FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga la Chunnam Dragons-prima liga din Coreea de Sud

«1234»
Virgil15.02.2005 20:17

Europa e suprasaturata de fotbalisti buni din toata lumea.Nu cred ca Neaga va mai avea vreo sansa sa joace pe batrânul continent la vârsta pe care o va avea atunci.Eu îi doresc,dar se pare ca fotbalistilor români le sunt interzise marile echipe.Cel putin în momentul de fata.

Motanu D16.02.2005 01:36
Europa e suprasaturata de fotbalisti buni din toata lumea.Nu cred ca Neaga va mai avea vreo sansa sa joace pe batrânul continent la vârsta pe care o va avea atunci.Eu îi doresc,dar se pare ca fotbalistilor români le sunt interzise marile echipe.Cel putin în momentul de fata.

Mai bine zis fotbalistilor straini le sunt interzise marile echipe din Romania. La singura echipa din Romania care poate fi incadrata in categoria marilor echipe, evolueaza doar 2 straini, si aceea alesi dupa criterii superexigente... Ce Zidane, ce Henri, ce van Nistelrooy, ce Di Vaio... la noi joaca doar marii Hamutovski si Keca...

Acum radem pe tema asta, maine s-ar putea ca cei enumerati mai sus (Zidane & co.) sa-l sune pe nea Gigi si sa-l roage sa-i ia si pe ei la Steaua...

Astazi vom scrie o noua pagina din istorie. O pagina care va valora mult mai mult decat intraga istorie a altor echipe crescute la umbra podului de cale ferata...

FORZA

Virgil16.02.2005 06:57
Acum radem pe tema asta, maine s-ar putea ca cei enumerati mai sus (Zidane & co.) sa-l sune pe nea Gigi si sa-l roage sa-i ia si pe ei la Steaua...

Astazi vom scrie o noua pagina din istorie. O pagina care va valora mult mai mult decat intraga istorie a altor echipe crescute la umbra podului de cale ferata...

Prima parte: o gluma buna.

Secunda parte : un adevar de necontestat.

HAIDE

MIREL6RADOI16.02.2005 08:41

Deci,Steaua joaca impotriva lui valencia,Dinamo joaca cu intergaz,deah...

Neaga nu este altceva decat victima lui Jiji.Acu,slabiciunea lui Jiji e Cristea,pana se suceste,asa cum a facut cu aliuta si alti jucatori...

Ca sa vezi cum e Jiji,in ianuarie mai ca l-a dat afara pe Ciocoiu,luni zicea ca Ciocoiu va marca in meciul de azi...No comment...

Lupta Steaua!

sorin_77716.02.2005 09:20

Cristea este peste Neaga... Va ajunge mare daca nu face ce a facut Neaga pana sa se apuce de fotbal adevarat...

Stie Jiji ce stie...

Xander16.02.2005 10:35

Neaga nu ar trebui vandut.. Si daca tot vrea sa il vanda ca sa nmai castige niste bani, nu ar trebui sa-l sacrifice in halu asta... este sinucidere curata sa te duci tocmai la aia... :cry: Nu cred ca merita un asa tratament Neaga din partea lui Gigi (cum de altfel nici Rachita nu merita sa fie tratat asa). Gigi este precum un copil, care acum zice ceva..acum altceva... inca trebuie sa mai creasca (sa speram!). Sper ca Neaga sa nu fi sermnat si el contractul :!: :!:

sorin_77716.02.2005 10:40

Neaga avea sanse ca din vara sa joace la o echipa din Europa fie si ea din campionatul Rusiei tot pe aceeasi bani, dar Jiji nu vrea sa riste si sa il piarda ca jucator liber de contract... Si mai se pune si problema financiara. Steaua nu a facut decat 2 transferuri notabile de cand a venit Jiji: Claudiu Raducanu si P.Stoica... Se pare ca decat ultimul are un cuvant de spus afara...

Iar de prelungit contractul nu se pune problema pentru ca Zenga vrea si el jucatori tineri si puternici...

Xander16.02.2005 10:47

Din cate stiu eu Zenga a declarat ca ar regreta daca pleaca Neaga, care trebuie sa recunoastem e singurul atacant productiv la ora actuala si in reala forma de joc.. Pacat ca Jiji vinde din nou cel mai bun atacant, ..dupa cazul Raducanu. Si ambii au fost vandutzi pe sume de nimic... :?

sorin_77716.02.2005 11:07

Asa este... Este cel mai in forma dar pe care nu o mai poate depasii.. Neaga nu va fi Adrian Ilie sau Mutu si nu e nici atacantul de careu atat de mult cerut de Zenga... El atat poate... in schimb un Cristea are sanse sa devina jucatorul visat de toti Stelistii: "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]II"...

Claudiu Raducanu era acelasi caz... Acum nu mai stie cum arata mingea din pacate... Sa speram ca va mai juca fotbal...

Xander16.02.2005 11:17

Noi deocamdata avem nevoie de un atacant care sa fie in forma (si ea si maxima si peste care nu va mai trece...), nu de tinere sperantze, pt ca daca vrem sa ajungem in finala trebuie sa avem un atacant ca Neaga. E adevarat ce zice de Cristea, dar nu se stie cat va mai dura pana va creste in calitate, si nu se stie daca o va face.. Daca se va tzine de antrenamente si va lucra serios, are toate sansele :wink:

sorin_77716.02.2005 11:22

Probabil ca daca trecem de Valencia (e ca si cum am juca apoi direct in finala) exista o cluza la contract prin care Neaga este cedat in vara la formatia ochilor obilci

:)

chirichiri16.02.2005 11:24

Daca este Cristea atat de bun de ce nu e el titular iar Neaga rezerva? Insa daca gandim ca ne trebuie neaparat jucatori tineri vom fi o echipa fara experienta care ne vom maturiza foarte greu. Trebuie sa imbinam tineretea cu experienta pentru a avea rezultate.

Pana la urma cred ca Gigi vrea sa faca si el o afacere gen Dinamo, de-aia vrea jucatori tineri si ieftini pe care sa-i bage in angrenaj si apoi sa-i dea mai departe cu un plus de 1-2 milioane... Se stie ca rezultatele bune vin cand ai o echipa cu media de varsta 26-27 ani ca si a lui Neaga.

sorin_77716.02.2005 11:32

Cu sigurantza Jiji nu adopta politica Dinamo... S-a vazut pana acum...

Eu sunt de acord cu tine ca performatza se face cu jucatori de 26-27 de ani dar talentati... Aici Neaga cam sare din schema... Este intradevar muncitor si s-a vazut ca stie si cu mingea insa nu de Champions League.... Daca citesti la rubrica "lotul Stelei" vei vedea ca Neaga a fost votat de cele mai multe ori cel mai slab om de pe teren la meciurile Stelei... A acumulat 18 "Titluri" in acest sens, iar ca cel mai bun doar 16... Deci balantza inclina spre mai slab... Are sansa ca in aceste ultime doua meciuri sa o echilibreze....

MIREL6RADOI16.02.2005 18:17

CE RUSSSSSINEEEEEE!

NEAGA NU ESTE NICI MACAR REZERVA!

ASA CONDUCERE,ASA METODE!

**** Jiji,Zenga si restu conducerii

sorin_77716.02.2005 18:35

Am vazut si eu stirea dar momentan nu vreau sa trag nici o concluzie... Poate imi voi spune opinia dupa meci.... Sa speram ca nu factorul uman a decis ci mai degraba cel sportiv.

serban2316.02.2005 18:57

asta le cam intrece pe toate...sincer nu prea mai stiu ce sa cred...chiar si in cazul unui rezultat pozitiv nu voi putea accepta aceasta decizie...pe plan sportiv pe dracu...macar era rezerva... :x

Motanu D16.02.2005 21:54

Scorul este 2-0 si meciul este departe de a se fi incheiat... Nu voi vorbi despre sansele Stelei in continuare, nu e momentul...

Insa exista 2 motive pentru care scorul e 2-0:

1) Prostia lui Ciobanul care a scapat de Neaga... Lui Zenga i s-a dat astfel peste cap tot planul tactic si a trebuit sa improvizeze. Avea dreptate Piti, fam. Becali nu se pricepe la fotbal!!!

2) Nicolae Dica, care a facut, pentru a cata oara, figurtie pe teren. S-ar putea sa fim prima echipa din istorie care ia un titlu jucand un campionat intreg in 10 oameni...

Xander16.02.2005 23:02

Dica esti o rusine pentru orice stelist !!! Punete dracului pe munca si ia si fugi si tu pe teren si fa ceva... sau daca nu PLEACA!!!! Ce dracu Jiji, stiam ca nu te pricepi la fotbal.., dar nici chiar asa... :evil: ... RUSINE TUTUROR: Gigi, Stoica SI Zenga!! CUM E POSIBIL CA Neaga SA NU FIE NICI MACAR PE BANCA? RUSINE !!!!!!!!!

Virgil16.02.2005 23:06

Lui Neaga i s-a facut o mare nedreptate.Ca si noua suporterilor.Numai un cretin putea sa nu-l foloseasca în aceste doua meciuri cu Valencia.Sa nu-l ai nici pe banca de rezerve,în schimb sa-l tii pe Dica 90' în teren,mi se pare ca se poate vorbi de sabotaj împotriva propriilor interese.Un fel de a-ti da cu stângu-n dreptu'.

Politica de kkt a clubului.

Totusi,

FORZA

Xander16.02.2005 23:13

La aceasta faza conducerea Stelei cu Gigi in frunte pare ca un copil de 2ani care nu stie sa destinga binele si raul, nu stie ca e bine cu Neaga pe teren si cu Dica trimis undeva la chinezi, in schimb fac o MARE EROARE: Neaga trimis pe nush unde.. si Dica pe teren tot meciu.. Oare noi trebuie sa suportam acest copil de 2ani sa creasca?

Motanu D16.02.2005 23:31
[...]în schimb sa-l tii pe Dica 90' în teren' date='mi se pare ca se poate vorbi de sabotaj împotriva propriilor interese.Un fel de a-ti da cu stângu-n dreptu'.

Totusi,

[b']FORZA

Ranieri tre' sa-i dea o bere lui Zenga, ne-am batut singuri !!!

Motive:

1. Neaga a fost uitat undeva in tribuna... Mexic '70 si Dobrin va spun ceva ?

2. Dica a fost folosit 90 de min. Chiar trebuie sa jucam meci de meci in 10 ?

3. Steaua nu a folosit flancurile eficient, a jucat cu 3 !!! inchizatori si a folosit 2 stoperi lenti si fara viteza de reactie. Fara Oprita, Vasili, Radoi si fundasii de banda am fi aratat ca o echipa de la amatori.

4. Dorinel Munteanu nu mai poate. Sper sa-i strige cineva "Lasa-te mosule" pana cand nu e prea tarziu. Ar fi pacat ca un mare fotbalist sa iasa din scena pe usa din dos.

5. Zenga avea coloana vertebrala. Si-a pierdut-o printre nevertebrate care cred ca a cunoaste ingineria otelului e totuna cu a stii management sportiv...

6. Ciocoiu mananca fara folos banii boierului. L-a saracit pe Sechee, acum urmeaza Gigi la rand.

7. Daca tot l-am luat pe Nicolita, merita sa joace, asa "prost" cum e (sau cum zic unii suporteri ca e). Macar spre deosebire de Dica asta vrea...

8. Cristea nu a invatat, inca, de la Neaga cum se baga mingea in poarta...

9. Arbitrul a fost corect !!! Nu e vina lui Messina si nici a lui Craciunescu sau Blatter ca fotbalistii romani cad la orice contact, de parca ar fi la baschet, nu au invatat (sau mai bine zis nu s-au invatat minte) cu regula fantei de lumina, sau ca nu stiu sa simuleze calumea. Tot respectul pentru Aimar, pentru ca stie sa pacaleasca arbitrii si protarii adversi.

Nu-mi place sa o spun, dar asa se intampla cand un cioban inarmat cu o maciuca se duce sa se lupte de unul singur contra unui Apache...

FORZA

Xander16.02.2005 23:45

Cea mai jenanta faza a fost sa vezi romanii cum cadeau ca loviti de fulger si 3secunde mai tarziu se ridicau vindecati complet...

@Motanu D: din tot ce ai scris, nu sunt de acord numai la puctul care se leaga de Munteanu, chiar nu ai dreptate ! In rest e perfect adevarat!

Chiar oare dc nu au jucat Nicolita si Neaga in locu lui Dica si Ciocoiu ????????????

Motanu D16.02.2005 23:56
@Motanu D: din tot ce ai scris, nu sunt de acord numai la puctul care se leaga de Munteanu, chiar nu ai dreptate ! In rest e perfect adevarat!  

Chiar oare dc nu au jucat Nicolita si neaga in locu lui Dica si Ciocoiu ????????????

S-ar putea sa exagerez eu in legatura cu Dorinel, dar un lucru e clar, el nu mai poate juca pe banda. Nu mai are nici viteza de altadata, vezi cartonasul luat din aceasta cauza (plus "talentul" lui Aimar), si nici rezistenta. Vede bine jocul, are experienta, dar e clar ca daca-l folosim inchizator sau om de banda ne sabotam singuri si il sabotam si pe Dorinel...

Motanu D17.02.2005 00:17
"Steaua a jucat bine, a stat bine în teren, ne-a pus probleme, însã noi am cîștigat cu 2-0 și calificarea cred cã e decisã"

Aceasta declaratie a fundasului Valenciei a aparut azi in GSP. Iata un punct de plecare. Daca vrem macar sa incercam sa ne calificam, trebuie sa speculam orice eroare a adversarilor (in special cele de atitudine). Si sa scapam de Dica, si cei care gandesc si joaca ca el !!!

Motanu D17.02.2005 01:15
Lui Neaga i s-a facut o mare nedreptate.Ca si noua suporterilor.Numai un cretin putea sa nu-l foloseasca în aceste doua meciuri cu Valencia.Sa nu-l ai nici pe banca de rezerve' date='în schimb sa-l tii pe Dica 90' în teren,mi se pare ca se poate vorbi de sabotaj împotriva propriilor interese.Un fel de a-ti da cu stângu-n dreptu'.

Totusi,

[b']FORZA

Cand il vad pe Dica, zau imi pare rau ca nu am avut talent sa ma fac fotbalist. Sunt lent, atehnic, am un joc aerian dezastruos (desi am 1.86 m), si, desi gandesc corect fazele, nu ma ajuta precizia si viteza de reactie... Singurele puncte bune sunt sutul de la distanta si determinarea...

Insa daca, prin absurd, as fi putut fi eu acolo in locul lui Dica, asa netalentat cum sunt, as fi fost in stare sa-mi rup picioarele si sa ies pe targa din teren, epuizat, numai sa castige Steaua...

Nea Gigi, propune-le celor de la Nike sa faca sorturi cu buzunare special pentru Dica. Ca si asa joaca cu mainele in buzunar si cu gandul la... Care gand, ca Dica nu gandeste...

«1234»