FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 0 !?

«1234»
morph3o16.11.2006 12:15

sunt un stelist infocat din tg-Jiu. vreau sa iau si eu legatura cu cineva din Bucuresti care merge la meci. suntem vreo 4-5 baieti care am vrea si noi la galerie :P astapt un raspuns pe privat.

martanu17.11.2006 03:42

Trebuie sa castigam chiar daca nu va fi usor. Orice scor este bun. Sigur vor fi odihniti ceva jucatori, ma gandesc la Dica, P Marin care au multe meciuri jucate in acest campionat. As vrea sa-l vad pe Thereau titular.

Mi-a placut declaratia lui Mirel Radoi,

si eu sper sa ne calificam inprimavara europeana si sa-i scoatem pe caini din UEFA.

Noi trebuie sa recuperam punctele diferenta fata de caini care au meci la Urziceni, "echipa lui Netoiu" care se pare ca are ceva gust de razbunare.

Forta Steaua!!!

jimmy1917.11.2006 11:11

Batem cu 1-0 gol Cristocea forzateaua

trance_tactics17.11.2006 12:08

batem, batem, dar de mers la meci, mergem ?

Miaus17.11.2006 13:13
Trebuie sa castigam chiar daca nu va fi usor. Orice scor este bun. Sigur vor fi odihniti ceva jucatori, ma gandesc la Dica, P Marin care au multe meciuri jucate in acest campionat. As vrea sa-l vad pe Thereau titular.    

Mi-a placut declaratia lui Mirel Radoi,  

si eu sper sa ne calificam inprimavara europeana si sa-i scoatem pe caini din UEFA.  

Noi trebuie sa recuperam punctele diferenta fata de caini care au meci la Urziceni, "echipa lui Netoiu" care se pare ca are ceva gust de razbunare.

Forta Steaua!!!

Deja ati presupus ca dinamu se califica in primavara europeana? :)

meci greu scor strans dar victorie

Forza Steaua!

M@rmota17.11.2006 13:29
batem, batem, dar de mers la meci, mergem ?

Mergem, mergem, 8)

Eu zic ca batem cu 3-1 :D un gol Thereau, unul Radoi, unul Dica!

Forza Steaua!

alice4steauaBUC17.11.2006 14:22

Meciul incepe la ora 14...hmmm..tre sa pun ceasul sa sune sa ma trezesc.. :lol:

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2006 15:40

:evil: >>Un 3-0 pt echipa noastra,Thereau o sa dea unul,ca este in forma si i s-a deschis apetitul,unul poate Dica,si celalalt sa-l dea cine vrea Dumnezeu,numai sa castigam si sa luam 3 puncte!!>>> :twisted:

cristian01417.11.2006 20:14

Steaua asaltată la hotel de fani

Steliştii au ajuns în oraşul lui Brâncuşi cu două ore întârziere faţă de ora stabilită iniţial. De la ora 18 când ştiau că le vor veni idolii în jur de 300 de fani echipaţi cu steaguri şi fulare cu emblemele campioanei au ocupat trotuarele şi spaţiile verzi din faţa hotelului având conflicte cu personalul hotelului şi jandarmi pentru că au călcat iarba. Elevii lui Olăroiu şi-au făcut apariţia în jurul orei 20 strecurându-se cu greu în hotel printr-un cordon de jandarmi printre cei peste cei 500 de suporteri strânşi la acea oră să-i întâmpine. Steliştii nu s-au oprit să dea autografe, singurul care s-a lăsat îndurat de rugăminţile copiilor fiind Bănel Nicoliţă. La o jumătate de oră după ce au intrat în hotel, Cosmin Olăroiu a ieşit şi el la insistenţele suporterilor care blocaseră intrarea hotelului şi care îi strigau numele să dea autografe.

FORZA Steaua !!!

puyol17.11.2006 20:22

meci greu... Pandurii e echipa f. buna, e un fel de Otelul dinaintea meciului cu Rapid

StelystA_4_EveR17.11.2006 20:57

se shtie ca batem........cu cat? 2 - 0 sau 3 - 0 sigur....nu au cum sa ne puna probleme .... ca oricum noi nu ne comparam cu caini.....vai de capul lor ... sa ia bataie de la Pandurii :))) vai de capul lor !!!!

FORZA Steaua

MANDRA ca sunt STELISTA !!! forzateaua steagcruce2

Phire17.11.2006 22:56

Pandurii e una din surprizele turului astuia, dar n-ar trebui sa avem mari probleme cu ei. O data cu revenirea accidentatilor, jocul Stelei a reinceput sa capete consistenta si eficienta- daca nu ma-nsel, in meciul cu FC National am avut vreo 7-8 ocazii si am dat 6 goluri :) -, si cred c-o sa se vada asta maine :)

Daca va intra Radoi, sper sa fie ferit de contacte dure :? Dupa ce i s-a intamplat lui Nesu...

Forza Steaua! steag2

stelistu_618.11.2006 09:59

Pandurii Tg Jiu - FC Steaua 0-2

gol: Dica si Thereau

dica10

***alex***18.11.2006 10:49

Ar fi cazul sa mai castigam si noi in deplasare. Nu am avut probleme cu mecurile inainte de Champions League ci doar dupa. Dupa parerea mea Oli ar trebui sa foloseasca azi cel mai bun 11, sa nu fie menajati jucatorii decat daca scorul o va permite.

FORZA Steaua!

ktalyn18.11.2006 10:53

Ar fi mai bn dak s'ar impiedik si patrupedele...sper sa iesim noi in castig dupa etapa asta...macar cu 2 puncte ;) !

strezahuzum18.11.2006 12:58

Dinamo a calcat pe bec. 1-1 cu Urziceni.

Dar nu cred sa profitam ca suntem noi prea varza. In repriza 1 jocul echipei a fost intre mediocru si slab. Dica este IARASI intr-o zi in care nu joaca nimic. Despre Coman nici nu vreau sa zic ceva, ca-mi fac nervi de pomana.

Hai Steaua !! Trezirea ! Trebuie sa profitam de greseala javrelor ... nu mai lasa Borcica multe astfel de ocazii.

RapMixedPowder18.11.2006 13:43
se shtie ca batem........cu cat? 2 - 0 sau 3 - 0 sigur....nu au cum sa ne puna probleme .... ca oricum noi nu ne comparam cu caini.....vai de capul lor ... sa ia bataie de la Pandurii :))) vai de capul lor !!!!  

FORZA Steaua  

MANDRA ca sunt STELISTA !!!  forzateaua  steagcruce2

:D hey tu esti?? :P de pe hubul stelistilor? Si din agenda mea de YM?? :P Cred ca se va termina egal :(

amareto7818.11.2006 13:47

diferenta mare intre ultimul joc si panarama asta de joc :evil:

horse3718.11.2006 13:57

!?! asta jucam de ceva timp in coace.

Olaroiu iti place?

Prodigy_andrey18.11.2006 13:57

0-0 **** :( dak nici pe astia nu i-am batut :( Locu doi pare perfect :D oricum fortzaa Steaua :D

Rossoblu18.11.2006 13:57

patetici la fel ca la Piatra Neamt

Olaroiu

Phire18.11.2006 14:01

Jalnic jocul, intr-adevar :cry: . Nu la fel de prost ca cel de la Piatra Neamt, dar pe aproape...E INADMISIBIL sa n-ai nici o ocazie notabila intr-o repriza, in conditiile in care mai si joci cu 2 varfuri -saracul Thereau, a fost singurul care s-a zbatut azi- si unul retras din minutul 70! :cry:

Incep sa nu mai cred in recuperarea punctelor. E a doua oara cand potaile se impiedica si noi nu reusim sa profitam :cry: Si acum e si locul 2 in primejdie...

Unde e echipa frumoasa de anul trecut? :cry:

strezahuzum18.11.2006 14:14

Dupa evolutia de azi, nu poti trage decat o singura concluzie : Dinamo poate sa fie in proportie de 90% sigura de titlu. Nu fiindca ar juca mare branza, ci fiindca Steaua joaca slab si nu reuseste sa profite de ocaziile de a se apropia. Ca de obicei, ne-a ajutat arbitrul eliminandu-l pe Goian pentru un motiv numai de el stiut. Era o faza de galben clar, insa nenea Balaj si-a zis el ca un rosu ar fi mai interesant. Dupa aia a dres prostia cu un rosu pt Pandurii, reusind sa dea ambelor tabere motiv sa-l injure.

Ce s-ar putea zice mai mult ? Ca Dica a fost in plus azi ? Ca Nicolita nu a trimis nici macar 1 centrare ca lumea in tot meciul ? Ca la mijloc Paraschiv si Lovin n-au fost in stare sa se impuna nici macar 10 minute ?

Despre Coman nici nu vreau sa mai amintesc, ca deja m-am resemnat cu ideea : va trebui sa-l suportam pana in ziua aceea de sarbatoare cand Oli isi va impacheta DVD-urile si va pleca dracului de la Steaua, impreuna cu "favoritii" sai.

Daca nu se intampla vreo minune in pauza de iarna, vom avea emotii si in lupta pentru locul 2.

IONUTZ-CIPRIAN18.11.2006 14:16

:evil: >>>Slab,daca o sa jucam asa in continuare,o sa ajungem "departe"!!>>> :twisted:

jimmy1918.11.2006 14:17

N-am jucat nimic...locul 2 il pierdem sigur. Nu mai pot sa fiu optimist, pentru ca asta-i realitatea...echipa e la pamant. Ca sa castigam ar trebui sa jucam toate meciurile acasa, ca in deplasare suntem jalnici. "Astazi am scos un egal mare cu Pandurii". :oops: Sa cumpere Jiji jucatori, ca nu prea baga bani in echipa.

«1234»