NU sunt multumit de jocul echipei pentru ca nu jucam nimic de 2 luni si ceva doar ca unii suporteri la prima victorie(intamplatoare) uita repede rusinile traite in campionatul acesta: egaluri cu Poli Iasi,infrangere,chiar daca furata de nagy si corpo,cu Dinamo,infrangere la galati,alte egaluri cu Ceahlaul,Craiova,Pandurii...
Ca sa nu uit ca in Ghencea in CL,ne-am luat-o la scor si de la Lyon si de la Real Madrid.Puteam si noi macar sa limitam proportiile scorului.
Eu trebuie sa recunosc ca am fost anti-Oli de la inceput si ca sa devin pro-Oli trebuie ca Oli sa imi dea inapoi finala UEFA si sa o castige iar apoi sa castige vreo 2 campionate detasat.
Am o intrebare pentru sustinatorii lui Oli: de ce credeti ca Protasov ,un antrenor care a ratat toate obiectivele este mai iubit decat Oli,care si le-a "indeplinit"?
Pentru ca era o placere sa te uiti la jocul echipei,acela a fost momentul de varf pentru mine din ultimii 5-6 ani din pc de vedere al jocului. Protasov a ratat CL pentru ca la Bucuresti s-a ratat in draci(6-0 trebuia sa fie cu rosenborg),supercupa pentru ca au gresit Ghionea si keca,cupa pentru ca pe jucatori si conducere nu-i interesa,iar turul l-a terminat la 5 pc de Dinamo.Deci nu mai esecuri ati spune nu? O fi asa,dar sistemul de joc era unul f bun si 11-le era stabil cu maxim 2-3 modificari. Nu spun sa-l aducem inapoi pe Protasov ci sa aducem un antrenor care sa aiba o conceptie de joc similara.Toata lumea spune ca Oli pune echipa in teren ofensiv,dar ca mijlocasii nu aduc mingii catre atacanti,pai cum naiba ca in mandatul lui Protasov erau aceiasi mijlocasi practic,Radoi,para,Lovin(si acum Petre) doar ca de partea ofensiva se ocupa Bostina atunci,iar acum Oli il are pe Bostina dar si pe Cristocea. Singura lipsa ca jucatori fata de Protasov e lips,critica,dupa parerea mea alui Ogararu,dar de asta trebuia sa se ocupe MM.
Eu as mai continua cu Oli doar daca prindem locul 2,facem sferturi sau semifinale in UEFA(desi as vrea finala) si castigam cupa Romaniei.Da,vreau ca toate aceste obiective sa fie indeplinite pentru ca lui Oli ii place "indeplinirea obiectivului" nu jocul in sine.
Nu avem nici cea mai mica sansa la titlu,am reusit sa ni le compromitem din tur,ca sa stea Borcea linistit langa butelie.
FORZA Steaua.
Intotdeuna superiori.