Nu inteleg de unde atata pesimism, atat in randul echipei (si prin asta inteleg majoritatea jucatorilor si conducerea), cat si in cel al suporterilor.
In primul rand ca nici macar nu s-a incheiat turul. In al doilea rand, ganditi-va ca vor reveni in echipa Radoi, Iacob si Cristocea, plus eventualele transferuri din iarna (care, speram cu totii, vor fi reusite- si ma refer aici in special la un portar), iar cu ei vom fi mult mai puternici.
Cat despre potai...in retur au toate meciurile grele (cu noi, cu lebedele etc) in deplasare. Plus ca incepe cu adevarat greul pentru ei: meciurile europene, unde s-a vazut ca nu mai sunt deloc 'zmeii' din campionat.
Asta ca sa nu mai iau in calcul posibilitatea izbucnirii unui nou scandal...sunt tare curioasa cum se va termina telenovela Ganea, de exemplu.
In concluzie, eu zic ca atata vreme cat mai avem sanse matematice, trebuie sa speram la titlu. Si echipa trebuie sa faca la fel, si sa lupte pana la capat. Eu am incredere in ei, cred ca putem lua titlul 24