Urmatorul meci va avea loc la Targu Jiu impotriva echipei Pandurii.
18 Noiembrie ora 14:00
Transmis de National TV
Urmatorul meci va avea loc la Targu Jiu impotriva echipei Pandurii.
18 Noiembrie ora 14:00
Transmis de National TV
Sper din tot sufletul sa-i batem sa aratam ca suntem mai buni decat Dinamo,succes,ne vedem la Tg.Jiu
Echipa de start:
Cernea
Klemi Ghionea Baciu Coman
Stancu Radoi Lovin Bostina
Badea Oprita
I-as odihni pe Nicolita,Paraschiv,Ov.Petre,Dica,Cristocea,Goian,Thereau,P.Marin si Nesu.Dintre acesti pe toti i-as baga titulari in meciul cu Dinamo Kyev(in afra de Ov.Petre,in locul caruia l-as baga pe Mirel Radoi,bineinteles).
pentru meciul cu Kiev echipa
Cernea
P.Marin Ghionea Goian Nesu
Nicolita Radoi Parachiv Cristocea
Dica Thereau
Doamne,de cand asteptam sa vad echipa asta.mai trebuie sa revina Victoras Iacob si cuntem OK.
Sper sa-i batem..si sa facem un meci la fel de bun ca cel cu national..Forza Steaua!!!
3 puncte si un pic de golaveraj nu strica...
Echipa de start ar trebui sa fie cat de cat apropiata de cea cu care vom aborda meciul cu Dinamo Kiev pentru a asigura o anumita omogenitate pe termen scurt.
Cum vad eu echipa:
Cernea
P. Marin - Goian - Ghionea - Nesu
Stancu/Nicolita - Radoi - Paraschiv - Cristocea
Dica - Thereau
Inlocuiri:
Dica - Badea
Radoi - Ov. Petre
Cristocea - Oprita
Doua mici obiectii la echipa propusa de Bogdan.
1.Cred ca Radoi nu poate fi folosit înca din primul minut,ci în ultimele 10-15 minute ale meciului.Trebuie sa o ia usor pâna ajunge sa fie apt pentru un meci întreg.
2.In timpul meciului cu National am avut o revelatie.Am descoperit ca echipa merge mai bine fara Nicolita.Ca atare l-as folosi pe Oprita din primul minut de joc.Sau pe Stancu.
pe Stancu l-ar putea foloosi pt ca este bun ati vazut la meciu cu real` ca Stancu l-a tinut pe robinho si ala nu a putut face nimik deci cred ca va fi Stancu si thereu nu cred ca va fi bagat din primul minut eu cred ca va fi Badea si Dica !
steagcruce2
Sper sa ne impunem, cu siguranta nu va fi un meci usor... doar cele 3 pcte conteaza !
In legatura cu Radoi. El nu poate face inca fata unui meci intreg, de aceea am propus schimbarea lui pe parcursul meciului, undeva in minutul 60 daca nu apar probleme mai devreme(Doamne fereste!).
CU CAT CASTIGA? steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
sper sa-i batem la scor si pe Pandurii pentru moral!!
steagcruce2
Castigam cu cel putin 4-0...!!! :twisted:
SPER CA Steaua SA LE DEMONSTREZE PANDURILOR CA NU SUNT BUNI DE NIMIC!!! FORZZA Steaua!!!
Eu cred ca va fi un meci greu.Pandurii sunt o echipa de luat în seama,lucru dovedit împotriva lui Dinamo,pe care au eliminat-o din Cupa.Apoi nu trebuie omis faptul ca joaca pe teren propriu,în fata unui public care doreste o victorie a echipei locale.
Mai sunt de luat în calcul eventualele premii oferite de contracandidatele noastre la titlu.
Nu în ultimul rând,trebuie sa fim cu ochii pe asistenti.
Sper însa ca Steaua sa confirme acel 6 - 0 administrat echipei din parcul cu platani.Sper ca în aceste doua etape care au mai ramas din tur,sa nu precupeteasca niciun efort si sa obtina 6 puncte din 6 posibile.
FORZA
Trebuie neaparat victorie!De fapt,trebuie sa invingem tot,absolut tot,de acum incolo!Doar asa, titlul 24 mai poate veni in Ghencea...
Apoi nu trebuie omis faptul ca joaca pe teren propriu,în fata unui public care doreste o victorie a echipei locale.
Nu cred ca intreg publicul de aici doreste victoria echipei gazda, pentru ca sunt mii de stelisti in Targu Jiu, si nu glumesc cand spun lucrul asta. La meciul de anul trecut cu Steaua stadionul a fost arhiplin, si foarte multi aveau fulare, tricouri ros-albastre. Cei mai multi tineri de aici sunt stelisti, doar cei mai in varsta mai tin cu Craiova, in amintirea acelei echipe din anii 80. Cred ca Targu Jiul e cel mai stelist oras din Oltenia. Nu tin minte sa se fi strigat in alt oras din zona numele Stelei de aproape intreg stadionul la meciurile cu rapid si Dinamo, si asta nu doar ca sunt dusmanii nostri de moarte.
La golurile lui Nicolita si Bostina din sezonul trecut multi stelisti s-au bucurat fara ca cineva sa-i apostrofeze.
De la meci, astept un 3-1 in favoarea Stelei.
Marcatori : Thereau, Dica, Cristocea, si Vranjkovic. :wink:
Eu cred ca vor fi odihniti cativa jucatori pentru meciul cu Dinamo Kiev.Echipa probabila:
Cernea
Stancu Baciu Ghionea P.Marin
Nicolita Paraschiv Lovin Cristocea
Badea Dica
Iar schimbarile sa fie asa :Lovin cu Radoi(min 60),Cristocea cu Bostina(min 70),Dica cu Thereau(min 75)
In primul rand pt moral...si in al doilea rabd pt ca TREBUIE!!!!!!!!!
Nu conteaza primul 11 atata timp cat batem.
Apropo...Vranijkovic asta(sper sa-l fi scris corect) oare nu e bun de Steaua???Eu as zice ca ar fi numai bun in locul lui Bostina sau Dica...ca rezerve ale lor binenteles!
Steaua nu va avea probleme, sunt sigura. Abia astept meciul, sper sa-l vedem titular pe Radoi. M-a impresionat momentul penalty-ului de la meciul trecut.
Hai Steaua!
Sper sa nu-l vad titular pe Radoi caci avem nevoie de el cu Dinamo Kiew si nu are rost sa riste pentru atat de putin.
SPER CA Steaua SA LE DEMONSTREZE PANDURILOR CA NU SUNT BUNI DE NIMIC!!! FORZA Steaua!!!
Dar cum, Pandurii sunt buni si ei de ceva. Pandurii - Dinamo 1-0, remember?
Dinamo e un nimic...
Pronostic : 1-0 Steaua
cred ca asta a fost intotdeaua problema noastra nr unu...ca am tratat de sus echipele mici din campionat..sper ca baietii sa se concentreze asupra jocului si sa luam acele 3 puncte atat de necesare...nu ne mai putem permite sa pierdem nici macar un meci...
:evil:
steagcruce2
Balaj arbitreazã Pandurii-Steaua
Partida dintre Pandurii Tg. Jiu si Steaua Bucuresti, din 18 noiembrie, va fi arbitratã de bãimãreanul Cristian Balaj. El va fi asistat de Eduard Dumitrescu (Pitesti) si Nicolae Megheșan (Tîrnãveni).
Observatori vor fi Romeo Pașcu (Brașov) și Nicolae Grigorescu (Timișoara).
Meciul va începe la ora 14 și va fi transmis de Național TV.
[site din caracatita Gazetei Sporturilor]