FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 0 !?

«1234»
amareto7819.11.2006 11:22

:evil: :evil: :evil: no comment :evil: :evil: :evil:

***alex***19.11.2006 11:59

Din nou penibili. Suntem in criza mare de joc atunci cand jucam in deplasare. Incepe sa ma dezamageasca cuplul de fundasi Ghionea-Goian, in fiecare meci exista gafe din partea lor.

Nu inteleg cum in primele 10-15 min am atacat furibund avand cateva sanse, apoi ne-am oprit brusc. Nu inteleg nici schimbarea lui Cristocea, vad ca in presa nu apare nimic de vreo accidentare.

Avem nevoie de o perioada de pauza, care sper sa fie cat mai apropiata prin amanarea primelor doua etape din retur.

Europa_Steaua_Oriunde_Ste19.11.2006 12:21

Ne trebuiau cele trei puncte. Distanta dintre noi si Dinamo e aceeasi. :(

oradeanu19.11.2006 12:44

Pana acum am stat in banca mea.

Nu am zis nimic de Oli, dar dute si te du'

Lasa-ne ca nu mai rezist!

Esti varza ca antrenor! Se stie ca forma unui jucator depinde foarte mult de antrenor. Si ai nostri ca brazii cu mucii pe piept!

Europa_Steaua_Oriunde_Ste19.11.2006 12:47

Nu Oli a adus Steaua in Champions League dupa 10 ani? Steaua e intr-un moment mai prost. Nu e vina si a jucatorilor?

cobby19.11.2006 13:03

in turul asta in deplasare avem 2 victorii una cu cantec la pitesti si una cu Arad unde este Lacatus in rest nimic asta poate spune multe despre jocul nostru cu Oli in frunte si jucatori.imi pare rau de halul in care joaca este o mare dif de cum joaca acasa si in deplasare dar asta este mergem inainte cu Oli al nostru:).

Wally19.11.2006 16:48

Oli ar trebui sa-si dea demisia, si ar mai trebui sa-i ia cu el pe medicul echipei, pe Gigel Coman si pe Carlos...Nu jucam nimic, anul asta e compromis...n-o sa prindem nici macar locul 2, n-o sa luam cupa, si o sa fim eliminati din saisprezecimile cupei UEFA.

alex_lef19.11.2006 17:12
Nu Oli a adus Steaua in Champions League dupa 10 ani? Steaua e intr-un moment mai prost. Nu e vina si a jucatorilor?

te asigur ca si cu mine pe banca Steaua trecea de Liege si se califica in Cl, e meritul jucatorilor Oli nu a facut nimic altceva decat sa culeaga roadele lui Walter si Oleg, un antrenor bun se vede in momentele grele, suntem in criza dupa meciul de la Kiev iar Oli nu a schimbat nimic la echipa a incercat ceva in meciul de la Galati si am vazut ce a iesit...

Virgil20.11.2006 06:32

"Goian trebuia eliminat, vã arãt urmele de pe genunchi dacã nu credeți! Goian și Ghionea sînt cei mai puternici fundași pe care i-am întîlnit în cariera mea. Îmi zvîcnește și tîmpla de cîte coate în cap am luat de la ei"

Sorin Vintilescu, atacant Pandurii

www.gsp.ro

------------------

:lol:

Bogdan4Steaua20.11.2006 14:24

Goian a vizat mingea si a avut un atac intarziat. Nici urma de intentie. Se impunea cartonas galben, nicidecum rosu. A fost o decizie eronata a arbitrului, dar asta nu scuza jocul nostru submediocru.

«1234»