ATENTIE!
Orice inscriere facuta pe un alt topic decat acesta NU VA FI LUATA IN CONSIDERARE !
ATENTIE!
Orice inscriere facuta pe un alt topic decat acesta NU VA FI LUATA IN CONSIDERARE !
ID: FIFA_STREET07
Indeplinesc toate conditiile!
@ionutz: nu ar trebui sa pui o conditie ca cei care vor sa participe trebuie sa fie fani-Steaua?? asa ca sa nu ne trezim cu nu stiu ce probleme...
@ionutz: nu ar trebui sa pui o conditie ca cei care vor sa participe trebuie sa fie fani-Steaua?? asa ca sa nu ne trezim cu nu stiu ce probleme...
Poti sa fii si fan Steaua ca tot risti sa nu intri in campionat
) . (din motive subiective bineinteles)
VREAU SA JOC
[/img][/url]
id --> demo_copilu_teribil
Indeplinesc toate conditiile :wink: steaua_ro
id : biku_hackeru
astept testul. indeplinesc toate conditiile.
@Bogdan_STRG: Inainte de a mai posta am rugamintea sa citesti URGENT regulamentul forumului. Vei afla ca nu se citeaza un mesaj imediat anterior.
vreau si eu sa ma inscriu , indeplinesc toate conditiile!!! id mess : masaro_20
Indeplinesc cerintele si vreu sa ma inscriu!
AS DORI SI EU SA MA INSCRIU INDEPLINESC TOATE CONDITILE VITEZA MEA LA INTERNET ESTE DE 1 MP/S
ID: omega5611
Indeplinesc toate conditiile , incepand de la banda de net ,, ip real am ,, deci pot da host ,, si sunt si fff serios , si as dori sa am placerea sa joc intr-un campionat organizat de un stelist sau stelisti ,, si sa fim numai stelisti in el .. MS MULT ID-MES gotofifa sau steaua86_06
editat de moderatori
VITEZA MEA LA INTERNET ESTE DE 1 MP/S
1 megapixel/s ?
:mrgreen: :lol:
id: stroevali
indeplinesc conditiile
_pitzi: Ar fi trebuit sa stii ca cei care retrogradeaza nu au drept de inscriere in viit. editie a campionatului. E logic ![]()
ID mess:claudiu_alex50,conexiune 128kbps,si celelalte le indeplinesc. :lol:
As vrea sa ma inscriu si eu ..indeplinesc toate cerintele id : grenada20032003
_____________________________________________________My favorit game --->Fifa 07
_____________________________________________________My favorit football team ---> Steaua!!!
_____________________________________________________FORZA Steaua FORZA Steaua ALE ALE!! 8) [/img]
Salut as vrea sa ma inscriu si yo pentru concursul de Fifa 07 . :)Idul meu Bogd4n_h3nry va rog sa ma aprobatzi sunt un baiat serios. Si indeplinesc toate conditiile
As dori si eu sa mai particip macar o data in acest campionat. Imi cer scuze fata de toti pentru ce am la inscrierile din campionatul precedent. Dorinta de a juca intr-un campionat puternic si serios asa cum este acesta a fost foarte mare, si de aceea am facut acel pacat
. Inca o data va spun ca imi pare nespus de rau pentru ce am facut si l-as ruga pe ionutz83 daca vrea sa imi permita sa mai particip in acest campionat.
Inca odata imi cer iertare.
vreau sa joc si eu in campionat...id meu este scobbytzu...indeplinesc toate conditiile
Deja avem 22 candidati.. Grabiti-va, mai aveti la dispozitie o saptamana sa va inscrieti !
Inscrierile se incheie pe 1 decembrie.
se lasa si cu Liga 3 :lol: ? .. sau doua serii in Liga 2 :lol:
Nu va exista Liga III. Macar sa avem concurenti seriosi sa completam II-ul..
Indeplinesc toate conditiile . id: spookie_spk.
Indeplinesc toate conditile id:young_radu astept raspunsul vostru :!: ![]()