Am mai spus-o si o repet, ca sa nu fie suparari: prioritate la inscrieri vor avea userii mai vechi FcSteaua.Ro, useri care, dintr-un motiv sau altul, nu au prins locuri pana acum.
Am mai spus-o si o repet, ca sa nu fie suparari: prioritate la inscrieri vor avea userii mai vechi FcSteaua.Ro, useri care, dintr-un motiv sau altul, nu au prins locuri pana acum.
adika ei intra direct,au cum vom face,vom juca meciuri si vom primi note sau CUM??
adika ei intra direct,au cum vom face,vom juca meciuri si vom primi note sau CUM??
Vrei note dute la scoala..![]()
Vrei puncte Play Fuzbol ![]()
auzi nu ai ce sa faci,inchide CALCULATORU si dute la desene,p@
auzi nu ai ce sa faci,inchide CALCULATORU si dute la desene,p@
Whatever steag2
uuuu... FIGHT ![]()
auzi nu ai ce sa faci,inchide CALCULATORU si dute la desene,p@Whatever steag2
Vezi k nu ai voie sa citezi un mesaj exact anterior
Cititzi regulamentu :wink:
id:ilie_cezar93
indeplinesc conditiile...cand incepe campionatul?
da' campionatul asta se joaca intre userii mai vechi sau userii mai buni k nu prea pricep yo???? X( cum adik userii mai vechi au prioritate???? park a fost vorba k se face o selectzie intre ashtia inscrishi si gata. adik sa se ia dupa valoare nu dupa alte criterii;) nu asa vi se pare cat de cat normal???
mie nu mi se pare normal ce zici tu,ei au mai fost inscrisi ,dar nu au fost aprobati deci au prioritate,bineinteles ca ii va testa si pe ei dar au un +.
E simplu, nu trebuie sa creati o intreaga polemica pe chestia asta. Userii mai vechi FCSteaua vor avea prioritate la inscrieri in sensul ca, la acelasi calificativ primit pt conexiune, sa spunem, va fi preferat un user inscris in aprilie 2005 unuia inscris pe site in noiembrie 06.
id:ilie_cezar93indeplinesc conditiile...cand incepe campionatul?
Prod!gY_@ndr3Y: ma cu ce echipa tzii ?
ilie_cezar93: Dinamo
Prod!gY_@ndr3Y: si vrei sa te inscrii la fifa pe fcsteaua ??
Ilie Cezar: nu k vreau....ma inscriu
Prod!gY_@ndr3Y: sunt primitzi numa stelistii
Prod!gY_@ndr3Y: tu esti caine
Prod!gY_@ndr3Y: n-ai voie
Prod!gY_@ndr3Y:
Ilie Cezar: nu zice niceieri in regulament
Prod!gY_@ndr3Y: ba zice
Spune-i tu Ion ![]()
pai la puturosi aia de caini,nu au minte pentru. campionate de fifa si vin caini la noi ca pisicile :twisted: :twisted:
Ionutz, as putea sa ma reinscriu si io plz id: valius_the_greatest si dupa cum stii intdeplinesc toate conditiile ![]()
Id : Evil_radu69
Indeplinesc toate conditiile . Astept sa ma testati ![]()
id: johnny_negrutzu
indeplinesc toate conditiile, astept sa ma contactati si sper sa reusesc sa ma inscriu :roll:
@gogo: Lasa-l sa spere..
ID Mess: stelistul_1000
PS: Sper sa intru...
id: johnny_negrutzuindeplinesc toate conditiile, astept sa ma contactati si sper sa reusesc sa ma inscriu
srry ionutz...e fratimiu...are si el cont da' s-a grabit si a postat de pe contu' meu(greseala a fost a mea (k eu am sunt logat permanent...)si el a intrat si a postat )...dilau'...sa vezi ce-i fac...
@joker: Daca tu crezi ca ne jucam aici de-a posturile te inseli..
Fratilor, care e treaba cu jocul asta, ca m-ati innebunit.. Conexiune buna, vreau sa joc si eu, sau macar vreau sa stiu care sunt regulile, macar pe viitor.. Ca vad ca va bateti pe locuri. Parerea mea e ca nu au ce cauta dinamovistii in joc. Astept raspuns pe prv.
![]()
auzi ce zici sa mai astepti un pic pana se termina Liga 2,si vei fi testat ,PUTINA RABDARE NU STRICA!! :idea:
ce se bate lumea pe locuri fata de in alte editii... nu cred ca o sa mai reintru in campionat eu inca sper si va asigur daca intru o sa joc toate meciurile la timp 8)
vreau si eu sa ma insccriu id: ares_micutz
ce se bate lumea pe locuri fata de in alte editii... nu cred ca o sa mai reintru in campionat eu inca sper si va asigur daca intru o sa joc toate meciurile la timp 8)
spre deosebire de alte campionate asta e un pgl mai mic(sunt sigur k danutz putea face parte dintr-un team p'acolo la 06)..
...lumea e f serioasa aici si asta e cel mai important...apropo...ioane cred k poti face Liga 2 - Seria I si Liga 2 - Seria II....faza e k ti-ar trebui un ajutor pe masura atunci...un Admin 2...
...ti se pare interesanta ideea? :roll: