadionelor decat cu performantele echipei (care nici nu exista defapt), a fi dinamovist inseamna a plange atunci cand toata lumea rade, a-ti impune propria filosofie (daca stii ce-i aia...) cu parul (vezi modul in care a luat fiinta Dinamo).

Tudor Postelnicu, Vasile Ianul, Cristi Borcea... Astia sunt oamneii care au patronat sau patroneaza Dinamo, nume cu rezonanta trista sau chiar odioasa... Bani disparuti in ceata, scandaluri, meciuri cu Ceahlaul, alcool in sange care se evapora... Astea sunt simbolurile lui Dinamo nu Discobolul, regretatul Hâldan sau Fl. Petre...

In definitiv a fi dinamovist inseamna a fi un nimic, un paria, un om refuzat de societate. Noi moldovenii suntem in general mai lenti si mai saraci cu duhul,dar mai bine asa decat niste nimicuri "cultivate"...

Apropo, nu e vina ta ca esti dinamovist, pur si simplu nu te puteai incadra in alta categorie sociala...

reddog12.02.2005 15:19

Explica-mi totusi si mie cum vine "paria" cultivata. Nu am fost la lectia asta la scoala. Nu te-am facut inca "gunoi" sau alte chestii, deci...shit! (adica "mars" pentru pisicute).

reddog12.02.2005 15:19

Poate imi explici si mie atunci de ce la Iasi Dinamo are mai multe fan cluburi decat Steaua. Sunteti toti comunisti? Si, inca o chestie, si Steaua nu e chiar departe de noi in ale comunismului, asta fiind o parere generalizata, dar la care eu nu subscriu. Lasa comunismul ca nu mai e, bata-l vina lui sa-l bata!

serban2312.02.2005 15:28

dogule am si eu o curiozitate, sper sa nu par aiurea.

de unde stii tu ca Dinamo are mai multe fan cluburi la Iasi decat Steaua?

reddog12.02.2005 15:31

Stiu eu si punct. M-am informat. Cate fan-cluburi Steaua sunt la Iasi? Raspunde-mi daca stii, eu iti spun dupa cate sunt la Dinamo.

serban2312.02.2005 15:38

habar n-am...da zi-le tu ca ai afirmat o chestie si eu nu te cred...si vezi ca vreau si dovezi... :P

reddog12.02.2005 15:40

Pai atunci intra si tu pe site-ul Dinamo si vezi la fan cluburi... Apoi intra la Steaua si numara. :P

serban2312.02.2005 15:43

ai facut tu asta?...hm dc?...apropo Dinamo are site?

reddog12.02.2005 15:44

Asta a fost buna! Te pricepi la glume. Da, are site si Dinamo, am descoperit si noi acest termen in cele din urma, dupa lungi cautari. Intre timp am cam fost destul de ocupati sa va suflam cateva titluri.

serban2312.02.2005 15:50

eteee ocupati , ca doar nu l-a facut Danciu...

nu stiati voi cum vine treaba asta cu iterneturile astea...acuma ati vazut si voi in stanga, in dreapta si ati incropit un ceva acolo...vax

reddog12.02.2005 15:52

Daca tu asa consideri, si parerea ta conteaza! Oricum e fain si site-ul vostru, dar prea multi stelisti. :P:P:P :mrgreen:

Motanu D12.02.2005 18:02

Probabil ca n-ar trebui sa raspund, dar am s-o fac pentru ca nu vreau ca lumea sa fie dezinformata...

Daca trei suporteri care se aduna intr-o garsoniera la o bere si se uita la meci inseamma fan club atunci cred ca nu cunosc eu sensul expresiei.

Eu nu stiu care-i treaba in Arad, Bucuresti, sau in alte orase, dar in Iasi stelisti gasesti la tot pasul. Poate ca nu exista fan cluburi sau alte forme organizatorice dar a fi suporter nu inseamna a face act de prezenta intr-o organizatie, in cazul de fata un fan club.

Poate ca exagerez, dar pentru mine un dinamovist tot un paria va ramane, indiferent ca este genial sau cretin !

Asadar, iti urez sa ai nervi tari sa poti sustine pe Dinamo in continuare, iar in privinta Stelei nu uita de proverbul ala care vorbeste despre cainele ce moare de drum lung...

«1234»