[...]în schimb sa-l tii pe Dica 90' în teren' date='mi se pare ca se poate vorbi de sabotaj împotriva propriilor interese.Un fel de a-ti da cu stângu-n dreptu'.
Politica de kkt a clubului.
Totusi,
[b']FORZA
Ranieri tre' sa-i dea o bere lui Zenga, ne-am batut singuri !!!
Motive:
1. Neaga a fost uitat undeva in tribuna... Mexic '70 si Dobrin va spun ceva ?
2. Dica a fost folosit 90 de min. Chiar trebuie sa jucam meci de meci in 10 ?
3. Steaua nu a folosit flancurile eficient, a jucat cu 3 !!! inchizatori si a folosit 2 stoperi lenti si fara viteza de reactie. Fara Oprita, Vasili, Radoi si fundasii de banda am fi aratat ca o echipa de la amatori.
4. Dorinel Munteanu nu mai poate. Sper sa-i strige cineva "Lasa-te mosule" pana cand nu e prea tarziu. Ar fi pacat ca un mare fotbalist sa iasa din scena pe usa din dos.
5. Zenga avea coloana vertebrala. Si-a pierdut-o printre nevertebrate care cred ca a cunoaste ingineria otelului e totuna cu a stii management sportiv...
6. Ciocoiu mananca fara folos banii boierului. L-a saracit pe Sechee, acum urmeaza Gigi la rand.
7. Daca tot l-am luat pe Nicolita, merita sa joace, asa "prost" cum e (sau cum zic unii suporteri ca e). Macar spre deosebire de Dica asta vrea...
8. Cristea nu a invatat, inca, de la Neaga cum se baga mingea in poarta...
9. Arbitrul a fost corect !!! Nu e vina lui Messina si nici a lui Craciunescu sau Blatter ca fotbalistii romani cad la orice contact, de parca ar fi la baschet, nu au invatat (sau mai bine zis nu s-au invatat minte) cu regula fantei de lumina, sau ca nu stiu sa simuleze calumea. Tot respectul pentru Aimar, pentru ca stie sa pacaleasca arbitrii si protarii adversi.
Nu-mi place sa o spun, dar asa se intampla cand un cioban inarmat cu o maciuca se duce sa se lupte de unul singur contra unui Apache...
FORZA