Am vazut in revista Suporter Steaua nr 21 un interviu cu Lucian Viziru in care acesta a fost intrebat daca pregateste un imn pentru Steaua.El a raspuns ceva de genul ca un imn adevarat trebuie sa vina din suflet ros-albastru.Nustiu cat de potrivit e Viziru sa faca un imn dar cert este ca baiatul are voce,daca ar colabora cu inca vreo 2 artisti buni poate ar iesi ceva frumos :roll:
Am gasit o melodie pe net , nustiu daca e facuta de Viziru dar el canta refrenul , este o combinatie intre Scooter-Maria - Viziru si comentatorii de la tvr :lol: eu zic ca a iesit beton :wink: http://rapidshare.com/files/8057076/Scooter_vs._Viziru_-_Steaua_Imnul_Campionilor.mp3.html
Mie mi se pare draguta melodia, oricum este mai interesanta decat varianta originala Scooter.
Consider combinatia interesanta.
Cred ca este mai usor sa impui un imn derivat dintr-o melodie cunoscuta suporterilor, decat sa te apuci sa promovezi o noua melodie, un nou ritm.
Eu unul cand ascult Scooter ma duc cu gandul la performantele Stelei, la nebunia de pe strazi, ma face sa ma simt privilegiat si mandru ca sunt stelist.
Deci, este o melodie tocmai buna pentru a-ti ridica moralul cand iti este mai greu.
:wink:
Tap tarap nu e muzica... e o rusine pentru noi faptul ca acel cantec e repetat obsesiv la meciuri. Indiferent daca se va gasi sau nu un imn, ar trebui ca cel care va fi crainic in retur sa renunte la acele zgomote inaintea meciului (pastrandu-le, eventual, doar dupa goluri).
Imi pare rau, dar tin sa te contrazic.
Scooter e o trupa de calitate cu o muzica cel putin interesanta.
Faptul ca melodia asta a fost adoptata si repetata obsesiv peste tot prin tara, nu inseamna ca nu e o melodie buna, pur si simplu ne-am plictisit noi de ea...
OK.
Poate nu este cea mai potrivita pt noi, tinand cont ca suntem romani, dar in absenta unui imn adevarat, trebuie sa ne multumim si cu asta.